Duben
ohodnotit

Souboj Titánů

Clash of the Titans

Další název:
Súboj Titanov (SK); Kampf der Titanen
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1985
„Dobrodružný příběh z řecké mytologie o věčném boji dobra a zla.“

Komentáře k filmu Souboj Titánů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
hvezdyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2005
V osmdesátých letech by   tento fantastický film   inspirovaný řeckými bájemi   a pověstmi v našich kinech   trhákem. Dodnes neztratil nic   na své fantasičnosti a   půvabu. Objevily se v něm   převratné filmové triky.   Viděl jsem už celou řadu   snímků natočených podle   pověstí a co se týče   kvality děje, myslím si, že   snad žádný ještě tento   film nepřekonal.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Dnes uz,rekl bych,i kultovni   dobrodruzny snimek.
Na   svou dobu byl velmi pekne   natocen a dneska uz se tem   efektum,z te doby jenom   smejeme,ale ve sve dobe to   bylo docela dost dobre.
A doporucil bych to pro   celou rodinu.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Úžasná záležitost s tématikou řecké mytologie.
Báje o Perseovi je jedna z   těch základních řeckých   legend. Ve filmu je   částečně přepracovaná,   jsou do ní vloženy prvky   fantazie. Ale je to uděláno   s citem, bez touhy předvést   spíše bojové umění a   namakané svaly, jako je tomu   např. u seriálů Xena a   Herkules, které s antikou   mají společná opravdu jen   ta jména. Titáni se   vydařili. Milovníci   antických báji si přijdou   na své. Kromě skvěle   trikově provedeného Krakena   i Kerbera musím vyzdvihnout   výpravnou část filmu -   kostýmní pojetí je přesně   podle představ antické   módy, taktéž prostředí a   kulisy jsou precizně   vytvořené. Nedá se svítit   - tento film je další   klasika světové   kinematografie.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2010
tak tato verze titánů je i   dnes skvělá na dobu vzniku  
skvělé efekty a   masky ti nemají chybu,bez   počítačů skvělá
práce.Herecké výkony   jsou také dobré,tento film i   dnes stojí zato.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Dechberoucí klasika se   skvělým scénářem a   příběhem, výpravou,   výbornými hereckými výkony   a hlavně nádhernými triky.   Takhle má vypadat klasické   filmové dílo. Sovička Bubo   je výborná, ale já se   stejně vždy nejvíc těším   na Krakena. A vlastně na   všechny mé oblíbené   mytologické stvůry i   nestvůry. Ani toto se   neomrzí a v porovnání s   remakem je nová verze prostě   jen nezajímavá podívaná,   ale tohle je naprosto   parádní.
peprz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Skvělý film, skvělé   triky,úžasný   příběh.Myšlenka Bohů s   hliněnýma figurkama jako   lidé a úžasná sova   Buboo.Prostě skvělý film,na   který se vždycky rád   podívám.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Filmy z osmdesátých let   mají neopakovatelné kouzlo.   Byly totiž takové   opravdové, počítačově   neošizené, poctivě   natočené a je to na nich   znát. Tenhle je můj   oblíbený. Nepouštím si ho,   když mám volnou chvíli, ale   když ho dávají v televizi,   vždycky se na něj těším a   alespoň na kousek se   podívám, protože ho znám   už zpaměti. Je to   nefalšovaná pohádka,   nezmodernizovaný příběh s   triky odpovídajícími době,   které ani dnes neurazí.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Co dodat miluji mytologii a   miluji i tento film, na svou   dobu perfekne natoceny film o   recke mytologii s bohama jako   Zeus, Héra, Poseidon a   dalsich no a samozrejme taky   hlavni hrdina Perseus v boj   proti meduze ktera meni lidi   pohledem v kamen
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
V dětství jsem byl   příběhem Persea a jeho   dobrodružstvím naprosto   okouzlen. Intriky bohů,   mýtické nestvůry, kouzelné   předměty a zbroj, sova Bubu,   okřídlený kůň Pegas. No   prostě člověk se nemohl   odtrhnout od obrazovky.   Dněšní děti už tehdejší   animaci tolik neocení a proto   se jim asi bude více líbit   nová verze, ale pro mě je   jasným vítězem v duelu mezi   starší a novou verzí   právě tento snímek.
dave86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Klasika. Hlavně Zeus se mi   moc líbil. A ty loutkové   efekty jsou už dnes   legendární. Vypusťe   Krakena!
MichalVoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2010
zaslouží si víc, než 418 pouici v žebříčku...
Co dodat, pohádka, mytologie,   prostě nádhera. Kdo by si   nevybavil zlatou sovičku, z   krve vzniklé obrovské   štíry.... Je to nádhera,   myslím si, že si zaslouží   mnohem víc, než jen 418   pozici, když se podívám, co   vše tento skvost předběhlo,   je mi špatně... Mimochodem,   kdo se chystá shlédnout   nové zpracování, nedělejte   to, hezky zavzpomínejte na   tuto krásu a nekažte si to   brutálním hnusem
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2009
Clash of the Titans
Řecké báje a pověsti asi   všichni jsem někdy alespoň   jeden příběh ze starého   Řecka slyšeli, já mám   podobné báje a mýty ráda a   přesto, že byl snímek   natočen několik let před   mým narozením a já se k   němu dostala asi v 10 letech,   což je pro upřesnění o 19   let později, tak jsem byla   nadšená i přesto, že jsem   dávala přednost především   Disneyho kresleným   pohádkám.
Příběh   je jasnou řeckou klasikou a   i když se po x letech může   zdát, že tenhle snímek   patří do starého železa,   tak já si troufám tvrdit   opak, ano v dnešní době   digitálních triků může   Souboj titánů vypadat   zaostale, ale přesto já   dávám filmu přednost,   viděla jsem ho už mnohokrát   a když se v roce 2010 objevil   jeho remake, tak jsem byla   zvědavá co bude lepší,   samozřejmě originál u mě   zvítězil na celé čáře. S   trikem nebo bez, Medúza byla   jednoznačně lepší v   originále stejně jako   většina věcí. Pro mě je   Souboj Titánů klenot a tím   to hasne.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Úžasný příběh, plný   úžasných triků, které   byli na tu dobu dobré. Teď   jsou sce lepší, ale mě se   tento film pořád líbí
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Pro mě asi nejlepší   zpracování antického   příběhu, co byl kdy   natočen. Také první a   zároveň poslední solidní   počin Harryho Hamlina a nutno   říci, že na tom neměl   žádnou zásluhu. Výkon,   který předvedl v této   legendě hraničil až s   trapností a klesající   tendence jeho kariéry mne v   tom jen utvrdila. Jeho   nejspíš slepými sudičkami   ověnčený herecký talent,   se nedá srovnávat ani s   herci vesnického divadla. Kam   probůh dali scénáristi   oči. Naštěstí ani jeho   křečovité a ne moc   přesvědčivě herectví,   tento skvost nijak   nepoznamenaly :) Člověk by i   čekal, že s takovým startem   si začně užívat herecké   slávy, ale bohužel. Defakto   celou jeho kariéru provázeli   jen televizní štěky a   tragikomedie. Na trikové   zpracování z vysoka kašlu!   Triky jsou na dnešní dobu   už opravdu úsměvné, ale   podívaná je to parádní i   tak...nostalgie, nápad,   zpracování, Kalibos, Kraken,   vynikající Zeus, roztomilá   sova a hlavně ta atmosféra   ----> 90%
thejduk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Jeden z kultovních filmů,   jak všichni známe řecké   báje a pověsti. Perseus   prochází mnoha   nebezpečími, miluje krásnou   Andromedu a bohové zasahují   do života lidí. Díky jejich   kouzelným darům přemůže   pronikne až k čarodějnici   Meduse a zdolá i netvora   Krakena. Skvělé triky, na tu   dobu vynikající a remake   filmu hlavně dějové   úrovně klasiky nedosáhl.   Jinak je šokující, jak jen   12 let stačí ke změně -   srovnejte třeba s Jurským   parkem.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Uzasna anticka pohadka se   zabavnym dejem, dokonalymi   predpotopnimi triky a krasnou   Andromedou. Priznam se, ze se   mi docela libila.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Toto je klasika   dobrodružného fantasy   žánru a vyrostla na něm   spousta starších diváků.   Má to spád, má to šmrnc a   ta plechová sova je prostě   úžasná.
aegis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Na svojí dobu výborné   triky, je to film, ke kterému   se vracím moc rád -   výborný dějově i   hereckými výkony. Rozhodně   se u něj nikdo nebude nudit.
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Antická mytologie mě vždy   bavila. Toto zpracování se   hodně povedlo...na svou dobu   to je prostě úchvatný   snímek se skvělými herci a   výborným příběhem. Nelze   jinak než pochválit...
JanaOss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Legenda nebo pohádka? V   každém případě hezká   podívaná. Osudy antického   hrdiny, jeho čest, láska,   odhodlání i chytrost - to   vše jsou pohádkové   vlastnosti správného   ¨muže.Krásná dívka díky   své matce má patřit obludě   a jen její milý ji může   zachránit, když přemůže   Medůzu a včas se vrátí. Je   to pohádka, takže se mu v   poslední chvíli vše   podaří.
callaghan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Nikdy by mě to ani moc   nenapadlo, ale po zhlédnutí   nového zpracování mi   došlo, jak dobrá tahle   stará verze vlastně je.   Svým autentickým   zpracováním vás naprosto   vtáhne do dob starých mýtů   a legend. Parádní příběh   a hezká podívaná.
cynik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Výpravný a napínavý film   na motivy řeckých bájí.   Dnes spousta lidí určitě   ohrne nos nad úrovní triků,   ale film není o tricích, ale   o ději. A tady se toho děje   až až. Rozhodně to stojí   za vidění, už kvůli   Medůze a Krakenovi.
KRAJTA.POLIVKOVA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Krom sci-fi , mám oblíbené   též filmy s jakýmkoli   nádechem mytologie, ať už   řecké, římské, egyptské,   či keltské nebo severské,   vždy mne tyto filmy   přitahovaly ale protože jsem   jich dosud neměla možnost   shlédnout nějaké závratné   množství, nemám moc   možností porovnání.   Přesto však tento film   považuji za jenen z   nejlepších. Triky jsou na tu   dobu vážně skvělé a   herecké výkony jsou pochvaly   hodné i dnes. Pro tvůrce   filmu i scénáře je vždycky   plus, když se nějaká   hláška z filmu uchytí   natolik, že jakoby zlidoví,   a to notoricky známá věta   :Vypusťte Krakena, opravdu   splňuje. Dnes toto úsloví   používá kde kdo , ne sice   tak často jako kdysi, kdy   film teprve přišel do kin,   ale skoro každý si vzpomene,   odkud ta slova pocházejí.   Navíc ohavná Medusa měla   zvlášť povedenou masku a   ještě dnes se mi někdy o   ní zdá. Určitě se raději   podívám na tento film, než   na nějaké šílené   hororoidní zpotvořeniny, kde   cáká krev, a lidský život   nemá žádnou cenu. Tenhle   film je zároveň romantika,   zároveň mýtus , a mysttika   , doplněná skvěle vybraným   hereckým arsenálem a   podpořená pěknými triky.   Zkrátka má uchvacující   atmosféru, a to je na filmu   hodně důležité.
Elí
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2006
Stará dobrá klasika-   "VYPUSŤ KRAKENA!"
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2020
Právě jsem se dodíval na   reprizu tohoto filmu v   televizi a jsem trochu v   zajetí nostalgie. Pocházím   z generace která vyrůstala   se značně omezeným   přístupem ke světové   kinematografii. Filmy jako   tento nebo třeba   "Excalibur" patřily   k těm nejúžasnějším   podívaným jaké bylo možné   legálně vidět. Věci které   tehdy úplně ohromovaly v   dnešní době kdy lze pomocí   počítačů natrikovat a   natočit prakticky cokoli   vyvolávají v nejlepším   případě úsměv a   shovívavost. Když je   člověk objektivní vidí že   k dokonalosti je opravdu   daleko a některé sekvence   jsou nejen nedokonalé ale i   dost odfláknuté. Přesto je   mi tento film milejší a   hodnotnější než jeho nová   verze která je sice technicky   dokonalá ale také zcela   bezduchá. Tady vycházejicí   hvězdička Harry Hamlin v   roli Persea, sir Olivier coby   Zeus, velký sexy symbol Ur.   Andress hrající Afroditu a   další skvělí herci jako   Maggie Smith nebo Burgess   Meredith v dalších rolích   to i dnes stojí zcela   určitě za vidění! I po   téměř 40 letech je to   totiž pořád moc dobrý i   když ne dokonalý film!
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2015
Výborné, dnes už doslova   kultovní zpracování   antické pověsti o   dobrodružném putování   statečného poloboha Persea,   jeho návštěvě podsvětí,   boji se zákeřnými   nestvůrami a záchraně   krásné Andromedy. Ve   srovnání se svým   novodobějším jmenovcem tu   sice trikové efekty působí   poněkud zastarale (a možná   i komicky), ovšem v celkovém   vyznění má tahle starší   verze jednoznačně navrch. Z   postav se mi zde líbil   především rozšafný Zeus,   mistrně manipulující se   svými figurkami, dále pak   zlý, ale ve své podstatě   spíše nešťastný Kalibos a   v neposlední řadě i   robotická sovička, která   sice do původního příběhu   vůbec nepatří, ale přesto   tam perfektně zapadá.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2015
Kdysi dávno možnost jak se   podívat na fantasy. Pro mě   nostalgie, kterou, vzhledem k   zpotvořeným remakům,   dokážu stále ocenit. A taky   díky tomuto filmu moc dobře   vím, kdo je Laurence Olivier,   Maggie Smith, Flora Robson a   Ray Harryhausen.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Dnes se jedná o velmi   zastaralý a svými triky až   úsměvný snímek, který se   přesto stal   neoddiskutovatelně legendou.   V 80. letech se stáli před   kinem fronty a slabší povahy   si zakrývali tvář. Hláška   "Vypusťte Krakena!"   vstoupila do dějin. Při   dnešním pohledu je prvních   30 minut značně nudících a   vcelku zbytečně   protahovaných. Ale pak se   rozjede fantasy příběh,   který neměl do tý doby   obdoby. Triky a speciální   efekty byli ve své době ty   nejlépe technicky možné. A   při pohledu na ně se tajil   dech. Jejich zestárnutí je   logické a zcela přirozené.   Velmi roztomilá postavička   byla mechanická sova, která   svým cvakáním a pípáním   připomínala jistého robota   z Hvězdných válek. Byl to   snad záměr? Každopádně to   byl nápad úspěšný. A tak   se tento film stal jediným   nejznámějším snímkem s   fantasy příběhem ze   starého Řecka.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
V dávnejšej dobe keď bol   tento film nakrútený určite   patril medzi elitu fantasy.   Keď som ho videl naposledy   začiatkom tohto roku efekty   na mňa pôsobili zastaralým   a únavným dojmom. Táto   rozprávka má dosť   zaujímavý a pútavý dej,   ktorý dokáže zapôsobiť   najmä na deti.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2012
SOUBOJ TITÁNŮ 1981

Ze Souboje   titánů sálá atmosféra   antických bájí, o které si   mnoho žánrově příbuzných   snímků může nechat jenom   zdát. Ve své době to byla   hitovka jako hrom.

Souhlasím s tím, že   dneska už technická stránka   filmu bude současné generaci   připadat přinejmenším   úsměvná. Na to, že jde o   film jen o pár let novější   než například Hvězdné   Války, vypadá o mnoho   starší. Ano, triky v   dnešní moderní době sice   působí hodně zastarale, ale   i tyto efekty měly své   kouzlo, ne že ne. A navíc   mají svou nesmrtelnou poezii.   Diovy figurky jsou přece tak   krásné. Přeměna Kaliba v   nestvůru byla vyřešena   úžasným způsobem. Prostě   tuto prostou animaci mám   mnohem raději, určitě   působí mnohem živějším   dojmem a do tohoto typu filmů   se znamenitě hodí. Naproti   tomu jsou tam i scény, které   opravdu působí hodně   uměle.

Nejsem   dokonalý znalec starých   antických bájí, ale kdysi   jsem je četla a tak si cením   na tomto filmu dějové   stránky, která dost věrně   vystihuje atmosféru doby,   která je v těchto eposech   popisována. Scénář je   chytře napsaný tak, aby se   alespoň otřel o co nejvíce   legendárních postav starého   Řecka, a nutno říci, že   není nudný, ani nedělá z   Persea žádného   nezranitelného nadčlověka,   což je velmi sympatické.

Také je potřeba   zmínit Laurence Oliviera s   fešným plnovousem, jehož   Zeus, ztvárněný s noblesou,   elegancí a nadhledem, je snad   nejlepším Diem v historii   kinematografie.

Vzhledem k tomu, jak málo   antických bájí se za ta   léta natočilo, ráda nad   tímto dílem přimhouřím   oko. Souboj Titánů dnes   zaujme jen filmové nadšence,   nebo sentimentální blázny,   ale pro mne je to stále   nejzábavnější film o době   olympské vlády světu, jaký   jsem kdy viděla.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Tento film pro mě je jedna   velká pohádka, plná   bytostí s nadpřirozenými   schopnostmi. Mně se tedy moc   líbil a to vždy. Ve filmu   jsou velmi dobře zvládnuté   katastrofické scény, kdy   všechno padá a nebo se   ztrácí po vodou.Něco jako   staré pověsti řecké. Vím,   že to patří ke vzdělání,   ale je to fakt podané   pohádkově.
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2014
Proč tenhle snímek válcuje   svůj o třicet let mladší   remake, který může   nabídnout ty nejmodernější   triky včetně 3D?   Atmosférou, naivitou, herci,   kteří dostali role padnoucí   na míru, a zejména tím, že   je v každé vteřině filmu   vidět, jak moc se s ním   tvůrci "mazlili" a   jak jim záleželo na   výsledné podobě filmu. Jo a   taky odlehčením v podobě   Buba.:)
ZuzikD
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Taková filmová   klasika....jako malá jsem   tento film strašně hltala a   po pravdě i teď v   dospělosti se na něj moc   ráda podívám....triky jsou   hodně špatné ale v té   době to bylo ucházející   :-)
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Právem legendární a do dnes   koukatelný film.Na tehdejší   dobu výborné   efekty,klasická mýtická   zápletka zpracovaná s   úctou..
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2019
Dnes už film tolik neosloví,   ale porád zůstává silný   příběh, originální scény   a momenty a nostalgický   výlet do fantazie + masky,   kamera, lokace atd. V   dětství to byl film na   rovných 10 hvězd, ono za   totáče takové filmy v TV to   byla RARITA! Takže filmu   zůstává ta pradávná   poetika, to co prožíváte   třeba u filmů Karla Zemana,   kde vlastně nevadí   "staré" triky na   svoji dobu výborné, ba   naopak a filmy tohoto ražení   mají tu patinu, kterou jednou   za čas člověk rád vidí,   ale také to už není tak   napínavé a akční jako   když vám je 10 nebo 15 let a   kdy se tyhle filmy točí   jeden za druhým - 70%.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2012
S mincou za prievozníkom
Keď som to videl prvý krát   kedysi dávnejšie, páčilo   sa mi to veľmi. Dnes po   druhom zhliadnutí už to   nadšenie nie je také   veľké, ale je to rozhodne   výborný dobrodružný film   natočený podľa gréckych   mýtov a bájí. Bohovia boli   vtedy dosť krutí, po zemi   chodilo množstvo príšer,   našťastie bolo tu mnoho   silných hrdinov, ktorí   ľudské pokolenie ochránili.   Perseus mi síce nejak extra   nesedel, Zeus zasa vzbudzoval   rešpekt. Ten čert sa tiež   prekonával. Andromeda zasa   vyzerala ako obrázok. Triky   síce zastaralé, ale mne sa   strašne páčili, sú   bombové, i keď mnohí nad   nimi budú krútiť hlavou.   Mne sa tá archaickosť práve   že páči. Dvojhlavý pes bol   vynikajúci, Charon vrchol   filmu, na druhej strane Bubo   sa nemusel snažiť byť až   tak vtipný. Verím, že v   dobe vzniku to musel byť   priam kult. I dnes sa však na   to dobre pozerá
Rendys
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Souboj titánů je   legendární film z roku 1981,   těžící z řecké   mytologie. V té době u nás   film viděl snad   každý.Nevím, jestli je film   přesně odpovídá řeckým   bájím.A mnohému z nás i   dnes připomene dětství.Co   dodat závěrem? Snad jen -   Vypusťte Krakena!
Soused89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Dnes už to tedy vypadá   hodně ošuntěle, ale ve své   době to musela být naprostá   bomba. Navíc to má dost   slušný epický příběh,   což někdy u novějších   adaptací antických dějin a   bájí postrádám, i když by   to v tomto ranku měl být   základ.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2011
3. 3. 2011: Tehdy to byl hit.   Výpravný, s   "velkolepými"   triky, hlavně ta plechová   sova byla zajímavá. Novou   verzi jsem zatím neviděl,   ale ne vždy   nový=lepší...
28. 6.   2014: Novu verzi jsem už   viděl, skutečně ne vždy   nový=lepší.
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Souboj Titánu je prúmernej   film.Efekty sou špatné a   velice nekvalitní,ale co na   tom film má tradiční   pohádkovou atmosféru,která   se decku i dospelému hned   zamiluje.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54085minih54085V (2009) [TV seriál] 
V n
minih18001minih18001Romeo a Julie (1996) 
Romeo and Juliet n
minih21429minih21429Tři uprchlíci (1989) 
Three Fugitives n
minih39087minih39087Spiknutí (2003) 
Blind Horizon n
minih5614minih5614Četník a mimozemšťané (1978) 
Le gendarme et les extraterrestres n
minih123332minih123332Backtrack (2014) 
Backtrack n
minih76854minih76854Večerní slunce (2009) 
That Evening Sun n
minih34119minih34119Sedm neohrožených (1983) 
Uncommon Valor n
minih39168minih39168Hokejový zázrak (2004) 
Miracle n
minih38863minih38863Vzpoura ve věznici Carandiru (2003) 
Carandiru n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Souboj Titánů (2010)

 Souboj Titánů (2010)
Souboj Titánů n
Clash of the Titans
Žánr: dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Louis Leterrier

(remake)

TV Program

ČT1 - Kalif čápem (1969) [TV inscena...

06:00 - 06:30

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

06:00 - 06:45

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Divoké vlny 2 (2017)

05:50 - 07:25

37 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:15 - 06:40

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178389

Poslední komentáře

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10