Duben
ohodnotit

Spectre

Další název:
Bond 24; James Bond: Spectre
Rok:
2015
Délka:
150 minut
Premiéra v ČR:
5.11.2015

Komentáře k filmu Spectre

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2022
Z mého pohledu je to   jednoznačně jedna z   nejslabších bondovek, i   když jako filmařské   řemeslo je to pořád ještě   minimálně solidní standard.   Na ten děj mi však   dvouapůlhodinová stopáž   přišla úplně nesmyslná.   Myslím, že kdyby tenhle film   byl o 30-40 minut kratší,   byl by určitě lepší. Ale   možná je to i tím, že mi   Daniel Craig jako 007 k srdci   příliš nepřirostl.
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2015
Pro ty, kteří neviděli   předešlé díly (k nimž   patřím i já), se budou   místy ztrácet v ději.   Upřímně říkám, že mě   úvodní titulky po první   akci hodně rozhodily. Ale to   už k bondovkám patří.   Navnadit, uklidnit a znovu to   rozjet. O akci nebyla nouze,   chvílemi jsem seděla   totálně zařezaná v sedadle   a čekala, co přijde, když   zněla ta vážná hudba. Ze   sálu jsem odcházela se   smíšenými pocity. Dávám   7, pro případ, že by   další díl byl ještě   lepší, než tento.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Zajímaví herci, několik   dobrých lokací, pár super   vtípků a nádherný hadry..   toť tento bond. Film jako   celek pro mě prostě   nefunguje. Je strašně   dlouhý, nekonzistentní, je   tam tak nějak zbytečně moc   postav, které ovšem   nedsotávají dostatek   prostoru, jen se dějem   mihnou.. ..v podstatě tento   díl může sloužit jako   předěl mezi Skyfall a   následující bondovkou,   ovšem pouze za předpokladu,   že to bude nějaká bomba...a   jaká, to si neumím   představit. Jsem ráda, že   jsem film viděla, je to fakt   záležitost do kina, ale   největším zážitkem pro   mě byly Bondovy obleky a   Madelininy šaty, což je asi   přecejen trochu málo.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Spectre
Úvodní honička a následná   exploze v Mexiku bylo něco   tak úžasného, že jsem si   říkal co nám ten Sam Mendes   naservíruje dál. Do toho   všeho Daniel Craig, který je   mnohými nenáviděn, mě ale   zas tolik nevadí a jako   Jamese Bonda ho docela i   uznávám. Obsazování   známých hvězd do rolí Bond   girls je již zvykem, když se   tu objevila Madona, tak proč   by modelka, která randí s   prezidentem, nemohla také   zasáhnout do děje. Docela   mě nadchla i Naomie Harris   jako Moneypenny, krásná to   žena a dokonce dostala i   důležitější úlohu než   jen zamilovaně koukat na   hlavního hrdinu.
Organizace Spectre je   známá již od prvního dílu   "Dr. No" kdy ještě   Sean Connery bojoval s jejími   padouchy. Odkaz tedy dostane   do kin každého pořádného   fanouška, jako se tomu stalo   i v mém případě.
Co   se týče děje, tak dávám   za pravdu ostatním   komentářům. Po nadupaném   začátku docela opadl, ale i   přes to bylo dále co   sledovat. Snad jen ta délka   nemusela být až taková, ale   i tak. Já se prostě bavil a   o to u Bonda přeci jde, to   musí uznat každý kritik...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.12.2018
Bonde máš 150 minut! Tak do toho!
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   dlouhejch a to tak, že moc,   nelogičnosti a nereálnosti   nevypisuju, každej to vidí.   Ano Bond zvládne kde co, ale   tady je to už moc! Triky,   výprava a hezké ženy,   výbuchy a nějaké vtípky to   vše funguje, ale jako celek   to vidím tak na 40%,   utahané, nezajímavé? Mít   to 110 min. tak bych šel   nahoru s hvězdičkama.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2015
24. bondovka se zarputile   vrací do starých kolejí.   Pryč jsou svižné efektové   akční scény, pryč je   veškerý potenciál 21.   století. Nemalá moderní   technika se tu samozřejmě   nachází, ale to jen na   okraj. Ohromná změna ve   vizualizaci a vůbec celá   koncepce vyprávění hodně   připomíná dávný   předešlý snímek ´Ve   službách jejího   veličenstva´. Předlouhé   dialogové pasáže a ledabyle   natahované scény jsou   předností, takže občasná   akce vypadá spíše jako   doplněk. Zamrzí, že tu Bond   nesrší vtipem, jak bylo u   něj vždy zvykem. Chybí i   pravidelná scéna v Casinu.   Proč? M tu není jen na   začátku příběhu aby 007   zaúkoloval, ale je i   součástí děje. To platí i   pro Moneypenny, u které si   pořád nemohu zvyknout, že   je najednou tmavé pleti. Q je   mladý jinoch s ohromnou   náturou. Budiž, dejme tomu.   No a jsme u starého známého   Blofelda v podání Christopha   Waltze. Moc tu však nevynikl   vzhledem k jeho velice malé   přítomnosti. Větší čas   mu je věnován až ke konci   příběhu a to v jeho sídle.   Jeden jediný záběr na   kočičku potěší. A právě   zde nebyla vynechána   zásadní událost. Napadlo   někdy někoho jak přišel k   té jizvě na obličeji? Tento   snímek se také vyznačuje   jednou zásadní věcí a tou   je stopáž celého snímku.   Do této doby byla nejdelší   bondovka již zmíněny díl   ´Ve službách jejího   veličenstva´. ˇSpectre´   tento rekord značně   překonal, takže si v tomto   směru teď bude držet   prvenství a řekl bych že na   hodně dlouho. Takže co na   závěr. S ohledem na   předchozí díly a to s nejen   s Danielem Craigem, ale i s   Piercem Brosnanem, se může   pro někoho jednat o velké   zklamaní, ale faktem je, že   se styl Jamese Bonda vrátil   skutečně do svých   začátků a to nejen   dějově, ale i zpracováním.   Celou dobu jsem si   představoval, jak by tu   vypadal původní Bond, tedy   Sean Connery. A řekl bych,   že by tu zapadl dokonale.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
Rozloučil se Daniel Craig se   sérií 007? Jistě byla by to   škoda, zvlášť když už   jsme si na ten jeho ksicht   zvykli a nevedl si zrovna   špatně. Umění je odejít   na vrcholu sám a nečekat až   budete vyhozen. Po velmi   zdařilých bondovkách   přichází pro mne slabší   díl. Pokud se tak Craig   rozhodl a dal skutečně   "výpověď" ze   série udělal jenom dobře.
beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2015
No,... pár momentů by se   našlo, ale kromě   zajímavého začátku jsem   nějak postrádala něco, co   tu ještě nebylo. Pořád   jsem čekala na nějaký   překvapivý zvrat a nic...   Takové nějaké unavené.   Nevyužitý potenciál.   Škoda.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2015
První Bondovka na které jsem   byl v kině a to hlavně proto   že se mi líbí Craig v   Bondově roli a Casino royal   byl nejlepší díl ze všech.   Craig exceluje do role se   prostě hodí. ale ty Bondovky   jsou pro mě tak nějak   všechny na jedno brdo,   cestuje ze země do jiné,   přefikne nějakou cuchtu,   zase odcestuje, povybuchuje   pár domů, větší či   menší. Akce je skvělá,   efekty pěkný. Dostal jsem to   co jsem čekal, i když jsem   doufal v něco lepšího no   :-) 65%
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2016
Bohužel i když jsem velkým   fanouškem bondovek tahle je   pro mě jedna z   nejslabších,už úvodní   song mi přišel špatný,akce   které nebylo příliš byla   docela dobrá,záporák nic   moc Bautista to sice bondovy   nandal ale bylo to takové   nezáživné celý příběh   byl trochu nudnější než   předešlé,chyběla i   nějaká vtipná hláška nebo   vtipná scéna až na jednu   kde bond před sebou tlačí   svým sporťákem chlápka v   mini autě.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.8.2016
Tady jde snad už o povolení   natáčet! Pominu-li   dynamické intro s měkkým   dosedem, skvělý mexický   vintage look a úžasnou   chůzi Craigovu, jsem na   začátku a zároveň i na   konci výčtu kladných   zážitků... tak schválně -   úvodní píseň totálně   nechytlavá a s Bond girls -   velká šlápota vedle, tak   šestačtyřicítka, nejmíň!   Bond hodně slevil z nároků   - jedna sotva živá, druhá   ošklivá a ostatní všechno   tragické figury...   muchlovačky samoúčelné,   rvačky nepřehledné,   zápletka, ač aktuální (i   James Bond se musí potýkat s   globalizačním špehovacím   systémem, doufám, že si   alespoň zalepil webkameru   náplastí, hňup), přesto   vyčpělá... Prostě úplné   mučení lebky zvané budík ,   jak pravil Osvald, na kterého   jsem si spontánně   vzpomněla, na střídačku s   pořadem Sama doma, blahé   paměti. Tohle prostě nebylo   důstojné zakončení   Craigovy bondovské mise.   Agent v traumatu.
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2015
Famózní filmový zážitek
Pro mne Bond jak má být. A   se všemi artefakty, které k   tomu patří! S famozní   otevírací scénou, u které   nepopadnete dech, s krásnými   děvami, dokonale padnoucími   obleky, vychytávkami a   jízlivými poznámkami od   mladého Q, pekelně rychlými   auty a zákeřnými   záporáky. A skvělá hudba,   ta jen dokresluje   fenomenální výpravu a   lokace. A když jsme u té   hudby, snad jen skladba   podkreslující titulky není   to co bejvávalo (popravdě   mě dost zklamala, chci zpět   Adele nebo Chrise Cornella!).   Na kritiky filmových   odborníků nevěřte, Monica   Belluci rozhodně na Bond girl   není stará, naopak! Italskou   vdovu přece nemůže hrát   dvacetiletá křepelka, to   Monika je naprosto skvělá!   Sečteno a podtrženo cynickej   a zarputilej Craigův Bond mi   sedí mnohem víc než   zženštilej fešák v   podání Brosnana. Takže   jděte do kina a užijte si to   :-)
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.4.2016
Dva kroky zpět
Po zřejmě nejlepší   bondovce všech dob, přišel   ústup ze slávy. Ne že by   Spectre nebylo drahé,   navoněné a celkově   lascivní, ale chybí mu   všechny esa Skyfall. V první   řadě je to neskutečně   natahovaná kaše bez emocí,   kde cca 50 minut hloubáme nad   psychologickými proudy v   hlavě 007. Postava záporáka   se mi nezdála až tak slabou   jak je často filmu   vytíkáno, ale obrovský   ústup z emocí Skyfall tedy   100%. Ano stále je to velmi   nadprůměrný akční film,   ale Mendez minule nastavil   laťku hodně vysoko, a ta   byla ve Spectre podskočena   nikoli přeskočena.   Škoda....
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2022
V pořadí dvacátáčtvrtá   oficiální bondovka a   čtvrtá s Danielem Craigem si   zachovává nastolený trend.   Tvrdá akce v přiměřeném   množství, skvěle obsazená   a umístěná do velkého   množství atraktivních   lokací. Již jen začátek v   Mexico City během svátku Dne   mrtvých, který vyústí v   efektním zničení dvou budov   a následuje perfektním   soubojem na palubě vrtulníku   a skvělou akrobatickou show   nad zaplněným náměstím,   stojí za zhlédnutí. Vypadá   to jako filmová fikce, ale   tento typ vrtulníku tuto   akrobatickou skladbu zvládne,   několikrát jsem ji viděl na   našich leteckých dnech –   vždy skvělé.
Madame   M (Judi Dench) je mrtvá,   nicméně instruuje Jamese   Bonda na další cíle a ten   se jich drží. Následuje   klasická bondovka končící   likvidací mezinárodního   teroristy.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Spectre mám za sebou a už se   nemůžu dočkat dalšího   pokračování Jamese   Bonda.Bondovky s Craigem se mi   líbí ob jeden   díl.Moc!Spectre je jen   obyčejný průměrný   akčňák.Sam Mendes po   vypiplaném minulém dílu   tentokrát vsadil na jistotu   běžného akčního standartu   pro masy,takže se   rozporuplným názorům na   Spectre vůbec nedivím.
Nikdy bych nevěřil,že   to napíšu,ale   letos.....zlatý Ethan Hunt.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Ještě že už Craig v roli   agenta 007 končí, protože   mi připadal tak nějak bez   šťávy. Bylo to s ním   dobré, ale je na čase   změnit víc než hlavní   roli. Z této bondovky si toho   asi moc nezapamatuji. Vlastně   ano, nového Q. Škoda.
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2015
Bond is back
James je zpátky. Tak jak ho   máme rádi. Tvrdý, drsný,   přesný, zábavný a   přicházející na poslední   chvíli...
Ne, Spectre   není lepší než ostatní   "bondovky" jen se   svou kvalitou zařadil mezi   ostatní díla téhle   ojedinělé série. A ano,   možná jsem trochu   nekritický. Na druhou stranu   je mi líto lidí, kteří si   musí své mindráky léčit   tím, že podobným filmům,   jako Spectre dají jeden bod z   deseti.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2016
Spectre
Najnovší prírastok do   série o nesmrteľnom Jamesovi   Bondovi prišiel s nudným   záporákom, tonou klišé ale   za to peknou akciou (Aj keď v   niektorých častiach veľmi   hlúpou) a aby som nezabudol   tak 24. Bond je niekedy   neskutočne uťahaný   (Vyrovnáva sa mu len Quantum   of Solace)... keď to všetko   takto pekne zhrniem tak   dostanem nudného Bonda s   dobrou akciou, v ktorom je   záporák neskutočne trápny.   Možno je moja nespopkojnosť   spôsobená hlavne tým, že   Skyfall bol neskutočne dobrá   Bondovka a tak som očakával,   že aj Spectre bude niečo Wau   ale nestalo sa tak a namiesto   toho aby sme videli hlbšie do   mysle pána 007 tak sme   dostali len akýsi sled   akčných scénok kde namiesto   Johna Ramba vidíme Jamesa   Bonda (Keď strielal z   útočnej pušky jednou rukou   a pritom ešte trafil všetko   čo sa pohlo, bolo až   príliš trápne) a sem tam   uvidíme nejakú tu   zaujímavú scénku (Takýchto   scén je ale minimum) ako   napríklad akciu z lietadlom   alebo príjemný klasicky   bondovský úvod do filmu. 24.   avšak prehráva aj v   neskutočne nudnom a   nezaujímavom záporakovi,   okolo, ktorého sa tvorcovia   snažili urobiť tak veĺkú   dimovú clonu až si tým sami   zavarili a z mysticky   obávaného Bondového   nepriateľa sa stal idiot s   trápnym zmyslom pre pomstu.   Netvrdím ale, že film sa   nedá pozrieť ale   fanúšikovia budú 100%   sklamaní.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2019
Další pokračování 007.   Zase krásné ženy , honičky   v drahých autech, důvtipné   zabíjení nepřátel jen se   mě vytratila taková ta   různá udělátka.
olgab
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.2.2016
Podle mě je to jeden z   nejslabších Bondů. Jako by   scénáristům docházela   šťáva. Jen doufám, že se   v dalším díle zase   nevynoří nějaká, doteď   ukrytá, postava, jako to bylo   v tomto díle. Jsem docela   zklamaná, očekávala jsem   víc.
GeorgeB
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.2.2016
Byl to vůbec BOND
Pár dobrých triků   (helikoptéra, padající   dům), ale hlavní záporák   mě nepřesvědčil (jako   Landa, nebo Schulz byl v   Tarantinových filmech o deset   tříd lepší). Craig nám   zestárnul a nemá ten   správnej drajf. Vynálezy Q   tak nějak opomenuty,   super-auto hned na začátku   utopeno, hodinky uměly jen   vybuchnout. A Jamesovo pití?   Vždy distingované popíjení   nemíchaného Martini z   hezkých sklenek nám v tomto   díle sklouzlo do popíjení   čehokoliv z flašky. Byl to   vůbec Bond ? Za mě   propadák.
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2017
No tak jsem to konečně   viděl. I když to celkově   není špatné, Craiga jako   Bonda já nikdy respektovat   prostě nebudu. Noví Bondové   jsou prostě divní a   nejlepší byl Skyfall, potom   Quantum a tohle. Casino je   opravdu hodně divný.   Nejlepší bondovky byly   samozřejmě se Seanem a   Piercem. Potom se mi ještě   líbila V tajné službě   jejího veličenstva - ta se   nelíbila skoro nikomu, a tak   Dech života. Uvidíme, jak a   jestli budou pokračovat dál.   Ale už to nemá tu šťávu.   Raději si pustím deset krát   Bourna než novýho bonda.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2018
Další díl Jamese Bonda.   Obecně musím říct, že   tady v té sérii s Craigem je   všechno lepší než třeba v   té s Piercem Brosnanem.   Spectre je z téhle série asi   nejslabší, ale i tak je to   velmi dobrý film. Vlastně to   jediné, co mi opravdu vadilo   byla taková určitá vleklost   filmu. Bylo tam hodně akce,   ale i ta byla občas nudná.   Kdo by neviděl předchozí   filmu, tak se bude hodně   dlouho snažit zorientovat.   Jinak se vše poměrně   podařilo. Craigovi jsem za   těch pár filmů propadla a   přijde mi ze všech Bondů   nejlepší. Nevím, co proti   němu lidé mají. Sice není   typický fešák, ale má   neuvěřitelné charizma.   Trochu mě mrzí, že už bude   jen jeden film s ním v   hlavní roli, ale stále je ve   mně naděje, že si to   rozmyslí a bude další a   další film v podobném   duchu.
limec
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.2.2016
Již dle úvodní karnevalové   scény mi bylo jasné, že   tohle bude ten nejhorší Bond   kterého jsem kdy viděl. Film   jsem spíše přetrpěl, tohle   již dávno není James Bond.
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.5.2019
Bondovka
Spectre je pekny film s   Bondem.Craiguv trochu slabsi   film,ale presto potesi.Davam   mu 70 procent.Tato Bondovka se   odehrava v Mexiku na jiste   slavnosti.Spectre je akci   nabity film.Je to 4.Bondovka s   Danielem Craigem coby Bondem.
adalpri
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Utahaný, úvodní píseň nic   moc. Po dvou psychologických   dílech už by mohl přestat   řešit sám sebe a měl by   opět začít zachraňovat   svět. Až si to pustím znovu   na DVD a nebude mě při tom   bolet zadek z kina tak si   tenhle film užiju víc a   přijdu mu snad na chuť.   Bondovky znám nazpaměť, ale   tahle mezi top patřit nebude.
petr-bures
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.11.2015
Pokud tohle měl být závěr   série s Craigem, tak to si   bohužel zasloužil něco   lepšího. Spolu s Quantum   tvoří slabší polovinu   bondovek s tímto hercem.   Řemeslo dobré, akční   scény bez chyby, občas i   špetka chytrého humoru, ale   trochu to drhne. A občas se   člověk přistihne, jak se   nudí.
V rámci žánru   super akčňák, v rámci   posledních bondovek (Skyfall,   Casino Royale) trochu slabota.
Jiftach
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2016
To byla pecka, Bond podle   mýho gusta, žádný   zbytečný honičky, akce tak   akorát, super příběh, Bond   girl nádherná, smyslná.....   Dlouho jsem si Bonda tak   neužil. Nejradši mám Bonda   s Danielem Craigem a Rogerem   Moorem, tady se to všechno   tak nějak potkává. Grácie,   inteligence, tvrdost.....   Parádní film. ;)
Stalhein
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.11.2016
Rozvleklé a o ničem
Dávám 3 hvězdičky: 1. za   postavu Q, 2. za   zpívajícího dědulu v   autíčku a 3. za měkký   dopad na kanape. Zbylých cca   140 minut nebyla žádná   sláva. Námět moc   průhledný, Bond už značně   omšelý a dámy tomu   odpovídající - jedna   tuctová a druhá přešlá   mrazem. Koho napadlo udělat z   krásné Bellucciové tu   zvadlou babici? Ten její   štěk tam ani nemusel být,   možná, že ho tam zařadili   z důvodu povinné národní   kvóty. Na ten film jsme   původně šli do kina, ale   nepustili nás, protože   synovi nebylo 15. (Těžko   říct, co právě na téhle   neškodné bondovce   mravokárcům vadilo.)Děkuji   Vám, bdělý prodavači   lístků, ušetřil jste nám   skoro pětistovku! Vážně by   mně jí bylo líto, tenhle   film bohatě stačilo vidět v   televizi a ještě u toho   podřimovat.
mates05
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2016
Dalo se to,zezačátku pomalý   rozjezd,Na tu délku to   začalo nudit,dobré scény   hlavně to letadlo a konec byl   dost dobrý.
kolos
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.11.2015
bondovky mam rad ale   představitel Bonda je   ubohej.tahle bondovka je to   nejhorší co jsem zatim   viděl.
jentak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2015
asi jsem staromódní.
jak už napsal jeden divák   přede mnou, je to poprvé, co   mi Craig jako Bond nevadil.   Sice některým se to nebude   líbit, ale podle mne   nejlepší craigovka.
Ilemas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2015
Negativní recenze filmu   často vyčítají, že pro   režiséra jsou exotické   lokality a efektní výprava   důležitější než   postavy."Spectre je jen o   prostředí. A to se mi   právě líbí, kvůli   krásným nebo zajímavým   lokalitám chodím na bondovky   a nejlepší jsou s Craigem.   Ty předchozí byly moc   stupidní. Proč by byly   věčně natřískané   kinosály, kdyby to bylo tak   špatné? Ve světě už má   Spectre velký ohlas jak   předchozí Skyfall. I přes   dlouhou stopáž jsem se od   samého začátku náramně   bavil a ani trochu se nenudil.   Jen ten úvodní song mě moc   nesedl, jako by to zpíval   nějaký buzík. Vyhovuje mi,   že Bond je už vážnější   a ne tak přiblblý jako ty   předchozí. S trochou   nadsázky a špetkou suchého   humoru krásná oddechová   krimi.
Skanaker
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2015
Konečně
Konečně akční film s   Craigem, který lze považovat   za bondovku a ne za jakýsi   výluh z Jasona Bourna :-) Má   to už z velké části ten   styl a lehkost   předcasinovských filmů,   přestože se i tady stále   nimráme v minulosti.   Dobrodružství od začátku   do konce, člověk postupem   času zapomene i na tu   přihřátou úvodní píseň.   Pokud by byly všechny   předcházející tři filmy   točeny v tomto duchu, Craig   už by mi v té roli ani tolik   nevadil.
alex6699
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2015
Bond 24 - zase o kus jinde
Jsem fanoušek, takže fajn, i   když tam je hned několik   ale.. :-)
Blofeld je   zpátky, ale větší charisma   než tenhle rádoby arcilotr   má pro mě C (asi i proto,   že v něm pořád vidím kus   Moriartyho, co si střihnul   dřív)..
Některý   scény se stanou klasikou, ale   zároveň jsou tam hluchý   místa a podle mě na Bonda   přemíra psychologie..
Moc nerozumím tomu   závěru, ale baví mě nová   Moneypenny, M a hlavně Q, ten   se vyvíjí přesně v duchu   bondovský tradice a tak to   mám rád. K tomu kus Anglie a   jako třešnička novej i   starej Aston Martin..
beebee44
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2015
Film jsem absolvovala v   kině,vidět ho doma...po půl   hodině to přepnu.Tří   hodinová nuda,která   vygradovala, chrápáním   mého přísedícího.Jediné   co mě vždy probralo, byli   dokonalé Danielovi obleky na   míru....Bohužel celý   film,byl pro mě... pouze   módní přehlídka!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih185268minih1852681. MISE (2021) [TV seriál] 
1. MISE n
minih49323minih49323Hříšníci (1972) [TV inscenace] 
Hříšníci n
minih55957minih55957Číslo 9 (2005) 
9 n
minih55495minih55495Samec (2009) 
Spread n
minih43195minih43195Našli mě naši (2006) 
Relative Strangers n
minih47571minih47571Nestyda (2008) 
Nestyda n
minih178738minih178738Greta (2020) 
I Am Greta n
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n
minih24965minih24965Sedm let v Tibetu (1997) 
Seven Years in Tibet n
minih165740minih165740Vlastníci (2019) 
Vlastníci n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Není čas zemřít (2021)

 Není čas zemřít (2021)
Není čas zemřít n
No Time to Die
Žánr: thriller / špionážní / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Cary Joji Fukunaga

(pokračování)

Skyfall (2012)

 Skyfall (2012)
Skyfall n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Sam Mendes

(pokračování)

Quantum of Solace (2008)

 Quantum of Solace (2008)
Quantum of Solace n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / thriller
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Marc Forster

(pokračování)

Casino Royale (2006)

 Casino Royale (2006)
Casino Royale n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller / komedie
Země: Velká Británie / Česká republika / Spolková republika Německo / Spojené státy americké
Režie: Martin Campbell

(pokračování)

Dnes neumírej (2002)

 Dnes neumírej (2002)
Dnes neumírej n
Die Another Day
Žánr: akční / thriller / dobrodružný
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Lee Tamahori

(pokračování)

Jeden svět nestačí (1999)

 Jeden svět nestačí (1999)
Jeden svět nestačí n
The World Is Not Enough
Žánr: komedie / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Apted

(pokračování)

Zítřek nikdy neumírá (1997)

 Zítřek nikdy neumírá (1997)
Zítřek nikdy neumírá n
Tomorrow Never Dies
Žánr: komedie
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Roger Spottiswoode

(pokračování)

Zlaté oko (1995)

 Zlaté oko (1995)
Zlaté oko n
GoldenEye
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Martin Campbell

(pokračování)

Povolení zabíjet (1989)

 Povolení zabíjet (1989)
Povolení zabíjet n
Licence To Kill
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John Glen

(pokračování)

Dech života (1987)

 Dech života (1987)
Dech života n
The Living Daylights
Žánr: špionážní
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Vyhlídka na vraždu (1985)

 Vyhlídka na vraždu (1985)
Vyhlídka na vraždu n
A View to a Kill
Žánr: špionážní / akční / dobrodružný
Země: Velká Británie


(pokračování)

Chobotnička (1983)

 Chobotnička (1983)
Chobotnička n
Octopussy
Žánr: akční
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Nikdy neříkej nikdy... (1983)

 Nikdy neříkej nikdy... (1983)
Nikdy neříkej nikdy... n
Never Say Never Again
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie
Režie: Irvin Kershner

(pokračování)

Jen pro tvé oči (1981)

 Jen pro tvé oči (1981)
Jen pro tvé oči n
For Your Eyes Only
Žánr: špionážní / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Moonraker (1979)

 Moonraker (1979)
Moonraker n
 
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie / Francie
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Agent, který mne miloval (1977)

 Agent, který mne miloval (1977)
Agent, který mne miloval n
The Spy Who Loved Me
Žánr: akční / dobrodružný / špionážní
Země: Velká Británie
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Muž se zlatou zbraní (1974)

 Muž se zlatou zbraní (1974)
Muž se zlatou zbraní n
The Man With The Golden Gun
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Žít a nechat zemřít (1973)

 Žít a nechat zemřít (1973)
Žít a nechat zemřít n
Live and Let Die
Žánr: špionážní / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Diamanty jsou věčné (1971)

 Diamanty jsou věčné (1971)
Diamanty jsou věčné n
Diamonds Are Forever
Žánr: špionážní
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Ve službách Jejího Veličenstva (1969)

 Ve službách Jejího Veličenstva (1969)
Ve službách Jejího Veličenstva n
On Her Majesty's Secret Service
Žánr: dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peter R. Hunt

(pokračování)

Žiješ jenom dvakrát (1967)

 Žiješ jenom dvakrát (1967)
Žiješ jenom dvakrát n
You Only Live Twice
Žánr: drama
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Thunderball (1965)

 Thunderball (1965)
Thunderball n
 
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Goldfinger (1964)

 Goldfinger (1964)
Goldfinger n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

 Srdečné pozdravy z Ruska (1963)
Srdečné pozdravy z Ruska n
From Russia With Love
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Dr. No (1962)

 Dr. No (1962)
Dr. No n
 
Žánr: akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Namibie, naděje a budoucnost

11:15 - 12:10

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178349

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10