Duben
ohodnotit

Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Další název:
The Deathly Hallows; Harry Potter a Dary smrti 1; Harry Potter und die Heiligtümer des Todes - Teil 1
Rok:
2010
Délka:
146 minut
Premiéra v ČR:
18.11.2010
„Nikde není bezpečno...“

Komentáře k filmu Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 57
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2010
Vzhledem k tomu, že jsem k   HP7/1 přistupovala jako k   předkrmu před velkolepým   finále, nenašla jsem celkem   nic, co bych vyloženě   vytkla.
Ano, úvodní   scéna s přestěhováním   Harryho byla odfláknutá,   šlo z ní vytěžit daleko   víc, vyloženě se pro   filmové zpracování hodila,   svatba narychlo prosvištěla,   naopak nudné   "stanovací" části   z knihy rovnoměrně ubíhaly.   U scén z ministerstva mi   také naskočily vazby na   Třetí říši a nošení   viteálu na krku s emočními   následky považuji za   naprostou vykrádačku   LOTRa.
Postav už je v   této fázi spousta, takže   dospělí čekají na své   velké finále a každý   dostal k dispozici maximálně   dvě-tři scény, což je u   většiny škoda.
Mrtvolami se nešetří   (proč zrovna on!:-(),   Belatrix je vzdálená   příbuzná Hannibala Lectera   a tytam jsou doby, kdy v kině   seděly děti, nyní tam byla   generace, která s Harrym   vyrostla a odpovídá jejich   reálnému věku.
Jsem   namlsána na finále a byť se   jednalo jen o půlku, neměla   jsem pocit rozpolcenosti jako   u HP6, kdy najednou umřel   Brumbál a byl konec.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Jsem takovým spíše   oponentem vůči filmové   sérii o Harry Potterovi.   Celý je to takové uměle   vyvolané. Jak ty knihy, tak i   filmy. Média zblbnou   veřejnost a vnutí ji něco,   co se má líbit. Dokonce to   vnímám jako úspěšný   výsledek manipulace. Pravda   je, že díky tomuto   literárnímu dílu děti zase   začaly číst.
Nyní   k tomuto filmu samotnému. Je   zase pln zvláštních efektů   a vlatně kvůli nim se to   hlavně dělá. Pak se obalí   nějakým dějem. Děj ve   filmu Harry Potter - Relikvie   smrti je na jednu stranu   poměrně dost jednoduchý a   krátký a na druhou stranu   zdánlivě překombinovaný.   Od prvního dílo došlo v   posunu v žánrech. Napřed to   začíná pohádkou a končí   ukřičeným thrillerem. Film   je vhodný sledovat na velkém   plátně. A to hlavně díky   práci zvláštních   efektníků.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1
Tomuhle pokračování nemám   co vytknout, obávala jsem se   nějaké slátaniny, ale nic   takového se nekonalo.   Protože jsem fanda Harryho   Pottera tak mám přečteno   všechno a první část   Relikvie smrti mi přišla   hodně totožná z knížkou,   jen jediné co mě zklamalo   byl začátek, protože jsem   čekala že Dudley dostane   trochu prostoru jako v   knížce což se bohužel   nestalo, ale i tak velmi   povedené a už se nemůžu   dočkat druhé části doufám   jen, že bude naladěná na   stejnou vlnu.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2018
Tak tenhle film byl rozhodně   lepší než Princ dvojí   krve. Temnější, drsnější   a bylo víc akce, na druhou   stranu zas moc dlouhé a   občas ukecané, ale zas   nemám načteno, tak nemohu   úplně posoudit zda to takto   má být, nejsem fanoušek HP,   ale film byl celkem   koukatelný - 60%.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Yates začíná sbírat   zkušenosti a tohle je   opoznání lepší díl než   ty dva předchozí a já jen   doufám,že ten finálovej   díl bude ještě lepší :)
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2014
bou
Jediná kniha o HP,   rozdělená do dvou filmů. Je   otázkou, jestli celková   délka obou filmů přes 5   hodin není při zpracování   na škodu. Podle mne je   některým kapitolám   věnováno příliš,   některé v knize asi nejsou,   třeba jsem je přehlédl.   Všechno směřuje k   závěrečné bitvě mezi   Harrym a Voldemortem, která   musí končit smrtí jednoho z   nich.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2012
Velkolepá přípravka
První část sedmičky je   opět trošičku slabší, s   kvalitou jen o něco lépe   než pětka. Tento díl je   spíše road movie drama, ale   fanoušky určitě nezklame.   Třeba animovaná pasáž   Příběh tří bratří mě   mile překvapila, nejlepší   ovšem byly scény   odehrávající se v   Godrikově Dole. A lord   Voldemort tu konečně má   pořádný prostor a jás i ho   tak mohl naplno užít.
Dojemné finále řeklo   nejen, že sranda už opravdu   končí a nastane velká   jízda. Obzvlášť poslední   scéna se mi dost líbila.   75%.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2018
║Rozpočet   $200miliónov║Tržby USA   $295,983,305║Tržby   Celosvetovo $960,283,305▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $79,210,507 //počet   predaných kusov 3,999,720║   Tržby za predaj DVD v USA   $94,152,012 //počet   predaných kusov 7,246,791 ║   Jednoznačne najväčšie   sklamanie roka 2010, úvod asi   prvých 20minút bol fajn,   samozrejme hneď to malo   nábeh na dosť drsnú   záležitosť, potom dej akoby   staticky ostal stáť a začal   ponúkať jednu prázdnu   pasáž za druhou, až to   začalo vyvrcholovať do   nehorázne prázdnej   stanovačky, záver to už   nemal po tej asi 1hodinovej   nudnej vate čím zachrániť,   najslabší Potter, ktorý   nemal vzniknúť aspoň nie v   dvojfilme, lebo na takejto   rozsiahlej minutáži to   dohromady nemalo čo   ponúknuť, Rowlingovej   pisateľské zlyhanie a   Yatesov nešťastný osud v   tejto sérii. /videl v kine:   50%/
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2010
Čtenář předlohy nebude   spokojený nikdy. Jenže tohle   působí už trochu zoufale.   Poletování z místa na   místo bez ladu a skladu,   zmatené dialogy a leckdy i   kamera, fóry, které   nefungují a naopak   začínají trochu unavovat...   tak se mi zdá, že tu někdo   svou práci pořádně   odflákl. To, že si tvůrci   připravují cestičku do   našich peněženek na druhý   díl takhle, mě snad ještě   hluboce urazí. Potěšující   je snad jen fakt, že naše   trojka hraje uvěřitelně a   pár emotivních scén   vážně funguje. I Helena   Bonham Carter dostala   výraznější scénu, což   atmosféře jen prospívá.   Doufám, že druhá část se   vyvede lépe, protože první   část se řadí k té horší   půlce, co zatím byla   natočena.
jonny.net
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Nuda, nuda, nuda...
No, jednoznačně mě naštval   WB tím, že se rozhodl z   poslední části vykřesat co   se dalo a rozdělil ji na   dvě. 2 a půl hodiny nudy a   breku, na to člověk jde do   kina asi jen na Twilight.   Naštěstí jsem na toto do   kina nešel a udělal jsem   dobře, celý film by se mohl   zdrcnout do 15 minutové   sekvence začátku, nalezení   meče a zničení Horcruxu. Ta   se měla přidat k poslední   části a byl by to film co   bude mít co nabídnout. Více   jak 3 hvězdy (alespoň za   efekty a hudbu) tomu opravdu   může dát jen člověk   který miluje sérii, jako   samostatný film je to   vyloženě výsměch s   podtitulem "pojďme   stanovat", kde se nestalo   na tu stopáž prakticky   vůbec nic.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2011
jak jinak než 10* a ještě víc
krásné,krásné, poslední   díly jsou skvosty hrůzy...   to je děs běs, všichni tam   kvůli toho blbce Harryho   umírají :):-( ... zase   trochu jinak zpracované,   tentokráte bez Bradavic,   přesto zajímavé, ponuré,   tajemné... Dobbyho pohřbili,   Brumbála minule ne... konec   byl opravu morbidní,   Voldemort v podání Ralpha   Fiennese je opravdu   působivý... skvělý díl,   až je mi líto, že se   blížíme k vrcholu...
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2010
První části sedmého dílu   jsem se obával ještě více   než toho předchozího.   Chápu že tvůrci chtěli   ještě pořádně vydělat na   sedmé knize, jenže zrovna   těch prvních pár set   stránek příliš   zajímavého nenabízí –   ano, čte se to stále dobře,   ale koukat dvě hodiny na   stále podobné rozhovory a   kempování v lesích se mi   nezdál jako příliš dobrý   nápad. Měl jsem docela   pravdu, i když – film si   drží solidní atmosféru,   přidává už klasicky   několik vtipných momentů   (které se dlužno říci v   knize nevyskytují, ale na   plátně skvěle fungují), k   výtvarné stránce rovněž   nemám výhrad, stejně jako k   hudbě či speciálním   efektům. Problém je tady už   v námětu – jak už jsem   podotýkal, v tomhle   případě neměl scénárista   příliš z čeho vybírat.   Přesto mě opět zklamal –   těšil jsem se na svatbu,   přebývání v Siriusově   domě či na návštěvu   ministerstva. A byl jsem   zklamán – přestože   příběh nenabízí příliš   záživných situací, tak ty   které jsou ztvárněny jsou   opět docela odfláklé (vyjma   ministerstva – to je   zřejmě nejpovedenější   úsek vůbec – kloubí se tu   humor, napětí a   nepříjemné mrazení v   zádech ze sledovaného dění   – už při četbě knihy mě   napadla asociace na Třetí   říši s nezbytnou perzekucí   Židů – tady některé   věci působí opravdu   podobným dojmem – ať už   to je oblečení Alberta   Runcorna připomínající   „uniformu“ gestapa,   „spravedlivý“ výslech   podezřelých kdesi ve   sklepeních nebo hrůzně   sjednocené pohyby   ministerských pracovníků   vytvářejících poučné   brožury o „mudlovských   šmejdech“). Navíc pro   znalé předlohy (a vlastně i   předchozích dílů) musí   působit jako pěst na voko   Harry tančící se smutnou   Hermionou po odchodu Rona,   jež nemá v tomhle příběhu   rozhodně co dělat a taky na   mě působilo krajně   nepatřičně. Pochválit   musím ale konečně Helenu   Bonham Carter jeř nemá   problém zahrát dokonale   šílenou postavu a Bellatrix   v její podání jsem byl   schopen uvěřit cokoliv,   kromě toho že je při   smyslech. Na druhý straně   moc sem si neužil její   přítomnosti, stejně jako   ostatních dospělých či   vlastně kohokoliv jiného –   všechno se to točí okolo   hlavní trojky, což je po   pár desítkách minut kdesi v   lese trochu únavné…Zrovna   tenhle díl mohl být díky   menšímu počtu důležitých   skutečností velmi dobře   odvyprávěn, přestože   stojí na nepříliš dobré   kostře, ale ani tak se to   bohužel nepovedlo. Můj   zážitek byl naštěstí   umocněn velkým plátnem   (poprvé od Tajemné komnaty)   a sfouknutím knihy během   předchozího dne, tudíž   jsem se bavil docela slušně   a platí zhruba to co pro   Prince dvojí krve. Tak   doufám že závěrečná   část, našlapaná   neporovnatelně více dějem a   několika povedenými zvraty a   slušným finále, to za pár   měsíců celý nějak   důstojně zakončí…Tenhle   fenomén si to určitě   zaslouží…
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Přikláním se na stranu   těch, kdo 1.díl Relikvií   vnímají jako přípravku na   mohutné finále. Jednička   tím rozdělením   závěrečné knihy asi trochu   utrpěla, protože jí chybí   výraznější zakončení,   ale o to víc získala dvojka.   Děj obou zhuštěný do   jediného dílu by téměř   jistě skončil jako   přecpaný chaos. Takže i s   touhle trochu uměle   vytvořenou částí jsem   vlastně spokojený, protože   proti toulání po lese a   stanování nic nemám. Jo, a   nápad podmalovat taneček   Harryho a Hermiony Caveovou   písní O Children byl k   nezaplacení: skvělej doják.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Válka začala...
První část sedmičky je   povedenější než druhá a   působí víc celistvým   dojmem. Úvod stejně jako   konec byl působivý. Hodně   se mi líbila smutně   truchlivá hudba v tomto   filmu. Jinak je hezké vidět   kam až série o HP dospěla.   Nejlepší pro mě byli scény   na ministerstvu kouzel a smrt   Dobby která byla podobná   úmrtí dítěte. Chyběli mi   akorát Bradavice a postavy   Brumbála a Siriuse. Ale jinak   se mi to líbilo.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2016
Situace s honem na mudly   hodně začíná připomínat   hon na české vlastence.   Pokud nechcete být podroben   nadvládě multikulti, tak   jste xenofob a rasista. Nic   jako normální člověk   chránící vlast a rodinu   není uznáván. Stejne jako v   Potterovi. Jenže tam dobro   zvítězí. Vyhrají u nás   nenávistná sluníčka, nebo   slušní češi chránící   vlast, rodinu, čest?
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2014
H.P 7
Prvých 20 minút naznacuje ze   pôjde o drsnú zálezitost.   Ci uz epický zaciatocný   súboj v Hagridovej motorke   alebo útok na svadbe   následne boj v restaurácí a   potom na Ministerstve Mágie,   kde sa vlastne Harry, Ron,   Hermiona zmenia na dospelých   a na Ministerstve dochádza k   celkom humorným situáciam.   Na zaciatku tiez uvidíme   Voldemorta a celú jeho bandu   pekne pokope co tiez pôsobí   velmi epicky. Asi v 30 minúte   uvidíme Dobyho. Ale potom to   ide dolu vodou a nudná scéna   strieda nudnú scénu. Ku   koncu sa to opät rozbehne a   zacnú opät súboje ci uz v   lesoch alebo v dome Luciusa   Malfoja. Tu opät uvidíme   Dobyho a smutný koniec pri   ktorom som vyplakal nejednu   slzicku. Legenda o Daroch   smrti bola zaujímavá a   posledný záber v ktorom   Voldemort nasiel co potreboval   je jednoducho Epický.
legenda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Príbeh o mladom   čarodejníkovi Harrym   Potterovi nadväzuje tam, kde   sa predchádzajúci diel   skončil. Harryho čaká   zdanlivo nesplniteľná   úloha, zničiť ostávajúce   viteály. Podobne ťažká   úloha čakala aj na   režiséra tohto snímku   Davida Yatesa. Po nastavenej   vysokej latke   predchádzajúcich dielov si   nemyslím, že tento diel bol   jeden z tých lepších.   Divákov môže síce do deja   vtiahnuť správna dávka   mysticizmu a akcie, ktoré sú   príbehu vlastné. Odradiť   ich však môže príliš   zdĺhavý príbeh s nejasným   vykreslením charakterov   niektorých postáv. Režisér   svoju úlohu príliš   nezvládol. Nielen že tento   príbeh nemusel byť   rozdelený do dvoch dielov,   ale mohol byť dynamickejší,   bez nudných fáz a   iracionálneho správania sa   niektorých postáv. Pri tomto   diely je vhodné k pozeraniu   pribrať nejakú domácu   prácu, aby tá nuda nebola   taká citeľná.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2010
Mám rád celou ságu Harryho   Pottera, ale tento počin mi   připadal jako nejslabší   díl celé skládačky. Uměle   natahovaný a místy až   ospale nudný, to jsem u   předchozích dílů nezažil.   Možná to je příprava na   velké finále, ale přesně   tak se má celý film,   očekávání a stále nic.   Neříkám, že je to   vyloženě špatné, ale s   kvalitou předchozích dílů   se 'Relikvie I' rovnat   nemůže.
matej69
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2011
Cestování jako v Knize   Přežití, vyhlašování   mrtvých rádiem jak za   okupace a Hitlerovskej režim   na ministerstvu kouzel...
...ale jinak pěknej   film...
ValaMalDoran
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.1.2011
Díl plný osobních   záležitostí. Pro mě zatím   nejhorší díl, který je   zbytečně rozdělen na dva   díly. A stejně už to není   ono - první díly, když byly   ještě děcka, tak to mělo   takový kouzlo, ale teďka   jako velký už to není   takový kouzelný.
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Pane Yatesi, vy nejste   špatný režisér, vy jste se   jenom pral s předlohou ( v   případě 5. a 6. dílu). Ne,   pokud máte dostatek prostoru,   dokážete natočit skvělý   film. Povedený začátek se   sice rozplizne do vleklého   filmu o hledání viteálů,   ale i tak dokážete zaujmout   a umístit i malinkou   akcičku, nebo třeba vtípek.   Velmi povedené.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2010
skvělý závěr série!!
musím říct, že mě film   velmi mile překvapil a že se   mi strašně moc líbil.   myslela jsem si že to nebude,   aspoň podle čtení první   části knihy, tak dobré ale   film předčil mé   očekávání, a jelikož jsem   fanynka severuse a lusciuse,   tak Lucius nemá chybu!! a   rozhodně nedoporučuju pro   děti, který nejsou starší   minimálně 13 let. to se   divím, že u nás v kině   není zákaz do 12 let aspoň,   ona to totiž přestala být   pohádka už v druhém díle!   :)
Snape
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Mám sice Pottery rád, ale   při tomhle jsem několikrát   bojoval se spánkem. Bylo to   ve všech ohledech naprosto   zbytečný. Snad kromě   prvních dvaceti minut.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2018
Proč mám pocit, že to šlo   s Harrym od desíti k pěti?   Film je lepší než ten jeden   předchozí, ale i přes   počet úžasně zpracovaných   triků a akce, horkotěžko   své ostatní předchůdce   dohání. Jinak jsem u   obrazovky seděla přilepená.   Harry jde do finále a chystá   se bitva. Je to vidět v   celém filmu a diváka to   nutí sedět   přišpendleného, protože   neví, kdy a co přijde a on   samozřejmě o nic přijít   nechce.
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Byl jsem na tom 2 dny od   světové premiéry   samozřejmě s knihou to   nemůže mít vše   společné.Řekl bych,že   konec první části se dostal   tak do 30 procent knihy sem   zvědavej na 2 část podle   mě super něco jiného   zaměření na normální   svět doporučuji a dávám 10   bodů.
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2011
Pro fanoušky Harryho Pottra   to máme další a   předpolsení film film o   tomto kouzelném učňovy s   Bradavické školy. Tvůrci   nám opět předvedli že   všechno důležé si nechala   až na druhou část,   neříkám že v té první se   nnestalo nic zásadního ale   vše důleží je až ve   druhé části..
Peracos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2014
BRRRR
Miluji Harryho   Pottera,knihy(celou serii)jsem   četl 3x po sobě.Na poslední   zfilmovaný dvoudíl,jsem   těšil jako malé děcko
.Avšak zklamání bylo   obrovské.Kdo nečetl   knihu(knihy),tak neví, očem   ten film vůbec   je,nehledě,pokud divák   nečetl díly předtím ,tak   třísekundový záběr mu do   děje nikam nezapadl.A   takových vsuvek bylo v obouch   dílech asi 50 !!!
Chtěl by jsem Všem,co   jim nějak na filmech o Harrym   záleží poradit,aby si   přečetly 3,4,5,6 a 7   dil,protože pouze první dva   díly kopírují knihy.Třetí   a další díl jsou horší a   odfláknutější.Nejhorší   jsou dva filmy 7 dílu,na ty   je skutečně ztráta času se   dívat.
azenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Až na pár scén, které ve   filmu být nemusely a mohly   uvolnit místo těm, které   jsou v knize, se tvůrci s   tímto dílem HP vypořádali   poměrně dobře. Oceňuji   hlavně to, jak jsou   ztvárněny pocity hlavních   aktérů (protože teď už je   to opravdu psycho).:-)
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Myslím si, že tento film si   osm hvězdiček zaslouží.   Zrovna jsem přišla z kina a   to spokojená.
Musím   se přiznat, že na film jsem   se těšila jako malý dítě   na Vánoce. Bylo to také   dáno tím, že ještě ráno   byl tento díl Pottera jako   vůbec nejoblíbenější film   na fdb. Teď už trochu klesl,   ale na film ještě půjde   hodně lidí a určitě   přispějí svým hodnocením,   tak se uvidí.
Když to   vezmu od začátku.. Ten   kousek s Voldemortem byl   trochu zdlouhavý, ale patřil   tam. Poté kus s Harrym byl   zezačátku velice vtipný   (namnožení Potterů) a pak   napínavý a zároveň trochu   smutný. Pak zase na chvilku   správný útlum a pak už se   zase něco dělo. A vlastně   se dělo něco celý film.   Navíc se mi líbilo, že se   vše zase neodehrávalo jen v   Bradavicích, ale na jiných   místech. Velice nečekané a   zajímavé byly rušné   "mudlovské ulice".  
Asi vlastně celkově   bych řekla nejvtipnější   díl. Nevím, ale tentokrát   se našel vtip i v nějakých   velice napínavých scénách,   což bylo opravdu nečekané a   mě to velice potěšilo,   protože to trochu odlehčilo   situaci. A to je dobře, že   humor odlehčoval situaci,   protože jinak by byl film   takový ponurý a docela   smutný, když si vezmu, co   všechno se tam stalo.
Takže, když to shrnu,   tak děj vskutku dobrý,   dobré efekty ale také pár   zdlouhavých okamžiků.
Část, která mi opravdu   vadila byla ta, kde lapkové   honili naše tři hrdiny.   Kamera lítala sem, tam a   pořádně z toho boleli oči!   To byla taková nepříjemná   scéna.
K hereckému   obsazení. Velice se mi líbil   výkon Emmy Watsonové. Řekla   bych, že to je nadějná   herečka a mohla by to někam   dotáhnout. Daniel také   nezklamal, ale byl to trochu   slabší výkon. Nevím,   jestli to přišlo jenom mě,   ale jeho výraz u jedné   scény mi připadal takový   usměvavý a k danému   okamžiku se mi to tedy   naprosto nehodilo! A Ron? Tak   ten byl dokonalý. Já ho mám   moc ráda. Vždycky má   takové nechápavé výrazy a   mě to zaručeně rozesměje.   Voldemort zase stejně   slizký. A trochu lituji, že   tam nebyl více Snape a Draco,   jelikož se mi líbí jejich   herecké výkony. A konečně   se zde objevil i skřítek   Dobby. To je takové   zlatíčko, oproti   Karikatuře.
Čekala   jsem, že film bude utnut v   úplně nejnapínavější   části. Naštěstí tomu tak   nebylo. Šlo sice o napínavý   moment, ale ne natolik, abych   se klepala na další díl. Na   ten se samozřejmě těším,   ale zvládnu vydržet.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2018
Videl som prvých štyroch   Potterov, ďalší ma už ako   ne-fanúšika nelákali.   Deathly Hollows Part I som   zhliadol iba pre lákavé   "Dark-Knight-Style"   billboardy. A k smrti som sa   nudil. Začiatok série   oboznamoval s postavami, s   pekným filmovým prostredím,   a v prípade Cuarónovej   trojky bol aj osobitým,   úžasne temným filmovým   dobrodružstvom s množstvom   režijných vychytávok. Filmy   mali vlastný príbeh, diváka   vždy niekam posunuli. V   kontexte k nim je Deathly   Hollows Part I iba   nastavovanou onanistickou   kašou, otrocky, bez   akejkoľvek kreativity   sfilmovanou predlohou, ktorej   kvality nepoznám, ale ak sú   obdobné, tak amen tma.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Ačkoliv jsem to neměla v   plánu, šla jsem na   půlnoční premiéru a musím   říct, že toho nelituji.   David Jates je rozhodně pro   Potterovskou ságu šťastná   volba. Opravdu mě to mile   překvapilo. Celkem slušně   se to drželo knižní   předlohy, a ani chvilku jsem   se nenudila. Jediné co bych   vytkla, je možná to, že ti   kteří nečetli knížky se v   ději asi budou mírně   plácat a mít v tom trochu   guláš, ale to se táhne už   tak od pátého dílu.   Zkrátka je toho v knížkách   příliš moc. Z tohoto   důvodu taky vidím celkem   pozitivně rozdělení dílu   na 2 části. Děj tak bude   asi více pochopitelnější.   Opravdu se mi to líbilo.
xxlch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Nelze brát tento film jako   samostatný.Na Potterovskou   ságu je třeba se dívat jako   na velký seriál o mnoho   dílech a potom je velmi   dobře srozumitelný a   koukatelný i pro   nečtenáře.Mám pocit že   každý kdo jde skoukat   Harryho Pottera,čeká   nějakou velkou bombu. Proč?   Ať už točil Cuarón,Yates   nebo Columbus,každému se   podařilo vytvořit velice   životaschopné a krásné   dílo,které pokračuje čím   dál temněji.Je tady   napětí,humor a vše   podstatné,co je i pro   nečtenáře   důležité.Přečetla jsem   pár recenzí a mám dojem že   tento film se dostane mezi   nejrozporuplnější.Téměř   každý hodnotící nadává a   porovnává s knihou, ale   pokud je mi známo,hodnocení   knih je na jiných   www-stránkách! A film   samotný je   "pouze"podle knihy a   né kopie knihy. Inu, ať tak   či onak ,pro mou maličkost   je i tento potterovský film   skvěle zvládnutým   počinem.A říkejte si a   pište si cokoli chcete.
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Sedmý knižní díl byl   rozdělený na dva filmové?   Ok, čekal jsem ale, abych   pravdu řekl trochu větší   odvaz. Knihu jsem četl a je   fakt, že prostě filmový   štáb vyčerpal snad kromě   kratšího rozhovoru s   Brumbálem a několik   narážek (které mimochodem   zhoršovali Harryho postoj   vůči Brumbálovi, který   podle Rity Holoubkové byl v   mládí arogantní a bezcitný   mladík zajímající se jen o   své úspěchy a o moc),   které mi tam trochu chyběly,   takhle ale zase na druhou   stranu vypadá Brumbál   víceméně jako pravý   hrdina. Film byl možná až   příliš natažený,   některé scény mi rychle   uběhly a některé se zase   vlekly. Líbilo se mi   zapojení Dobbyho, který   získal kult oblíbené   postavičky. I přes to se   neobjevil v předchozích   filmových dílech, ačkoli v   knize byl téměř v každém   díle- celkem nechápu, že   tento potecionál nebyl plně   využit. Vadilo mi také, že   se skoro vůbec neprobral   Kráturův příběh, který   mne v knize dojal a nádherně   se při něm změnil vztah   Harryho a Krátury. Líbily se   mi záběry v Godrikově dole   a de facto i všude jinde,   protože toto je jediný film   z Harryho Pottera, kde máme   příležitost prohlédnout si   i jinou krajinu než kolem   Bradavic. Dále oceňuji   příjemnou svatbu na   začátku a věrohodné   výkony herců, kteří   zastupovali na Ministerstvu   kouzel Rona, Harryho a   Hermionu. Hodně se mi   nelíbilo oblečení hlavní   trojky, Harryho svetr mě   děsí dodnes. Je to prostě   nezvyk, nevidět je v hábitu,   tady ale neoholený Harry   vypadal tragikomicky... Jsem   velký fanoušek Harryho   Pottera,hlavně tedy knih, i   když filmy také nejsou k   zahození a troufám si   říct, že některé si   dokonce zasluhují lepší   hodnocení. Tento to ale   bohužel není, řekl bych že   je o něco lepší než   šestka, takže lehce nad 70%.
mischel251
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2011
No proste Harry Potter je moja   srdcovka...hoci by aj film bol   zlý mne by sa to aj tak   páčilo...ale tento film   rozhodne nesklamal...je to   napínavé azda až do   konca...vôbec som nevedela   čo mám čakať...už sa   teším na druhé   pokračovanie....
Aintcha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2010
Na poslední díl Harryho   Pottera jsem se těšila i   proto, že patřím mezi ty,   kteří četli všechny   knížky. A ejhle, on to   vlastně není poslení díl,   ale předposlední?? Nejprve   jsem byla naštvaná, protože   mi přišlo, že tvůrci   chtějí akorát na posledním   díle vydělat co nejvíce   peněz, ale po zhlédnutí   jsem svůj názor změnila. Je   pravda, že by bylo těžké   narvat celý poslední díl do   jednoho filmu tak, aby byl   film srozumitelný i pro ty,   kteří Harryho Pottera nikdy   nečetli. HP7 1.část byl už   takhle místy nepřehledný.   Ale jinak se mi film líbil.   Herci si prošli během   celého natáčení od 1 dílu   Harryho Pottera určitým   vývojem, a je na nich vidět,   že se mnohem zlepšili. Ti se   ve filmovém světě   neztratí. A mě nezbývá   než se těšit na teď už   snad doopravdy poslední díl   Harryho Pottera 2.část.
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Poněkud paradoxní první polovna velkého finále
Většina scén, u kterých   člověk po přečtení knihy   doufal, že budou ve filmu   vysloveně dobré, zrovna   nezabodovaly a na druhou   stranu z pasáží, u kterých   film měl klopýtat, tak   naopak boduje. Konkrétněji:   Z první poloviny knihy HP7   patří mezi   nejzapamatovanější úvodní   "přeprava" Harryho   a pak infiltrace ministerstva.   Ve filmovém zpracování je   to hezky efektní, úvodní   bitva poněkud epileptická,   ale až na kulometnou palbu   světel nic moc nepřinesla.   Nemilým překvapením je   absolutní nedostatek   jakéhokoliv napětí v   prvních desítkách minut -   když už se film snaží   vypadat jako fantasy-thriller,   tak by se do toho měl   pořádně opřít. Tento   nešvar zabolí hlavně ve   scénách na ministerstvu.   Relikvie Smrti začla bavit   nečekaně při   "stanování".   Režisér Yates si nejspíše   uvědomil, že má na víc,   než na pouhé oslepování   diváka, že když chce tak   opravdu umí, a začne   konečně   "vyrábět":   napětí, psychologii postav,   emoce; až k bodu, že tu   potřebnou atmosféru opravdu   vybuduje. Poklonu zaslouží   zpracování příběhu Tří   bratří. Povedná animace,   která má neskutečné kouzlo   a zrovna tohle považuji za   jeden z vrcholů celé   zfilmované ságy. Dále   potěšilo opět početné   zastoupení zvučných jmen na   místech vedlejších postav:   Finnes, Rickman, Isaac,   Carter, Nighy... Co se týče   hlavní trojice, tak bohužel   představitel Harryho Pottera   (Radcliffe) je nejslabším   článkem. S občas hrozivými   replikami (umocněnými   ještě hrozivějším   českým dabingem) je právě   hlavní hrdina tou těžkou   vězeňskou koulí, co film   nejednou srazí k zemi. Grint   si drží svůj humorný   standart a budoucnost slečny   Watson vidím v rozhodně   dobrém světle, protože   prostě hrát umí. Nakonec   hodnotit HP7 není vůbec   lehké - schopná režie   (hlavně v druhé polovině),   podprůměrný scénář,   nevyrovnanost (slabý   začátek), výborná hudba a   výprava, kvalitní herecké   obsazení, nádherný   příběh 3 bratří...Za 7?
kakkena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Bomba!Upřímně jsem na   sedmý díl šla s jistými   obavami, protože z šestého   dílu režisér Yates udělal   romantickou komedii a co bylo   stěžejní vynechal pro   jistotu úplně. Ovšem   Relikvií smrti se chopil s   bravurně - něžně humorné,   smutné, hlavně napínavé a   akční a nevnucuje jen jemně   naznačuje prohlubující   vztahy hlavních   protagonistů, jak k sobě   navzájem, tak k rodinám a   blízkým, v tom byla knižní   předloha příliš   histerická. Je to sice nefér   k těm co ještě film   neviděli, ale zmínit se o   tom musím. Nejvíce bodů   dávám za ztvárnění   vyprávění příběhu O   třech bratřích, naprosto   dokonalá animace, chytrému   diváku, nebo lépe řečeno   čtenáři, neuniklo   vyobrazení tří relikvií,   které bude důležité v   druhé části. Celkově jsem   se nenudila, vše mělo bylo   jak mělo, až na pár   drobných věcí, ale to už   se promíjí - je to film. Jen   mě snad trochu mrzelo, že   režisér nedal větší   možnost pro srdcervoucí   příběh sřítka Krátury,   protože podle filmu je z něj   stále zabšklá obluda, ale   knižně se obrátí o 360°C.   K hereckým výkonům bych   řekla následující: R.Grint   a E.Watson své role zvládli   překvapivě kladně až nad   očekávání, R.Fiennes nás   opět přesvědčil, že v   rolích vůdců v totalitních   režimech vyniká (byla tam   podobnost na Amona Ghepa a na   patetické postavy ve   Slunečním svitu). Děsila   jsem se rozdělení na dvě   části, ale v té první bylo   vše výstižné a přerušeno   právě v čas, další bude   hledání viteálů a   závěrečný boj, takže to   dokáži vydržet. Největší   problém jsem měla s českým   dabingem, až do teď jsem s   ním byla spokojena ale   nadabování Hagrida Otou   jirákem, kterého mám   spojeného s Fimfárem a   Jůheláky, nebylo na místě.   Stejně tak i u dvojčat Freda   a George mě to nějak   nesedělo, naštěstí byli   jen na začátku, ale to už   tvůrci neovlivní.
vdobes
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Jak jsem byl zklamaný z   předchozího dílu Half-Blood   Prince, doufal jsem, že   další díl opět nasadí   laťku vysoko, jako tomu   bývalo u starších   dílů.
Bohužel, bylo   mi dopřáno ještě větší   nudy. Stala se z toho nudná   "road movie", kde se   první čtvrtina děje   odehrává ve stanu v lese,   druhá ve stanu u řeky, a   třetí ve stanu na louce, a   až poslední čtvrtina nám   konečně nabídne pěknou   podívanou. Bohužel, to je   ale velmi málo.

Když jsem předchozímu   dílu vyčítal málo akce,   tak po shlédnutí tohoto, je   u mě Half-Blood Prince   akční trhák. Nyní jen   naivně doufám, že   pokračování nabídne   konečně to, kvůli čemuž   jsem si HP tak oblíbil, a   nastolí tak kvalitní tečku   za touhle ságou.
Leeslie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Škoda té nezáživné   půlhodinky na začátku plné   toporných dialogů, trapných   vtipů a podivně   poskládaných scén. Pak to   je ovšem jízda až do konce.   Nicméně i přes to se jedná   o jeden z nejslabších dílů   celé ságy...
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2011
Konečně jsem viděla tento   díl, moc sem se na něho   těšila a nezklamal mě.   Líbí se mi tajuplná   atmosféra. Tohle rozhodně   už není pro děti, proto 10b
Alis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2010
povedený díl
Opravdu moc povedený díl.   Možná nejlepší! Filmaři   se drželi předlohy (až na   drobné detaily, kteřích si   všimli jen velice pozorní   čtenáři knížek)! A   rozhodně došlo ke zlepšení   od Prince dvojí krve, který   byl neuvěřitelně   zdlouhavý. Tomuhle dílu   opravdu nechybělo nic: akce,   napětí, vtip, romantika a   dojetí (koho by Dobby   nerozesmutnil?)
Pjotra108
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Takže půlnoční premiéra   byla výborná, celou dobu   jsem seděla naprosto   přikovaná k sedadlu a bylo   to napínavý od začátku do   konce. Výbornej blockbuster a   není to v 3D jako všechno   ostatní (bleh), moc chválim!   Už se fakt těšim na úplně   poslední díl.
McFady
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2010
1. část
Od první část jsem nic   neočekával... Místy jsem se   nudil a chtěl jsem z kina   vypadnout... 1. část není   dobrá, 2. část by to měla   zlepšit... Musí to   zlepšít, protože nechci aby   byl harry potter takhle   šeredně ukončen...
Terez10
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2010
Do této ságy musíte být   hodně velký fanoušek,   abyste ho dokázali ocenit.   Například já jsem velkým   fanouškem, proto i kdyby to   bylo hrozné řeknu že se mi   to líbilo. Rozdělení na dva   díly se mi zdá vhodné,   jelikož kniha obsahuje   spoustu důležitých   informací, které se prostě   musely sfilmovat, aby děj byl   pochopitelný. Od tohoto dílu   jsem nečekala příliš   mnoho. Je to dáno tím že je   to předzvěst něčeho   velkého, což uvidíme jistě   v druhé části.
Scénář byl vcelku v   pořádku, drožel se podle   knihy až na pár podle mě   docela důležitých věcí   (např. obraz Zmiozelského   ředitele bradavic), které   jsou důležité v druhé   části.
Může se   vám zdát že tento díl byl   nudný, ale on takový v   knížce ze začátku je,   takže pokud jste knihu   nečetli tak pro vás film   nudný bude. Až uvidíte   druhý díl, tak pochopíte   že to zase tak nudné nebylo   a je tam spousta zajímavých   detailů.
Jak řekla   sama autorka, tak tato sága   je koncipována tak, že   "roste" s čtenáři   a diváky. Každý díl je   čím dál více temnější,   náročnější pro diváka a   hrůzostrašnější. A to je   dle mého názoru dobře.
Co se týče nejlepší   scény, tak rozhodně   zpracování Příběhl tří   bratří. Filmaři z toho   udělali vskutku skvělý   zážitek.
setler
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Teď sem přišel z kina,   zkusím to zkrátit, ze   suprové série Harryho   Pottera udělaly pěknou   kravinu, nuda vyplňovaná   chvilkovýma akčníma   scénama. Radši budu dělat,   že tohle k sérii Harryho   Pottera vůbec nepatří,   prostě nejsou Bradavice a je   nuda, scénář celý takový   nezajímavý, jediný plus je   to, že tam byly nějaké ty   akční scény. Nadávejte si   na mě jak chcete, ale takhle   na mě film   zapůsobil...tečka

edit: Po druhém   zkouknutí se mi to líbilo   už víc, ale i tak pro mě   nejhorší díl série.
LetztesBiest
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2014
(4,5*) S knihou moc   porovnávat nemohu, protože   jsem ji četl už před   nějakou dobou a tudíž jsem   mnohdy ani netušil co se ve   filmu v následujícím   momentě stane - což nebylo   zas tak na škodu, protože mi   to pak chvílemi přišlo   vážně napínavé XD S   hodnocením, jestli filmu   ublížilo rozdělení na dvě   části si počkám až   zhlédnu druhý díl, ale   prozatím to nijak negativně   nevidím. Filmu tak sice   schází zakončení ve   kterém by se něco   rozřešilo a možná trochu   působí jako předehra pro   "velké finále",   ale takhle se aspoň mohli   tvůrci podrobněji věnovat   událostem z první poloviny   knihy a osobně si moc neumím   představit, že to, co jsem   viděl by se mělo zkrátit   cca na polovinu tak, aby se do   filmu vešel i konec. Tenhle   snímek mi přijde o něco   méně akční než ty   předchozí a také o něco   málo depresivnější - ale   právě tahle depresivní   stránka se povedla -   hledání viteálů, hádka   mezi nejlepšími přáteli,   poznání, že tenhle boj   nebude vůbec jednoduchý ...   za mě spokojenost a těším   se na druhou část.
afer
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Tak trochu jiný díl
Předem podotýkám nejsem   fanda a ani nebudu podobných   filmů, však z uměleckého   hlediska mne zaujala pasáž   pohádky o relikvijích smrti.   Podle mého to byl jeden z   nejdařilejších animovaných   počinů, které jsem zatím   viděl na 3D a doufám, že si   z těchto pár minut vemou   ostatní poučení.
Nekula
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.6.2011
V posledních dílech se už   aspoň něco děje ne jako ty   první vyloženě pohádky pro   děti, existují lepší filmy   než Harry Potter
urthred
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.11.2010
Dost se mi to líbilo a docela   mě to i bavilo, jenže mi   přišlo, že i když   věnovali celý film půlce   knihy, tak tam z toho děje   moc nenaservírovali a taky   podle mě nevyužily takovou   stopáž, aby věnovali více   času některým scénám a   nezabíjeli čas opakovanými   záběry na stan...
Nejvíc bych to asi   přirovnal k té nejlepší   koblize na světě, háček je   bohužel v tom, že byla   suchá kvůli nedostatku   náplně...
TINI
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2010
hp
Tak tenhle díl byl fakt   krutý...samá akce a   napětí..(někdy i   komedie.Prostě tenhle díl se   jim poved.počkáme si i na   drouhou část :)
Crazy_orb
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2010
Spokojenost převažuje
Filmu bych vytkla 3 věci, za   prvé: sedmý díl je   rozdělen na dva části a   druhá má premiéru až za 8   měsíců (kdo to má sakra   vydržet); za druhé: lord   Voldemort má mít jasně   krvavě červené oči, ne   zelené (kazíte mi moji   fantazii) a za třetí: vypila   jsem tolik pití, že jsem   zmeškala nejmíň pět minut   tohohle trháku. Je to   dokonalé, super.... umírá   se tu jak na běžícím páse   a napětí tu spíš   přebývá než chybí.   Rozhodně nemusíte čekat na   posledních 15 minut filmu,   abyste nějakou napínavou   chviličku našli. Takže   závěrem: vřele   doporučuju!!!
cabalaci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2012
lepší
první část je pro mě   lepši než druhá protože je   tam víc chytrosti.Druhá   část je trochu až moc   akční,přecitlivělá,všich   ni umírají a bojují celé   2hodiny.Ale 1.část ukazuje   jak se postavy chovají,co   cití .Je skvělé po všech   těch fatasymagorických   věcí vidět známe hrdiny   dělat věci co mi.1   přecstavuje charaktery postav   a 2 je hromadně likviduje.
kockaleta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2016
Rozhodně lepší než HP 6,   ve kterém udělala   spisovatelka z Brumbála   masochistu - a současně   neschopáka, který musí   vypít hořkou vodu, aby   zjistil, že na dně nic   není, protože jiný lepší   čaroděj byl schopen artefakt   vyndat i bez pití hořké   vody.
HP 7 je   příjemné osvěžení po   nejslabším HP6.
Ale   HP 7 je rozdělen na dvě   části a to lepší je až v   té druhé.
rac31
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2010
Pokračování Harryho Pottera   mě mile překvapil. Bylo to   napínavé od začátku do   konce. Napětí, akce... nic   nechybělo. 2 část bude   ovšem ještě   napínavější. Knihu jsem   četla a o to víc se těším   na pokračování. Film všem   doporučuji.
Jesse12
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2010
Hned z kraje říkám, že   jakožto ortodoxní fanoušek   Harryho Pottera jsem v kině   vrněla blahem!!! Je naprosto   jasné, že rozdělení   Relikvií smrti je   především marketingový   tah, ale je to zároveň ku   prospěchu celého filmu.   Hodně lidem a kritikům   především se zdá být   únavné a zbytečně dlouhé,   jak ústřední trio pořád   mění místo, kde   "rozbijí tábor",   ale pro mě je to naprosto   rowlingovské zpracování.   Exteriéry a scény s důrazem   na detail musí nadchnout   každého fanouška knižní   předlohy. Stejně jako   každý jiný film má i tento   svá silná i slabá místa. Z   těch nejlepších scén bych   si dovolila vyzdvihnout   animaci příběhu tří   bratří, úsměvnou a přesto   tak emočně silnou taneční   scénu podbarvenou   fantastickou hudbou od Nicka   Cavea nebo právě již   mnohokrát zmiňovanou   úvodní scénu odchodu a   "loučení". Na   druhé straně, co mi trochu   vadilo, je fakt, že se na   scéně až příliš často   objevuje a zhmotňuje   Voldemort. Myslím, že jako   skryté zlo ve stylu Čelistí   byl mnohem hrozivější, ale   i přesto dávám 9   hvězdiček. Možná bych dala   i 10, ale to by tam nesměla   být ta pozlacená erotická   scéna, u které jsem smíchy   spadla pod sedadlo, ale   každopádně se už nemůžu   dočkat července 2011. Karty   má David Yates rozdané   skvěle...
mandarinka963
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2010
:D
já jsem tento dil ságy   nevidel ae verim ze to bude   nejlepsi ze vsech dilu moc se   na to tesim a te trailer nema   zadnou chybu xD pochvala pro   davida yatese
xanderhell
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2010
Super film
Dnes som na to bol v kine,   bolo to po slovensky, parádny   film, len ma sklamalo, že to   nepremietali v 3D, ale aj tak   super zážitok a uý sa   teším na 2.časť.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih74030minih74030Protivný sprostý holky 2 (2011) [TV film] 
Mean Girls 2 n
minih32819minih32819Vosí hnízdo (2002) 
Nid de guepes n
minih108130minih108130Cirkus Bukowsky (2013) [TV seriál] 
Cirkus Bukowsky n
minih34932minih34932Láska na druhý pokus (2004) 
If Only n
minih39395minih39395King Kong (2005) 
King Kong n
minih44313minih44313Pes baskervillský (2000) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih42163minih42163Střecha (1956) 
Il Tetto n
minih62141minih62141Dívka, která kopla do vosího hnízda (2009) 
Luftslottet som sprängdes n
minih47323minih47323Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Pes baskervillský (1981) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sobaka Baskervilej n
minih5512minih5512Černí baroni (1992) 
Černí baroni n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)

 Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství n
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David Yates

(pokračování)

Fantastická zvířata a kde je najít (2016)

 Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
Fantastická zvířata a kde je najít n
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(spin-off)

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (2011)

 Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (2011)
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 n
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
Žánr: dobrodružný / drama / rodinný / fantasy / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(pokračování)

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)

 Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
Harry Potter a Princ dvojí krve n
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Žánr: dobrodružný / fantasy / drama / romantický / mysteriózní / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(pokračování)

Harry Potter a Fénixův řád (2007)

 Harry Potter a Fénixův řád (2007)
Harry Potter a Fénixův řád n
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy / drama
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(---)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

 Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Harry Potter a Ohnivý pohár n
Harry Potter and the Goblet of Fire
Žánr: rodinný / dobrodružný / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Mike Newell

(pokračování)

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

 Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
Harry Potter a vězeň z Azkabanu n
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Žánr: dobrodružný / fantasy / rodinný / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Alfonso Cuarón

(pokračování)

Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

 Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
Harry Potter a Tajemná komnata n
Harry Potter and The Chamber of Secrets
Žánr: rodinný / dobrodružný / fantasy / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Chris Columbus

(---)

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

 Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
Harry Potter a Kámen mudrců n
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Žánr: dobrodružný / fantasy / rodinný
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Chris Columbus

(---)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190643
Osobností: 698069
Fotografií: 764728
Plakátů: 377098
Obsahů a biografií: 178429

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10