Duben
ohodnotit

Pevné pouto

The Lovely Bones

Další název:
Amabili resti; In meinem Himmel; Pevné puto
Rok:
2009
Délka:
136 minut
Premiéra v ČR:
18.3.2010
„Příběh o životě a všem, co po něm následovalo.“

Komentáře k filmu Pevné pouto

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2010
Tak tenhle FILM je naprosto   dokonalý, po dlouhé a   opravdu dlouhé době film,   který z mnoha jinými nemá   vůbec nic společného,   prostě naprosto originální   neokoukaný námět!   Samozřejmě je zapotřebí   kapesník. Začáteční a   konečný monolog byl opravdu   výborný. Herecké výkony   byli na jedničku a nejlepší   byla samozřejmě Saoirse   Ronan alias Susie, a za   zmínku stojí samozřejmě o   Stanley Tucci, který byl   opravdu výborný. Hudba film   ještě zdokonalila. Jen   zklamání, že Susino tělo   se nikdy nenajde. Smrt vraha   byla jednoduchá ale opravdu   kvalitní. Film který je   naprostá JEDNIČKA!!!!
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Jen na okamžik zavře pevně   víčka, vnímá nezvyklý   šum, neurčitelné vjemy. Z   nitra se dere neodbytné,   NE..NE..NE! Oči otevře.   Tuší. Je si jistá, už ano!   Stalo se to právě   „..JÍ..“ Na otázku   „proč..?“, ale nezná   odpověď. Zatím. Vlastně,   chce ji znát? Její drazí   zůstali kdesi v minulosti.   Bolest se nikdy zcela   nezacelí, nikdy! Jenže,   potuluje se někde mezi   nimi..“VRAH“, slast mu   rozpaluje celé tělo,   hýčká si své obrovité   ego, nasává sílu   nepřemožitelnosti, je si   vědom, že „..ON.. je ruka   osudu“, uspokojený,   prozatím.. To Susie   vstřebává do svého   podvědomí, nelze se tomu   vyhnout, utéct do nicoty.   Což nemá ani v úmyslu.   Nevzdá se!! Za žádných   okolností! Vyčkává,   opojena blyštivou   barvitostí, z chvilkového   rozptýlení se ale vzápětí   ponoří do tíživě-šedého   smrákání, tolik typický   kontrast „Mezi“ úrovně.   :) „Potud, než se   přiblíží ta chvíle.“
petricka2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2010
...moc pěkný film.   Nádherné zobrazení světa   mezi nebem a zem. Petera   Jackson začínám mít stále   více ráda...
Salám
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2011
Mystický..velmi dobře   natočený film.
Vtáhne do děje,   napínavý od začátku do   konce. Chytlavý příběh z   pohledu "trochu jiné   perspektivy". Dobře   vymyšlený od začátku do   konce. Nepředvídatelný.
Hodně silný film - po   emocionální stránce.
Typ filmu, při kterém   dalších 5minut po skončení   sedíte s otevřenou pusou.
Bohužel smutný. Budiž   útěchou, že tam nejsou   žádné detaily, ani   morbidní záležitosti.
Pokud sklidil od někoho   ktritiku, na možná proto,   že jsem knihu nečetl - tak   kvůli rozdílům. Ale jinak   pokud někdo hodnotil málo,   tak pouze proto, že tento   film nepochopil - nedá se   říct, že byl   "pouze"   mysteriózní kriminálkou,   tento film má hloubku...
alberteinstein
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2010
Nádherný film, kde sme   svedkami tragédie, ktorá   naplno zasiahne rodinu   teenagerky Alice. Máme   možnosť vidieť celé   spektrum emócií   pozostalých, od beznádeje a   zúfalstva až po záverečnú   katarziu. A hoci ani otec ani   sestra nebohej dievčiny   nakoniec nedokážu doviesť   svoj boj do konca, a nepodarí   sa im byť svedkami dolapenia   či potrestania úchylného   vraha, nám je táto možnosť   daná po tom, čo zasiahne   "vyššia moc".   Susan Sarandon je vo svojej   alkoholickej úlohe výborná,   ostatní celkom fajn   sekundujú. 10/10
AliceCullen.com
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
takze dneska jsem na tom byla   v kine sice jsme byli v sale   jen dva lidi ale bylo to   perfektni malem jsem trikrat   brecela susie byla vazne   uzasna jinak i ostatni hl.   role perfektni vykony a ta   hudba no uzasne..taky me vazne   mrzi ze nenasli to jeji   telo..Mark Wahlberg a Rachel   Weisz no perfektni   dvojice..nadherny film byla   jsem napnuta az do konce jak   to vlastne dopadne ale takovy   konec jsem take   necekala..skoda ze se nemohla   vratit mezi zive....:(
Orlice
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Film velmi originální a   zajímavý. Chvílemi trochu   zmatený, ale to bych   nehodnotila záporně,   protože to podporuje dojem   "jiného světa".   Bezvadné herecké výkony a   netradiční podání. Při   některých částech jsem   potřebovala kapesník, velmi   dojemné. NEMÁM CO   VYTKNOUT!!!
Adellka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Tenhle film mě nadchnul svým   zpracováním nejen grafickým   ,ale i dějovým.Je plný   zvratu a člověk se nenudí.   Obvzlášť se mi líbilo, že   jsou zde nejen pocity rodiny   ,která přišla o   dceru,sestru a vnučku,ale je   zde i to co prožívá   samotná dívka (člověk víc   nahlédne do toho jak se musí   lidé v takovéto situaci   cítit).Film mě zaujal na   tolik že jediná správná   slova jsou musí te to vidět.   Vřele doporučuji
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Pevné pouto
Peter Jackson se po   velkofilmech "Pán   prstenů" a "King   Kong" rozhodl   zrežírovat něco menšího.   Vybral si tento krásný   poetický příběh, skvěle   dokázal napodobit filmovou   atmosféru sedmdesátých a   osmdesátých let a hlavně,   dokázal přenést pocity z   plátna přímo na diváka.   Můžou za to samozřejmě i   úžasné herecké výkony.   Prostě bomba. Když se Suzie   nevrátila domů, úplně jsem   pocítil tu zoufalost, ten   strach a jako bych se stal na   chvilku tím rodičem,   kterému se pohřešuje dcera.   A ta bezmoc, žár nicoty a   pocit, že kousek z vás už   je navždy pryč... Brr! A   nejhorší na tom je, že ze   všech těch emocí na mě   doléhali i pocity Harveyho.   Není divu, že Stanley Tucci   byl za tuto roli nominován na   Oscara.
Hodně je zde   vytýkána kýčovitost.   Musíme se na to ale podívat   tak, že mezinebe bylo něco,   v čem žila čtrnáctiletá   teenagerka. Přesně to   zapadalo do jejího stylu.   Přeci jsme nemohli čekat   něco uhlazeného ala moderní   byty. A konec? Abych pravdu   řekl, také se mi nejdříve   nezdál, ale po chvilce   přemýšlení jsem usoudil,   že je to asi to nejlepší,   co mohlo být. Nemám tedy   jedinou negativní výtku:)
gabikazavacka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.7.2010
krutá a strašidelná realita   je zavraždenia 14 ročného   dievčaťa je tu vyvážovaná   fantáziou. zabité dievča sa   ocitá v nebi, kde vidí okolo   seba fantastické veci. môže   lietať, behať po   končiaroch, meniť svoje   šaty. zároveň však vidí   hrozné okolnosti svojej smrti   a vidí telá dalších   zavraždených dievčat.
vyvolila si radšej, že   pomôže svojej rodine na zemi   pred pomstou. ale to nie je   pomsta, ked masového vraha   zatknú, a odsúdia ho bud na   doživotie alebo na trest   smrti. stejne vrah v tom filme   padne zo skaly a zabije sa. a   to najhlávnejšie, telo   nebohej skončí v nejakom   sejfe v hlbokej diere na   odpadky, kde ho potom zasýpu   hlinou. bolo lepšie by, keby   svoje telo našla,a by ho   mohli pochovať. a išlo sa   tam proti životnému   prostrediu. ked sa   elektrospotrebiče a iné   haraburdy hadzali do jamy,   teda čierna skládka, aby to   kontamínovali spodné vody.   keby sa do toho filmu v tej   veci obuli greenpeace,   nečudovala by som sa. film sa   mi páčil, bol veľmi dobrý.   a keby nebolo tých   fantázií, mohol byť i   skutočný.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2011
Po trochu rozpačitém   začátku se můžete těšit   na strhující příběh s   rychlým spádem a napětím.   Žádný složitý scénář   ani zvraty, ale režisérské   mistrovství a příběh, o   kterém jsem ještě dlouho   přemýšlela. Malinko mi   vadil konec, ale to na   kvalitě filmu nic nemění.
Milicent
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2010
..
Vlastně všechno je řečeno   už v předcházejících   komentářích, je to prostě   film, který s člověkem   zamává... Tragedie rodiny,   které byla zavražděna   dcera, vyprávěná   zavražděnou dcerou.   Nekončí happyendem,ale   spíš dlouhou bolestí a   smířením,   vyrovnáním..nepřijde   trest,i když vrah je čistě   náhodou potrestán, není v   tom zásah člověka, ale   zásah   "shůry"...Jinak   skvělé herecké výkony, jak   jinak..
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2010
Moc pěknej a hlavně   originální film. Osobně se   mi nejvíc líbila Susan   Sarandon v roli babičky   alkoholičky :D Saoirse Ronan   jako Susie ale za zmínku   určitě stojí taky. Susie je   čtrnáctiletá dívka, kterou   cestou ze školy zabije   pedofilní a úchylnej soused.   Dostane se do   "mezisvěta" a   pořád nechápe, jakto, že   je mrtvá. Je to fakt   zajímavý, ale hvězdičku   ubírám za to, že mi vadí,   že tam neukázali, jak jí   ten soused zabil. Jinak ale   můžu doporučit.
matne
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Překvapil..! Divák nečeká   po relativně "běžném   začátku příběhu"   něco vyjímečného. Herci   dle mého soudu hrají   uvolněně + přesvědčivě.   Pojednou se pohled filmu   "obrací." Vzniká   velkolepá podívaná. A   rovněž "mnoho věcí k   zamyšlění..." Děj   již "neze   předvídat." Vše   krystalizuje samo. Divákovi   je skutečnost a   "neskutečnost"   dávkována velice stylově a   taktně. Kamera a vizuální   triky s barvami, opět   překvapí. Závěr pak   zřejmě   "ponejvíce..!"   Hodnotím vysoko. Film se asi   "nezavděčí davu."   Ale někoho to chytne.   Patřím mezi   "ulovené..!"
andiiisek1994
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2010
Tento film je originální.   Jediné co bych vytkla je   kýčovitost "onoho   světa" a závěr. Vrah   byl sice potrestán, ale já   jsem čekala že budou   všechny ostatní vraždy   vyřešeny. Moc se mi líbila   Saoirse Ronan jako Susie, tak   byla skvělá :).
Jimbeam007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2014
Hmmm...
Film je VELMI   zvláštní,VELMI dlouhý ale   VELMI dobrý!!! Ponořte se do   světa mezi nebem a zemí,mezi   fikcí a realitou!Ponořte se   do neobyčejného děje,kdy   občas ani nedokážete film   vlastně žánrově zařadit!   A víte co?Jen tak se ponořte   a sledujte.Vypněte zvonek a   nenechte se rušit!Je to   opravdu magické!
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2016
Až na ty záběry z Narnie,   či Říše divů nebo co to   mělo být, které byli   přinejmenším zbytečný, to   je dost vydařená   záležitost, místy   depresivní, film má skvělou   atmosféru. Tucci vynikající   odporák. Wahlberg , možná   trochu překvapivě ,   excelentní. Jen jsem možná   doufal že si vzpomene na   jiné role, strhne košili a   pana souseda rozmlátí do   bramborové kaše, nu nestalo   se, konec byl možná   zbytečně uhozenej. škoda.   Za tyhle mínusy dávám   hvězdy dolů. 80%
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2013
Po docela obyčejném   začátku jako v nějaké   rodinné komedie se film   úplně otočil v napínavý a   výborný fantazy   thriller.Příběh je o dívce   která se stane poslední   obětí seriového vraha   mladých dívek,která   vypráví svůj životní   příběh a pokračuje dál i   v posmrtém   životě.Vizuálně   výborné,herecké obsazení   taky skvělé.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2011
Susan je dokonalá perlička
zvláštní, jiný film - hold   Peter Jackson... Mark a Rachel   byli moc pěkný manželský   pár... jinak - snímek,   který pro své pochopení   vyžaduje více emocí, více   fantazie... a nakonec jen   fantazie mne donutila tak   vysoko ohodnotit tento film...   fantazie a zpracování,   grafika a TO něco mezi námi   a mrtvými - to neviditelné   pouto...
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2010
Tenhle film se mi opravdu   líbil, byl velice   zvláštní. Nic podobného   jsem neviděla, takže   originální námět, skvělé   zpracování. Akorát konec mi   přišel tak trochu   "nedotáhnutý".   Vrah sice zemřel, ale tělo   Susie se asi nikdy nenajde.   Jinak se mi to líbilo. Musím   říct, že i hudba byla   nádherná. V dojemných, ale   zároveň i velice   zvláštních a tajemných   scénách byla úžasná.   Také mě úplně dostal   monolog Susie na začátku a   na konci filmu. Už když jsem   viděla trailer, tak mně   vyhrkly slzy. :)
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2014
musím říct, že mě tento   film velmi překvapil.   Zajímavě zpracovaná   myšlenka o duši mrtvé   dívky, která ještě nechce   přejít na "druhou   stranu" a tak setrvává   v mezistavu, protože cítí   potřebu pomoci odhalit svého   vraha a hlavně se nechce   navždy rozloučit se svými   blízkými. Krásné   přírodní scenérie.   Skvělý Stanley Tucci.
Nikotyna
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2011
Depresivní film, ale i   přesto kouzelný, Suzie je   šťastná dívka, která byla   na světě pouze 14 let.   Líbilo se mi, že film   poukazoval spíše na bolest   táty, než mámy jako to   bejvá spíše ve filmech.)   Skvělej dokonalej svět   Suzie. )) Konec emocionální   tak, že i já měla slzy v   očích. Jediný co mi trošku   vadilo, že ten trezor zmizel   a nikdy už se nenašel. .))   ale k filmu se to hodilo.
Aintcha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Na Pevné pouto jsem slyšela   velmi ostrou kritiku, ale   podle mě je to velmi   povedený snímek. Sice je   možné, že se tento film   vymyká knižní předloze,   ale kam by se dostala úroveň   filmů, kdyby byly filmy   přesně podle knižních   předloh? Také musím   přiznat, že čím víc   vidím filmů s Saoirse Ronan,   tím víc se mi tato mladá   herečka zamlouvá.
benina
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2010
Film je to určitě   zajímavý, ale asi ne pro   každého.Scény, které se   nám nabízejí pohledem   mrtvé dívky, jsou sice   někdy ta trochu kýčovité,   ale určitě zajímavé a   celkem i úchvatné.Herecké   zastoupení je rovněž   kvalitní.Producentem je   Steven Spielberg a je to   znát.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2014
PEVNÉ POUTO

Co   se s námi stane po smrti?   Zmizíme jen tak a vůbec nic   po nás nezůstane nebo   přejdeme „někam jinam“?   Lidé se trápí touto   otázkou velmi dlouho.   Optimisté se většinou   obracejí k víře v posmrtný   život, pesimisté věří v   totální zánik buněk,   nervů tedy i paměti a   vědomí. Snímek Pevné pouto   ukazuje jakýsi mezivět,   něco mezi oběmi stavy. A jen   na každém divákovi jak   citlivě je schopen tento   názor přijmout.

Filmu se nedá upřít   skvělá vizuální stránka.   To co v mezivětě prožívá   hlavní hrdinka je opravdu   úžasné. Její sny,   představy, touhy a přání   se pro ni stávají   hmatatelnou skutečností.   Potud nemám výhrady, tohle   je bezesporu nejvyšší klad   filmu. Samotný příběh má   hlavu a patu, dá se pochopit,   postoje jednotlivých postav   jsou uvěřitelné. Ani vůči   hercům nemám žádné   výhrady. Vše bylo jak má   být. Ale přece jen… duše   na cestě do nebe toužící   po pomstě? No já nevím, ale   to se vymyká mým zažitým   představám natolik, že se s   tímto závěrem nějak nemohu   ztotožnit. I když   spravedlnost by být měla a   lumpové by měli být po   zásluze potrestáni. Ale   dobře, na druhou stranu - co   si člověk neudělá sám, to   nemá. Zřejmě to platí i o   duších.
sismik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Na film jsem se hoodně   těšila, upoutávky vypadaly   skvěle. Ale bylo to vlastně   docela zklamání. Celý film   jsem čekala, že někdo   odhalí Susina vraha, že   dojde na spravedlnost...a ono   nic...no spravedlnost svým   způsobem ke slovu přišla,   ale tak nějak čekáte   zatčení, objasnění všech   ostatních vražd. Ale dost   už kritiky, je to film,   který rozhodně stojí za to   vidět, vypráví velice   silné a zajímavé téma.
Kares86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2013
něco jiného
Hned na začátek bych se měl   přiznat, že jsem si tento   snímek vybral kvůli   "Markymu". Mam ho v   celku rád ve filmech kde má   krátké vlasy a nenosí   svetr;)
...ale realita   mě vyvedla z omylu. O Marka v   tomhle snímku nejde.
  V každém pripadě zajímavě   ztvárněno. Možná kdybych   měl pipinku tak dam víc   hvězd, ale protože se   sériový vrazi dají využít   lépe a akčněji. Dávám   slabých 7.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.5.2019
Přiznám
se, že jsem čekal víc.Řekl   bych, že to byl takový   nepříliš povedený pokus o   "psychothriller",   kde některé rádoby   umělecké scény byly   zdlouhavé a   vláčné.Uznávám ale, že   tam byly i okamžiky, které   byly výborně natočené a   děsivé.Výborné herecké   výkony, které však tento   mírně nadprůměrný snímek   příliš nezachránily...
olgab
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2010
Nevím, do jaké kategorie   film zařadit.Vymyslím novou   a to mysteriózní   kriminálka.A ještě k tomu   slabší.
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.12.2012
Pevné pouto (2009)
zložitý fil. na jednej   strane je umelina,   roztrieštený dej, dosť   zvláštny koniec,   nekonzistenčnosť celkového   rozprávania (film je taká   koláž všetkých možných   žánrov), doslova nuda počas   niektorych pasáží. na   strane druhej je pár silných   momentov, hĺbavosť celého   filmu, poetično. ak mu to   dovolíte, vlezie vám pod   kožu. môj šálok kávy to   ale nie je, mňa sa veľmi   nedotkol, takže hodnotenie   trošku nižšie. no určite   stojí zato, film si   pozrieť.
P.S.: jackson   sa tu fakt vytiahol,   zrežíroval to skvelo, v čom   mu veľmi pomohli perfektne   vybraní herci.
lukino81
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2010
PRO MNĚ PRNÍ A TO DOSTI   VELKÉ ZKLAMÁNÍ.OD PETRA   BYCH ČEKAL JINÝ ŠÁLEK   FILMOVÉHO ČAJE. JÁ DÁVÁM   6/10 ALE VĚŘÍM ŽE SI FILM   SVÉ PŘÍZNIVCE NAJDE :-)
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2014
Jacksonova ostuda!
Od takového režiséra jsem   čekal thriller se špetkou   hororu, velké fantazie,   zvratového děje, výbornými   triky, ale ani jedno mi zde   nebylo dopřáno!
Snímek je dělán stylem   vyprávění naší hlavní   hrdinky, která následně   bude zavražděna a dostane se   do nebe. Děj je pěkný, ale   zpracování tohoto nápadu je   pro děti.
Nečekejte   žádné strhující drama   plné strašidel, či   počítačových triků.
V podání Petera Jacksona   jsem opravdu takovou   ptákovinu nečekal. Tohle   snad ale ani ty děti nemůže   bavit. Po té údajné   vraždě se nic pořádného   nerozjede, žádné nové   rozuzlení, žádné nové   zvraty, ale místo toho   přijde nuda a opravdu je   síla film dokoukat.

Petere, zde jsi   mě velice zklamal.
Naki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2013
No jako žádný velký   zázrak to nevidím, myslel   jsem si, že přijdu trochu na   jiné myšlenky. Prvních 20   minut bylo dobrých, poté mi   přišlo, že byl režisér   celý film v kómatu, že   takovou hrůzu snad nemohl ani   natočit. Nemohl jsem se   dočkat konce, abych alespoň   viděl, jak to vše dopadne.   Obsazení perfektní, ale to   je asi tak všechno. Myšlenka   skvělá s dobrým začátkem   a slušným koncem, ale 135   minut prostě o hovně   nemůžu si pomoct.
Leeslie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.4.2010
Těšil jsem se.A to opravdu   hodně.Ještě víc v   okamžik,když mi tento film   doporučili přátelé,kteří   z toho byli opravdu   unešení.Už podle traileru   jsem byl natěšený na ty   scény z "onoho"   světa,jenomže skutečnost   byla opravdu trochu   jiná.Právě ty scény,kde je   hlavní hrdinka v jiném   světě mě iritovaly svojí   kýčovitostí.Strašně moc   mě vytáčelo divné a   neuvěřitelné zobrazení   rodičů,kteří strádají po   své dceři,špatné herecké   výkony Rachel Weisz a   Stanleyho Tucciho u kterých   na to nejsem zvyklý a   celkové vyústění filmu je   pro mě další nepříjemný   moment,díky kterému ten film   snad už víckrát nechci   vidět.Abych jenom   nekritizoval,tak musím   říct,že Saoirse Ronan je   určitě zajímavá a ve   filmovém světě se snad   neztratí.Susan Sarandon byla   ve své roli ochlastané   babičky kouzelná a nakonec   asi největší pozitivum   filmu byla Rose McIver,která   byla pro mě jedinou   uvěřitelnou postavou ve   filmu...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih34913minih34913Nesnesitelná krutost (2003) 
Intolerable Cruelty n
minih55769minih55769Na hraně temnoty (2010) 
Edge of Darkness n
minih13098minih13098Mutant (1995) 
Species n
minih20966minih20966Osvícení (1980) 
The Shining n
minih43221minih43221Mimo zákon (2005) 
Edison n
minih24948minih24948Země policajtů (1997) 
Cop Land n
minih40155minih40155Nesvatbovi (2005) 
The Wedding Crashers n
minih29897minih29897Sekta (1990) 
La setta n
minih40389minih40389Nebezpečné hry 3 (2005) [TV film] 
Wild Things: Diamonds in the Rough n
minih67896minih67896Voda pro slony (2011) 
Water for Elephants n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10