Duben
ohodnotit

127 hodin

127 Hours

Další název:
127 hodín (SK)
Rok:
2010
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
3.2.2011
„Musel si sám amputovat ruku, aby přežil…“

Komentáře k filmu 127 hodin

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.6.2013
Podle toho co jsem slyšel a   četl, jsem čekal děsnou   nudu. Povídal jsem si, o čem   to může, sakra, být? To   bude záběr na chlapa a   spousty retrospektiv, takže   absolutní nuda. No, nemýlil   jsem se až tak moc.   Absolutní nuda to sice   nebyla, ale zase nic moc na   to, jaký byl kolem filmu   humbuk. Chápu, že o jednom   člověku zaklíněném ve   skalách natočit   celovečerní film vyžaduje   kus odvahy a umění. Já bych   si na takové téma netroufl   ani v silně podnapilém   stavu. Nu, co k filmu   samotnému. Retrospektivy byly   krátké, takže se špatně   přeskakovaly. To už mi více   vadily halušky na konci, i   když chápu, proč tam byly.   Hodnocení snižuje u mne   také to, že film zcela   jistě podruhé nemusím.   011020118836/9248s.u.
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2011
Působivé, realistické
Snímek 127 hodin je bezesporu   velmi dobrý filmový počin.   Předně jako divák, který   preferuje filmy dramatické,   bez různých sci-fi prvků,   oceňuji i jeho takřka   dokumentaristickou formu,   kterou přibližuje skutečnou   dramatickou událost. Boj   Arona Ralstona o vlastní   život ve skalnaté soutěsce   odlehlého kaňonu je velmi   sugetivní výpovědí o   zoufalství, smíření se   smrtí a následné naději a   obrovské touze žít, být se   svou rodinou, že se   uvězněný mladý muž   odhodlá k amputaci vlastní   ruky pomocí tupého   kapesního nože. Tvrdé,   realistické, šokující. V   hlavní roli výborný   herecký výkon. Výhradu mám   jen ke vsuvkám retrospektiv   vkládaných do filmu. Mají   své opodstatnění, to ano,   jelikož se snaží divákovi   přiblížit pocity   uvězněného muže a dodávat   mu jakousi naději a touhu   žít. Je jich na můj vkus   možná až moc. Stačilo by   těchto pasáží rozhodně   méně, nejvíce za vlasy mi   pak přišla přitažená vize   budoucnosti, kdy Aron vidí   svého budoucího syna. Zde   bych měla scénáristickou   výtku, nicméně v globálu   film hodnotím z drtivé   části kladně. Uděluji 8   bodů, jinak je to spíše na   85 procent.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2011
127 Hours
K tomuhle filmu jsem se dlouho   přemlouvala a musím říct,   že po jeho shlédnutí   rozhodně nelituji, že jsem   ho viděla. Podobné filmy   podle skutečných událostí   mám ráda, a tenhle se může   řadit k těm lepším.   Vynikající hudba,   kamera.Všechno vypadá tak   realisticky, že nevíte   stejně jako hlavní hrdina   jestli je to skutečnost či   fikce. Báječně provedené a   hlavní zásluhy patří   samozřejmě Jamesi Francovi,   kterého mám ráda, ale nikdy   jsem ho neviděla v podobné   roli, a musím říct, že   tahle role mu sedla dokonale,   a člověk mu věřil naprosto   všechno. Nemůžu říct, že   jsem se u filmu nudila, jak   tady píší někteří   uživatelé, těžko se   můžete nudit u něčeho co   se skutečně stalo, stačí   jen pomyslet na to, že jste v   podobné nebo stejné situaci   vy a pak Vás to nemůže   prostě nudit. Velká škoda   tohohle filmu je, že je málo   pravděpodobné, že si to   ještě někdy pustíte.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2011
127 hodin
Filmy Dannyho Boylea se mi   budou vždycky líbit, přesto   že nikdy nejsou úplně   dokonalé. 127 Hours je velmi   zajímavý námět, bohužel   se celý příběh dá říci   jednou krátkou větou a   navíc většina diváků, co   bude 127 hodin sledovat, asi   pointu zná a předem ví, jak   to všechno vlastně skončí.   Ano, i já se díky tomu   místy nudil (a to Boyle   použil jen hodinu a půl   dlouhou stopáž), na druhou   stranu, chvílemi jsem byl   fascinován a v některých   scénách jsem se ani   neodvažoval dýchat. Je   neuvěřitelné, že se něco   takového opravdu stalo,   kdybych já byl v kůži   Arona, nikdy, ani kdybych   umíral, nedokázal bych to co   on. To zaslouží obdiv. I   charakter je krásně   vykreslen, ze začátku mi   přišel hlavní hrdina   nesympatický, ale postupem   času jsem mu začínal čím   dál tím víc fandit, až   jsem vše nakonec prožíval s   ním (brrr!). James Franco,   kterého jsem doteď znal   pouze jako Harryho Osborna ze   "Spidermana" je   dobrý herec, ale sám celý   film prostě neutáhne. Díky   tomu je zde spousty hluchých   míst, ale ty se dají v   konečném důsledku odpustit,   a když už ne kvůli   příběhu, tak aspoň pro   zajímavou kameru a nádherné   scenérie...
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Danny Boyle dramata točit   umí.Zde to hlavně spočívá   na Jamesi Francovi (plus sem   tam jeho flashbacky   spočívající na druhých   osobách), jeho one man show   je přesvědčivá a Boyle   perfektně namíchává   kamerové obrazy.Opravdu   působivé dílo, které   chytne a jen tak   nepustí.Stopáž je navržena   rozumně.Další filmově   skutečný příběh, který z   hlavy nemusíte dostat ihned.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2012
"Pohřben" a "127 hodin"
Z mého titulku chci dát   najevo, že tento film je   velice podobný filmu   "Pohřben" s Ryanem   Raynoldsem. James Franco zde   dokázal, že je velice   talentovaný herec se   skvělým českým dabérem   Martinem Písaříkem.   Nízkorozpočtový snímek o   pravdivém příběhu Arona   Ralstona mě dostal. Aron je   rozhodně odvážný a   statečný člověk, když si   odříznul ruku mini   řeznickým nástrojem. Jsou   tu ale místy i scény, které   spíše nudí a jak už tady   někdo psal, nutí odvracet   pohled mimo obrazovku a koukat   na hodinky.

Skvělý James Franco a   smutný a hrozný příběh   Arona Ralstona mě donutili   snímek nepotápět, proto   dávám 7/10.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2012
Dlouho jsem neviděl,takhle   dramatickou záležitost.   Chvílema člověku běhal   mráz po zádech a pouhá   myšlenka na to,že bych měl   bejt v jeho situaci, mi dost   nepříjemně hejbala žlučí   . Parádně natočené a   parádně zahrané. A ta   třešnička na dortu v   podobě operace,to už bylo   opravdu jen pro silné   žaludky--->80%
mat.ilda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2013
Že není Danny Boyle v mojí   topce oblíbených   režisérů? Tak to musím   urychleně napravit, neboť   jsem zpětně zjistila, že by   se mi od něj líbilo i   Tajemství hradu v Karpatech   (pozn. autora - originál u   mě slavil velký neúspěch).   Naštěstí mi mou filmovou   paměť osvěžil tento   skvělý kousek s   adrenalinovým Aronem, jež si   rutinně pobalí pár   nezbytností do skalisek v   Utahu, mimo ten zatracený   švýcarský nožík, který   by mu (možná) ušetřil   něco té bolesti a v duchu   počítačových her si nabije   nejmíň devět životů a   nevidí problém sem tam   nějaký postrádat, vždyť   co se mu může stát v   místě, které nazývá svým   druhým domovem. Ukáže se -   jemu i nám, že hodně...   Může se zdát, že   zdánlivě komorních 127   hodin času jednoho života   nemá šanci udržet pozornost   ani 94 minut toho filmového,   opak je však pravdou.   Neuvěřitelná kombinace   Jamese Franca, fascinujících   přírodních krás a   halucinogenní hudby nemůže   dát zapomenout na jednotlivé   zážitky, připomínající   naši bezvýznamnost a   osamocení, zoufalství a   naději i schopnost člověka   neztrácet humor, a to za   všech okolností! K plnému   hodnocení patří i   geniální scéna - a tou je   pro mě "early morning tv   show" samozvaného   amerického superhrdiny,   která mě zanechala načisto   rozsekanou. A víte co?   Myslím, že se ve   společnosti mých   oblíbených herců najde   místečko i pro Jamese Franca   :-).
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Zajímavý snímek, který   zachycuje tu nejméně   očekávanou nehodu, kterou by   si horolezec představil. A to   ještě ani nezačal lézt :-)   trošku dlouhý příběh   plný vsuvek a vzpomínek,   který ale celkem zaujme.   Jednou však vidět stačí
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2018
║Rozpočet   $18miliónov║Tržby USA   $18,335,230║Tržby   Celosvetovo $60,738,797▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   //počet predaných kusov ║   Tržby za predaj DVD v USA   $8,539,764 //počet predaných   kusov 566,872║ Režisér   Danny Boyle z toho vyžmíchal   čo sa dalo, James Franco   boduje, atmosféra a vsuvky   silné, amputácia ani   nehovorím, sila, rozpočet   ako $18miliónov otázny,   čakal by som tak $5miliónov.   /60%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.7.2011
Skutocny neuveritelny pribeh...
Spracovat takuto temu nie je   jednoduche.Danny Boyle je   kvalitny reziser,ale tento   material bol nad jeho sily a   nepoznam rezisera,ktory by to   zvladol.Franco je talentovany   herec a hral doslova ako o   zivot,ale tiez toho mal plne   "kecky".To,co   prinesie zivot je niekedy tak   absurdne,ze to zrezirovat a   zahrat jednoducho nejde.Je   pravda,ze som mal mozno   privysoke ocakavania,a preto   ma snimok malinko   sklamal.Kazdopadne film   doporucujem.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Stačilo jednou a nikdy více.
Směšné. Skáču od filmu k   filmu - "The Grey"   pouhých 60% oblíbenosti za   svou "zdlouhavost a   nudnost", tahle kravina,   která je oproti "The   Grey! skutečně nudná a   zdlouhavá - nebo spíš -   tento nehezký osud jednoho   Američana má 80 %?! Tahle   absurdita, kde děj uvízl asi   tak na dně rokle? Koukat   hodinu a půl na uvíznutého   chudáka s halucinacemi, co je   donucen uříznout si na   druhý pokus (a opětně tím   samým tupým nožem) ruku, je   škoda natočené pásky,   ačkoli zde figuroval   sympaťák James Franco. Za   zmínku stojí pouze   prezentované songy ze síně   slávy a skutečnost, že   jsem si pořídila   švýcarský kapesní nůž.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Film o dlouhé chvíli
Začátek filmu je výrazně   dynamický,podtržený ještě   třídílným rozložením   obrazu.Navíc, každého   krajinářského fotografa   musí upoutat kompozice   nádherné přírody.
Potom se Aronovi zasekne   ruka mezi kameny a člověk   čeká na nával extrémních   emocí o naději a   beznaději,o zoufalém a   nerovném boji o holý   život.Hned mně na mysl   vyvstali filmy jako   Přežít,nebo nedávný   Buried.Místo toho však   přichází nekonečné nudné   flashbacky a halucinace a la   "feťácké"   filmy.Takže můžete jít   zatím na wc,připravit si   kávu a stejně o nic   zajímavého nebo emočního   nepřijdete.Když pak   vidíte,že Aron má černou   ruku a druhou se snaží   onanovat,působí to vše jako   film o dlouhé chvíli.O   ničem jiném.Režisér Boyle   by si měl vzít příklad od   neznámého španělského   režiséra Cortése a jeho   filmu Buried,kdy téměř ze   statickou kamerou,s jedním   uříznutým prstem (nebylo   vidět) a s jediným hercem   vytvořil emoční kaskádu o   přežití bez jediného   flashbacku.Řezání ruky s   tupou kudličkou je sice   efektivní,ale špatně   natočený film to již   nezachrání.Stejně všichni   diváci čekají hlavně na   tuto pasáž.
Skutečný Aron Ralston si   prošel peklem a zaslouží si   mojí hlubokou úctu a   obdiv,ale takhle se filmy o   vůli a odhodlání přežít   rozhodně dělat nemají.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2011
Né, že bych byl nějakým   odborníkem na kameru, ale v   tomhle snímku mě doslova   uchvátila! Stopáž bych   možná zkrátil, ale jinak   tento snímek nemá mnoho   chyb.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2011
Senzační ukázka spojení   perfektní režie s   úchvatným herectvím, která   bourá veškeré základy   podobným filmům a ukazuje,   'jak se to dělá'. O to víc,   když je příběh založen na   skutečných událostech a   dává možnost prožívat ty   extremní pocity společně s   hlavním představitem.   Atmosféra celého filmu je   naprosto jedinečná,   napínavá a nasáklá   brutální reálností, až z   toho jde mráz po zádech.   Neuvěřitelný (a   překvapivý) výkon J.   Franca, na kterém je celé   drama postaveno, je naprosto   bezchybný. Každý pohled,   známka strachu, smíření se   smrtí nbo   "magoření" z   nepřiznivé situace, každá   tato situace je uvěřitelná   a nedá oddechnout.

Podobné filmy :   Buried // Frozen
jajsempravabobika
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Na to, že se film odehrává   na jednom místě a hraje tam   víceméně jeden člověk,   jsem se vůbec nenudila. Co se   bude dít se dá vždy   předpokládat, ale to ničemu   nevadí. Ze začátku mi Aron   připadal jako machýrek, ale   pak s ním člověk začne   sympatizovat a nezbývá než   ho obdivovat za bojovnost a   nadhled nad situací.
matej69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2011
Tak tohle byl   nejpůsobivější film, co   jsem kdy viděl. Celou hodinu   a půl jsem se od něj nemoh   odtrhnout a celý jsem to   prožíval jako ještě   žádnej film.
James to   skvěle zahrál a myslim, že   ten kluk má před sebou   hvězdnou kariéru..
Líbily se mi scény, kde   ,,magořil" a   představoval si Scooby-Doo   party a talk show z Looser   Canyon.
A ten závěr,   kdy si upižlává ruku tupym   dloubátkem, mi úplně   vyrazil dech...
Aron   Ralston musel zažít peklo a   myslim, že tenhle film by si   toho Oscara fakt zasloužil.
Roux
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2011
Zatím jediný film, ve   kterém mi James Franco   líbil. Boyle si s ním zase   hezky pohrál a podle mého   dobře a poutavě natočil.
A ponaučení? Když   někam jedete, dejte vědět   kam a hlavně, mějte sebou   ostrý nůž ;o)
luongovae
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Upřímně si myslím, že by   se 127 hrs nedalo ani lepé   natočit. Psychologický   vypjatý snímek, ze kterého   jsem měla doslovně noční   můry.
anetaaneta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2011
Není to zrovna film, u   kterého bych se dobře bavila   nebo na něj koukala s   otevřenou pusou...Není   akční, vtipný, trapný,   děsivý, ale je to prostě   zajímavě podaný film podle   skutečné události a   basta:-)
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Nejdřív mě film vůbec   nelákal a to hlavně proto,   že jsem věděla jak dopadne   (což ví prostě každý).   Všichni říkali, že to je   moc dobrý, tak jsem   rezignovala.
Podle mě   to tedy není úplně film do   kina (pro mě, nedokážu do   sebe cpát popcorn, když   tuším co se stane a jak to   bude ošklivý). A když jsem   vlastně věděla, že jde o   pravdivý příběh, tak jsem   to prožívala přeci jen   trochu jinak, než normální   film. V Utahu to vypadalo   nádherně, ale opravdu jsem   to moc nevnímala, když jsem   věděla, že se tohle stalo a   Aron určitě neobdivoval   okolí.
Začátek   filmu byl skvělý! Nevím   proč, ale dost mě to   upoutalo! Jak si jel na kole a   pak skákání do vody. Fakt   mě to zaujalo naplno. Po   nehodě jsem také sledovala   dost zaujatě i když už mě   to nebavilo tolik, to se   přiznám.
Našlo se i   plno komických momentů, ale   musím s pravdou ven, že jsem   se zrovna moc nesmála (mám   prostě v povaze některé   věci až moc prožívat).
U klíčové scény (asi   každému doklapne, co   myslím) jsem tedy měla   zavřené oči. Úplně tyhle   věci nesnáším, nedokázala   jsem se na to koukat! Sama   bych nic takového   nedokázala! Já se jen trochu   říznu do prstu a už   omdlévám, když vidím tu   krev. To, co Aron dokázal je   obdivuhodné.
Ještě   chci pochválit Jamese Franca.   Jeho výkon byl velice dobrý!   Asi snad i první film, kde   mě James nějak zaujal.
A nejvíc hvězd patří   konci. Ten se mi líbil   opravdu nejvíc! Je to můj   názor a stojím si za ním :)
Nikotyna
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Začátek a konec filmu   vyrazí dech :), ale jinak to   zas až tak impozantní není.   Ovšem když si představím,   že to ten člověk doopravdy   prožíl, jde mi mráz po   zádech. Jsem ráda, že teď   se má fajn :) a neztratil   chuť k životu po tomhle.   Film, kterej stačí vidět   jednou. ;)
POMOthy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2018
Po čase zdvíham na   "subjektívnych" 5*,   pretože ide o moju krvnú   skupinu. Danny Boyle tu opäť   dokazuje tvorcovskú   originalitu a schopnosť skrz   audiovizuálne hrátky pútavo   rozprávať prakticky   akýkoľvek príbeh. V   komornej dráme podľa   skutočnej udalosti a s   jediným aktérom na scéne sa   nevyhýba silným kamerovým   filtrom, zrýchlovačkám,   rozdelovaniu obrazu na viacej   častí, či neustálemu   skákaniu po flashbackoch. To   sú pomôcky, ktoré by vo   filme tohto žánru mohli   pôsobiť nevhodne a rušivo,   no 127 hodín vďaka nim   naopak parádne odsýpa, ani   chvíľu nenudí, a súčasne   ani v najmenšom nepoľavuje   zo zanietenej koncentrácie na   psychické rozpoloženie   hlavnej postavy. Skvelý,   takmer výnimočný, vo   finále slzy šťastia   vyvolávajúci film.
sismik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Rozhodně zajímavý film,   který stojí za to vidět.   Zajímavě natočené,   vynikající herecké sólo   Jamese Franca. Ovšem pokud   víte předem jak to celé   dopadne, celý film čekáte   "určitou" scénu a   v mezičase se začínáte   již mírně nudit. I v těch   představách jsem se trošku   ztrácela, a chvílemi jsem   nevěděla co je realita a co   jen jeho představy. Jinak   určitě fajn a nevšední   film.
viana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2011
127 hodin
...dojemný,citový,úžasná   práce s kamerou-věřila   jsem,že díky bouři a vodě   se dostane   ven-fantasmagorie!!tenhle   balvan na mě čekal celý   můj život..
mischel251
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.2.2011
Ked som si prečítala o tomto   filme hned ma to zaujalo a   musím to vidieť!!!No ako ale   dosť ma to sklamalo čakala   som teda viac, zo začiatku to   ako bolo celkom ok...ale od   vtedy ako ostal uväznený v   priepasti sa to len   ťahalo...nevedela som sa   dočkať kedy sa už konečne   odtiaľ dostane...a kedy sa mu   to už podarilo ozaj som na to   veľmi nemohla pozerať bolo   to fakt brutálne...ale   nakonci ma to dojalo až k   slzám aký bol odvážny a   že to aj napriek vyčerpaniu   zvládol a zachránil...teda   klobúk dole!!!!
FuriousG
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2018
Doporučuji
Mně se film hodně líbil.   Mám rád filmy inspirované   skutečnými událostmi, ať   se jedná o jakýkoliv žánr   nebo děj a nevadí mi ani   filmy, které se odehrávají   na jednom místě, pokud   nepostrádají akci, což film   127 hodin určitě měl. Aron   musel prožívat neskutečná   muka, že se odhodlal k tomu,   aby si amputoval ruku. Film je   dosti realistický. Za mě   určitě doporučuji!
Teeerka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2011
Zpočátku jsem se tohoto   filmu bála. "Jak   zajímavé asi může být 2   hodiny sledovat někoho kdo se   snaží vytáhnou svou ruku   zpod kamene" říkala   jsem si. Ale opravdu jsem se   zpletla, Tento film mě   chytnul již v prní minutě a   bez dechu jsem sledovala až   do konce. Skvělý výkon   Jamese Franca, nádherná   krajina, skvělá kamera a   neuvěřitelný (a pravdivý   příběh) to všechno mě   prostě uchvátilo. 10/10 :)
LookE
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Člověk by nevěřil, jak   dramatický a napínavý   může být film, jehož   hrdinou je jeden jediný   člověka který se skoro   celý odehrává na jednoom   jediném místě.
A   taky jak nechutné je   pižlání ruky tupým   číským nožíkem :-)
Mesany
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2012
bomba
Slyšel sem na tento snímek   hodně chvály a po jeho   zhlédnutí je to 100%   pravda.Je to neuvěřitelný   co musel ve skutečnosti Aron   prožít a vydržet.Danny   Boyle to dokázel špičkově   zachytit a i šťastnej konec   mě moc potěšil.
Forrest
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2011
skvělý film o tom co se   může stát když si   vyrazíte na   "výlet" a nikomu o   něm neřeknete. Může vás   to "něco" stát.   James Franco předvedl   působivý výkon a předvedl   nám
to   nejcenější-vůli žít
gekko1
Hodnocení:
Přidáno: 15.8.2011
skvělá   atmosfera,kontrasty...vynikaj?   ?cí kamera skvěle doplnuje   tento komorní snímek ktery   určitě stojí za vidění a   dlouho po shlednutí   zůstává v paměti. 80%.
netty.vanity
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Kdepak hrdina..
Filmy, které tak trochu   citově vydírají bývají   vždycku dost nadhodnocené,   protože nikdo nemá to srdce   říct, "on přece tak   trpěl, to nemůžu říct,   že mě to nudilo". Je   pravda, že kamera je zde   výborná a herecký výkon   Jamese Franca zrovna tak, ale   film sám o sobě nemá moc co   nabídnout. Za hrdinu někoho,   kdo z vlastní hlouposti   uvíznul v kaňonu a nakonec   si musel amputovat ruku,   prostě nepovažuji.   Samozřejmě mě příběh   Arona dojal a nedovedu si   představit, co musel prožít   s rukou uvízlou pod kamenem,   bez vody a jídla, ale jak už   bylo řečeno, zavinil si to   více méně sám. Boyle   naštěstí to 127 hodinové   utrpění (pro diváka   naštěstí trvalo jen hodinu   a půl:)) ) ozvláštnil   vzpomínkami z Aronova   života, takže to nebylo zase   tolik nudné, ale i tak jsem   nezřídkakdy koukala na čas   nebo odvracela oči. Určitě   se jedná o dobrý film, ale   nic moc
nadprůměrného v něm   nevidím.
alll
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2016
127 Hodin
je americký film kde hlavní   roly uvede herec JAMES FRANCO   je to DOBRODRUŽNÝ film no   super!!! film...vynikající!   Doporučuji...
rickpick
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.6.2011
nuda
nuda nuda nuda, dal bych bod,   ale dávam bod navíc za   krajinu, ale dal by se z toho   udělat dvouminutovej   bezpečností šot, always   tell your mommy if you go out   somewhere !!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39314minih39314Vánoční skřítek (2003) 
Elf n
minih56385minih56385Hra na vraha (2009) 
Kill Theory n
minih65015minih65015Nedívej se nahoru (2009) 
Don't Look Up n
minih58191minih58191Piko (2010) 
n
minih41456minih41456Dnes zemřeš! (2005) [Video] 
Today You Die n
minih8161minih8161Hej rup! (1934) 
Hej rup! n
minih46529minih46529Dopis psaný španělsky (1980) [TV inscenace] 
Dopis psaný španělsky n
minih24561minih24561Talíře nad Velkým Malíkovem (1977) 
n
minih41261minih41261Ledové ostří 2 (2006) 
The Cutting Edge: Going for the Gold; The Cutting Edge 2 n
minih88438minih88438Meeting Evil (2012) 
Meeting Evil n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

02:05 - 03:00

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Monastýry králů a sester

02:20 - 02:45

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Zmizelá (2014) [2k digital]

23:25 - 02:40

180 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Skrýš (2010)

02:00 - 04:30

25 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190634
Osobností: 698068
Fotografií: 764722
Plakátů: 377091
Obsahů a biografií: 178419

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10