Duben
ohodnotit

Přátelé [TV seriál]

Friends

Další název:
Priatelia (SK)
Rok:
1994
Délka:
20 minut, 236 dílů
„Láska, sex, přátelství, štěstí a smůla kolem nás aneb život je třeba brát s nadhledem.“

Komentáře k filmu Přátelé

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 85
Petantino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Rád vzpomínám na chvíle,   kdy jsem se každý večer   skácel na sedačku v   kavárně, požádal Rachel o   kafe, hodil s Rossem řeč o   dinosaurech, nechal si od   Monicy vynadat za drobky na   stole, probral s Joeym pár   sexuálních fint, nechal si   od Phoebe vypracovat svou   psychoanalýzu a duševně   splynul s mistrem trapného   vtipu Chandlerem. Nikdy   nezapomenu, jak mi s touto   partou bylo dobře.
Agostino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Výborná situačná komédia,   ktorá dokáže pobaviť   všetky vekové kategórie.   Jej hrdinovia sa tam veľmi   dobre dopĺňajú, až priam   neuveriteľné.
Lienocka22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Vynikajuci serial! Len malo   ktory sitcom ma kazdy jeden   diel skutocne dobry,no   Priatelom sa to podarilo ...   Tento serial dokazem pozerat   znovu a znovu :o)
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2015
První sitkom, který mě   opravu zaujal a chytil- byť   mě umělý smích nejdříve   trochu deptal ,rychle jsem si   zvykla a někdy mi to naopak i   dopomohlo větší zábavě.   Jednoduché, krátké, vtipné   - na odreagování super.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2018
Tak toto je seriál, čo   nestráca grády ani po   opakovaných pozretiach a z   Americkej produkcie je pre   mňa vrcholom zo všetkého   čo tam vzniklo. Partia hercov   Jennifer Anniston - Courtney   Cox - Lisa Kudrow - Matt   LeBlanc - Matthew Perry -   David Schwimmer nastavil latku   zábavnosti a vžitia do   postáv poriadne vysoko a za   každým bolo na čo pozerať,   jediné slabšie chvíľky   boli keď sa dej vracal do   minulosti ale ináč tam nie   je čo kritizovať. V seriály   si zahrala aj celá plejáda   hercov v mini úlohách od   Bruca Willisa, Toma Sellecka,   ... až po Juliu Roberts. ___V   roku 2017 som si znovu pozrel   celú sériu v priebehu 2   mesiacov a môžem povedať,   že to bol opäť úžasný   zábavný zážitok.   Excelentná séria.__ /100%/
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Tenhle fenomén mi docela   dlouho unikal, zpočátku sem   nechápal, co na tom ostatní   vidí a když se mi to začlo   taky líbit, stihnul sem v   telce tak 2 – 3 díly ze   série. Osudnym se mi stalo   až vlastnictví kompletních   10ti řad…Netrvalo to ani 2   měsíce a je to zkouklý.Na   jedný straně sem rád –   tenhle seriál mi jaksi   bloknul sledování filmů,   což byla činnost, kterou sem   do tý doby prováděl celkem   pravidelně.Jenže přišli   Přátelé a já najednou   koukám, že můj poslední   koment je měsíc starej…Na   druhý straně mě mrzí, že   je to všechno a další díly   už prostě nebudou.Jistě,   některý byly slabší než   jiný, ale jako celek je to   takřka dokonalá   komediálně-romantická   podívaná.Všechny charaktery   sou i přes svý větší či   menší podivínství   nezapomenutelný.Potrhlá   vegetariánka Phoebe,   diktátorka Monica úchylná   na pořádek, Joey se svým   trošku slabšim IQ (a   věčně velkou spoustou   ženskejch okolo sebe),   paleontolog Ross co si občas   trochu moc věří, ze   začátku trochu rozmazlená,   pozdějc už jenom   ztřeštěná Rachel a   věčně hláškující   Chandler(moje   nejoblíbenější   postava)…Fakt tleskám že   si tenhle seriál udržel   vysokou kvalitu po dlouhých   10 let a určitě se k němu v   budoucnu ještě párkrát   vrátim – na zlepšení   nálady tomu nemůžu vytknout   opravdu nic…
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2010
Prostě tenhle seriál je   podle mě nejlepším   komediálním seriálem,   řekněme, na světě. Nemá   konkurenci. Možná v dnešní   době se k nim přibližuje   "How I met your   mother," ale pro mě jsou   Přátelé jedničkou. I po   šestnácti letech jsou stále   populární a vtipní a   věřte, že budou ještě za   deset let! ;)
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2014
Seriálů, na které je   možné se dívat neustále   dokola a neomrzí vás, je   málo. Přátelé patří mezi   ně. Tuhle partičku si   milovník skvělého   situačního humoru zamiluje.   Ano, řeší se i vážná   životní témata, ale   nechybí vtip a nadhled.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Tak přátelé jsou naprosto   úžasná a skvělá   seriálová komedie. A   všichni jsou naprosto   sehraní. Ale Joey Tribbiani   je prostě nejvíc...
Ondrus21
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Seriál nabitý legrací.   Povedená šestice přátel z   New Yorku prožívá   každodenní starosti i   radosti svých životů.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Naprosto dokonalý a   bezchybný seriál a doufám,   že se nebudou pokušet ho   nastavovat. Myslím, že   seriál Joey je příkladem   toho, že tento kult je lépe   nechat tak jak je.
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2005
Jeden znejlepších seriálů   všech dob. Tento seriál   zůstane legendou. A nejen pro   mě...
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2007
Viděl jsem spoustů seriálů   z různých zemí ale opravdu   Přátelé jsou pro mě   nejlepší pobavení ,a   odreágování na to člověk   může koukat pořád ,a   těšit se na další díly   doporučuji SUPER podívaná
Kaaza
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2011
Pro mě ten nejlepší seriál   který jsem kdy viděl.   Vtipný, chytrý, sexistický,   sarkastický... tahle   PŘÁTELOMÁNIE mě chytla   hned od prvního dílu. Když   jsem viděl přátelé po   prvé, tak to byl díl 7 ze 7   serie... pamatuju si to,   protože hned den na to jsem   zjišťoval co jsem to   vlastně viděl... okamžitě   jsem sháněl další díle.   Výtečný děj a herci... ta   znělka mi v hlavě zní,   když se řekne slovo   přátelé... neuvěřitelný   sitcom na který se dá koukat   téměř pořád.. BRAVO 100%   = 10*
Duen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2011
GOOOOD
Tento seriál jsem viděl jako   dítě i jako dospělý a   stále spokojenost.A věřím,   že si na něj udělám čas i   příštím čase.Jeden z   mála dobrých seriálů.
Mary.Elwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Pro mě naprosto fenomenální   záležitost.Rachel,Monika,Pho   ebe,Joey,Chandler,Ross - tak   tahle parta představuje 6   odlišný osob s odlišnýma   povahama. Všichni mi už po   pár dílech přirostli k   srdci. Přátelé vklouznou do   každodenního života,tak že   vlastním   kamarádům,předhazujete   ,,jeežiš ty jsi jak ta   Monika '' . Tut dela frut
beretap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2010
beretap
Je to hlavně o všedním   životě, který produkuje   neustále nové situace a   nové kontakty. Velmi dobrá   zábava, když vás chytne   depka, doporučuju si pustit   kterýkoli díl, určitě vám   to zvedne náladu a možná se   sami poznáte v některé ze   situací, kterých je tam   bezpočet.
Lucanus001
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Tento seriál je jeden z   nejlepších, nebyl sice   uplně první který s touto   myšlenkou seriálu přišel,   ale rozhodně byl jediný   který jí dokázal rozvést   do takové míry zábavy a   oblíbenosti.
usov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
usov
na tenhle seriál jsem schopna   se dívat denodenně naprosto   úžasní herci hlášky
Matt le Blanc je v tomto   seriálu nezapomenutelnej   pořád mám v podvědomí   jeho řeči
i když se   podívám na stejný díl   dvakrát za sebou tak mi   vždycky přijde pořád   hodně vtipnej zkrátka se mi   nejspíš nikdy neomrzí
Lucka-V.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Tohle je vážně skvělý   seriál. Po celém světě má   opravdu hodně fanoušků.   Nechápu lidi, kterým se   tento seriál nelíbí a   nepřipadá jim zábavný.
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2009
superrrr seriál !!!!
No co dodat, seriál plný   srandy. Nejvíc se mi líbil   díl ve kterém se objevil   Brad Pitt. No to byla sranda.   Ale i jinak všechny ostatní   díly jsou super !!!
kaylin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Sitcom? Fuj? Ani náhodou!!!
Ještě před dvěma lety jsem   o Přátelích nechtěl ani   slyšet. Americký sitcom? Ani   náhodou. Měl jsem jich dost.   Byly všude, a už ani Kutil   Tim mě nebavil jako dříve a   Krok za krokem už byl malinko   okoukaný. Ale pak jsem potkal   svojí současnou přítelkyni   a přes ni jsem se k   Přátelům dostal. A děkuji   jí za to. Pro upřesnění,   to ona mě také seznámila s   Červeným trpaslíkem.   Podíval jsem se na první   díl Přátel a pak už to   jelo. Během roku jsem všech   deset řad viděl šestkrát.   Blázen? Možná, ale aspoň   jsem došel k závěru, že   americký seriál skutečně   ještě stojí za to, a že   bych ho neměl zatracovat a   dokonce ani sitcomy, které   jsem skoro z duše   nenáviděl, podobně jako   telenovely, které už prosím   nikdy! Takže znáte   Chanldlera, Monicu, Joeyho,   Rachel, Rosse a Phoebe? Ne?   Tak na co čekáte? Víc   srandy asi těžko kde   zažijete!
giggle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Dnes již naprosto kultovní   seriál, který neztrácí nic   na svém humoru a půvabu ani   po tolika letech. Sleduju ho   pořád dokola a vždy najdu   něco, čemu se nahlas směju.   Nenechte se zmást tím, že v   dnešní době je k   Přátelům přirovnáván   HIMYM. Společné mají jen   to, že jde o partu přátel   (ve kterém seriálu ale   vlastně nejde?) a zatímco   Přátelé postupem sezón   gradovali, HIMYM ztrácí dech   už ve třetí sezoně. Pro   mě Přátelé stále na 1.   místě!
vratik7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Tak tohle patří k těm podle   mě povedeným seriálům.   Nejvíc na seriálu jsou ty   vtipné hlášky a komické   situace.
Bartson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Pro mě jednoznačně   nejlepší seriál, který si   svou kvalitu defakto udržel   po celé své délce. Každý   si najde něco ze sebe u   hlavních představitelů a   tím více se do seriálu   vžije. Navíc herecký   koncert Matthew Perryho a   Davida Schwimmera mě vždy   dokáže bezkonkurenčně   rozburácet! Všem doporučuji   pustit si od prvních dílů a   uvidíme, kdo tomu nepropadne   :-).
FDbJakub
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2008
Nechápu jak tomu může dát   někdo jiný hodnocení než   10. Je to klasika, u které si   přejete být jedním z   přátel i vy. Zajímavý je,   že nikdo z herců hlavní   šestky se pořádně   neuchytil na filmový scéně.   Občas mívaj nějaký filmy,   ale žádna sláva to neni.   Myslim, že by se měli na   vše vykašlat a točit jen   Přátele :D
Kecka1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Nemůžu si pomoct, ale je to   jedna fakt pecka Člověk si   prostě musí zamilovat   jednotlivé představitele. Je   to vážně kouzelný vtipný   kousek.
aspect777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2010
Přátelé (1994)
Nepřekonaný seriál o   přátelství jedné   newyorské party lidí.
Myslím že to byli prvně   právě přátelé, co dali   význam slovu sitcom.
Nemá smysl opakovat co   už bylo řečeno ,pokud jste   sledovali první vysílání   na čt ,myslím že spolu se   simpsony tak jistě víte o co   jde.
Skvělá doba   devadesátých let ,kdy   amerika byla amerikou   ,nezapomenutelná hudba a   jemný humor na Vás dýchnou   pokaždé ,kdy si tuhle partu   lidí pustíte do svého   obýváku.
cancy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Priatelia? Nepoznám večšich   fanatikov ako mojich bratov a   mna! Idu u nas denno denne uz   nejakých 10 rokou! Kto to   este nevidel prisiel o veľa,   kto to začne pozerať mal by   si vziať dovolenku, lebo s   pozeraním neprestane!
Je to ako droga ktorá vas   pohltí a zrazu si uvedomíťe   že aj v ralnom živote sa   začínaťe správať ako   jeden s hrdinov a ich hlášky   používate ako keby ste ich   sami vymysleli!
tommaxis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Super seriál, všech X. řad   jsem viděl už dvakrát po   sobě a pořád se u toho   bavím. Skvělá oddychovka.   Jednoznačně nejlepší je   Chandler a Ross.
dajur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Nejlepší film
Přatele jsou   skvělý.Nejlepší jsou ty   první dily.Ben je dobej a   taky Peter.A nejlepší je   Jenifer. xD Moje   icq:251-657-414
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
tento seriál mě prostě   baví baví a opět baví!!!   až tak ... že už ani nevím   kolikrát jsem ho celkově   viděla? ... na Phoebe a její   Smelly Cat nikdy nezapomenu   :-)
Mikisek2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Nejlepší seriál na světě!   Koukám na něj pořáddokola   kdykoli ho dávají v televizi   tak sleduju jen to jde.   Skvělý herci ještě lepší   děj. Jeden z mála seriálů   a filmů u kterého se směju   nahlas a to u televize často   nedělám. Kdybych si měla   vybrat jen jeden seriál   který budu moct sledovat   vyberu si přátelé, protože   ti nikdy neomrzí!
Petík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2005
Zatím můj nejoblíbenější   seriál.Nevím co by muselo   přijít za pecku, která by   Přátelé překonala!Seriál   je plný vtipných sekvencí,   ale občas přijde skvělá   scénka, u které se opravdu   hodně pobavíte!!(např.Joey   se učí francouzsky).Ta mě   fakt dostala!!
xmafianx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Nejlepsi serial vsech dob.   Skoda jen, ze uz se nove dily   netoci. Uplne perfektni   obsazeni, lepe uz to snad ani   neslo.
cendy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2005
Serial pratele se na obrazovce   udrzel deset let a zaradil se   tak do ¨legend¨sit-comů .Za   celym uspechem stali tri   lide:David Crane,Marta   Kauffman a Kevin   S.Bright(scenariste).Serial   loni zkoncil,ale v prodeji uz   jsou dvd s epizodami   jednotlivych rad.Stejne jako   americky prezident Bush,i ja   prohlasim:,,Je to nejlepsi   serial,jaky kdy byl natocen.''
MichalVoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Seriál s velkým S
Svělý seriál, úžasný   humor, prostě jeden z   nejlepších seriálů, co kdy   byl natočen... do TOP   žebříčku bych přidal i   červeného trpaslíka, mash,   sanitku a pár dalších...
nikyvan89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Já taky tenhle seriál   miluji, protože mě dokáže   uvolnit.
Ségra se mi   vždycky smála, jak se můžu   koukat na takovou kravinu. Asi   před měsícem se už ani   nevím proč podívala na   jeden díl se mnou. A hned jak   skončí díl už se těší   na další. Jen doufám, že   ho budou dávat hned znovu,   aby ségra viděla i ty   další řady.
makycc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Nestárnoucí seriál který   nás už baví mnoho let.   Můžu se na něj dívat   pořád a pořád. Miluju díl   z páté řady Všichni už   všechno vědí u které ho se   válím smíchy jen když si   na ten název spomenu. Nikdy   nezapomenu na díl jak   příjde jako hostující host   Brad Pitt.
Hamann
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Tohle je asi nejlepší   seriál na který jsem kdy   koukal. Několik dílů jsem   viděl aspoň pětkrát a   pořád mě dokáží   rozesmát. Je to seriál   nabitý vtipy a srandovními   scénkami, který podle mě   jen tak neomrzí. Pro mě   jasných 10
3caesar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2013
Niet nad dobrý   sitcom.Priatelom som roky   nedával šancu,ale nakoniec   všetko dobre dopadlo a vďaka   mnohým repríza som si   došiel naozaj na svoje :D   Ešte dlhé roky ma dokážu   riadne rozosmiať,a ako jeden   z ozaj mála seriálov má   skvelé oba dabingy,český aj   slovenský.Takže si môžem   vyberať a raz dám komplet   seriál v slovenčine a potom   zase v češtine.A vždy si   ozaj prídem na svoje.Snáď   dajú partiu zase dokopy a   ešte niečo dotočia :)
katush23
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2008
jeden z nejlepších   seriálů, neznám člověka   který by ho aspoň neznal,   hodně povedený a vtipný!   dívala bychse na něj   pořád:)
Matthews
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2008
Pohodova a vtipna nalada   kazdeho dilu,misty opravdu   humorne(Ross chce byt   opaleny),odlisne   charakteristiky postav   postupne se vyvyjejicich od   mladi do dospelosti.. To vse   cini z tohoto vynikajiciho   sitcomu jeden z nejlepsich   sitcomu mainstreamu..   Gratuluji..
rac31
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2010
Best
Všichni naproto skvělý! Ty   jejich hlášky. No prostě   každá epizoda má něco...   xD Ale je fakt, že Joey je   prostě nej! xD
BeYourself
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Nej
Na tenhle seriál se prostě   můžu dívat pořád dokola a   dokola a stejně bude pořád   stejně dobrý...neznám moc   seriálů co by měly pořád   stejnou kvalitu po celých 10   let...
fraeric123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Tenhle sitcom je asi ten   nejznámější a   nejoblíbenější co mám ve   svém seznamu   "oblíbené" je   vtipný a humoristický.
annab
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2007
Tento seriál prostě nemá   chybu. Herci vybraní   perfektně, dobrá dějová   linie, vtip a poučení.   Prostě seriál který bud   milujete a nebo nenávidíte.   A pokud jej nenávidíte, tak   proto, že nemáte rádi   popularitu.
hattrick10
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2007
Best
Je to jednoznačně nejlepší   sitcom co, kdy, kdo vymyslel.   Všechny hlavní postavy mají   své kouzlo. Neexistuje díl,   který by mi přišel trapný   a že jich je přes 240 ...   Jinak u TV jsem nikdy   nebrečel, ale když se   nakonec Rachel vrátila z   letadla k Rossovi, byl jsem   naměkko.
hedunka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2010
Nejlepší seriál všech dob.   Sleduji ho od prvního   vysílání a můžu ho vidět   každý den a pořád se   směji. Mám všechny díly a   nenechám je nikdy vychladnout   !!!
Roberts
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2017
Geniální seriál s   geniálním obsazením,který   ani po letech neztrácí nic   ze svého kouzla,každá   postava měla jasně daný   charakter-pedantni   Monika,prastena Phoebe,jestli   jedno slovo Přátelé   vystihuje,je to pohoda.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Neznám člověka, který by   neviděl alespoň jediný   díl!!! Televizní obrazovky   tento seriál okupuje snad od   svého vzniku!!!
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2007
nejlepší ze seriálových   sitcomů, který si nehraje na   nějaká poselství, ale   jehož prvotním a asi i   jediným cílem je pobavit -   což se mu díky skvěle   poskládané partičce lidí a   díky svižnému střihu také   v každé epizodě daří.   Velký obdiv zaslouží i to,   že seriál si celých 10 let   natáčení vystačil jen s   několika málo interiéry,   což svědčí o tom, že jeho   kvality nejsou jen v tom co je   vidět, ale i v tom, co je   slyšet...
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Přátelé
Dříve jeden z mých   nejoblíbenějších   seriálů, na který jsem   koukal jako posedlý. Vždycky   každé úterý v 18.10 na   jedničce, hned po   "Simpsonech":)
Je těžké z téhle   šestky vybrat toho   nejlepšího, ale kdybych se   přeci jen musel rozhodnout,   tak volím Chandlera. Jeho   sarkasmus a ne vždy správně   použité vtípky jsou prostě   dokonalé. Dál se mi   strašně líbí Joey a jeho   baličské schopnosti. Osobně   jsem jednou použil jeho   hlášku 'Tak co, jak to jde'   v praxi a - docela to zabralo.   Napoprvé sice slečna koukala   jako z jara a jen nechápavě   se otázala 'CO?', ale když   jsem vše zopakoval, s   větší hlasitostí, již se   jí vykouzlil úsměv na rtech   a začala mi přitakávat.   Taková krásná holčina.   Škoda že jsem o ní přišel   v momentě, kdy se potkala s   mojí další slečnou.
Ostatním v partičce   také role docela sedla, i   když z herců se nakonec   nějak prosadila jen Jennifer   Aniston, ostatní zapadli v ne   příliš dobrých filmech -   mimo jiné, do Rachel jsem byl   strašně dlouho zamilovaný a   záviděl jsem Rossovi, že   má tu možnost s ní být...
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2010
klasicky situacni serial,   zacal jsem to poradne sledovat   na netu az ted v tv jsem na to   nikdy nekoukal. v mem zebricku   top sitcomu bych ho zaradil   asi na 4. misto kdo driv   prijde ten driv mele, videl   jsem driv jine a libily s emi   vic
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Friends kdo by tuto partičku   neznal úvodní píseň je   dnes už klasika jeden z   nejlepších seriálů o velmi   vtipných přátelích co   mají různé problémy   doporučuji shlédnout i v   originálním znění s   českými titulky, i když   chápu , že česká verze je   hodně zažitá a seriál je   dobře nadabován a doufám,   že se konečně dočkáme   toho nového vydání Friends   na DVD s dabingem .
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2009
parádní seriál je to   skvělé  
i já který   moc seriály nemusím jsem to   sledovat
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Seriál, který za deset let   své existence nikdy nenudil a   dělal mi život veselejší.   Prostě klasika, a může za   to i hlavní šestice   představitelů, které to   klape a báječně se   doplňuje. Můj oblíbenec je   Matt LeBlanc. Do doby, než   vznikla Teorie byl tohle ten   nej seriál.
netopir55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Prima seriál vysilán na   stanici Prima.Všechny   charaktery postav sou naprosto   skvělé,no mě nejvíc zaujal   Joey v podáni Matt   LeBlanca.Já si myslím,že   nejlepším sitcom spolu s   ženatým se závazky.U techto   seriálu si nemúžu   pomoct,proste skvěle   natočené a ješte líp   zahrané.
Out-Of-Way
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Jediný seriál, u kterého mi   vadí, že jsem viděl tak   'málo' dílů. Kdyby všechny   seriály byly tak dobré,   potom bych musel sedět u TV   pořád.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Celkem fajn sitcom. No   dobře...hodně dobrej sitcom.   I když jsem zameřená spíš   na britcomy, musím uznat, že   Přátelé jsou vážne   dobrý. Jen těžko bych   našla díl, který by byl   výrazně horší než   ostatní. Ale co musím   dodat...nebýt Chandlera,   těžko by tenhle seriál byl   tak atraktivní jak je.
janek85
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Omyl!!! Já se na to díval   asi před třemi lety a   připadalo mi to nějak   neslané. Teď, jak již zapnu   tento skvělý seriálek,   nestačím zírat, co tam   všechno jsou za gagy a   příběhy, no prostě   paráda. Rozhodně nemá   chybu, ale nejlepší sitcom   to rozhodně není, ale i tak   si to zaslouží 5*. 90%
Angelitos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2008
Přátelé jsou fakt skvělá   vtipná záležitost. Nejde   jen o to, že se nejde   "nechlamat", ale i o   děj :). No prostě škoda   tento seriál nevidět :).
Seducinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Úžasný seriál, zaručeně   se u něj skvěle pobavíte.   Jednotliví herci jsou opravdu   skvělí. Momentálně mě   nenapadá nic co vytknout.
Pavla
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2008
není díl, kde byste se   nezasmáli
6 přátel -   3 ženy Rachel, Monica a   Phoebe a 3 muži Ross,   Chandler a Joey jsou velká   potrhla, mají hafo vtipných   hlášek, něco zvorají a   smíchy se musíte potrhat
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2011
Přátelé
Seriál Friends se mi hodně   líbil, i když ne natolik   abych sledovala jeho každou   řadu, bylo toho tolik že se   na to nedalo už koukat, i   když znám takové lidi,   kteří seriálu byli věrní,   já mezi ně nepatřím.   Český dabing tohohle   seriálu byl výborný a asi   nejlepší ze všech seriálu,   které kdy nadabovali. Moje   oblíbená postava vždycky   byla Monica a Chandler a proto   do dnes zbožňuji oba herce.   Jinak příjemný seriál se   spoustou vtipu a komických   situací.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Velmi pekny serialek....sice   trosku prasteny,ale aspon je   sranda.
Vzdycky zeru   Joeyho.....ten ma fakt supr   hlasky...........a vlastne   jediny on si s tohoto serialu   pak dokazal udelat vlastni   serial,sice uz to nebylo   ono,ale chvalim ho i za ten   pokus.
satyr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2016
Je to smutný, ale s odstupem   času se mi zdá ten seriál   čím dál tím méně vtipný   a opakování to jenom   potvrzuje.
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2019
Vyborny a cooltovni serial se   6 pratel z New yorku.Je to   serial,ktery potesi a   pobavi...Chandler,Joey,Ross a   Rachel,Monika a Pheobe je 6   rozdilnych a zajimavych pratel   z New yorku,kteri resi svuj   zivot s humorem sobe   vlastnim...
Warden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Velmi slušně   rozjíždějící se   seriál,kterému však brzo   začne docházet dech a   některé z posledních dílů   jsou už o ničem a vyloženě   trapné....
pravo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Jeden z tých seriálov,   ktoré sa dajú v pohodičke   zhliadnuť i viackrát.   Skupinka 6 kamarátov zažije   asi všetko čo si človek   dokáže predstaviť. Ja   osobne mám tento seriál rád   a Chandler je moja   najobľúbenejšia postavička   tohto seriálu, ale trocha   divný pocit som mal vždy s   Rossa(hlavne jeho rozchody a   dávanie sa dokopy s Rachel) a   Phoebe(jej postava mi nikdy   nedávala zmysel). Seriálu   síce postupne dochádza dych,   ale stále je to pohodová   zábava.
Leeslie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2008
Jako jo,je to   zábavné,vtipné,ale něco mi   tam chybí a seriál mě   doteďka nestrhl,i když se o   to snažím už řadu let.Je   mi líto,ale víc mě baví   Chůva k pohledání,Krok za   krokem,Ženatý se závazky.
Federer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Povedený seriál, který by   ovšem nebyl ani z půlky tak   dobrý, nebýt Joeyho   Tribbianiho. Matt LeBlanc by   měl za to dostat Oscara.
Nejvíc mě potěšilo,   když se v jednom dílu   objevil Bruce Willis...
richi23
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Tak přátelé jsou naprosto   úžasná a skvělá   seriálová komedie.A všichni   jsou naprosto sehraní..Ale   Ross Geller teda DR.Ross   geller je prostě nejvíc..
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Povedený americký seriál o   šestici přátel z New Yorku,   kteří prožívají   každodenní starosti. V   každém díle nechybí plno   srandy. Seriál se ještě   může chlubit skvělými a   talentovanými herci
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Velmi dobrý seriál
Svého času můj nejmilejší   seriál.Ke konci už ale nemoc   všech nekonečných   sérií.Každý s   každým,emoční problémy   pitvané v několika   dílech,slabší díly.Ale i   tak jeden z těch   lepších.Chandler je moje   jednička:-)
ondrech
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2008
KDysi jsem je nemusel vubec,   ale ted se na ne obcas rad   podivam. Prijde mi zvlastni   vystavet cely humor na tom, ze   jeden druhymu neco zalze a pak   se z toho snazi vykroutit, ale   asi to funguje. Kdo je   nejlepsi, o tom se da   diskutovat hodiny, u me   jednoznacne vede Phoebe.
LiLunKa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2009
pratele jsou fajn srandovni   serial...Ty herci se na ne   hodi ale nejsou moc hezci,to   je ale jedno..xD kdyby chci   mela vybrat jednoho z kluku   tak asi joeiho a z holek asi   moniku...
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Další z importovaných   sitcomů "Made in   Amerika". Pravda,není z   nejhorších a párkrát jsem   se u něj od srdce zasmála,   ale děsně mi vadí ten   nahraný smích... To jsou ti   Amíci tak blbí, že   nevědí, kdy se mají   smát??? Anebo jsme tak   hloupí my, že se v tom po   nich opičíme?
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Priatelia (1994)
nikdy som nerozumel, čo na   tomto seriáli všetci žerú.   a čím viac epizód som   videl, tým menej som to   chápal. ako vtipné to   miestami je, ale nič extra.   na môj vkus príliš veľa   "trápnych"   situácií a sileného humoru.   hold, mňa proste táto mánia   minula :)
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.8.2010
Celkem slušný seriál, ale v   mnohém tipycký americký   sitcom - vkládaný smích,   jako bychom nevěděli, kdy se   máme smát; jedna extrémně,   až někdy trapně trhlá   postava... Bohužel to   vysílají tak často, až se   to omrzí.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.4.2010
Televize vysílá ráno 1   řadu,odpoledne 3 řadu,   večer 8 řadu,nikomu to   nevadí,padesát dílů   nevidíte a o nic nepřijdete.
Omnibus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2012
Jeden z mých oblíbených   uživatelů napsal:   „Zpočátku sem nechápal,   co na tom ostatní vidí ...   osudnym se mi stalo až   vlastnictví kompletních 10ti   řad. Netrvalo to ani 2   měsíce a je to   zkouklý...“ No, a já to   mám bohužel naopak.
  Od: prima sitcom, docela mě   to baví, jo zasměju se   často (kupodivu nejen, jako   správná ovce, na místech s   vkládaným smíchem.   Překonávám stud a směju se   i na místech bez vloženého   smíchu – no není tenhle   divák nějakej divnej...? :-)  
Přes: už se moc   nesměju (už ani při   každém vkládaném   smíchu)
Až po: na   šachtu s nima, s   „bavičema“ ! A bez   slitování nanejvýš 20% a   hrst uhlí do huby...
Tak dlouho ten seriál   natahovali (lidi se nám   koukají, přátelé sice   chtějí čím dál větší   honoráře, ale peníze to i   přesto ještě vydělává,   tak natahujme, natahujme,   natahujme...) a natahovali a   natahovali a natahovali a   natahovali a natahovali ... a   natahovali ... až ...   Přetrhli ho jako hada ! A   já, kdykoli na mě na   návštěvě u kamarádů   (nikoliv u přátel...)   vykoukli z obrazovky ti čím   dál víc zpovykaní mlaďoši   a mladice s jejich   rádobyhumorem o   pseudostarostech, já trpěl   jako zvíře. V tu chvíli   jsem okamžitě chytal   Psotník... Prostě, kdysi   jsem je bral, dnes bych je   zamordoval. No jo, ale když   von je to ten fenomén, to   uznávám. Navíc - dát   míň jak 100%, to bych nasral   ty děsné miliony jejich   zarytých fanoušků, a to je   o strach... Na druhou   stranu, sitcomových   fanoušků je třeba se   obávat hlavně v obýváku...   Venku na ulici ne - tam jsem   doma zase já ;-)
Takže nakonec, jako   všechno v životě, je to   padesát na padesát ...   Buďto mi to projde, nebo ne   ...
qerulant
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.8.2007
oprava
"Hmmmm... Jako správný   kverulant se úplně   neztotožním se všemi   zdejšími pozitivními   hodnoceními. Velice   zkráceně: Jistě, první   sérii se nedá absolutně nic   vytknout, vynikající   absolutně bez debat. Avšak s   přibývajícími sériemi se,   aspoň dle mého, vtipnost   poněkud rozmělňuje a   ztrácí..." - tolik   citace z mého původního   komentáře. Jelikož   Přátele momentálně   reprízujou, tak jsem se   odhodlal ke shlédnutí   několika dílů z doposud   každé odvysílané série. A   MUSÍM si názor poopravit.   Bez přehánění - kdyby mi   tvůrci nenaznačili   vloženými smíchy, kdy se   jedná o vtipnej gag, tak bych   drtivě ani nevěděl, že   ŠLO o vtip! Nevim, možná   jsem už starej nebo co, ale k   smíchu mě vážně   Přátelé už nepřinutili...
callaghan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Přátelé pro mě jsou a   zůstanou typickým   béčkovým sitcomem, a to   hned z několika důvodů - 1)   celý děj je hrozně   utahaný, 2) pořád se tam   omílá úplně to samé, ale   hlavně za 3) sitcom by měl   být především o slovním   humoru a hře s jazykem, a to   je teda tady dost ošizené.   Existují daleko lepší   sitcomy.
intoska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Jsem jediná, kdo ten seriál   nemá rád?'Instantní' humor   a za každou větou se ozve   nahraný smích (jedna z   nejhorších věcí,které se   mohou v TV objevit).Sice jsem   seriál nesledovala,ale pár   epizod jsem viděla-a pořád   to samé.Možná za to může   můj odpor k situačním   komediím,ale tohle prostě   není moje krevní skupina.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih19249minih19249Smrtonosná past 2 (1990) 
Die Hard 2 n
minih49215minih49215Země ztracených (2009) 
Land of the Lost n
minih62740minih62740Městečko Grockleton (2007) 
Small Town Folk n
minih48678minih48678Avatar (2009) 
Avatar n
minih43764minih43764Meč spravedlnosti (2006) 
Day of Wrath n
minih45232minih45232Velmi křehké vztahy (2007) [TV seriál] 
Velmi křehké vztahy n
minih21432minih21432Tři veteráni (1983) 
Tři veteráni n
minih29647minih29647Neříkej ani slovo (2001) 
Don't Say a Word n
minih34900minih3490028 dní poté (2002) 
28 Days Later... n
minih6809minih6809Dovolená s Andělem (1952) 
Dovolená s Andělem n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Joey (2004) [TV seriál]

 Joey (2004) [TV seriál]
Joey n
 
Žánr: situační komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Schwimmer, Andrew D. Weyman, Kevin Bright

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Růžový panter znovu zasahuje (...

14:15 - 16:00

91 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

15:20 - 16:15

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

16 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190650
Osobností: 698092
Fotografií: 764962
Plakátů: 377192
Obsahů a biografií: 178443

Poslední komentáře

Tajný závod (1976)

Tajný závod
Jasně, že tohle není   žádná perla do klenotnice   světové kinematografie, ale   pro mě to byla bezvadná   oddechovka a prvotřídní   akční více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10