Duben
ohodnotit

Trhala fialky dynamitem

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
19.11.1992
„Jak chudá moravská rodina k podnikání přišla“

Komentáře k filmu Trhala fialky dynamitem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 51
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
nemám moc ráda české   filmy, ale takové ty typické   české komedie úplně   miluju!!! Takže i tato   skvělá komedie s   Růžičkovou je skvělá...
Lpcko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
?
Nechápu ty ošklivé   komentáře podemnou . Mě ten   film pobavil a vždycky když   ho dávají tak se na něj   rád podívám i když ho mám   nahraný na DVD . K tomu to   filmu jsem si přečetl i   knížku a je to všechno fajn   . Povedlo se .
Dominikzneporadze
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Nechápem čo sa vám na tomto   filme nepáči. Podľa mňa je   skvelí ako všetky filmi od   Helenky Růžičkovej.
riso.svec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2010
uplne najlepsia ceskoslovenska   komedia vsetkych cias. lepsi   ceskoslovensky film som asi   nevidel odporucam vsetkym
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2010
Mě osobně se film líbil. Je   to taková totálně   praštěná komedie. Je ale   fakt, že smíchy sem se u   toho zrovna neválela, ale   bavilo mě to. Asi dost velkej   podíl na tom má předevšim   Helča Růžičková, protože   tu fakt zbožňuju :) Takže   já doporučuju.
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
No nevím..jak tady čtu ty   komentáře,tak budu asi   trochu mimo mísu..teda asi   spíš hodně mimo mísu,ale   mě se tato česká klasika   líbila a to HODNĚ!Výborní   herci a taky vtip to   nepostrádá! Prosrě pro mě   jeden z nejlepších českých   filmů co znám!! Teda alespon   pro mě:)
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2009
"Všechny houby jsou   jedlý... některý holt jen   jednou!" slavný výrok   Heleny Růžičkové ve   slavné komedii. Není to tak   strašný film, pořád se   mně líbí víc než   většina současných   českých rádoby komedií.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Mě se film nezdál zase až   tak moc špatný jsou chvilky   kdy se i zasměji je , ale   jisté kdyby ve fialkách   nehrála Helena tak bych   rozhodně na film rychle   zapomněl . Takže velké   pozitivum filmu je samotná   hlavní postava Karafiátové.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Trhala fialky dynamitem
Ucházející česká komedie   o opravdu zvlaštním způsobu   podnikání. Párkrat jsem se   zasmál, ale že by těch   srandovních situací bylo   hodně, tak to říct   rozhodně nedá. Vždy se   ovšem nasměju, jaké   nepřeberné množství   nejrúznějších pošuku se   ve filmu vyskytuje. Nicméně   hlavním kamenem úrazu filmu   je, zejména tedy v závěru,   nesouvislost děje. Různé   scény na sebe nesmyslně   navazují a film tak   nepůsobí zcela souvislým   dojmem.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Tento film by som skôr   definoval ako "Dobrú   blbostku". K tomuto filmu   bol vypracovaný veľmi   zaujímavý a tak trocha   nezvyčajný námet. Robiť si   z niekoho Dobrý deň nie je   príliš pekná vec. A to   ešte z veľkej skupinky   naivných a hlúpych turistov,   ktorý tu verili všetkému a   každému. Helena Ružičková   nejako príliš nezaostala za   svojím hereckým výkonom a   zvládla to dosť slušné.   Dej a obsah tohto filmu by tak   trocha pripomínal starú   komédiu SLUNCE, SENO A   EROTIKA, ktorá má až tak   nezaujala.
prochor666
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.12.2007
stará klasika
něco jako vesniško má   středisková ale s jinými   herci,, jedna s ne moc   povedených komoušských   filmů,,,,,, děj postrádá   napínavé prvky, film   svědčí o čecháh v době   okupace... co už
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Obdivuji H. Růžičkovou a   miluji české komedie, ale   tady to spojení   katastrofálně selhalo.   Škoda, protože námět nebyl   špatný - české podnikání   oné doby si o podobnou   karikaturu doslova říkalo.   Co naplat, i mistr tesař se   někdy utne...
veverka-zrzka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Myslím, že pan Růžička   měl na víc, než na tento   film. Sice se jim povedl   vyzdobit autobus, ale to je   tak asi vše. Scénky nic moc,   ani Skamene to nevytrhl. A   musím uznat, že filmy s   Růžičkovou miluji, ale   tahle role jí moc nesedla.   Prostě na roli ve Slunce,   seno .... to nemá!!
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.6.2017
V něčem hrozná blbost a   trapnost, ale viděl jsem   horší komedie, pár hlášek   a scének vyloudí úsměv,   ale jako celek je film   slabší, ale zas v tomto   případě se mi pod 40% jít   nechce.
jardiv
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Nebyl by lepší semtex?
Všichni jsme už asi o   něčem prohlásili, že to je   tak blbý, až je to hezký.   To ale bohužel není případ   Fialek. Tenhle film je totiž   tak blbej, až je trapnej.
Nevadilo by, že příběh   nemá žádnou logiku, možná   naopak. Vždyť většina   bláznivých komedií je na   absenci logiky dokonce   založena. Zde mi však   připadá, že místo   filmového vyprávění jde   jen o nesourodý slepenec   scének, které se sice   úporně, nicméně marně   snaží o vtipnost. Nabízí   se srovnání s pejskem a   kočičkou, když pekli dort.   S tím rozdílem, že tady si   ta čtyři zvířátka, co se   podílejí na výrobě dortu,   nechají říkat   „scénáristé“.
Tak jen tiše doufám, že   tento výtvor nikdy nebyl a   ani nebude promítnut za   hranicemi České, potažmo   Slovenské republiky. Za tu   zoufalou snahu o světovost   ukazováním našich malých,   českých svérázností jsem   se totiž namoutě styděl.
Helenku Růžičkovou jsem   měl docela rád, zejména si   vychutnávám její Droběnu   pokaždé když koukám na   Tři oříšky, taky její   trhlá pacientka v Dívce na   koštěti je nezapomenutelná.   Ale po tomhle musím souhlasit   s názorem Aurory45, která po   shlédnutí měla chuť trhat   Růžičky dynamitem. Jenom   bych se spíše přiklonil k   nějaké malé, ale české   plastické trhavině.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Někde se stala chyba, rodina   Růžičkových se vůbec   neměla pouštět do takového   projektu.
První a   zásadní chyba byla napsat   scénář. Možná by bylo   lepší zůstat jenom u   námětu ( ten bych řekl, že   by mohl být dobrý. Protože   jen ten nápad o té cestovce   nebyl špatný ) a potom   nechat napsat scénář   někoho, kdo v tom umí chodit   a držet se svého hereckého   kopyta. A možná, že by to   dopadlo líp. Ale je to jenom   můj názor. Ovšem podle   hodnocení očividně nebudu   sám, kdo si to myslí.

Po úpravě   komentáře :

Pro argenson :   Růžičková ten scénář   četla až moc dobře. Ona na   něm taky spolupracovala,   takže ho znala. Ale třeba si   myslela, že je ten scénář   tak dobrý, že to bude stát   za to. To už se asi nikdy   nedozvíme, jak to vlastně   tenkrát bylo.
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Některé momenty zůstaly   fajn dodnes, ale je jich   zoufale málo. Český   komediální porevoluční   pokus na téma "Nástup   tržního   hospodářství", který   se hereckými komediálními   jmény jen hemží, ale   výsledek je řekněme nic   moc. Byl jsem na tom tehdy v   kině a dalo se to. Dneska ale   už nemam důvod to vidět   znovu. Radši až do smrti   budu koukat denně na Slunce   seno...
hejtman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Nevím kdo mohl vymyslet   takovou ptákovinu,prvotní   nápad nemusel být   špatný,ale co ztoho vzniklo   na to se skoro nedá   koukat.Tento film zprincipu   nesnáším,ale při   listování nejhoršími filmy   a hledání Hostelu tam,si   trošku dovolím zjemnit   kritiku - 3body dávám za   herecké výkony jinak   dobrých herců, které   vyčnívají nad rámec   ubohosti scénáře.
Rene1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Tak to měla být komedie, ale   moc se to nepovedlo. Ve své   době překvapivě špatný   film, to jsme ještě   netušili, co bude   následovat. Divák zvyklý na   Bestiáře, Waterla po česku   a ještě větší blbce než   jsme doufali, může   konstatovat, že tohle úplně   největší prohra není, ale   co dělat, k smíchu to není,   k pláči taky ne. Je to jen k   zapomnění.
petrph
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.6.2007
Ztřeštěná nepříliš   smysluplná komedie o   rodině, která se dala ihned   po naší sametové revoluci   na podnikání a dokonce si   pro zahraniční zákazníky   sama dojela.
Pokud   máte rádi komedie s Helenou   Růžičkovou ve stylu   Slunce,seno, snad vás tento   film zaujme a pobaví.
argenson
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Dialogy, u kterých by   člověk zaplakal. Zoufalé   hledání humoru za pomoci   všech atributů   porevolučního dění. Ale   vážně nerozumím tomu, že   Helena Růžičková po   Homolkách a Vlaku dětství a   naděje vstoupila do něčeho   takového. O dalších   zúčastněných nemluvě.   Nebo já nevím - přece   zkušený herec už při   čtení scénáře musí   rozpoznat, že to bude   hovadina, ne? Omluvou snad   může být finanční   přínos, kterého se hercům   v té době příliš   nedostávalo.
Frolíček
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.8.2015
Za co, panebože, za co?
Vždycky se snažím   najít nějaké pozitivum,   většinou se zaklínám tím,   že nejsem cílová skupina,   tak mohu přihmouřit oko,   dvě až tři....
Ale   tady nemám co.
Dlouho   jsem myslela, že se této   zhůvěřilosti (krásné   pojmenování) nic nevyrovná,   ale Babovřesky se   přiblížily hodně na   blízko....
thejduk
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Tak nemá vypadat česká   komedie a jestli tak vypadá,   tak je to opravdu odpad. Proti   tomu jsou Troškova díla   velkofilmy - především   Kameňák 1-3: Podnikání ve   stylu Hošna na tomhle   veledíle musel prodělat   podnikatel milióny nebo je   sponzoroval tajemný sponzor -   nikdy více to vidět nechci -   Slunce, seno a ... to je na   Oscara a cestovní kancelář   ala Karafiát - to se nedá   zapomenout, ujetý byli   všichni, režisérem   počínaje a tím posledním   poskokem konče.
mikee007
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.8.2014
Každičká chvíle
téhle "komedie"   polévá diváka doslova   kýbly trapnosti.
Každičká věta,   každičký obraz jakoby   zoufalci, který se rozhodne   tuhle slátaninu sledovat   přikazovala: "UTEČ,   ZDRHNI !!! DOKUD NENÍ   POZDĚ!!!"
Režiséra Milana   Růžičku (dej mu Pán Bůh   lehkou zem) si produkce   vybrala jen kvůli jménu,   protože nikdy před, ani po   "fialkách"   nenatočil nic   pořádného.
Matka a   syn Růžičkovi (dej jim Pán   Bůh taky lehkou zem) si zase   splnili svůj sen a společně   spáchali scénář k téhle   nebetyčné hlouposti, aby v   zápětí zjistili, že hrát   v dobré komedii ještě   neznamená, že jste vtipní a   že jí umíte také   napsat.
Nacpat film   (příčí se mi to slovo v   souvislosti s tímhle napsat   slovo film) slušnými herci (   Lipský,Kostelka), nebo   estrádními klauny   2.kategorie (Skamene, Pešák)   nebylo na počátku   devadesátých let zas   takovým problémem, práce   bylo málo a všichni hráli   všechno... Co už trošku   překvapí je divácký   úspěch a to zejména v   kinech.
Ale ani to   není úplně nepochopitelné.   Po počátečním Kino boomu,   kdy se v českých kinech   konečně objevili Rambo,   Terminátor a podobné   americké spektákly prostě   začal být opět hlad po   obyčejné české   taškařici, nemluvě o   oblibě Heleny Růžičkové   po trilogii Slunce seno...
Jediný rozdíl mezi   Troškovou řachandou a   Růžičkovic filmovým   dítkem tak je, že u prvního   jste potřebovali kapesník na   slzy smíchu a u druhého   kýbl na zvracení.
Jen   málokdy se člověku   "poštěstí", že   se u filmu stydí i za   tvůrce...
theremin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.2.2005
Jednotku si schovávam pre   telenovely.
michal33
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.2.2008
Slátanina o ničem...Jenom   kvůli H.Růžičkové,která   dovede pobavit třeba i jen   jednou větou , jsem vydržel   se na tento paskvil koukat až   do konce...
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Abnormální hovadina. Pokud   se vydržíte dívat až   dokonce, nejspíš budete mít   výduť mozku. Jen se sama   sebe ptám, proč takovéhle   filmy vůbec točí. To nás   chtějí mučit? Jednoznačný   závěr: buďme rádi za ty   vzácné komedie, kterým   můžeme dát alespoň sedm   bodů. A to s použitím   mozku.
AlbertPeta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2006
Komedie bez které můžu   být. Opravdu hodně   nepovedené.
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.7.2020
Tahle nevkusná hrůza si   nezasluhuje ani tu jednu   hvězdičku, která je zde   minimem a bohužel jasně   dokladuje těžký úpadek   našeho filmu v 90.letech.   Tohle je přesně to co já si   představuji pod pojmem   "ŠKVÁR".
jarda53
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.6.2017
Již můj bodový příspěvek   tomuto filmu napovídá, že   to je snad nejslabší   filmový propadák s Helenou   Růžičkovou. Kolikrát   stačí zavřít jedno oko,   ale dnes je to na jedno   zkouknutí a již na film   zapomenout, prostě crazzy   filmy neumíme, dnes když   obsluhujete televizor se 150   programy, takový film vždy   někam dp kouta zapadne...
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2005
slátanina
Jedním slovem slátanina.   Snak nikdy jsem neměl sílu   se na tento film dívat. Mám   pocit, že dílko vzniklo za   tím účelem, aby se   někteří filmaři na   počátku devadesátých let   podívali za hranice. Trochu   drahá cestovní kancelář.   Jiný přínos ten film snad   nemá.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Naprostá bezduchost...
...a ani přítomnost Heleny a   Jiřího Růžičkových,   vynikajících komiků, u   nichž žel můžeme dnes   hovořit jen v čase minulém,   to nezachránila...nebylo   čemu se zasmát, nuda k   uzoufání, či spíš k   uzívání...a co zůstalo v   hlavě? Já nevím, snad ta   Eifelovka...:-)
BinLADIN
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2009
tak ten to film se vůbec   nepovedl  
bez nápadu škoda   práce herců naprostí   propadák
Mackaku
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.8.2014
Memento
Tento film by měl být   uchován jako výukový pro   příští generace, aby   potomci věděli, jak to   dopadne, když na krotký   východ vtrhne divoký   západ.
Nadšení a   zejména horlivost (snad   nejvíce signifikantní pro   náš národ) za sebou   nechává zhrzené   obdivovatele a příští   zastánce bývalých   pořádků.
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Kameňák je proti tomuto Oskarahodný film
Rozumím tomu, že v roce 92 v   té nelehké situaci, v jaké   byla naša kinematografie,   jsme mohli být rádi, že se   vůbec něco točí. Ano, to   jsem si myslela – než jsem   uviděla tento film.
Vřele doporučuju všem!!   Doporučuju proto, protože   člověk si právě při   shlédnutí tohoto filmu   uvědomí, jakým nesmírným   pokladem jsou všechny ty   Kameňáky. Jo, Kameňák je   proti tomuhle veledílu   opravdu oskarahodný film.   Kultura může být v klidu,   protože tohle s kulturou   nemá absolutně nic   společnýho!
Pár   dobrých herců a tvůrců   sice dostalo práci, ale za   jakou cenu. Ale abysme byly   objektivní – tento film by   si zasloužil, aby byl   zakopán hluboko do země a na   věky věků zapomenut.

Pustit mi Trhala   fialky dynamitem dvakrát za   sebou, asi začnu prosit za   odpuštění svých hříchů,   pustit mi to třikrát za   sebou, zcela určitě   navštívím psychiatrický   ústav! (A to na doživotí!!)
topipig
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.9.2021
Musím tu jednu hvězdičku   odebrat, poněvadž po delší   době jsem měl možnost znovu   shlédnout tuhle příšernou   dementnost a tohle si nic   jinýho než odpad   nezaslouží. Otřes!! V době   vzniku jsme na tom byli   dokonce v kině!! A už   tenkrát to byl propadák. Jak   mohl stejný režisér   natočit v roce 1968 takové   dílo jako bylo "V   hodině strachu".   Nechápu. Tenhle paskvil   jakoby vypadnul z Troškovy   novodobé éry. Hnus!! Asi   zase úřaduje senilita. Ale   divím se, že se shodnu s   kolegou C, což se téměř   nikdy nekoná!! :D :D
Pardal
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.8.2006
Strašná blbost, horší jak   Slunce sena, ty byly aspoň   trochu ze života, ale takový   blbci, jaký z nás dělaj v   Trhala fialky nejsme a nikdy   jsme nebyli, hroznej děj a   ještě horší herecký   výkony...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.6.2017
Brutální propadák,   prakticky nekoukatelný.   Přehrávají tam úplně   všichni. Člověk nestačí   koukat, kolik výborných   herců se pustilo do takové   multikulturní srágory. Inu,   složenky se neptají.
Out-Of-Way
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2010
0%
Růžičková se sama   podílela na scénaři -   někteří si toho nevšimli,   a potom neví a velmi se   diví. Mne nepřekvapuje, že   je to taková blbost, protože   od Růžičkové bych nic   jiného nečekal. Typicky   česká dementní komedie z   90. let, kterých vzniklo   neuvěřitelně mnoho. Ale   když někdo s inteligencí   koberce píše scénář, je   naprosto jasné, že z toho   vznikne úplný nesmysl.
sakro
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.8.2010
je to hnus, velebnosti
Do titulku jsem si půjčil   oblíbenou hlášku z filmu   Slunce, seno ..... Já jsem   velkým fandou české   kinematografie, na české   filmy se snažím chodit do   kina a ne si je stahovat v PC,   abych i já přispěl svou   troškou do mlýna ke vzniku   filmů dalších. Ale po   shlédnutí této slátaniny   mě nic jiného nenapadlo.   Obdivuju sám sebe, že jsem   to vydržel až do   závěrečných titulků, ale   prostě jsem pořád nechtěl   věřit, že to bude stejné   až do konce. Mýlil jsem se.   Bylo. Nemám, proboha, nic   proti paní Růžičkové. V   mnoha jiných filmech mě   dokonce její humor oslovil a   rád se k nim vracím.   Veselohry a komedie obecně   patří k mému   nejoblíbenějšímu   filmovému žánru, ale tady   už si o humoru mluvit   netroufám. Jednu hvězdu   dávám pouze Romanovi Skamene   za naskakování do   kabrioletu. Ale jinak - jen   trapné. V některých   scénách jsem se cítil   trapně za tvůrce. Snad   ještě kdyby na plakáty   nechali natisknout obrovskými   písmeny "PARODIE",   tak bych se na to připravil a   vnímal bych film jinak, ale   tohle už bych vskutku nemusel   nikdy absolvovat. Mám rád   své zdraví a tady bych ho   viděl v ohrožení.   Jednoznačně NE, a totéž   upřímně radím i všem   opravdovým fanouškům filmu.
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Nevydržel jsem se dívat   déle jak 10min, jestli by mě   chtěl někdo mučit, tak mě   pusťte tento film.   Neuvěřitelně trapný, vtipy   žádné.
Shadow
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.2.2005
Hloupý film v celku o ničem.   Mohlo by se říct, že je to   slušná ostuda pro všechny   herce, režiséra i   scénáristu, hlavně pak pro   paní Růžičkovou.
aurora45
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2011
Trhala fialky dynamitem,
ach jo. A takhle to dopadá,   když si herečka a   "herec" po úspěchu   lidových filmů (Slunce,   seno, ...) pomyslí, že   jednak bez nich to už nikdy   nepůjde a jednak že to umí   líp než profesionálové,   vymyslí námět a napíší   scénář. Po shlédnutí jsem   měla chuť trhat Růžičky   dynamitem....
Leonid
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2007
Na tomto filmu je jasně   vidět, že za peníze toho   člověk udělá hodně. Bude   hrát i takovém kulturním   bahně jakým tento film   bezesporu je.
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.7.2020
Hrůza a děs mě konala,   když jsem to viděl prvně!   Tolik dobrých herců tvoří   dohromady takovou zoufalou   kokotinu! Růžičkovic   familie měla pocit, že je   teď správný čas ukázat   světu, jak má vypadat   komedie. Žel bohu hrát v   dobré komedii a napsat dobrý   scénář není to samé.   Myslím, že za tenhle škvár   se styděli všichni až do   smrti.
geojezek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.6.2015
On nas obohatil!
Jedina hlaska z celeho filmu,   ktera stala za to. Samotna   myslenka nebyla zla, ale ta   smira. Hrali vsichni jako   smiraci a koukat se na to   neda. Dlouha, nudna   "komedie".
xerno2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Budu to formulovat jednoduše:   Být dobrým hercem neznamená   být dobrým režisérem.   Helena Růžičková je   vynikající herečka, a se   Zdeňkem Troškou natočila   trilogii slunce seno, avšak   dostavila se revoluce a ona,   jako že se může již točit   všechno, chtěla natočit   svoji, podobně vtipnou   komedii, ale jak již bylo   řečeno na začátku, neměla   na to, je to brak...
chorobka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Strašlivá kravina, nicméně   ten 1 bod co tomuto filmu   dávám je lepší než ten   jeden bod, který dostala   Dagmara:-).Opravdu nechápu   proč někdo natočil takový   film a zajímalo by mě jestli   se za to aspoň stydí.
blackrusty
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Neuvěřitelná slátanina.   Trapný, nevtipný, ubohý   film. Prostě nemám slov.   Nedá se na to dívat. Já   jsem teda masochisticky   vydržel až do konce. Takže   závěr může být jen   jediný: tento film vřele   nedoporučuji - hrůza !!!
Bobik57
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Nechápu, jak to někdo může   označit za nejlepší komedii   všech dob. Leda, že to   myslí sarkasticky. Podle mě   natočit něco horšího snad   nejde. Křečovitý   rádobyhumor. Poprvé jsem se   na to vydržel dívat asi půl   hodiny a pak už to nešlo.   Pokud to teď dávají v   televizi, tak to raději   přepnu jinam...
kristus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Tak tomuto se říká atentát   na kulturu.Film naprosto   zbytečný a vypovídající   jen o tom,že peníze na jeho   stvoření byly naprosto   promrhány.
Kvalita   tohoto filmu se dá přirovnat   k "paskvilu" pro   stupidní obecenstvo:Jak   ukrást Dagmaru.Hůře jsem   nemohl strávit čas,nežli   sledováním těchto dvou   filmů.....Kdyby šlo dát   nulu,zvolil bych tuto   hodnotu,ale spíše bych šel   do čísel záporných

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47095minih47095Josefina (1968) [TV inscenace] 
n
minih50451minih50451Lidice (2011) 
Lidice n
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n
minih25867minih25867Seznamte se, Joe Black (1998) 
Meet Joe Black n
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n
minih53527minih53527Dorian Gray (2009) 
Dorian Gray n
minih46287minih46287Náš vůdce (2008) 
Die Welle n
minih4493minih4493Bota jménem Melichar (1983) 
n
minih28685minih28685Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 
Harry Potter and the Sorcerer's Stone n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190665
Osobností: 698158
Fotografií: 765151
Plakátů: 377311
Obsahů a biografií: 178486

Poslední komentáře

Sbohem, Sabato (1970)

Sbohem, Sabato
O trochu slabší než   jednička L.V.Cleef mi tam   seděl víc,dobrodružná   honička za vozem plným   zlata,dost přestřelek,pravé   westernové   prostředí,lepší průměr.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Al Lettieri

Lettieri Al

Peter Prouse

Prouse Peter

William Finley

Finley William

Anakonda 4: Cesta krve (Anaconda 4: Trail of Blood)

Anakonda 4: Cesta krve
Anaconda 4: Trail of Blood

Philip Tan

Tan Philip

Leslie Zemeckis

Zemeckis Leslie

Morové povětří

Morové povětří
Morové povětří

Fred Raskin

Raskin Fred

Dny zrady I., II.

Dny zrady I., II.

Christian Duguay

Duguay Christian

Naposled navštívené:
Al Lettieri

Lettieri Al

Peter Prouse

Prouse Peter

William Finley

Finley William

Anakonda 4: Cesta krve (Anaconda 4: Trail of Blood)

Anakonda 4: Cesta krve
Anaconda 4: Trail of Blood

Philip Tan

Tan Philip

Leslie Zemeckis

Zemeckis Leslie

Morové povětří

Morové povětří
Morové povětří

Fred Raskin

Raskin Fred

Dny zrady I., II.

Dny zrady I., II.

Christian Duguay

Duguay Christian