Duben
ohodnotit

Marley a já

Marley & Me

Další název:
Marley and Me; Marley & ich
Rok:
2008
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
12.3.2009
„Všechno bylo perfektní, dokud se neobjevil Marley...“

Komentáře k filmu Marley a já

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2010
Průměrný americký snímek   s tak oblíbeným zvířecím   partnerem. Nic nového   nepřinesl, předvídatelný   konec. Pro mě pejskaře i   trochu smutné.
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Rychlé závěry jsou jako   názor na cokoli po prvním   setkání. Pokud na ně   vsadíme, často si děláme   iluzi, že tohle je správné   posouzení nebo rozhodnutí.   Někdy snad ano. Takřka vždy   jsme vystavení zkoušce, že   nám něco uniklo. Tenhle film   není jen o lidech, kteří se   dostali řízením osudu k   jednomu pejskovi a jeho   rošťárnám. Docela dole je   ta nejpodstatnější   myšlenka, a to... existují   tvorové-zvířata, také   lidé, kteří nás naučí   pokoře sebeodříkání a   hlavně umění žít i dále,   když někoho drahého   ztratíme. Tenhle film je v   tomhle moc dobrý a herecké   výkony i celá filmová   realizace jsou skvělé.   Myslím si, že většina   českých herců by na tohle   svými výkony nestačila a   další by přehrávali v   domění, že to komedie   vyžaduje.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2021
Krásný rodinný film, kde je   vše, co s sebou život nese -   slzy, smích, lásku, radost,   starosti, zlobu i žal. Jedna   z těch mála tzv.   romantických komedií, které   mě opravdu vzaly za srdíčko   a to hlavně kvůli nádherně   vykreslenému vztahu lidí a   psa. Filmový Marley je   hotová pohroma i   neodolatelný miláček v   jednom, ale především je to   člen rodiny. Parťák v   dobrém i zlém, protože:   "Psovi je jedno jestli   jste bohatí,chudí, chytří,   hloupí, oškliví, hezcí.   Dejte mu srdce a on vám dá   své."
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Jo, něco podobného jsem   zažila osobně na vlastní   kůži. Takže mohu potvrdit,   že je to psané "podle   skutečnosti". Marley   bylo roztomilé psisko do   doby, než vyrostl a začal   dělat neplechu všude, kam se   jen nachomýtl.

John to neměl a nemá   vůbec jednoduché, ale i   Jennifer to nemá vůbec   jednoduché. Dítě, pes,   manžel, občas je to opravdu   o nervy!
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Lidé se dělí na kočkomily   a hafanomily, já patřím k   té první skupině. Navíc   nejsou ani Jennifer, ani Owen   moji oblíbenci, ale i tak   jsem vydržela a nelitovala.   Bylo vidět, že příběh má   reálný základ, prostě jak   ze života, ať už to byly   problémy s dětmi, v práci a   vlastně i s Marley. Konec   dost tlačil na lítost a i   když jsem se hodně bránila,   podlehla jsem. Nicméně   příjemný pocit ze snímku   zůstal.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2009
Slovo komedie může být   trochu zavádějící a   možná i zákeřné. Film   diváky rozveselí i   rozesmutní. Je zákeřný v   tom, že se snaží dojmout. A   to se mu ke konci i povede.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Marley & Me
Příběh jednoho páru,   který si pořídil pejska a   následně děti a život   plynul.
Obyčejný   příběh, který je ze   života, snímek si na nic   nehraje je to prostě   jednoduché jako facka, život   plyne, děti rostou, rodinné   hodnoty se mění a psi   umírají stejně jako lidé.   Dojemný příběh ze života   jedné rodiny, já tenhle   snímek oceňuji už jen pro   tu jednoduchost v které je   vlastně celá podstata   žití. Jennifer Aniston si s   Owenem Wilsonem sedla stejně   jako jejich bláznivý Marley.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Marley a já
Úžasné. Tak skutečné a   pravdivé. Film vznikl podle   knihy, kterou napsal jeden   novinář, sloupkař, a   popisuje jeho životní trable   i starosti se psem. Chvílemi   se celé kino smálo,   chvílemi zas plakalo.   Rozhodně doporučuji všem.   Marley je totiž ten   nejhorší pes na světě. A   nebo že by ten nejlepší? To   už posuďte sami:-) A Jenifer   Aniston je pořád tak sexy...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2017
Veselý rodinný film, kde si   každý najde to své. V   hlavní roli pes a ne   ledajaký. Je to pěkný   prevít. Ale přes všechny   lapálie a starosti se k němu   sympatie přeci jen najdou a o   to smutnější je konec   příběhu. Krapet   netradiční zakončení však   poukazující na to, že pes   je skutečně nejlepší   přítel člověka. Máme tu   rodinku, kde každý má své   starosti a snaží se je   nějakým způsobem řešit.   Vzestupy, pády, radost i   zklamání a to v celém   průběhu přítomnosti psa   pojmenovaného jako Marley,   který do veškerého dění   nějakým způsobem neustále   zasahuje. Prostě obyčejnost   života. A tak je snímek   veselý, uhrančivý,   příznačný, uspokojující.   Owen Wilson a Jennifer Aniston   tvoří báječný pár.   Wilson výborně poukazuje na   růst charakteru své postavy   a Aniston na osobnost ženy   coby maminky se všemi   radostmi, frustracemi,   výbušnosti i pochopením.   Film je osvěžující svojí   atmosférou vyprávějící   oduševnělý krásný   příběh, který hlavně   pejskaře a děti pobaví a   chytne za srdce.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Tento příběh vyšel v roce   2007 v knižní podobě a   později pro velký úspěch   byl i zfilmován. Je podle   skutečných událostí a   můžu říct, že duše   labradorů je opravdu jako u   lidí. Koukají na vaše   zvyky, co děláte, a pak vás   napodobují. Chtějí   pozornost a povídat si, hrát   si, a vyžadují každodenní   kontakt s lidmi. Ve filmu se   přesně povedla labradoří   povaha a tyto psíci jsou   prostě neuvěřitelní,   milující tvorečkové.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Komediální příběh o dvou   novinářích , kteří si   pořídí pejska labradora a   evidentně jej nezvládají .   Do toho si po delším   zkoušení udělají dítě a   následně druhé a třetí   kariéra Jennifer se rozpadá   . Vtipný film ze života s   dobrý hereckým obsazením ,   ale trochu i se smutným   koncem.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Ze začátku veselá   romantická komedie o   novomanželském páru, který   si místo plánovaného   dítěte pořídí psa, jenž   jim udělá ze života peklo.   Je hezký, že tvůrci   neudělali ze psího hrdiny   žádného génia ale naopak   běsnící neukázněné   hovado a to doslova. Začíná   to nevině rozkousaným   nábytkem a jinými věcmi a   pokračuje to útěky a   napadáním všech lidí v   okolí. V téhle části film   baví a funguje jako skvělá   oddechovka ale dvouhodinová   stopáž nedává moc   nadějí, že by to mohlo   vydržet až do konce. Proto   nastupuje druhá část   měnící směr z komedie na   drama. Hrdinům po prvotních   nezdarech začnou až   nepříjemně rychle   přibývat děti a tvůrci   jakoby začnou upozorňovat,   že rodina není žádná   sranda ale kazí všechny sny   a radosti. Z veselých hrdinů   se proto stávájí chodící   trosky. Je překvapivé, že i   tuto část zvládli herci na   výbornou a jak Wilsonovi tak   Aniston se dají věřit   jejich hádky a manželské   neshody. Jen je škoda, že po   nástupu do stanice drama   tvůrci vynechali komediální   části a i čtyřnohého   hrdinu odsunuli na vedlejší   kolej. Po tomto zjištění   už ani nepřekvapí   natahovaný citově vydírací   konec zavánějící   posmrkanými kampesníky, (v   případě sledovaní filmu se   slečnou možná i oslintaným   ramenem) který si tvůrci   rozhodně mohli odpustit.   Celkově vzato je film, kvůli   svojí nevyváženosti na 3*   ale díky hercům (myslím i   toho chlupatého) si tu slabou   čtvrtou hvězdu zaslouží.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.7.2018
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $143,153,751║Tržby   Celosvetovo $243,665,113▐   Tržby za predaj DVD v USA   $69,652,909 //počet   predaných kusov 4,412,859║   Dobrý námet ale len povrchne   líznutý, nemá to takú silu   akú by si to zaslúžilo, je   to nevyvážené, záver ale   troška dojal, z inými   hercami by to viac ladilo, moc   sa mi tam nehodili, nebola tam   cítiť súhra. /40%/
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Víc než o komedii se zde   jedná o drama/story. Je to o   životě, rodinných   hodnotách, práci,   dětech...a hodně neposedném   psovi Marleym. Film, který   končí opravdu smutně (ale   takový je už život), ale   který je právě v daném   slova smyslu zpracován   výborně.
Mě se ve   filmu líbila i účast Erica   Danea, kterého všichni   znají především jako   dr.Marca Sloana ze seriálu   Chirurgové.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Nudna oda na psa...
Priemerny film, ktoreho   hlavnou hviezdou je pes a nie   dvojica komik Wilson-nadherna   Aniston.Bohuzial medzi tymito   hercami chybala akakolvek   iskra.Chvilami sa tvari ako   komedia,chvilami je neobycajne   vazny.Nakoniec zostava niekde   v strede medzi nenarocnymi   rodinnymi filmami, ktory je   vhodny hlavne pre deti a pre   tych, co maju doma stvornohych   milacikov.Celkovo je to vzate   ako oda na psa, ale mozno by   bolo dobre sa zamysliet, preco   ludia viac smutia nad stratou   psa ako nad stratou blizkeho   cloveka/cest vynimkam/.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2021
Tak
trochu film o ničem. Defacto   tam ten pes prvních 80% času   nehraje téměř žádnou   roli, za to v závěru je   "použit" na   tragickoromantický závěr,   který se dal očekávat od   začátku. Ne úplně   špatné, ale tak nějak   celkově nepromyšlené.   Herecky také průměr (a to   má oba hlavní hrdiny celkem   rád).
Tom_Hardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Nečekaně upřímný a   chytrý film o tom, že život   není vždycky peříčko.   Tvůrci postupují od kytky   přes psa k dětem a během   toho reflektují všechny   maléry a radosti, které s   tím souvisí. Žádný   zbytečný patos, žádné   laciné vztahové hrátky,   čistá pravda, která vás   pohltí a na konci nechá v   slzách. I přes laciné   plakáty nejde o snímek typu   "pes se chová jako   člověk na čtyřech nohách   a je vtipné třeba to, že   umí nastartovat auto".   Marley a já není ničím   víc, než věrným otiskem   každodenních problémů, se   vším "dobrým i zlým,   dokud nás smrt   nerozdělí". Zcela bez   debat nejlepší vztahový   mainstreamový americký film   posledních let. P.S. Herci   jsou fantastičtí. Owen   Wilson nikdy nepůsobil tak   „herecky vyspěle“,   Jennifer Aniston je k   pomilování i v okamžiku   absolutního vyčerpání,   charismatický Eric Dane   potvrzuje komiksový   potenciál a Alan Arkin je v   roli šéfa, který „se   nikdy nesměje“, jednoduše   okouzlující. A Marley…   pohled do těch očí jen tak   nezapomenu.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2011
Už od začátku je jasný,   jak to dopadne nejen mezi   aktéry dvounohými, ale   hlavně s Márlym a bulit   kvůli tomu, že potom, co   dospěl čas prostě pes   umře? To by mě nedonutil ani   Spielberg a Zemeckis   dohromady, natož pak Frankel.
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Film jsem viděla jednou a   myslím, že víckrát se už   na něj nepodívám. Já mám   slabost pro zvířata a na   konci filmu jsem hodně   brečela. Ze začátku jsem se   celkem pobavila, jak pejsek   rostl a poté přibyli i   děti, ale ten konec..no ani   nemluvit..mooc smutný!!!
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Pro nás, kdo máme rádi   zvířata a nějaké doma   máme, má film určitě jiný   rozměr. Konec se dal čekat,   přesto je hodně těžké se   v takovém okamžiku s   odchodem kamaráda a člena   rodiny vyrovnat. Jinak celý   film je fajn podívání a   najdete v něm spoustu   situací i z vašeho domova.   Žádné překvapivé zvraty   ani tragédie, prostě   obyčejný život. Díky za   něj.
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2011
MARLEY A JÁ je milým filmem   o jednom psím životě.   Chvílema smích, zamyšlení   i slzičku přináší.
Hlavní filmoví   přestravitelé Aniston a   Wilson perfektně stvárnili   páníčky nezvladatelného,   nevychovaného,   temperamentního, ale   milujícího psa Marleyho.
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2011
..
Přiznám se, že jsem k filmu   přistupovaa s velkou   nedůvěrou, jako téměř   vždy, když nejdřív je   dobrá knížka..ale bylo to   příjemné překvapení a   skvělý zážitek..a k tomu   konci..co dodat..mám psy   přes 40 let..a až ten   současný bude muset odejít,   určitě ještě nějakého   mít budu a přede mnou, ve   vzpomínkách procházeli   všichni moji psi..i ten   jejich konec, někdy méně,   někdy více dramatický, ale   vždycky neskutečně smutný   pro nás jeho rodinu..co pes,   to osobnost..
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Film pro každého milovníka   a majitele (ne, to není ten   správný výraz -   spolubydlícího)   nějvěrnějšího   společníka člověka. Tady   nemá cenu spekulovat zda je   snímek podle skutečnosti.   Samozřejmě, že ano. Každý   divák v něm pozná něco ze   zážitků se svým psem. A   každý také ví jak je   těžké se na konci loučit.
Nymeria
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2011
toto je určené pre každého   milovníka zvierat...krásne,   milé, zábavné a proste   také aké to má byť :)až   na nesympatického Owena ;)ale   havinko si hneď získal moje   srdce :)
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2016
Marley a já
Vcelku příjemná rodinná   komedie.Marley je neposlušný   labrador.Jeho majitelé si s   ním užijí občas peprné   chvíle.Dávám tomuto filmu   70 procent.Vcelku pohodový   film.
Tink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2009
Moc hezké..
Jak je vidět zvolit na   plakát roztomilé   štěňátko se vyplatilo a i   já jsem si ze zvědavosti   film pustila. Stal se   srdeční záležitostí, sama   mám doma labradora   "nezbedu", který   má nápadně stejné   vlastnosti jako Marley. Hezky   zpracovaný příběh o tom,   jak s vámi pes prožívá   slasti i strasti a stane se   neodmyslitelným členem   rodiny. Musím se přiznat,   že počáteční smich   vystřídal asi v půlce filmu   pláč, který nešel   zastavit. Jak říkám, je to   srdeční záležitost, při   které jsem si uvědomila, jak   si vlastně vážím chvilek   strávených se svým   labradorem a jak by bez něj   byl den smutnější.:)
azenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2011
No...ne, že bych neměla   ráda pejsky, ale takového   Marleyho bych tedy doma mít   nechtěla.:-) Je to spíš   odstrašující příklad, jak   se pes vychovávat nemá   (vlastně ho nevychovávali   vůbec). Film mi přijde   zajímavý spíš z toho   hlediska, že mapuje život   jedné rodiny v průběhu   několika let, s běžnými   starostmi a problémy.
Didinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Film jsem přetrpěla,   protože jsem se na něho   dívala s dcerou. Nejen že se   ti dva (Aniston a Wilson) k   sobě vůbec nehodí, ale i ta   zápletka mi přišla tak   neuvěřitelně banální, že   nevím o čem to vlastně   mělo být a navíc to bylo   nekonečné. Spíše jsem   tento film dceři podala jako   odstrašující případ, jak   američani chovají psy, než   že by to bylo jakkoliv   poučné. Místy, kdy jsme se   smáli... tak já rozhodně   jen proto, že to bylo   komické a nikoliv vtipné.   Konec mi přišel úplně   přitažený za vlasy a   nepřinutili mě ukápnout   slzu. Bylo mi líto těch   dětí, že si ve filmu moc   nezahráli respektive jako by   neexistovali, ale nakonec   museli obrečet psa. Bylo to   divné. Možná by z toho ale   mohl být hezký neškodný   rodinný seriál.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Vzkaz pro georginaa: Kniha   vyšla již v roce 2005 ne   2007.

Jinak   film je naprosto úžasný.   Četla jsem knihu a to hned   dvakrát, která mě chytla za   srdce a tak jsem na film   vyrazila s velkým   očekáváním. Bylo to super,   mnoho vtipných situací a   úžasný Marley. Pro   milovníky psů je to   povinnost, film si zamilují.   Musím říct, že já osobně   psy naprosto zbožnuju a tak   je jasné, že zbožnuju i   tento film ...
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Luke
Úžasné!!!!!!!!!!!! Nemělo   to chybu,byl sem na tom těd v   kině a musím říc,že sem   čekal nějaký laciný   Americký film!! Ale,jak   hodně sem byl na omylu!!!   Film,je naprosto geniální!!   Jsou tu chvíle,kdy brečíte   smíchy,ale také chvíle kdy   brečíte dojetím. Tento film   je naprosto perfektní a tak   dokonale skutečný!! Prostě   SUPER !! DOPORUČUJI!!
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Film, který mě jako jeden z   velmi mála dovedl k   ukápnutí nejedné slzy ...   Díval jsem se na něj v   době, když jsem měl v   paměti, jak nám umřel   Zlaťák a tak jsem to o to   více prožíval. Velmi   krásný a smutný film.
Zelisko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Podle traileru jsem čekala,   že to bude komedie, až na   pár úsměvných scének. Byl   to moc dojemný oddechový   příběh, který jsem si   užívala od začátku až do   konce. Vřele můžu   doporučit všem citlivým   bytostem.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Marley a já
Krásná, sladká a smutná   podívaná o pejskovi jménem   Marley, který změnil život   všem co ho poznali! Moc   pěkný
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
myslela sem si ze to bude zase   nejaka ztrestena komedie,ale   bylo to jinak,moc se mi to   libilo,ja miluju zvirata a i   kdyz nas obcas dost zlobi tak   je nedokazeme nemilovat(teda   ti co maji zvirata radi)myslim   ze to dojme kazdyho kdo mel   milovaneho mazlicka ktereho   bud kvuli stari ci nemoci   musel nechat utratit,ja to   dvakrat zazila,mam ted dalsi   zviratka a kdyz vim ze to   jednou pride,clovek doufa ze   se tomu dlouho vyhne,v kazdem   z nas nas milovany mazlicek   neco zanecha,i kdyz je to v   podstate smutny film je moc   pekny
renefer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Čekala jsem bláznivou   komedii s Owenem a psem v   hlavní roli. Tohle mi   přišlo spíš jako rodinný   film se smutným koncem. Proto   mne to zklamalo, raději se   směju než brečím a   zvířata, ty obrečím   vždycky :-(
pusinkadenniska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Nic moc čekala jsem to   opravdu lepší. Hlavně jsem   myslela že to bude komedie a   ne že tam bude umírat pes.   Docela mě to zklamalo
johanice
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.9.2012
Mě tento film nepřipadal   jako komedie ani jako černá   komedie, za kterou je   označován, minimálně v   závěru, kdy pes půl hodiny   umírá a celá rodina jej   oplakává, jsem se ani jednou   nezasmála. Mám ráda filmy o   zvířatech, a to i ty, které   nekončí šťastně, ale   tento film již znovu vidět   nemusím.
akina1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2009
:-O
Komedie??? Rozhodně ne, ale   dokonalosti filmu neubralo ani   to, že jsem zhruba od   poloviny brečela (a stopro   jsem nebyla v kině   sama)....najednou si tak   nějak uvědomíte, že je to   všude stejné (ani nemusí   být v rodině pes   :D)..dávám devět a ta   desátá je vlastně spíš za   ten popisek: komedie :D
MarsiL
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2010
Pro pejskaře je to skvělý   film, u kterého jsme se   dobře bavili - celá rodina.   A konec vehnal slzy do očí   opět všem. Zábavné,   krásné, jen ten konec je moc   smutný. Takový už je ale   život. I ten psí.
Rudyamon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2011
Dojímavý příběh ... a pár štěků k tomu.
Patřím k lidem, kterým psí   štěkot bez příčiny (a   tím je podle mě skoro   každý štěkot) drásá   nervy a následně začne v   hlavě přehrávat všechny   možné scénáře, jak ten   štěkot ukončit. Nebudeme si   namlouvat, jak každý ten   scénář končí. Přesto   musím přiznat, že mě tento   film dojal. Ze začátku jsem   sice v každém štěku   slyšel toho čokla odvedle,   ale postupem děje jsem se   nechal unášet opravdu   hezkým příběhem až k   smutnému a dojímavému   závěru. Po skončení filmu   jsem byl ochoten vzít na   milost i onoho spomínaného   čokla odvedle, ale to mě   drželo jen do jeho dalšího   štěku. V každém případě   film "Marley a já"   nebyl pro mně ztraceným   časem. Nepochybně i dík   páníčkům Marleyho. Owena   Wilsona mám rád v jakémkoli   filmu a v tomhle byl   obzvlášť sympatický.   Jennifer Aniston sice zas až   tak nemusím, ale seklo jí to   v každém ohledu. Je to   další film, ke kterému se   rád časem vrátím ...
hedvika89
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.4.2012
Dobrá kulisa k žehlení
Film nestojí za moc, četla   jsem různé recenze, než   jsem si to pustila a navzdory   častému juchání nad tím,   jak to každý pejskař   ocení, musím nesouhlasit. Ve   filmu se toho děje příliš   a zároveň nic. Dva lidé   kteří ví prdlajs o tom, co   je to výchova psa, si   pořídí zlevněného   labradora, údajně kvůli   lítosti, já v tom viděla   snahu ušetřit :) , který   jim přeroste přes hlavu.Owen   Wilson pořád trapně   vzdychá nad tím, že chudák   musí psát jen sloupky místo   reportáží, když konečně   dostane co chtěl, je zase   nespokojený.Probůh copak je   tak těžké poznat, co nás   baví? Pro mě je tudíž jen   rozmazlený playboy, co neví   co chce. Jennifer Aniston byla   uměle pořád za dokonalou   ženu. Neříkám, že   charakter nebyl špatný, ale   myslím takový ten přehnaný   vnitřní klid,jakoby jí bylo   100 let, i ve chvíli, kdy   měla být totálně   rozhozená vypadala, že je   vlastně v klidu. Prostě   příliš sladká, nad věcí,   blahosklonná, je to nuda,   takové jsou snad všechny   její role. Ona prostě   nehraje, ona to odříkává   jak by to řekla sama, což   není na škodu, ale je to   nuda.Tenhle film velmi rychle   zmizí z mojí paměti a za   půl roku už ani nebudu   vědět, o co tam šlo. Takže   pokud se k tomuto někdy   vrátím, tak Hedviko, nebyl o   ničem. Pes nebyl žádný   miláček, jako byl kdysi   Beethowen, je jen uslintaný,   demoliční, proč ho měli   rádi se mi těžko chápalo.   Na konci mluvili o tom, jak   spal u dítěte, když mělo   koliku, ale divákovi ho   podávají jen jako   nezvladatelnou obludu, u   které pochybujete, zda si za   ni nemohou sami. Neschopná   cvičitelka psů byla   výsměchem všech   cvičitelů. Scénárista na   žádném výcviku zřejmě   nebyl. No jak říká nadpis,   dobrá kulisa k žehlení,   když jste doma sami a   nechcete se dívat na nějaký   opravdu dobrý film, protože   ho chcete vidět s drahou   polovičkou.
fazole2000
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2012
Hrozna zabava
Je to vtipny film u ktereho me   vzdy prejde spatna nalada a je   to skvely film na vecer i kdyz   na konci trosku smutny ale je   zabavny a hlavne realisticky.   LOL

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44558minih44558Muzikál ze střední (2006) [TV film] 
High School Musical n
minih51710minih51710Urážka (1972) 
The Offence n
minih49736minih49736Kód smrti (2008) [Video] 
Kill Switch n
minih60889minih60889Vznešenej život (2009) 
High Life n
minih175938minih175938Noční lovec (2018) 
Night Hunter n
minih20028minih20028Světlo jeho očí (1936) 
n
minih152338minih152338Till Eulenspiegel (2014) [TV film] 
Till Eulenspiegel n
minih70903minih70903Období zkoušek (1962) 
Term of Trial n
minih22756minih22756Záplava dolarů (1967) 
Un fiume di dollari n
minih164939minih164939Deadwood (2019) 
Deadwood n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Vražda v Mezopotámii (2001) [T...

16:15 - 17:55

17 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

ČT2 - Krásné země z výšky

16:05 - 17:00

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Dokonalý šéf (2015)

15:15 - 17:15

77 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Světáci (1969)

16:30 - 18:52

2 minut již uběhlo
140 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697956
Fotografií: 764425
Plakátů: 376860
Obsahů a biografií: 178362

Poslední komentáře

Stavisky (1974)

Stavisky
Přes kritické komentáře   ostatních, za sebe považuji   tenhle film za prvotřídní   práci a výborné   zpracování známých   historických více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10