Duben
ohodnotit

X-Men: Poslední vzdor

X-Men: The Last Stand

Další název:
X-Men 3; X-Men: Posledný vzdor (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
25.5.2006
„Rozhodující souboj.“

Komentáře k filmu X-Men: Poslední vzdor

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2006
Důstojné vyvrcholení   trilogie,které nepostrádá   bezva efekty a dobré scény a   i ten příběh má v základu   slušnou kostru,ale vše je   takové nemastné   neslané,lépe řečeno suchý   příběh,který ve mě   nezanechal skoro žádné   stopy - sice se na film dobře   dívá,magnetova kouzla jsou   kouzelná,ale nic víc.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.8.2019
Vzpomínám na své první   zhlédnutí tohoto dílu v   kině a na zklamání, které   se dostavilo na jeho konci.   Dnes už je díky Budoucí   minulosti všechno jinak...   naštěstí. Stejně, jak   před lety, jsem ocenila   efektivní bitky a minimum   CGI. A Jackmanovi zase   zůstaly kalhoty.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2010
X-Men: The Last Stand
Celá série X-mena se povedla   i když tento díl byl o   poznání slabší než první   dva. Na place se opět   objevuje Jean, ale jinak než   jak ji známe, musím říct   že v téhle záporné roli se   mi líbila mnohem víc, i   přesto, že je Poslední   vzdor akčně nabitý stále   mu něco málo chybí.   Přiměřená délka, která   je opět nabitá až do   samého konce.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.5.2018
X-Men: Poslední vzdor
Tak tu máme závěrečný   díl série, ještě nás tedy   čekají další jednotlivé   příběhy mutantů, a to   podle jejich oblíbenosti, a   samozřejmě Deadpool, díky   kterému se X-Meni neztratí   úplně z našich pamětí.   Máme tu opět namakaného   Hugh Jackmana,   charizmatického Iana   McKellena a sexy Halle Berry.   Spousty akce, příběh   komplikovaný, který až tak   nezapadá do našeho známého   a oblíbeného universa,   prostě taková klasická   trojka.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2017
X-Meni se nám stali už   krapet okoukaní a tak třetí   příběh nevyznívá tak   fantasticky jako ty   předchozí. Možná tomu je i   vlivem změny režiséra.   Bryan Singer se konečně   nechal vystřídat a tak   přišel se svou vizí Brett   Ratner a je to znát. Snímek   je ve srovnání prostě   jiný. Je méně komiksový,   zato více složitější a   brutálnější. Ale pořád   to jsou X-Meni se vším   všudy. Odlišnost je   rozhodně ku prospěchu,   neboť se nezašlo až do   stereotypu a vykrádání sebe   sama. Nebývá to často, ale   tentokrát se změna vyvedla.
Justik66
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Poslední díl X-Man je asi   nejlepší. Konečně se   dočkáme pořádné a   likvidační řežby typu   všichni proti všem.   POslední díly bývají   většinou nejhorší, ale u   X-Man je třetí díl   jednoznačně nejlepší - 10   z 10...
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Přiznám se, že jsem trochu   pochyboval o tom, co tvůrci s   trojkou provedou. "Držka   mně skoro spadla na zem"   :-) - tohle jsem teda   skutečně nečekal.
Aspoň víme, kdo byl   nejmocnější ze všech   mutantů - jak nečekané.
Famke Jansen - největší   hvězda filmu - a to   bezpochyby.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2012
X – MEN: POSLEDNÍ VZDOR

O poznání   slabší díl celé série,   ale stále je to dostatečně   přesvědčivá, skvěle   natočená komiksová   adaptace. Výměna režiséra   je patrná na první pohled.   Rutinní práce sice trochu   upozadila psychologii postav,   zato přinesla vypravěčskou   důkladnost a ještě více   akce. V posledním díle se   objeví lék potlačující   mutace. Přináší volbu pro   mutanty. Pro některé je   jejich odlišnost prokletím,   jako třeba pro Marii, která   trpí tím, že se nesmí   dotknout svého kluka, jen aby   mu neublížila. Pro jiné   jsou jejich mimořádné   schopnosti známkou   výjimečnosti, kterou si   nadevše cení, a která je v   jejich dovednostech povyšuje   daleko nad jiné. Jen je   potřeba umět své schopnosti   dokonale ovládat a rozhodnout   se, zda je použít na straně   dobra nebo zla. Znovu   objevená Jean bohužel tuto   schopnost ztratila. Z celou   ságou se loučíme   monstrózním závěrečným   soubojem, jaký X-meni ještě   nezažili. V tomto díle se   rozloučíme s profesorem   Xavierem, se Scottem Summersem   i s Jean Grey. Konec dobrý,   všechno dobré. Lidé   přijali mutanty zpět takové   jací jsou a věří, že   život po jejich boku jim   může přinést spíše   výhody, poskytne jim ochranu   před zlem. Tak se i my   můžeme těšit na to, že   čas i nám v budoucnu   přinese další skvělé   komiksovky. Budeme se těšit.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Nevím přoč, ale třetí   díl o x-mutantech mě až tak   moc neuchvátil jako díly   předchozí asi je to i   změnou režiséra a i těch   efektů je až moc. Ale   pořád se na to dálo dívat   a komiksovou řadu třetí   díl dobře uzavřel.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2009
X-Men mě hodně zklamal snad   až na triky a efekty ti jsou   na špičkové úrovni to   Americká studia umněj hold   oproti našim filmařům nato   peníze jsou
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.4.2008
Vůbec jsem nebyl potěšen,   že Singer trojku režírovat   nebude.Na jeho místo měl   přijít Matthew Vaughn na   kterého jsem slyšel chválu   (Hvězdný prach).Ovšem on z   projektu vycouval a na jeho   místo se dostal Brett Ratner,   režisér Křižovatek smrti,   kterého zrovna moc nemusím a   bál jsem se, že dobře   rozjetý X-Men nezvládne.Ve   filmu ta změna rukopisu znát   je.Singer spíše radši s   postavami rád filozofoval,   kdyžto Ratner má přece v   sobě toho akčnějšího   ducha.Přesto se ale na film   dobře kouká.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Sice nejslabší díl slavné   komiksové série, ale na   odpad není! Opět supr   efekty, děj, jenom, že už   je to třetí pokračování   velice podobné svým   předchůdcům a z X-menů už   se asi nedá víc vytěžit,   jedině zcela nová série   X-menů, jako "První   třída". Jenom škoda,   že se filmaři narychlo   zbavili Scotta.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Pro mě rozhodně nejlepší   díl trilogie. Spousta akce,   skvělé triky a ani mi   nevadilo, že fylozofické   řeči byli absolutně   nesmyslný. Já se bavil.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2013
Zde je názorně vidět, jakej   je rozdíl v tom, když sci-fi   snímek natáčí režisér,   kterej má pro danej žánr   cit a režisér negramot.   Opravdu nechápu vedení   Marvelu, že svěřil   úspěšnou sérii někomu,   kdo měl před natáčením   minimální zkušenosti a ke   sci-fi si ani nečuchnul. To   byl fail všech failů a   scénář si Penn s Kinbergem   taky asi za rámeček nedaj.   Jean, která nám vstala z   popela a stal se z ní mutant   ze všech   nejmutantovatější,   holohlavý protagonista,   který nás provázel od   jedničky se nám po chvilce   rozpadnul na atomy a k tomu   banda lacinejch potetovanejch,   piercingama prošpikovanejch   neherců s dikobrazím   polibkem nebo napěchovanejma   trojkama v uplém latexu?   Tohle fakt ne!! Moje tolerance   má svoje meze,ale to prostě   nešlo. Nuda a trága, jinak   to ani nazvat nejde. Tohle už   nemohla zachránit ani   krásná Mystique, ani   slušný efekty a ani novej   účes Storm...díky pane   Ratnere, že aspoň toho   Magneta s Wolverinem jsi nám   nenechal poletovat v   popílkovém skupenství   --->za světlé chvilky a   závěrečnej fight na   Alcatrazu 50%
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Je otázkou jestli je trojka   nejlepší nebo nejslabší,   prostě teď je nalezen lék   pro mutanty nebo proti   mutantům a hrozí jeho   zneužití. Magneto vyvolá   opravdovou válku mutantů   proti všem. Triky a efekty   jsou špičkové, je otázkou,   jestli to není na úkol   děje, prostě spíše bych se   přiklonil k nejlepší   jedničce. Profesor Xavier je   jednou z mutantek zabit, což   ději trochu škodí - s ním   byli mutanti dobra   silnější.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2012
Zábavné bylo vidět trojku   před dvojkou - skoro bych i   řekl že divácky   zajímavější. Vše se   postupně hezky vysvětlovalo,   ale děj to nezasáhlo.   Zaměření se na   individuality mě ale úplně   nesedělo. Týmovost X-menů v   předešlých dílech dávala   příběhu větší kouzlo.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2018
║Rozpočet   $210miliónov║Tržby USA   $234,362,462║Tržby   Celosvetovo $459,359,619 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $968,232 //počet predaných   kusov ?║ Tržby za predaj   DVD v USA $129,771,012   //počet predaných kusov   6,198,070║ Detailnejšie   vykreslenie postáv ako tomu   bolo zvykom u prvých dvoch   dieloch zmizlo, ostala už len   slušná akcia, ale   našťastie je to aj tak dosť   prijateľný film v tejto   sérii na to že bola   vymenená režisérska   stolička. /videl v kine: 85%/
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2009
Změna režiséra znamenala   pro mě osobně jediné...po 2   víceméně myšlenkových   dílech přichází v   podstatě akční film,   stojící veskrze už jen na   efektech. Děj je tak nějak   ukončen (vynechám-li Magneta   hrajícího v úplném   závěru šachy), zas tak   velká dějová linie se tu   nerozvíjí. To ale vůbec   nevadí, protože ty efekty to   celé nahradí. Alespoň pro   mě byl tento díl na   speciální efekty lepší   než ty předešlé 2.   Celkově jde o výborné   sci-fi, ač můj oblíbenec   profesor Charles Xavier tento   film nepřežije.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2006
Důstojné vyvrcholení   trilogie,které nepostrádá   bezva efekty a dobré scény a   i ten příběh má v základu   slušnou kostru,ale vše je   takové nemastné   neslané,lépe řečeno suchý   příběh,který ve mě   nezanechal skoro žádné   stopy - sice se na film dobře   dívá,magnetova kouzla jsou   kouzelná,ale nic víc.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2020
Poslední vzdor nám   připravil více triků a   akčních scén. Nicméně z   mého pohledu to sérii moc   neuškodilo.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2012
Stále dobrý
Sice dějově asi nejslabší   díl,ale zase lepší efekty a   akčnější.Škoda,že   nechali Scotta a profesora   umřít.Ostatní filmy budou   asi jen nastavované kaše...
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Vzdoruj s X-Meny
Třetí díl první trilogie   X-Men je mnohem víc akční a   osudové pro několik   hlavních postav. Zpečetí se   tu tak některé osudy hrdinů   i záporáků ze světa   X-Menů. Ale natočeno je to   velmi dobře.
Tom_Hardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Ratner výrazně nezklamal a   ani nepřekvapil. V jeho   podání se inteligentní   komiksová adaptace s hutnou   psychologickou základnou   přetavila v neškodnou   rodinou zábavu alá   Spider-Man. Jenže stejně tak   jako není Ratner Singer, tak   má daleko i do Raimiho.   Ratner má jediný, zato dost   výrazný problém –   naprosto neumí pracovat s   emocemi. Pokud jde o efektní   akci, je Ratner víceméně   doma, ale jak jde o   charaktery, je nejistý a   výsledek je značně   rozpačitý. Ratner bohužel   nepochopil mnohé postavy,   díky čemuž se občas   některé charakterově mění   prakticky z minuty na minutu a   tak třeba po pár stylových   větách náhle Wolverine   vyšvihne heroický proslov,   ovšem takovým způsobem, že   se to k němu vůbec nehodí.   Podobných „odboček“ je   ve filmu až příliš mnoho.   Scénář rozhodně měl   potenciál a ani Ratner ho   nedokázal naprosto zabít.   Ale z každé druhé scény   čiší průměrnost a   některé vyšumí tak, až to   zabolí. Nikoli ostudné, ale   trestuhodně průměrné   zakončení...
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Popcornový a bohužel i   místy docela nelogický   konzumní komiks, v němž se   mutanti dělí na   „třídy“, aby to bylo pro   mládež lépe stravitelné,   vztahy mezi postavami jsou   maximálně zjednodušené, a   hlavní hrdinové   přicházejí na scénu ve   stylu Strážců vesmíru. Do   toho kvanta záběrů, kdy   kamera rádoby velkolepě   obletuje ústřední postavy,   a jak se film ubírá   kupředu, loučíme se s   jedním milovaným mutantem za   druhým (obzvlášť mne   zamrzela ztráta Scotta   Summerse). Není čas na   nostalgii a dlouhá loučení,   protože všechno se děje   strašně rychle a na nic   není čas. Hlavně tam   napráskat co nejvíc cool   mutantů s co nejvíc cool   schopnostmi a nacpat jim do   úst cool hlášky, které   často bohužel vůbec nejsou   cool, obzvlášť potom v   případě dementního a   trapného Juggernauta.
Ale třetí X-Men   naštěstí nejsou jenom   průšvihy, protože   dědictví v podobě   rozpracovaných zápletek z   předchozích dílů se zbavit   nelze a logická návaznost   tady být musí. Je dobře,   že je tento díl v   porovnání s dvojkou   kratší, protože vlastně   nijak nerozvíjí vztahovou   rovinu a zaměřuje se pouze   na akci, hrozí tudíž, že   kdyby byl delší, tak by mne   nudil :-). Skutečně, akce je   tu hodně, a ačkoli je   povrchní a ne moc nápaditá,   je natočená velmi slušně a   efekty jsou na hodně vysoké   úrovni. Hudba je dobrá a   občas mne z ní i mrazilo,   ale přesto mi chyběl   především ústřední motiv   z předchozího dílu, který   byl, jednoduše řečeno,   skvělý. Herci jsou také   bezva, což není žádná   novinka, neboť jsme to   zjistili již během prvních   dvou filmů. Tentokrát však   nemají moc co hrát, jenom se   musí tvářit dostatečně   drsně či, chcete-li,   akčně. Přesto, pokud bych   měl i tentokrát někoho   vyzdvihnout, byla by to Halle   Berry, jejíž Storm konečně   dostala dostatek prostoru a   jako jedna z mála postav   také má co hrát (a to, co   hraje, hraje podle mne   výborně).
Kritikou   jsem, jak vidíte, nešetřil,   protože jsem ve výsledku   docela zklamaný, a je to   hlavně nostalgie a vřelý   vztah k postavám, které mi   zabraňují dát nižší   hodnocení, protože pokud   bych měl srovnávat s jinými   žánrovými filmy, viděl   bych tu (bohužel) značnou   podobnost s Fantastickou   čtyřkou. A to není moc   dobré. Ale mohlo to dopadnout   mnohem hůř, takhle to sice   je hodně konzumní zábava,   ale dějové linky byly   vesměs důstojně dotaženy,   a dokonce nechybí ani   otevřená zadní vrátka.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2014
X-Men: Posledný vzdor
Slabota a nuda.Počas filmu   uvidíte asi iba 2 súboje a z   toho si iba 1 užijete.Magneto   to však pre mna   zachránil(Keby tam nehral   bolo by to iba za 2 hviezdy).
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.4.2009
Celkem slušný filmeček,na   dvojku síce nemá ale aj tak   nadpruměrne dobrý.Bryan   Singer síce nerežiroval a je   to pěkne videt.Musím,ale   pochválit vizuálni stránku   filmu,která je asi ze všech   nejkvalitnejší.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Opravdu konec?
Tak si myslím že to je   nejslabší z toho co jsme   zatím viděli .Lék proti   mutantinizmu ? Magneto se bál   že bude zničen jeho svět   až zaplatil sám svou ztátou   schopností.Jeane sice   kolaborovala k záporňákům   ale nakonec to dobře jako   vždy dopadlo.
hlavsa5
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2011
Tak tady trojka ne   pokulhává, ale přímo se   belhá za předchozím filmem   a jedničku už nedostihne   vůbec.
stvspm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Už se těším na 4 a 5
Velmi pěkná trojka luxusní   triky i nádherná hudba.   Dlouho jsem přemýšel jakou   mutaci by jsem chtěl mít   Já. No já by jsem jich těl   mít asi více.. takové   magneto, storm nebo další   vychatávky by se mi líbyly.   Ani létání by nebylo   špatné. Škodá, že 5 díl   bude až v roce 2011:( ale 4   také není špadná:)
huron
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2007
Z hlediska akce nejlepší   díl série. Skvělá byla   hlavně scéna střetu Xaviera   s Phoenix. O záverečné   řeži nemluvě. Ale obsahově   byl film hodně chudý, bez   výraznější vnitřní   dynamiky, místy se   zbytečným patosem. Moc mi   bylo líto také postavy   Anděla, která podle mě   měla obrovský potenciál.   Celkově jsem ale spokojený,   dostal jsem, co jsem chtěl.
ValaMalDoran
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Přikláním se k tomu, co už   tady někdo řekl. Hodně   triků, schopností a nových   postav. Né že bych nechtěla   mít nějakou pěknou   schopnost jako procházet   zdmi, ale proč v tom filmu   stěhovali celý most v SF,   jen aby se dostali na ostrov,   kde byla nemocnice?   Odpočinkový film, který   bych si nikdy do své sbírky   nekoupila.
Naki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Asi nejslabší pokračování   z těchto tří dílů. Je   pravda, že po akční   stránce jsme si přišli   konečně na své. Alespoň   něco nás uspokojí.
Strength
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Singer neměl od X-menů   odcházet, protože je tím   totálně zabil. X-men 3:   Poslední vzdor byli jedno   velký zklamání. Děj byl   prakticky o ničem. Z   bojovníků za svobodu a   právo volby udělali smečku   anarchistických hrdlořezů a   Xavierovi lidi jsou zase ti   správní a hodní. No není   to nuda? Je! Spousta drsných   hlášekTM, který se hodí   spíš do filmu z   devadesátých let. Spousta   trapných a nudných momentů   (pohled na prázné Xavieorovo   křeslo). Ale jednoznačně   největší zklamání byl   souboj Pyra s Icemanem.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Škoda, že změnili   režiséra. Singer to skvěle   rozjel. Jane/Phoenix se nám   tu pěkně vybarví a ten   konec s Magnetem je perfektní   a nechává nám prostor pro   další díl.
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2009
V duchu předchozích dílů   se nese i trojka. Podle mě   stejně kvalitní (pro někoho   nekvalitní) podívaná. Bavil   jsem se skvěle a dokonce jsem   byl u mnohé scény velmi   překvapen. Opravdu zajímavé   koukání, větší množství   mutantů mi přišlo k chuti,   bylo nač se dívat. Mnoho   skvělých triků - souboj   PIRA a ICEMANA, přesun mostu,   ...!
Takže pro mě   velmi slušná trilogie.   Doufám, že brzy přijde na   řadu a do kin čtyřka ... a   tak trochu doufám v návrat   ROGUE a PHOENIX, když MAGNETO   je jasnej ... :@)
BlackElvis
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Trilogie X-Men je jako obraz,   který začal malovat   Michelangelo (Singer) a   dokončilo ho tříleté   dítě (Ratner).
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2009
X-men 3 nezklamal Naprosto   nejlepší efekty.A mnohem   více mutantů.A poslední   souboj propracován do momentu   emoce a náboj to všechno   mělo jen vyčtu že se to   vleklo jinak nic.
biscutstar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.2.2010
nevím co tím režisér   zamýšlel aledobry film to   rozhodně není - chaotický   děj postavy bez charakteru   tento film vynechte zesvého   seznamu
wolvie95
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Narozdiel od jednotky a   dvojky, ktoré boli výborné   svojou prepracovanosťou   charakterov postáv a ich   konaním, tak trojka X-menov   je nastavená čiste na to,   aby zaujala svojou   dynamickosťou v rámci   akčných scén. Tie musím   pochváliť, ale nepáči sa   mi, že tento film na to, že   má v podstate iba hodinu a   pol, sú doňho natrepané   postavy, ktoré väčšina z   nich nie sú vôbec využité,   v podstate v deji nemajú   potrebný priestor a význam.   Taktiež v rámci deja, sú tu   dve zásadné dejové línie,   ktoré v rámci dĺžky filmu   mohli byť ešte lepšie   prepracované. Ale film je   celkovo zameraný na množstvo   akcie, taktiež pozitívum je   rýchle tempo filmu. Taký   nadpriemer, samozrejme   výrazne slabšie od   Singerových počinov..75%
btip007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Třetí díl, jsem viděl   včera vůbec poprvé a musím   říci, že vůbec netuším,   proč jsem se tomuto filmu tak   vyhýbal. Myslím si, že se   jedná o nejlepší díl celé   série. Příběh je velmi   zajímavý a posun v tricích   je také velmi patrný. V   podstatě nemám žádných   výtek a těším se na   další dva díly, které jsem   zatím, také ještě   neviděl.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Byla jsem moc nadšená z   třetího dílu. Od jedničky   po třetí díl rostla akce,   lepší a lepší scény,   více mutantů, skvělý   příběh.
Thomax
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Po skvělé jedničce a chabé   dvojce je třetí díl jako   balzám na duši. Konečně   převládá akce nad mluvením   a na obrazovce se něco taky   děje. Pár much by se sice   našlo - v závěrečném   souboji mutantů žádný z   těch co jsou na Magnetově   straně nepoužívá své   schopnosti a jen tupě běží   vstříc Wolverinově   bodákům, ale jsou to jen   detaily. Pro fanoušky X-menů   povinnost.
eso
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Když jsi mutantem, máš jen   dvě možnosti, co s tím   dělat. Skrývat to, či se   držet v ústraní. Dnešek je   den, kdy se to ale změnilo a   světlo světa spatřil   téměř zázračný lék   proti mutantství. Bohužel   odvrhnout nechtěný a často   proklínaný dar a stát se   opět člověkem není tak   jednoduché, jak na první   pohled vypadá. A zloduch   Magneto (Ian McKellen) na   vyléčení určitě   nepomýšlí. Z předchozích   dílů nám dobře známá   skupina mutantů pod vedením   profesora Charlese Xaviera   (Patrick Stewart) je nyní   posílena o dva nové   bojovníky Šelmu (Kelsey   Grammer) a Anděla (Ben   Foster) a budou to vážně   potřebovat. X-meni musí   rozpoutat nejstrašlivější   válku jakou kdy svět viděl,   jen aby mohli navždy ukončit   všechny ostatní.
Hammer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Na vynikající X2 Bryana   Singera už to nestačí, ale   přesto je X-Men: The Last   Stand dobrý film a stojí za   to si na něj zajít do kina.   Možná kdyby se věnovala   větší pozornost novým   X-Menům ,byl by film ještě   působivější. Podle mého   názoru by filmu prospěla   delší stopáž a kdybychom   se také více dozvídali o   jednotlivých postavách.   Takto se obvykle objeví v   momentech kdy předvedou své   schopnosti, nebo kdy zahynou.   Takže se s nimi ani   nestíháme příliš   ztotožnit.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2009
X-Men:poslední vzdor
Trojky sem se velice bál, že   se odkloní od   předcházejících dílů,   protože to dostal do rukou   jiný režiser a tím byl   Brett Ratner! Ale již po   chvilce sledování trojky sem   se uklidnil! Hrozně mě   nadchl závěrečný   soundtrack v scéně, když   Wolverine musel zabít Jean,   která nedokázala ovládat   svoji sílu, ta melodie mě   úpně nadchla! Jen jsem   dlouho přemýšlel nad tím,   proč Jean, jako jediný   mutant 5.třídy nedokázala   Wolverina zastavit! Ale je to   film a hodnotím ho jako   možná nejlepší z   dosavadních!!!
Ba.tista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2008
Hodně dobrý závěr trlogie   o mutantech. Skvělá kamera,   dobré scény a hlavně   závěrečný souboj dobra a   zla.
SPECNAS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Mladý režisér vetknul   sérii X-men natolik vlastní   styl, že Ratner prostě nemá   kudy. Akční sekvence sice   dokáže stejně efektně jako   předchůdce, dobře si   poradí i s dynamikou a   napětím (film opravdu   svižně plyne), udrží i   slušnou porci chemie mezi   hlavními postavami.Nicméně,   stále jsou to staří dobří   známí se svými problémy z   minulých dílů, je   příjemné s nimi tu hodinku   a půl pobýt a rozhodně   neztratíte chuť se za nimi   podívat v nějakém   pozdějším spin-offu.
SakoVerife
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
treti dil byl pro mne spise   zklamani. nicmene da se na to   v pohode koukat.
xmatasek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Podle mého názoru je   Poslední vzdor nejhorší   díl celé trilogie. Herecký   výkon Halle Berry je naprosto   příšerný a děj je   podivnej. Po výborné   jedničce, horší dvojice a   podivné trojice snad   nenatočí   "dodatkový" 4   díl... a pokud ano, tak ať s   mojí podporou rozhodně   nepočítají.
Čestmír
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Poslední vzdor není špatný   film, ale viděl jsem i mnohem   lepší. Smrti některých   postav jsou spíše směšné   než smutné... celkový styl   vyprávění je trochu   zmatený. Poslední vzdor je   slušným zakončením série,   která musela říct své   sbohem. Nic víc, nic míň.   Žádné filmové překvapení   se prostě nekoná a to i   přes to, že některé scény   mají potenciál být velmi   působivé, rozpočet to   nejspíš nedovolil. Samotná   postava Wolverinea na konci   filmu přestala čerpat ze   své suverenity a trochu tak u   mě ztratila. Jackman za to   ale nemůže, svazuje ho   příběh. Jsem zvědav, co   ukáže samostatný snímek   Wolverine.
pepamitas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Rozuzlení
Mělo to být vrcholné   rozuzlení, místo toho film   nějak utekl a nic moc se   nevyřešilo. nevím, jestli   už tvůrci neměli nápady   nebo jen chtěli nechat sérii   dojet do finálního doku a   zaparkovat. Každopádně je   to na filmu poznat a i když   jsou tam retrospektivy, film   sám o sobě je již jen nic   moc kino koukárna..
CHiPoun
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Všeho moc škodí - moc   dílů, moc mutantů, moc   efektů, moc schopností, moc   .... je to škoda a velké   zklamání.
termit2007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2007
No čekal jsem více
První díl ze série byl   vynikající. Jak to uz je u   dvojek ta byla standardní   pokračování (solidní akce   + nové postavy). V trojce   jsem pořád čekal "až   to začne". čekal jsem   až do konce filmu, který   končil hromadnou bitvou   béčkového typu a s   předvídatelným koncem.   Colkem jsem sklamán. 6 bodů   dávam jenom protože mám   rád filmy dle komiksů a   těch které nejsou vyslovený   šit je málo. Trojku   doporučuji těm co viděli   jedničku a chtejí vědět   jak to bude dál, ale pokud to   neuvidíte, tak o nic   nepřijdete. A pokud   vydržíte do konce titulků,   tak si producenti nechali   zadní vrátka pro   pokračování (jak jinak,   peníze jsou peníze).
Maso_10
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2007
X-Men: Poslední vzdor (2006)
Patry medzi moje najrajsie   sci-fi filmy ake som kedy   mohol vidiet.Je najlepsie zo   vsetkych troch dielov.
Adamec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Třetí pokračování filmu o   mutantech je opět velmi   podařené. Pro ty kteří   jsou vyznavači sci-fi si   určitě přijdou na své.   Velmi pěkná výprava děj   nabitý akcí. Celý film má   ohromný spád.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25029minih25029Drtivý dopad (1998) 
Deep Impact n
minih56390minih56390Východisko (2006) 
Exit n
minih9802minih9802Jumanji (1995) 
Jumanji n
minih66855minih66855Auta 2 (2011) 
Cars 2 n
minih3671minih3671Batman (1989) 
Batman n
minih53738minih53738Nářek duší (2009) 
No-Do n
minih36729minih36729Vdaná snoubenka (2008) 
The Accidental Husband n
minih39455minih39455Auta (2005) 
Cars n
minih43369minih43369Vdáš se, a basta! (2006) 
Because I Said So n
minih70418minih70418Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 
Something Borrowed n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noví mutanti (2020)

 Noví mutanti (2020)
Noví mutanti n
X-Men: The New Mutants
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Boone

(pokračování)

X-Men: Dark Phoenix (2019)

 X-Men: Dark Phoenix (2019)
X-Men: Dark Phoenix n
Dark Phoenix
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Kinberg

(pokračování)

Logan: Wolverine (2017)

 Logan: Wolverine (2017)
Logan: Wolverine n
Logan
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: Apokalypsa (2016)

 X-Men: Apokalypsa (2016)
X-Men: Apokalypsa n
X-Men: Apocalypse
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Wolverine (2013)

 Wolverine (2013)
Wolverine n
The Wolverine
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: První třída (2011)

 X-Men: První třída (2011)
X-Men: První třída n
X-Men: First Class
Žánr: sci-fi / akční / drama / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

X-Men Origins: Wolverine (2009)

 X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Gavin Hood

(pokračování)

X-Men 2 (2003)

 X-Men 2 (2003)
X-Men 2 n
 
Žánr: komiks / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men (2000)

 X-Men (2000)
X-Men n
 
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10