Duben
ohodnotit

Sedm životů

Seven Pounds

Další název:
Sedem životov; Sieben Leben
Rok:
2008
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
12.3.2009
„Sedm jmen. Sedm cizinců. Jedno tajemství.“

Komentáře k filmu Sedm životů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.10.2009
Sedm životů
Tak začnu asi tím, že zde   jasně září Will Smith.   Dále tu máme příběh,   který jen tak nenajdete. A co   k tomuhle filmu potřebujete   na to je jednoduchá odpověď   - kapesník a možná ne   jeden. Parádní drama, které   se jen tak nevidí. Víc k   tomu nemám co dodat.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.3.2012
SEDM ŽIVOTŮ

Přiznám se, že i já   patřím k lidem, co jsou z   toho filmu hodně zmatení. Na   poprvé jsem nevydržela a po   prvních pár minutách jsem   šla dělat cosi   smysluplnějšího. Pak mi to   ale nedalo a pustila jsem se   do filmu znova, překonala   jsem tu počáteční změť   informací, které nadávají   žádný smysl, no a pak to   teda začalo. Na konci se to   hezky všechno vysvětlilo,   ale přesto ve mně zůstal   někde ten počáteční odpor   a pocit zklamání a marného   očekávání. Téma je   dobré, příběh je   zajímavý, postavy   sympatické, je tam vše co   tam má být, ale přesto tomu   něco chybí, prostě jsem   nedostala to, co jsem čekala   a tak jsem na konci byla jaksi   neuspokojená a zklamaná.   Určitě by se z toho dalo   vydolovat mnohem více.   Škoda, ale já to na plný   počet určitě nevidím.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Citově vydírací ale   povedené drama s velice   dobrým Smithem, který   dokazuje, že je schopen   zahrát opravdu vše. Zde si   zahrál muže s temnou   minulostí, který se rozhodl   napravit hříchy minulosti   tím, že změní život sedmi   cizím lidem. Příběh se   občas docela vleče a   nechybí ani ohrané   "citově vydírací"   aspekty jako hlavní hrdina   zamilovaný do umírající   ženy ale díky dobře   vybraným hercům a   tajemství, které tvůrci   odhalují po částech si film   dokáže divákovu pozornost   udržet až do konce. Škoda,   že zde chybí nějaké   zásadní, pamětihodné   scény.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Depresivní zážitek
Nejvíc depresivní film   který jsem kdy viděl,to   ovšem neznamená že špatný   ba naopak.Celý film provází   ponurá atmosféra která   vygraduje v posledných cca 20   minutách.Milovníci akce tu   jsou na špatné adrese ale   ten kdo miluje atmosféru i   když silně negativní ale   lidsky každodenní porci   běžných starostí si   přijde na své.PS:Will opět   dokázal že zahraje naprosto   všechno je jeden z   nejkomplexnějších herců co   znám.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Výtečné drama útočící   na city diváka...a celkem se   mu to i daří. Přiznam se,   že jsem měl po shlédnutí   totohle filmu stejnej problém   jako u první spolupráce   dvojice Will Smith/Gabriele   Muccino - Štěstí na dosah.   Problém spočíval v tom, že   film zajímavej, dramatickej a   zahranej výborně, ale   věděl jsem, že ho nechci   vidět znovu. Tudíž jsem   disk dal z baráku   kamarádovi. Film Sedm   životů je na tom úplně   stejně. Fakt moc hezkej a   smutnej film, ale vidět   podruhý bych ho nehctěl, to   by opravdu pocit z něj klesl   minimálně o 20%. Takže   dávam 80% a disk jde z   baráku.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Dobre,ale...
Will Smith v netradicnej   dramatickej ulohe sa snazi,ale   scenar filmu je jednoducho   slaby.Zaver filmu je   predvidatelny,aj ked samotne   finale dokaze chytit za   srdce.Okrem toho by filmu   nezaskodilo skratenie,pretoze   je prilis rozvlacny.Dalej si   myslim,ze zivoty inych ludi sa   daju zachranovat aj inym   sposobom ako sa melodramaticky   zlikvidovat a nechat rozobrat   svoje telo na nahradne diely   ako v autoservise.Aj napriek   mnohym nedostatkom vsak film   doporucujem.
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Trailer na tento film mě   přesvědčil že Seven Pounds   bude dojemná kašička která   mě dokonale dojme…Bohužel,   jak jsem měl oči zvlhlé od   traileru tak samotný film mě   dojel na začátku a na   konci…Zbytek byl laciný a   vyčůraný tah producentů a   režiséra…Dáme do filmu   herce který teď táhne   Hollywood a napíšeme mu roli   člověka který se snaží   utéct před minulostí a   dělá vše proto aby se   vykoupil…Snímek o pocitu   viny a jejím odčinění   trpí, podle mě, až   přílišnou rozvláčností,   zpočátku lehkou zmateností   pro diváka a až příliš   okatou snahou dojmout…Sedm   životů je popravdě docela   průměrné drama, od kterého   jsem očekával hodně a   nakonec jsem dostal čistou   várku stereotypu, který se z   Hollywoodu na mě valí   poslední dobou častěji a   častěji…Film nás trochu   poučí o životě, ukáže   nám, že ještě stále   existuje dobro v lidech a   nakonec se dozvíme, jak   vypadá pravé   sebeobětování…Seven   Pounds ve mě vyvolal akorát   rozvleklost, místy nudu a   kupodivu i obyčejnost…Což   je hlavní chyba tohoto   snímku…Film mě nenudil,   ale také nenadchl…Proto   čistě průměrné   hodnocení…Rád bych tomuhle   snímku dal víc, ale bohužel   vážně nemůžu!!!
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Hoodně silnej a na konci   depresivní snímek, takovej   hollywood chválím, když má   myšlenku a umí chytnout za   srdce...
Ostrovan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2011
Když film po nudném a   zbytečně dlouhém začátku   konečně nabídne trochu toho   života, těm bystřejším   ihned docvakne, jakže to   celé skončí a sledovat   další hodinu na to, jak se   chudák Will chystá k   sebevraždě mi neřijde jako   námět na film roku. Těm   méně bystrým doporučuji   kapesníky, těm bystřejším   pevné nervy a velkej kýbl   popcornu!
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2014
Sedm liber
Mám rád melancholický   filmy, ale nesmí to být   patetická limonáda,   bohužel, tenhle k tomu měl   už moc blízko. Týpek zabije   sedm lidí, nezavřou ho (asi   můžete v USA zabít autem   kolik lidí chcete) a do   zbytku svýho života   vykročí nejen s jizvou na   těle, ale hlavně na   psychice, která ho donutí se   doslova rozdat..
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Když jsem film zapla, chtěla   jsem ho brzy vypnout, protože   jsem vůbec nechápala, o co   tam jde. Ale jsem ráda, že   jsem to neudělala. Film na   mě zapůsobil. Jak člověk   dokáže obětovat vlastní   život pro ostatní lidi. Will   Smith opět nezklamal.   Brilantní výkon. Určitě   doporučuju film shlédnout. A   nevypínejte ho po 15   minutách, stojí to za to.   Film vás donutí zamyslet se.
olgab
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2010
Ze začátku jsem byla trochu   zmatená,nechápala jsem,o co   vlastně jde.Ale chce to   vydržet.Průběžně nabírá   film tempo a odměnou je velmi   emocionální závěr.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2010
Skvělý film
Vynikající Will Smith,   strhující příběh. Já se   tedy nenudila ani vteřinu a   přemýšlěla jsem o něm pak   ještě hodně dlouho. Až do   úplného konce vlastně   nevíte proč to Ben Thomas   všechno dělá. Až nakonec   to vše do sebe zapadne.   Jednou jsem napsala v   komentáři k jinému filmu,   že mi vadí děj jdoucí   pozpátku nebo na   přeskáčku. Tak v tomhle   případě ne, musí se to   prostě umět.
ValaMalDoran
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Od filmu jsem toho moc   nečekala. Nakonec se mi   líbil. Ze začátku jsem   nevěděla, co vlastně   přimělo hlavní hrdinu Bena   pomoci sedmi lidem. Až ke   konci jsem se to všechno   dozvěděla. Prostě rozdal   své orgány potřebným lidem   i za cenu toho, že za to sám   zaplatí životem. Poprvé   jsem v tomhle filmu viděla,   jak medúza loví ryby :-)
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2011
ani neviem čo k tomu   napísať, proste treba   vidieť a buď sa to bude   páčiť, alebo nie...mňa to   však dostalo :)
BOS3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Zo začiatku zamotane ale   potom sa vyjasňuje a je to   stále lepšie a lepšie. Film   je trošku depresívny ale   pôsobivý. Will Smith si u   mňa napravil reputáciu z   Hancocka. Obyčajné civilné   filmy mu slušia.
mocca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2010
Smutný
Je to jednoznačně skvělej   film... Ale já sem přes   filmy strašnej cíťa, takže   sem tenhle úplně celej už   od úplnýho začátku   probrečela. Stačilo když   sem viděla jak se hlavní   hrdina hrozně trápí a ani   sem nemusela vědět proč a   už mi tekly slzy... ale to je   jen důkaz, že to Will   zahrál naprosto skvěle. Sem   moc ráda, že sem tenhle film   viděla, ale znova už bych ho   asi nezvládla... Proto   citlivějším povahám   doporučuju: mrkněte na to   až budete opravdu v dobrym   rozpoložení.
red_dragonfly
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2009
ponekud rozvleklejsi prvni   tretina filmu by urcite nemela   nikoho odradit od sledovani.   Jedna se o krasny film, k   nemuz je mimojine potreba   spousta kapesniku.. ;-)
Otek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Film jsem viděl v podstatě   2x. Poprvé jse to vypnul po   30 minutách, protože mě to   nic neříkalo. Nevěděl jsem   o co tady jde. Asi jsem nebyl   sám. Pak jsem začátek   přečkal a vydržel až do   konce. Jak se příběh   rozvíjel, pak už se nešlo   odtrhout. Skvělé herectví   Willa Smitha. Výtečný a   netradiční příběh.
adam75
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Není to špatný, naštěstí   to má děj, takže nehrozí,   že bychom se nudili, zajímá   nás, proč to všechno Will   Smith dělá a kam to   dotáhne...ale on je dobrej   herec, zvládne to...
Salám
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Nečekané
Kvalitní dějová linie.
ZE začátku to moc   nedává smysl, milostná   linie začně být až   klišé, vše je   předvídatelné....ale   najednou se to změní,   všechno do sebe za padne a   až ten konec zvedne film o   110% ... úžasné, moc pekny   film
Iriska.c
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Při tomhle filmu jsem měla   celou dobu husí kůži,   silný zážitek, opět   naprosto skvělý Will Smith.   Musím dát 10, bylo to   úžasný!!!
golman69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Odkladal som pozretie tohoto   filmu z dôvodu, či ma   nesklame, začiatok aj tak   vyzeral. No keď som   pomaličky zisťoval o čo   vlastne " kráčí",   začalo to byť pekné,   perfektná myšlienka. Will to   zahral bravurne. Rozdal čo   mohol, záver nádherny -   srdce ako dar!... a   samovražda medúzou brrrrrrrr   !
Ell3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Díky scéně,kde hlavní   hrdina nadává slepýmu,jsem   Smitha nenáviděla,díky   zbytku scén milovala.Ano ze   začátku se děj táhne,ale   pak pochopíte o co hlavnímu   hrdinovi jde a nevěřícně   koukáte.Will Smith   briliantní.A konec(i když   předvídatelný)úžasný.
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Nádhera
tento film byl proste byl   uzasny,krasnej dojak,akorat mi   pride ze dost   nepravdepodobnej,ale i tak mu   rozhodne davam 10 bodu
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Totální depka
Po pomaloučkém začátku se   film rozjede a jednotlivé   střípky obrazů do sebe   začnou zapadat jako kolečka   do orloje a výsledkem je   depresivní a smutný film se   skvělým Willem.
  Zásadně nepouštět,máte-li   divnou náladu,protože jinak   budete mít depku jako hrom.
Prema19
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2011
Hodnota života
Když jsem tento film viděl   poprvé, nějak moc mě to   nenadchlo. Celý film jsem   netušil o co jde a závěr   pro mně nebyl zrovna moc   přijatelný. Ale když jsem   se na něj podíval podruhé a   znal jsem už nějaké   spojitosti, byla to moc hezká   podívaná. Dával jsem si   dohromady věci, kterým jsem   prvně nedával váhu a   nakonec jsem zjistil jak byly   důležité. Herecky je to   naprosto famózní. Oběma   hercům jsem věřil každé   mrknutí. Byli velice   sympatičtí a moc jsem jim   přál happy end. Bohužel/jak   se to vezme/
Hudba   příjemná a nějak nerušila   a hezky podkreslovala děj.   7/10 proto, že nevím sice   přesně co, ale něco tomu   snímku chybí. Něco, co by   Vás donutilo více procítit   celý film. Bohužel celou   dobu nevíte o co vlastně jde   a na konci dojemný závěr.  
PS: Nepouštějte si   tento film v depresivním   období, moc Vám to na   radosti nepřidá.....
elaphe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.8.2014
?
I když Willa miluju,   nedokázal jsem najít ani   jediný důvod dokoukat tuhle   kravinu. Zvládnul jsem cca 40   min. Pokud mě během takové   doby film nezaujme, tak   prostě na konec čekat   nebudu.
bombyste
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Probiha to jako docela nudnej   film, ale kdo si pocka do   konce bude spokojenej, objasni   se proc se tak po celej film   choval. Film s krasnejsim   pribehem sem jeste nevydel,   skoda ze ma nudnejsi prubeh
WESLEYová
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Sedm Životů
Moc hezký film. I když na   konci. Bylo to trochu   dramatický. Obsazení mi   připadalo velmi dobré a film   byl taky dobrý. Takže nevím   co jiného říct :D.
kvietek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Ačkoliv někdo řiká, že je   již od počátku jasné, co   se stane a tudíž to není   moc zajímavé, nemůžu   souhlasit. Film, který je   perfektně zrežírovaný a   naprosto geniálně   sestříhaný, přechody mezi   jednotlivými scénami   inteligentně maskované   hudbou či zvuky v pozadí,   ...prostě natočený je ten   film opravdu výborně, a   kdyby bylo i víc jak 10   hvězdiček, dal bych mu je.   Abych neoopomenul   námět...skutečně   zajímavá myšlenka,   obzvláště vynikající mezi   Hollywoodskými filmy. Co se   týče hereckých dovedností:   Film není o mnoha postavách   a tudíž se dostalo hercům   hodně času, kde by se mohli   předvést. Začněme u Connie   (Elpidia Carrillo) - tak   skvělá scéna, kdy utíká   od svého surového přítele   a brečí, její zoufalství   ve tváři, tak   přesvědčivě zahrané, že   bych až uvěřil, že jí   režisér jednu švihnul, aby   si pořádně zabrečela.   Slepecký výkon Ezry (Woody   Harrelson)taktéž totálně   přesvědčivý obzvlášť   jeho pohyby, ktéré jsou pro   slepce signifikantní. Barry-   scéna v motelovém pokoji a   nebo v posteli, když mu   "Ben" zavolá -   perfektní. Emili Posa   (Rosario Dawson) - Takový   herecký výkon jsem už   dlouho neviděl...obzvlášť   pak směsice emocí v   garáži, když jí   "Ben" opravil   "bestii".   Bohužel..tak nějak mi moc   nezapadl výkon Willa Smitha.   Ano bylo to skvěle zahrané,   ale pořád ho mám   zapasovaného jako nějakého   tvrďáka z akčních filmů.   Na druhou stranu hraje   bývalého úspěšného   konstruktéra raket, což na   něj sedí. Sečteno a   podtrženo - dal bych 9 a půl   hvězdičky... :)
Regal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Co dodat?
Kdo přečká první třetinu   filmu, nebude litovat!   Zpočátku je filmu poněkud   táhlý, toť pravda, ale je   to proto, že scénarista chce   příběh vygradovat, což se   mu nakonec opravdu povede.   Brilantní výkon Willa není   nutné zdůrazňovat, protože   kdo sleduje jeho hereckou   kariéru, tohle moc dobře   ví. Hold, kdo umí, ten   UMÍ!!! Doporučuji shlédnout   a náročnějším divákům   radím, vydržet do druhých   dvou třetin filmu.
mironov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2009
niečo jedinečné,,,,,treba   vidieť netreba komentáre,ale   samozrejme scénar je   vinikajúci,a herecké   obsadenie nieje až také   divoké,takže sa môžete   sústrediť len na jedného   herca a to až do samého   konca,,a to doslova!!!
muzlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2010
krásně smutné
Tenhle film mě opradvu dojal.   Skvělý výkon herce Willa   Smitha. Od začátku byl i   jeho výraz ve tváří   smutný, protože věděl co   ho čeká. Muselo být   těžké vzdát se milované   osoby pro záchranu jejího   života.
Relix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Will Smith opet zabodoval   perfektne zahrana role.Jak uz   podotkly predemnou sice   zacatek zdlouhavy a tahly ale   kdo si pocka do konce tak je   vse objasnene a zapada to do   sebe jinak pribech vyborny.
Christie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Filmu nelze uprit originalni   namet a vyborne herecke   obsazeni, me vsak nenadchl,   dokonce jsem se chvilemi   nudila.
Hídinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2009
neco skvelyho co mohl vymyslet   jen mistr....xD na konci sem z   toho fakt nemohla celej film   me nejak zas tak nenatchl ale   konec sem si prehrala 1000%a   taky sem u toho   1000%brecela...nvm proc...xD
kockopes255
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Opět mě nezklamal Will Smith   .který si dokáže vybrat   skvělý scénář.Film u   kterého rozhodně neusnete a   nebudete se nudit.
vodnarek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2010
ze začátku sem vážně   netušila co Ben po těch   všech lidech chce...chapala   sem že mu zemřela žena ale   myslela sem že chce někomu   ublížit nebo nevim....a pak   když volal na tu zachranku a   byl tam konec jeho minulosti   tak mi to docvaklo...je to   něco neuvěřitelnýho asi   dneska neusnu...strašně moc   doporučuju i když je to ze   začátku nuda...
Lute44
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Film se mi líbil,jen konec   byl trochu přehnaný,darovat   některé orgány,to beru,ale   darovat oči nevidomému,to   trochu scénáristé   přehnali,to byla asi jediné   kaňka filmu.
Hadej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Nečekal jsem nic ale dostal   jsem NĚCO. I přes   pomalejší průběh jsem byl   vtažen do příběhu.   Strhující konec útočící   na city, kde do sebe všechno   předešlé perfektně   zapadá.. Krásný snímek !   90%
marketa.ambrozova.1
Hodnocení:
Přidáno: 3.11.2013
marketa
krásný film, moc mě dojmul   nádhera.....taková oběť od   mladého člověka,takový   film člověk shlédne jedním   dechem, doporučuji Všem....
helena.baborakova
Hodnocení:
Přidáno: 12.8.2013
..
Tenhle film se mi líbil...   takže spokojenost od   začátku do konce... něco na   něm je :-) doporučuji všem
pusinapark
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Brutální film
Jeste ted se klepu...dokonale   zpracovany.Vtahlo me to do   deje a do poslední chvile   jsem citila z uzasnym   Willem.Miluju psychologicka   dramata a tenhle film je zatim   u me na nejvyzsi pricce...moc   doporucuju...
black4ever
Hodnocení:
Přidáno: 25.3.2009
...
Nenene, ať říka kdo chce co   chce... tenhle film, ten mě   vážně moc dostal! Nečekala   jsem že se Smith na tuhle   roli hodí, ale zahrál to   prostě tak, jak bych si   představovala, že by to   zahrát měl. Ještě nikdy   mě svým hereckým výkonem   tak neupoutal, nemůžu si   pomoct, prostě jsem celý   film seděla jak zařezaná a   prožívala to s ním.   Příběh byl velmi dobrý a   nemyslím, že by byl typický   nebo ohraný... prostě se mi   moc, moc líbil.:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43277minih43277Miss Potter (2006) 
Miss Potter n
minih18311minih18311Řidič slečny Daisy (1989) 
Driving Miss Daisy n
minih58375minih58375Téměř mrtví (1994) 
Almost Dead n
minih17531minih17531Psí odpoledne (1975) 
Dog Day Afternoon n
minih12469minih12469Millerova křižovatka (1990) 
Miller's Crossing n
minih37137minih37137Těžký prachy (2002) 
Run for the Money n
minih41893minih41893Babel (2006) 
Babel n
minih43049minih43049Poslední skotský král (2006) 
The Last King of Scotland n
minih48056minih48056Náhradníci (2009) 
Surrogates n
minih45552minih45552Speed Racer (2008) 
Speed Racer n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190691
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377361
Obsahů a biografií: 178512

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10