Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Max Payne

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2009
Opět další skvělá pecka s   M.Wahlbergem.Není to žádná   akční podívaná, ale   opravdu skvělý krimi   thriler.Místy se tam objevý   pár nadpřirozených   bytostí,ale k filmu to   patří.Byl jsem velice   spokojen skvělé napětí a   výborně udělané   závěrečné titulky.
chulittt
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Hra mě bavila moc a myslím   že film dostál mého   očekávání výborná akce a   děj, Mark wahlberg v hlavní   roli výborná volba.Ja sám   za sebe velmi spokojen.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2012
Po dlouhé době překvapivě   dobrý akční kousek, který   by mohl ( nebo teda aspoň ten   námět ) být klidně   zařazen do seriálu Akta   X.
Musím uznat, že se   mi tady moc líbila   kamera.Nejvíce ty záběry   točené shora do těch   městských uliček - to bylo   pokoukáníčko.
Mark   Wahlberg tady má skvělou a   velmi dobře zahranou roli   drsňáka.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2013
Max Payne
Konecne spravny akcny krimi   triler.skvely pribeh   exkluzivne efekty a zdrcujuca   akcia ktorej je tam   pozehnane.mark wahlberg zahral   payne uzasne.dalej scenky s   temnimy anjielmi boli taktiez   super a zaverecna akcia proste   luxus.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Krimi ve stylu noir s   výbornou atmosférou a jako   vždy bezvadným Markem   Wahlbergem, který zastínil   ostaní herce tak, že už si   nevzpomínám, kdo tam   vlastně ještě hrál. Bavilo   mě to, má to styl a spád.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Slabší příběhová rovinka   a jednodušší scénář,   zcela vynahrazují vizuální   efekty v popředí s plejádou   uhrančivých Valkýr - podle   severské mytologie   značících dísy(božské   ochránkyně), vybírající   na bitevních polích duše   padlých válečníků.. Mají   také moc vyvolávat ty co   zahynou a určovat   vítězství.
hellercz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Já ohodnotím tento film tak,   jakobych přehlídl, že se   jmenuje Max Payne ... Jelikož   tady fakt není co porovnávat   a hledat něco z PC hry.
demon.cz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2009
8/10
Jakožto hráč jsem se fakt   těšil na podívanou plnou   bulettime efektů jako ve   hře.
I přes to že   snímek nemá v podstatě se   hrou nic společného,tak je   precizně udělaný.
Velmi slušně udělaný   psychothriller s výtečným   zvukem.
8/10 dostal   jenom proto,že jsem čekal   větší příbuznost se   hrou,které se mi   nedostalo//možná je to jenom   dobře//.
Jinak by   dostal hodnocení větší.
Doporučuji milovníkům   temných thrillerů.
Phaneuf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Hmmm... no hodnodcení 4/10 se   mi zdá docela málo... temná   atmosféra byla hodně   zajímavá... pravda je, že   zápletka není příliš   složitá a finále se taky   nepodařilo dovést do   graduálního konce... avšak   Mark Wahlberg zahrál svou   roli velmi dobře... povedly   se také akční scény... To,   že hlavního hrdinu nemůžou   jeho protivníci trefit, to   prostě ke každému akčnímu   filmu patří... Myslím, že   tento film je dobrá   oddechovka plná zajímavých   scén...
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Max Payne
S herním příběhem Maxe   Paynea jsem seznámena stejně   tak s herectvím Marka   Walhberga, který patří k   mým nejoblíbenějším   hercům. A teď se vrhnu na   samotný film, Max Payne je   samotář, který po ztrátě   manželky a dítěte nemá pro   co žít, snad jen pro pomstu.   Vykopává dveře a hledá   vraha jeho rodiny a ono se mu   to pořád nedaří dokud se   neseznámí s lehce oděnou   děvou, která sice posléze   umírá, přesto ho dovede na   správnou stopu. Nejsem velký   příznivec zpomalených   záběrů, i když asi   největší nechuť k nim mám   díky sérii Resident Evil,   přesto v tomto případě   jsou scény využity víc než   dobře, perfektně se tam   hodí a jsou zvolené přesně   v ten správný moment, takhle   má slow motion vypadat.   Atmosféra ve filmu je   vynikající, ty temné stíny   s hudbou dohromady perfektně   ladí, stejně tak Mark   Wahlberg a Mila Kunis.S   příběhem mám přesto   trochu problém, ono to první   hodinu funguje poměrně   dobře, i když stěží se to   dá nazvat akčním filmem jde   spíš o kriminálku, ale ta   druhá polovina už je taková   utahaná, místy až nudná a   pak se zase vrací do těch   svých kolejí ke konci, což   je docela škoda. Depresivní   atmosféra se dostavila, ale   chtělo to trochu víc.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Díky M.Wahlbergovi , který v   akčních filmech dnes vyniká   jsem film musel vidět.   Začátek se pomalu   rozjíždí postupně , ale   posledních 20minut je akční   nářez. Neřeším, že je   film podle počítačové hry   a srovnávat hru a film také   nebudu. Prostě akční film   jak má být.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Filmy podle počítačových   her nemají na růžích   stále ustláno.PC hra Max   Payne je v první řadě   výborná akční   střílečka, kde se   nešetří náboji v noirově   stylizovaném prostředí.Jako   fanoušek jsem očekával   něco podobného.Noirová   vizualizace zůstala věrná a   zachovaná.Detektivní děj,   kde hlavní hrdina spíš   mluví než jedná?Těšil   jsem se hlavně na   střílečky, které dělaly   ze hry jedinečný   zážitek.Nevím jestli se   režisér řídil heslem, kde   platí méně je někdy   více.Zde to prostě   nefunguje.Nasadil pár   akčních a docela po   vizuální stránce hezkých   sekvencí se zpomalenými   záběry (bullet time tu   čekejte jen jednou) ve velmi   krátkých časových   intervalech bez žádné   krve.Jestli se tvůrci   odváží natočit dvojku, jak   naznačili na konci titulků,   tak ať se pořádně poučí   ze svých dřívějších a   scénáristických chyb.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2012
Další rest smáznutej.PC hru   neznám ale film se mi celkem   líbil.Mám rad tyhle filmy s   temnou atmosférou.Wahlberg se   do těhle rolí drsnáků   prostě hodí a na Milu se   dobře kouká.Vizualní efekty   výborný,hlavně ty   Valkyrie.Za mě 7*:)
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2009
A mně to zase tak zpackané   nepřislo .. přiznávám, hru   znám jen z obrázků, nikdy   jsem ji nehrál a tudíž   nevím, zda autoři pokazili   předlohu. Herní Max Payne mi   připadá jako sympaťák a   není tomu jinak ani u tohoto   filmu - Wahlberg má stále   supr charizma a jeho   tvrďácké pohledy, hlášky   nebo zbraň v ruce patří k   němu. Myslím, že do téhle   role skvěle zapadl, což je u   filmu, kde je hlavní hrdina   nekompromisní buldozer, jen   pozitivní. Atmosféra je   báječně temná a příběh   má pevný a chytlavý   základ. Opačnou stránkou   věci je bohužel málo akce (   ta co tam je, stojí za to ) a   nevyváženost z rukou   režiséra .. občas to   vypadá mega vychytaně a o   pár okamžiků později   srší z obrazu 'béčkovost'   jak vyšitá. Není to   žádnej mazec film, ale své   klady určitě má.
matej69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Dobrej akční thriller se   skvělym obsazenim...
S   Maxem Paynem to nemá sice   skoro nic společnýho   (příběhově), ale i tak   dobrá podívaná...
meduska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2012
7/10
Zajímavý akční thriller.   Ponurá deštivo-sněhová   atmosféra s prvky   nadpřirozena, která dodává   ději filmu tu správnou   dramatičnost. Hru neznám,   takže jsem nemohla   srovnávat, což je asi   dobře. Marku Wahlbergovi jsem   opravdu věřila, že je   naštvaný lovec toužící po   pomstě. Jen některé   záběry akčních scén mi   přece jen přišly poněkud   přehnané a   nepravděpodobné, ale v PC   hrách je to tak asi vždy...
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Vzhledem k tomu, že vůbec tu   hru neznám, se mi film docela   líbil. Teda až od druhý   půlky, ta první mi přišla   fakt dost nudná. V polovině   se tam konečně začlo něco   dít a docela mě to bavilo.   Na druhý straně je to zas   celkem zmatený... Ale   celkově to nebylo špatný.
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Hodnotím pouze film. Hru   neznám, nejsem herní maniak   a nehrál jsem ji.   Přiznávám, že jsem   určitě o mnohé ochuzen, ale   na hry nemám čas.
Film mi přišel velmi   koukatelný. Hlavní role Max   Payne (MARK WAHLBERG - můj   oblíbenec) se mi velmi   líbil, roli pojal vkusně a   nebyl tím neohroženým   hlavním hrdinou, ukazoval i   slabé stránky a to je mi moc   sympatické. Koukat na   ostatní herce bylo utrpení,   bohužel.
Kriminálka   pěkná, sedmičku si   zasloužila, ale přesto   doufám, že druhý díl (snad   tvůrci najdou odvahu a   patřičné peníze) bude   mnohem více akční ...
JOKER96
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Od tohoto filmu jsem cekal   mnohem vic.Vim ze neni snadne   natocit film podle hry,ale   spatne to nebylo.Snad Prince   of persia se pvede.
panadero
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Slušná podívaná, na to   kolik negativních   komentářů jsem četl jsem   od filmu čekal spíš méně,   ale dostal jsem více.   Skvělé zpracování,   perfektní přechody mezi   jednotlivými scénami,   kvalitní hudba. Mark Wahlberg   mne překvapil stejně mile   jako ve filmu Odstřelovač,   který jsem měl možnost   shlédnout. Příběh Maxe   Payna v tomto filmu nelze   srovnávat se hrou, kterou se   inspiroval, přináší   prostě něco jiného. Dalo se   očekávat více akce, ale i   tak je to okouzlující   příběh, na který se v   budoucnu rád podívám znovu.   Dávám 80%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.12.2012
No mercy
Na strieľačky som nikdy   nebol. Takže v tomto si moc   nepomôžem. Dosť kritiky na   ten film. Ja iba spomeniem,   že najväčší problém je   absencia nejakého   výraznejšieho deju alebo   príbehu, akože   "nečakaný" koniec   to určite nezachráni. Ani   nie je extra podstatný. A   druhá vec, zas to mixovanie   všetkého možného. Kde len   na to chodia. Nordická   mytológia, Súmrak bohov,   narkotiká, tajné vládne   programy. Ale dosť bolo   plakania, teraz zvýraznim   hlavne pozitíva. Ten film   nebol najhorší. Celkom   temná atmosféra, sniežik,   troška tajomné a temné   Valkýrie a skvelá Olga,   škoda že iba na chvíľu.   Avšak tie body sú hlavne za   suprového Marky Marka, ktorý   toho dosť zachraňuje a super   sa naň pozerá
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Po všech těch negativních   hodnoceních jsem od   filmového Maxe Paynea čekal   to nejhorší ale i když mohl   být o dost lepší jsem   celkem překvapen. Filmová   adaptace kráčí ve stejných   šlépjejích jako ta herní   tudíž divák nemůže   očekávat romantické   východy a západy slunce ale   čeká ho nekonečná tma,   husté pásy deště nebo   ledová vánice. Výběr   hlavní postavy se také   povedl a i když není   Wahlberg herní předloze moc   podobný chová se a tváří   úplně stejně což   příznivce hry určitě   potěší. Příběhově však   jde film jinou cestou než hra   a i když potkáme známé   postavy mohli se autoři   držet herního příběhu   rozhodně více. Co určitě   nepotěší jak příznivce   akční podívané tak hráče   samotné hry je minimum   akčních scén. Celý film se   nese v duchu temné detektivky   a na akční scény si musí   divák hodně dlouho počkat a   když už na ně dojde je z   nich cítit, že si režisér   nevěděl moc rady. Moore je   celkem zdatný řemeslník a   akční scény u svých filmů   zvládal s přehledem zde   však šlápl vedle.   "Pařani", kteří   očekávají pořádnou dávku   bullet-timeu budou tedy   určitě zklmaní. Celkově   mě Max celkem překvapil a   hlavní mínus je to, že jsem   si celou dobu říkal o kolik   to mohlo být lepší.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Chudak Max Payne
Po katastrofalnych kritikach   som k filmu pristupoval s   opatrnostou.To ma zachranilo   od sklamania.Adaptacia   vychadzajuca z hernej predlohy   stala za prd.Velky potencial,   ktory tato hra mala zostal   nevyuzity-nechapem, ze reziser   totalne odflakol   tzv.bullet-time-spomaleny   rezim , s ktorym sa dalo   vyhrat a akcne sceny   labuznicky vychutnat.Ako akcny   film sa jedna o lahky   nadpriemer, ktory vsetkymi   silami zachranuje Wahlberg a   ukrajinske K+K krasky   Kunis+Kurylenko.Kazdy reziser,   ktory sa rozhodne film podla   hry natocit, by si ju mal aj   zahrat.V inom pripade vzniknu   paskvily podobne tomuto.Na   druhu stranu-oproti tomu   nemeckemu dementnemu   reziserovi/meno neviem a ani   nechcem vediet/, ktory natocil   desiatky filmov podla hier je   toto film hodny Oskara.PS:A   ten kto natoci kvalitny film   podla hernej predlohy by toho   Oskara dostat mal.
ValaMalDoran
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tak čekala jsem o hodně   víc. Ale i tak se na to dalo   koukat. Znovu jsem se   přesvědčila, že se nedá   věřit trailerům. Tam   vypadá všechno úplně   skvěle. JInak k filmu:   akční je to hodně, že by   tam byly nějaké zajímavé   dějové spády, to se říct   nedá. Mark ale tam podle mne   odvedl skvělou práci.
shadowdark
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Na filmové zpracování   počítačové hry to není   špatný počin. Ale samotné   hře tento film sotva olizuje   kotníky. Amaury Nolasco jako   Jack Lupino byl pro mě   těžce představitelný, ale   dle mého názoru to zahrál   dobře. Mila Kunis je kočka a   stejně tak Olga Kurylenko,   pro kterou jsem měl vždycky   trochu slabost. Já osobně   ale radši usednu ke svému PC   a vychutnám si tuto   konspirační zápletku s   vikingskou tématikou a   maniodepresivní atmosférou   na vlastní kůži jako   správný renegát.
markes13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.6.2009
hodně slabý film až na ten   začátek to bylo slabé   žádná pořádná akce fakt   nudné i prodělal proto   dávám jenom 6*
V3nca
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Zásadní chyba filmu je že   se mělo začít střílet   dřív než film začal :-)   Max Payne by se dal porovnat k   Matrixu protože hra byla   vyloženě o spomalených   skocích a střílení.   Nadruhou stranu má film   výbornou atmosféru (scéna v   metru je přesná kopie hry) a   obsazení. Mark roli ztvárnil   bravůrně. Takže v celku   normální film.
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Opravdu jsem přemýšlela,   jestli si tento film   nezaslouží bodů více, ale   musím konstatovat, že asi   nikoliv. Přestože vizuální   stránce lze málo co   vytknout, obsahová značně   pokulhává. "Tahač   " příběhu, tedy motiv   smrti ženy hlavního hrdiny,   zde prostě nefunguje. Max mi   za celý film, ač mám Marka   docela ráda, k srdci   nepřirostl a neprobudil ve   mně ani náznak citu - ať   již kladného či   záporného.
Film   musím otitulovat jako   "PRVNÍ, U NĚJŽ JSEM   USNULA". Přestože jsem   byla unavená, toto se mi   nestává. Pravdou bylo, že   mě film do svých spárů   nechytl až do konce. prostě   mi bylo jedno, co se dál s   hrdinou stane..a to si   myslím, že je největší   chyba, když divák nic   necítí. Impotentní   podívaná s mnoha dobrými   záběry, které však misky   vah na stranu   "dobra"   nepřeváží.
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2008
5/10
Přiznám se že M.Wahlberg je   můj kůň a Max Payne   skvělá hra, to se ovšem   nedá úplně říci o tomto   filmovém   zpracování.Přestože film   má cca jen 90 min cca 40 min   je v něm úplně o ničem a   nebýt zavěrečné   nadstandartní akční řeže   hodnotil bych také za 4.Film   postrádá jakýkoli švih a   tempo a jen záverečná   scéna to nevyřeší.Další   problémem filmu je absence   sebemenšího pokusu   vysvětlit proč ta či ona   věc ve filmu děje.Atmosféra   filmu proto patří k jednomu   z mála hodně pozitvních   věcí jinak je to bohužel   snímek na který si za pár   týdnů nikdo   nevzpomene.Škoda
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.6.2009
Moc sem nečekal a to bylo asi   i dobře.Šok pro mně bylo   už obsazení - Wahlberg by   mě teda opravdu nenapad, ale   nakonec se se svojí rolí   popral slušně.Líbilo se mi   všechno okolní správně   depresivní prostředí, ale   ani přesto nemělo   patřičně mrazivou   atmosféru, což je opravdu   velká škoda.Hodně slabej mi   navíc příde příběh,   kerej je hodně jednoduchej a   přitom chvílema tak   zmatenej, že sem netušil   kerá bije.Navíc ty Valkýry   mi tam přišli hodně mimo   mísu.Povedla se scéna na   stanici metra, tam to   chvílema opravdu vypadalo   jako přímo ve hře a moc   povedený byly taky scény s   brokovnicí a osvěžení v   podobě Olgy Kurylenko.Film   nebyl rozhodně tak špatnej,   ale dalo se z toho vytěžit   rozhodně mnohem víc, takhle   je to jenom lehce   nadprůměrnej film,kerej   znova vidět nemusim...asi   55%.
puol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Pri adaptácii 3D akčnej   strieľačky Max Payne, každy   očakával (vrátane mňa)   diametrálne odlišný film.   Tento pokus o noirovu   detektívku s nejakým   náznakom akcie na konci   považujem za ťažké   sklamanie. Keby sa zbytočne   neparazitovalo na značke Max   Payne dal by som vyššie   hodnotenie (možno by aj   stačilo keby sa na plátne   dlhšie ohriala Olga   Kurylenko). Upršaný,   pochmúrny vizuálny dojem   celkom ujde.
Pyjan_CLIT
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Jako velký fanda hry Max   Payne jsem si nemohl nechat   ujít její filmové   zpracování.Bohužel film me   zklamal.Film se   neuvěřitelně vlekl a   PAYNOVSKÉ akce zde bylo velmi   poskromnu... Průměrný film   5b.
monikash
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2009
SimCity2?
Tento film se dá těžko   vstřebat bez absence nějaké   té lahvinky. A hlavně   vypnout realitu. Hlavně v   místech, kdy kulky sviští   vzduchem, aniž by zasáhly   hlavního hrdinu.   Několikaminutový pobyt v   ledové vodě by mohl Paynovi   závidět leckterý   cestující Titanicu. A korunu   tomu dávají napřed   průstřel pravé a později   pravé plíce. A hrdina stále   stojí, stále jde dál a   stále střílí. A nakonec   máte chuť říct:   "Plukovníku, proč jste   nezůstal v SGC?"
Cash89
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.10.2008
Hru jsem nikdy nehrál, a na   film jsem se podíval jen   proto, že mám rád Marka   Wahlberga…Z trailerů to   slibovalo temnou dávku   napětí, podobnou Temnému   rytíři, bohužel jsem   naletěl…Nebýt toho že se   film jmenuje Max Payne a že   je tato postava dost   oblíbená u „pařmenů“,   mohlo se to jmenovat   „Mstitel“ a hlavní roli   mohl ztvárnit Stevan   Segal…Co nezklamalo, je   vizuální prezentace… Ta je   po celou dobu na vysoké   úrovni a navozuje žádoucí   atmosféru, temné uličky do   toho prudce sněží, a v   pozadí vidíte siluetu jedné   z postav…Bohužel o   scénáři se to už říci   nedá je chatrný a slabý,   nedovoluje prostředí   vyniknout jinak, než pouze   jako příjemný doplněk   ...Mark Wahlberg je jako   titulní postava více než   snesitelný, což je jedním z   pozitiv snímku…Zpomalení   času které je tolik známé   ze hry se ve filmu objeví   pouze jednou a to až na   samém závěru filmy,   producenti si mysleli že   celý film bude asi gradovat   do tohoto okamžiku, spletli   se…
Vig
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Naprosto miluju původní hry   May Payne. Když jsem se   dověděla o filmu, měla jsem   radost a strach. Mark v   hlavní roli, orosila jsem se   hrůzou, ale říkala jsem si,   že se to dá překousnout.
Pak jsem viděla film a s   hrůzou jsem zjistila, že k   napětí ze hry to má hodně   hodně daleko. Nejvíc mne   "zaujaly" - jestli   se to tak dá říct   maximálně ty halucinace v   podobě černého anděla, ale   jinak vůbec nic. Marně   vzpomínám na nafocené   prostřihy hry, které byl   více vypjaté, než tahle   100min břečka.
Kam se   poděla aktivita, krása a   brutalita Mony Sax? Vůbec,   rozmluvy a myšlenkovitý   pochody Maxe?
Dobře,   máme-li to brát jen jako   film, tak děj pochopíte po   pátém puštění, ale nechte   se napíchat efedrinem a   přivázat, protože u toho   umřete nudou.
U   tohodle si rozhodně do   trikotu nekrůpnete.......

Dvě hvězdičky   dávám za lásku hernímu   Maxovi.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.10.2008
Dalo se to čekat. John Moore   je režisér okamžiku - v   každém jeho filmu se najde   jeden okamžik, který je   geniální a zbytek se veze ve   vlnách (pod)průměru. U Maxe   Paynea to mrzí dvakrát tolik   kvůli potenciálu   předlohy...
Naki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Člověk by čekal ještě   duchaplnější filmový   příběh než byl ten herní,   který byl dokonale   převyprávěný, jenže to by   se režie musel ujmout úplně   někdo jiný. Jedna z mála   her co byla zajímavá a svým   příběhem dojemná. Tato   filmová úprava zaostává   skoro ve všem. Max Payne měl   představovat v kinech a ve   světě her filmového guru,   který měl jít příkladem   pro všechny adaptace, které   kdy vznikly. Pravý vývoj   filmu, který probíhal   možná někde ve Wahlbergově   hlavě, jsme bohužel   nezhlédli a můžeme doufat,   že třeba v roce 2030 bude   někdo plánovat nějaký   remake na tuhle bejkárnu,   která by stejně už bez   Wahlberga nebyla tím pravým,   takže si nechme zajít chuť   a mějme v očích příběh   Maxe Paynea každý po svém.   .))
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.4.2011
1 akční scéna
film podle známé hry se   nevyvedl. Filmování her   nikdy nebylo úspěšné. Hru   jsem nehrál, ale to mi   nezabraňuje k tomu abych dal   3/10, protože film je hodně   ukecaný a snad ničím   nepřekvapí, jediné co mě   tedy překvapilo bylo, že   Wahlberg vzal roli do úplné   kraviny.
Ve filmu se   vyskytuje snad jen 1 akčn   scéna a to někde na   začátku na záchodech.
Už na tento snímek   nechci koukat.
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Tak v první řadě bych rád   řekl, že mě docela dost   pobavila hned první věta v   popisu filmu od distributora   "akcí nabitý   thriller". Tak to jako   fakt ne. Já dávam každýmu   filmu akademickou zkušební   půlhodinu, kdy mě musí film   jakkoliv zaujmout abych ho   dokoukal. A že dokoukam   vážně ledacos... Zhruba tak   polovinu z toho si dokonce   necham ve sbírce. Dneska mě   tak kupříkladu celkem zaujal   Seagal v Kódu smrti, takže   zkousnu fakt spoustu   potencionálních blbostí.   Ale tenhle film dokoukat asi   ani nejde. To je taková   meganuda, že přemejšlim po   30.minutě, o čem to jako   vůbec je. Každopádně ať   už na tenhle kousek má   každej názor jakejkoliv, tak   akcí nabitej thriller vypadá   úplně, ale opravdu naprosto   zcela úplně jinak.
tholy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Málokdy se povede udělat   kvalitní film podle   počítačové hry, ale takhle   to zprasit Maxe Payne, kterej   jakožto hraje je defakto   pojatej jako film, je   neuvěřitelnej počin. Kdo   máte rádi tu hru, tak se   nekoukejte, budete zklamaní a   kdo jste neviděla ani film   ani hru, popadněte hru a na   film se nedívejte. Ztráta   času.
GACY
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Velke sklamanie
Na tento film som sa dlho   tesil ...hned ako sa mi dostal   do ruk som si ho isiel pozriet   ale nastalo velke sklamanie   film som pozeral prvych 5   minut a pripadalo mi to ako   keby som preskocil polovicu   filmu no po pol hodine som   film musel vypnut pretoze som   skoro umrel nudou a ani po tak   dlhom case som stale nevedel   oco ide takze davam 3 len   kvoli Markovy pretoze je to   moj oblubeny herec
PROCESOR
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.10.2017
PROCESOR!
Sorry já to nepochopil. Tak   to nebudu komentovat. Vlastně   přemýšlím, že ten film   nemůžu spravedlivě   ohodnotit a okomentovat,   protože mu prostě nerozumím   a nerad bych negativně   ovlivňoval budoucího   diváka.
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Musím konstatovat že ze hrou   to mělo společného asi   prvních pět minut jinak nic.   Film mě sklamal opsazením   Mark Wahllberg se na Max Payne   vůbec nehodil.Prostě pro mě   to byl film který kdybych   neviděl bylo by mě to jedno.
Clockwork
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Naprosto zbytecna   zalezitost,ktera nema nic   spolecnyho se svoji herni   predlohou snad jen strze holou   zapletku.Jinak tohle povazuju   za prachsprostou   slataninu,ktera nema ani hlavu   ani patu a vubec se nemela   uskutecnit.Moore styd se !!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5628minih5628Čínský měsíc (1994) 
China Moon n
minih36096minih36096Arachnid (2001) 
Arachnid n
minih28721minih28721Dlouhý Velký pátek (1980) 
The Long Good Friday n
minih10250minih10250Klapzubova XI. (1938) 
Klapzubova XI. n
minih72224minih72224Cesta zničení (2005) [TV film] 
Path of Destruction n
minih148457minih148457Lék na život (2017) 
A Cure for Wellness n
minih179379minih179379Mrazivá past (2021) 
The Ice Road n
minih145835minih14583547 metrů (2017) 
47 Meters Down n
minih145757minih145757Smrt ve tmě (2016) 
Don't Breathe n
minih47123minih47123VALL-I (2008) 
WALL-E n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Zlaté dno (1942)

14:40 - 16:15

58 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Stopa Růžového pantera (1982)

14:30 - 16:05

68 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Dokonalý šéf (2015)

15:15 - 17:15

23 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Prima - Na samotě u lesa (1976)

14:50 - 16:30

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697955
Fotografií: 764424
Plakátů: 376859
Obsahů a biografií: 178362

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10