Duben
ohodnotit

Mumie: Hrob Dračího císaře

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Další název:
Mumie3: Hrob Dračího císaře; The Mummy 3; Untitled Rick O'Connell Adventure (prac. název); The Mummy 3: Curse of the Dragon (prac. název); Die Mumie - Das Grabmal des Drachenkaisers / Múmia: Hrob dračieho cisára (SK)
Rok:
2008
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
31.7.2008
„Zlo se právě probudilo.“

Komentáře k filmu Mumie: Hrob Dračího císaře

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 67
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Nevím, proč téměř každý   komentář srovnává   jednotlivé díly Mumie. Já   to beru jako samostatný film,   který spojuje pár kladných   postav. Naopak ve filmu jsou   bezvadné triky, spoustu   neotřelých nápadů,   nechybí ani vtipné   průpovídky. Ani chvíli jsem   se nenudil, snímek má spád,   tempo vydrží až do   závěrečných titulků. I   Maria Bello bezvadně   doplňuje Brendana Frasera a   pasuje mi k němu stejně jako   Luke Ford jako mladý   O´Connell.
clara.bow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2013
Osobně je podle mne tento   díl ze všech tří ten   nejslabší. Chybí mi zde   především účast Rachel   Weisz v roli Eve, bez které   mi to už nepřipadá tak   zajímavé. Technicky opět   dokonalé, ale jaksi to oproti   předešlým dílům ztratilo   tak trochu šťávu...
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2012
Tak už to v životě chodí -   Imhotepův příběh se   uzavřel, malý neposeda Alex   O'Connell dospěl a na diváka   čeká další exotický   nebožtíček... A protože   mám pro takovéhle pohádky   slabost, dobrovolně   přiznávám, že čínské   záhrobní dobrodružství se   mi líbilo úplně stejně   jako to egyptské. Film má   všechno, co si u tohoto   žánru můžeme přát:   skvělou výpravu, působivé   efekty i odsýpající   děj.Navíc můžeme trošku   nahlédnout i do tajemné   minulosti staré Číny, anebo   se seznámit s proslulým   himalajským yettim.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2008
vynikající, vřele   doporučuji na to zajít.   Opravdu se nemusíte bát, že   se budete nudit!! Já se   nenudila a to mumie zrovna   dvakrát nemusím :-)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2008
První Mumie mě nadchla, na   druhou jsem si zvykla, o   třetí jsem se bála.   Přečetla jsem pár recenzí   o třetím díle a šla jsem   na to jenom kvůli Brendanovi.   Nakonec to nebyla taková   hrůza, viděla jsem horší   dílka. Jsou tam slušné   akce, Hannah tam má dobré   hlášky, Fraser je super,   Bello(ová) nemastná   neslaná, Yeoh(ová)a Jet Li   standardní. Občas je něco   přetažené do absurdna - viz   Yetiové, ale budiž, není to   film o kterém se musí   přemýšlet a nakonec   nelituji, že jsem šla.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.2.2009
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Asi nemusím říkat, že jsem   se na třetí pokračování   mého oblíbeného   dobrodružného filmu   těšila, jenže ono to zase   tak dobře nedopadlo. Proč   vlastně vzniklo třetí   pokračování až po tolika   letech? Zřejmě proto že si   chtěli připomenout výdělky   dílů předchozích a   rozhodli se oživit hlavní   hrdiny i když ne všechny.   Přeobsazení Evelyn nebylo na   místě, neznám důvod proč   se Rachel Weisz neobjevila v   tomto díle, je to rozhodně   škoda, ale přeobsadit jí   byla velký chyba, vždyť se   to dalo vyřešit jinak,   obzvláště se na Marii Bello   těžko zvyká, když Rachel   byla v té samé roli   dvakrát, navíc volba   herečky zcela nešťastná,   to kouzlo a jiskru kterou   mělo manželství Ricka a   Evelyn je tady pryč. Ona je   moc křečovitá, navíc tohle   byla úplně jiná Evelyn, ne   taková jakou jí známe, v   podstatě mohli z Bello   udělat novou ženu s jiným   jménem a efekt by byl mnohem   lepší.

To   ovšem není jediné co je   pryč, zmizel vynikající   humor, který vystřídal jen   ten trapný, který staví   především na narážkách   na předchozí filmy, stejně   tak byl divák ochuzen o vtip   Jonathana, což řekněme si   upřímně je škoda. To, že   se na scéně neobjeví   Imhotep není žádná   novinka, třikrát křísit   tuhle postavu by asi nebylo   dobré, ale ono přivést k   životu čínského císaře   nebylo zrovna dvakrát   nápadité. Jet Li je v té   roli skvělý, hodí se na to,   je to slušná záporná   postava jenže film disponuje   lacinými triky, které   možná uspějí v XXX (ano,   režisérem snímku je právě   Rob Cohen), ale tady je to   hrozné. Císař plivající   písek, připomíná spíš   císaře plivající   čokoládu, z každé   digitální podoby čiší   lacinost Dalším problémem   jsou samotné dialogy,   nemůžu si pomoct, ale filmu   daleko víc slušelo, když se   tam nemluvilo. Scénář k   tomuhle filmu stojí za starou   belu. Tady totiž nejde ani   tak o to zničit mumii, ale   především hloupě žvanit a   řešit rodinná dramata.   Jednoznačně zklamání, ono   to mohlo fungovat, kdyby to   nebyl třetí díl, kdyby to   byl samostatný film s novými   postavami, tak budiž, ale   coby pokračování to prostě   ne!!!
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2016
Viděl jsem ten film asi 3x a   porád dokáže zabavit. Je to   samozřejmě pohádka, ale   pěkně koukatelná. Nejedná   se o filmový zázrak, ale   triky, vtípky, akce byla   slušná, film odsejpal,   takže u mně za 60%.
gabikazavacka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2009
múmia a la komunistická čína
to je už poriadna sila,   múmia čínskeho císara a   nejaký komunistický   generál. veľmi mi tu už   chýbal starý dobrý   imunhotep. režízer mal   ostať len pri jednotke a   dvojke, lebo ten tretí diel   je naozaj veľká somarina.   nejaká múmia lieta na   lietadle, brodí sa v snehu v   himalajách.
vidno že   to bol už na silu natočený   film.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Jednoduchý příběh s velice   nudným dějem. I takové   filmy mohou občas nadchnout,   ale tentokráte to   nezachránily ani poměrně   dobré efekty a triky, ba ani   oblíbený Jet Li, který   dostal minimum prostoru a   většinou je k vidění,   zcela zbytečně, v   digitální podobě. Když už   filmaři použijí v   příběhu skutečné reálie   (hliněnou armádu, kterou   mimochodem nenalezl žádný   západní archeolog, ale   čínští rolníci při   kopání studně v roce 1974)   mohli by se jich, alespoň   částečně, držet. Jelikož   mám možnost srovnání, tyto   vykopávky jsem viděl na   vlastní oči, bylo pro mě   filmové ztvárnění velkým   zklamáním. Současně si   však uvědomuji, že pro   spoustu diváků, zejména   amerických, je všechno co je   za hranicí vlastního státu,   pouhým bílým místem na   mapě, a takové prkotiny   neřeší.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.9.2016
Faktem je, že jsem   neočekával žádný zázrak.   Ten se taky očekávaně   nedostavil :-). Na druhou   stranu dobrodrůžo je to sice   víceméně dobré, ovšem   nemělo být nikdy spojováno   s filmy Mumie 1 a 2. To filmu   jenom uškodilo, protože   fanoušci těchto filmů   čekali, že to bude zase   pecka.
Bohužel se tak   nestalo.
A je pro to   více faktorů. Za první -   nehrála tu R.W. a už to dost   vadilo. Změna prostředí a   hlavně režiséra. Dál snad   ani nemusím pokračovat.
A opět se vracím k   otázce peněz - stálo to   tvůrcům vůbec za to?   Nestačilo jim těžit s   úspěchu prvních dvou   filmů?
Odpovím si   sám - očividně NE.
Petra.Barbie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Konkurence Indyho Jonese:-))
Právě jsem se vrátila z   kina z třetího   pokračování Mumie. Budu   upřímná, důvodů, proč   jsem na tento film šla, bylo   hned několik: Jednak mi dnes   končila platnost slevového   kupónu pro dvě osoby v   Palace Cinemas a nechtěla   jsem ho nechat propadnout,   dále mne zaujala upoutávka   promítnutá při mé   předchozí návštěvě kina,   přišla mi totiž zajímavá   výprava, no a do třetice -   po dlouhé době v našich   kinech dabovaný zahraniční   film, to je už pomalu   vzácnost:-))
K filmu   jsem před jeho shlédnutím   měla spíše neutrální   postoj, říkala jsem si, že   i když mne třeba nezaujme   děj, alespoň výprava a   efekty vypadají víc než   zajímavě, navíc mi přišlo   atraktivní přesunutí   prostředí z Egypta do   Číny. První díl Mumie mi   přišel zajímavý tak na   jedno shlédnutí, dvojka s   "obnoveným"   Imothepem trapná, že jsem ji   ani nedokoukala. Říkala jsem   si tedy, že změna   prostředí by snad mohla   filmu prospět. A výsledek?   Jsem příjemně překvapená.  
Celý film se nese v   akčně - dobrodružném   duchu, což jsem u   předchozích Mumií   postrádala. Ano, nacházela   jsem hodně podobností s   nejnovějším dílem Indyho   Jonese, ale neberu to jako   negativum, spíše naopak -   jiný přístup k tématice   Mumie a příběhu jejích   aktérů filmu jen prospěl.   Také v Mumii máme stejně   jako u Indyho pokračovatele   nové archeologické generace,   i zde je otevřená tajemná   hrobka s důmyslnými   starobylými mechanismy,   stejně jako ruské komando v   Indym, i zde má o císařovo   mumifikované tělo eminentní   zájem vojenská jednotka.
Vzhledem k tomu, že   předchozí představitelka   Evelyn mi v hlavě nijak   výrazně neutkvěla, byla   přítomnost Marii Bello v   této roli docela příjemnou   změnou. Neubránila jsem se   ovšem pousmání nad tím,   že otec Rick a syn Alex   vypadali spíše jako dva   bráchové:-)) Potrhlý   Jonathan mě snad poprvé za   celou sérii upřímně bavil   svými hláškami ("Mumie   nikdy nehrály fér!"), u   mnoha scén rádoby   dramatických jsem spíše   pukala smíchy. Ale bavila   jsem se a to je důležité.   Mno a nějaké ty   nedostatky...tak pravda, ti   yettiové byli poněkud   přitažení za vlasy, ale   budiž...říká se, že   yettiho prý už snad někdo   viděl:-)) Spíš ta proměna   císařovy mumie v   trojhlavého draka mi přišla   dost trapná, působilo to   dost lacině, ale na druhou   stranu - nemůže být vše   absolutně dokonalé:-))Proto   taky tedy ten jeden bodíček   dolů, jinak si myslím, že   po trikové stránce je to   naprosto skvělé, velká   bitevní scéna mumií je   úžasná. V neposlední   řadě oceňuji český   dabing, kde výborně   excelovala Simona Postlerová   dabující Evelyn a Ivana   Milbachová mluvící onu   hodnou čarodějku a   strážkyni pramene   nesmrtelnosti. Jste-li tedy   naladěni na podobnou vlnu,   mohu Vám třetí Mumii jen   doporučit...
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.3.2009
Z celkovej trilógie 1.diel   Múmia, bol najlepší, 2.diel   Múmia sa vracia, bol o čosi   slabší, ale tento tretí   diel Múmie je celkové   najslabší, a navyše aj   dosť nudný. Slávu zožal   len z úspechov predošlých   dielov, ktoré boli   úspešnejšie.
Lienocka22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.6.2009
Jeta Liho v úlohe takéhoto   záporáka si môžme užiť   len málo kedy :) Nebolo to   až také zlé, ako som   čakala. Zachránila to hlavne   Michelle Yeoh, ktorá bola ako   vždy skvelá. Ak máte radi   múmie, Čínu, Yetiho a iné   potvorky, tak tento film je   určený práve vám :o)
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Tak taky přidám pár   řádků, že by strhující   podívaná plná očekávání   - v žádném případě.   Kdyby se nepřidával snímek   jako mumie, člověk by   nesrovnával s předešlými   díly a řekl by že film   akční scifi - jde to. Ale je   fakt že syn přestárlý a   otec stále stejně mladý,   manželka se k němu vůbec   nehodila, chyběl jí sexappel   a vtip no to tajmno taky nic   moc. Takže v závěru mě   film zklamal a budu se   těšit, že někdo vymyslí   něco lepšího a   záživnějšího, než jsou   války co nemají smysl.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Další pokračování Mumie   mě trošku zklamalo čekal   jsem asi od Roba Cohena více.   Příběh je jednoduchý a   celé to stojí na efektech a   Jet Li to také nezachránil.   A hlavně mi chyběla Rachel   Weisz.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.11.2015
Levopes
Až na dvoch hercov to s   pôvodnou Múmiou nemá nič   spoločné. Teraz prichádzame   do Číny, kde sa má   prebudiť terakotová armáda   a dobyť svet. Do toho rôzne   mutácie zlého cisára a   objavenie yetiho, vlastne   troch. Čo najviac chýba, to   je Imhotep a hlavne jeho   milá, takže Brendan Fraser   film nezachráni a nemôžem   sa zbaviť dojmu, že vo filme   pôsobil úplne znudene a   akoby ho tam niekto donútil   to odohrať. Triky nič moc,   dej nič moc, drvivá   väčšina vecí priam   infantilných. Jediné   pozitívum pekné scenérie,   hudba a niektoré   dobrodružné momenty. Inak   obrovské sklamanie
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Třetí díl opět   nezklamal.Výborné vizuální   efekty,vtipné situace a   dobré akční scény.Dračí   císař v podání J.Li   kterého oživý se snaží   probudit svoji armádu aby   ovládl celý svět.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2009
sice jsem moc nečekal ale   Egypt mám také rád tak jsem  
to dokoukal a   nic moc sic se to dá vydržet   ale mně osobně to moc   nevzalo
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2008
Nepovažuji třetí díl za   zklamání.Svým   předchůdcům ostudu   nedělá, ale má přece jen   takový jinačí nádech.S   novým dobrodružstvím   O´Connelovi řeší rodinné   problémy se svým již   dospělým synem Alexem, jež   odhalil hrob Dračího   císaře...S dobrodružnou   látkou se Rob Cohen vyrovnal   celkem zdatně.Stejně   považuji jeho Dračí srdce   za lepší počin.Moc času k   nudění se mi   nedostalo.Vizuální efekty   poměrně zapůsobily.Jet Li   jako Dračí císař dostal   schopnost ovládat několik   elementů, ok fajn, beru i tu   přeměnu v draka, ale ta   druhá transformace v   příšeru už bylo trochu   moc.Nová Evelyn mi vzhledově   vůbec nesedla a na její   tvář jsem si těžce   zvykal.Docela mne zklamaly   finální boje Michelle vs.   Jet, který byl poněkud   odfláknutý.A v souboji   Brendan vs. Jet mohli tvůrci   zase přitlačit na   napínavost.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2010
třetí pokračování je o   malinko lebší než dvojka,   je to už o něčem jinym,   chci říct, že už se   nejedná o Imhotepa jako ve   dvou předchozích, ale o   čínského císaře. Jenom   velká škoda, že v tom   nehraje Reichel Weisz, ale   alespoň Brendan Fraser hraní   ve filmu neodmítl. Ale i tak   tento díl nepřekonal   jedničku, která je ze série   nejlebší.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Když před takřka deseti   lety vtrhal do kin první   Mumie jednalo se o velice   dobrý mix akce, hororu a   komedie. Jelikož se jednalo o   divácky úspěšný snímek   netrvalo dlouho a objevilo se   o něco slabší   pokračování, které mělo   na starosti stejný tým. Teď   po letech se Mumie opět   vrací a jediní kdo zůstali   ze staré party jsou Brendan   Fraser jako sympatický   hlavní hrdina Rick O´Connell   a John Hannah jako jeho   věčně ukecaný švagr.   Stephena Sommerse nahradil   nepříliš dobrý řemeslník   Cohen a dokonce i sympatická   kráska Rachel Weisz jako   Rickova manželka byla   nahrazena. Místo egyptského   Imhotepha zde tentokrát   řádí čísnký císář s   tváří Jeta Li, který už   sice neumí takové   parádičky s pískem a vodou   ale na druhou stranu dokáže   mutovat na směšného   tříhlavého draka nebo na   něco velkýho chlupatýho co   nejsem schopen popsat.   Nejzajímavější na filmu je   to, že i když se v něm   pořád něco děje   neuvěřitelně nudí. Hlavní   hrdinové se sice pořád   snaží tvářit cool a   trousí hlášky avšak i ty   jsou tentokrát naprosto   ubohé. Akční scény jsou   nudné a není na nich vidět   rozpočet, kterým se autoři   ohánějí. Dokonce ani Li   nedostal prostor k tomu aby   nám ukázal, že ještě   pořád umí kopat. A co se   týče příběh tak o tom se   raději rozepisovat nebudu.   Opět se tedy stalo to co se   stává velice často, tvůrci   chtěli něco vytěžit z   úspěšného snímku a   zkazili všechno co mohli. Už   je nechte spát a přestaňte   je pořád křísit.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2014
Jednoznačně nejslabší díl   Mumie, prostě se nedá   transformovat Mumii do jiných   reálií, třeba do Činy i   když po stránce digitální   se na film dívat dalo (za 10   let se počítačové programy   vylepšily), po stránce   dějové to opravdu egyptským   dílům nesahalo ani po   kotníky (terakotové vojsko -   dobré, ale to je asi   všechno) - možná je to i   tím, že o Egyptě toho víme   mnohem víc - potvory mumie   jsou věrohodnější.
superfilmar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.6.2012
Mumie už zase nehrají fér
Třetí Mumie je pro mě   docela zklamání, určitě se   z filmu dalo vytěžit víc.   Na filmu jsou nejlepší   neokoukané čínské   exteriéry, ale nad Egypt v   této sérii fakt není.   Yettiové celkem dobří.   Brendan Fraser zase válel,   Jet Li byl taky výborný, jen   mohli jeho obličej ukázat   častěji a ne jen na   začátku a na konci.   Závěrečná bitva byla   skvělá, ale tenhle film   vznikl už asi jen opravdu   kvůli penězům. Aspoň, že   pošahaný příběh   zachraňuje strýček   Jonathan, kterého nikdo   neumí lépe než John Hannah.   No a nakonec to nejhorší -   Maria Bello vůbec neumí   hrát a Weiszovku vůbec   nedokázala nahradit.   Příběh dobrý (až na   excelentní začátek), akce   průměrná, spoustu trapných   a nelogických scén. Takhle   to skončit nemuselo i když   to byla celkem dobrá zábava.   Zlatej Imhotep! Celkově asi   60%.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.3.2009
Na třetí Mumii jsem se nijak   zvlášť netěšil a tim   pádem jsem nebyl zklamanej   až tak moc. Příběh je už   moc kýčovitej, se spoustou   zbytečných a pro   normálního stravitele i   nelogických věcí, je to   celý takový jednotvárný a   bez většího zaujetí. Triky   byly celkem obstojné, proto   dávám lehounký nadprůměr,   ale jinak je to celkem   trapárna. Jet Li dobrej,   ostatní standart, filmu podle   mýho dost chybí a určitě   by mu výrazně pomohla   přítomnost Rachel Weisz.
Cash89
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Musím se přiznat, že jsem   už slyšel ty negativní   názory a recenze ale že to   bude až takhle podprůměrné   to jsem opravdu nečekal…Že   třetí díly jsou vždy   slabší a horší než   předešlé to je nepsané   pravidlo, to se prostě   všeobecně ví, ale to co   předvedla Mumie 3 to se   prostě jen tak   nevidí…Nevím proč ale   rozhodně největší chyba mi   přišla délka celého filmu,   jen 112 minut je opravdu   hrozně málo na to co se má   na plátně předvést, je to   všechno tak nějak   přeplácané a nedotažené   do konce…Další chyba mi   přišla role Marion Belo,   proti jejímu hraní nic   nemám ale každý kdo aspoň   jednou viděl předešlé   díly je prostě zvyklí na   Rachel Weisz, to prostě   producenti nedomysleli,   nehledě na to že sama Marin   Belo vypadá mladší než   její syn…Naopak co mě   nezklamalo byl hláškující   Brandon Fraser, to co jsem od   něj čekal to jsem taky   dostal a musím říct že   vedle něj ty všechny efekty   kterých tam bylo opravdu   hodně vypadají jako z 50.   let…Jakoby si tvůrci   řekli, naházíme tam co   nejvíc monster a nemrtvých   bojovníku, akční scény   máme, všichni vypadají cool   a má to správný rodinný   náboj a pár vtípků, nikdo   se nebude nudit…Jestli   tímto stylem budou   přistupovat ke čtvrtému   dílu, tak to si rozhodně   nechám utéct!!!
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Rick O'Connell je pořád   frajer, ale vše ostatní je   špatně. Otcovsko-synovská   linie nefunguje jak díky   nulové chemii, tak díky   faktu, že Luke Ford vypadá   pomalu starší, než Brendan   Fraser. Maria Bello, jakkoli   ji mám jako herečku rád, je   castingovým přehmatem roku.   Její "nová" Evelyn   naprosto postrádá   roztomilost té   "staré", nemluvě o   faktu, že snaživým   britským přízvukem   skutečnou Britku zkrátka   nenahradíte - jiný styl   herectví, úplně jiný   projev. Michelle Yeoh a Jet Li   mají epizodní role,   přičemž i těch několik   málo soubojů, ve kterých se   objeví, se v záplavě triků   ztratí. Zůstává tak   akorát povedená výprava a   sem tam vydařenější   fórek. To ale nezachrání   fakt, že trojka (na rozdíl   od předchozích dílů) není   dobře promazaným strojem,   neboť se výrazně pozměnil   tvůrčí tým a je to znát   – chybí tomu   <i>ta</i>   klíčová souhra, díky   které byla jednička   geniální a dvojka   snesitelná…
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.8.2016
Začátek ve staré Číně se   hrozně táhne a je to nuda.   Velké zklamání je výměna   Rachel za nějakou pipku,   která nemá vůbec šťávu.   No a potom...tolik povyku   kvůli probuzení   nesympaťáka století Jet Li?   Že bych se na něj   nevykašlal.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2009
A je to tady!Tretia filmová   múmia a vznikol z toho   shit!Naozaj som niekedy len   sedel z otvorenou pusou a v   duchu hovoril,čo ten Cohen z   Mumie urobil.Je jasné,že   Sommersovi išlo nakrúcanie   filmových Mumii oveľa   lepšie.Cohen je rejža na   prd,nedokáže natočiť   žiadnu dramaticky dechberúcu   scénu.Vo filme padnú asi tri   hlášky a konec.Nič inšie   nečakajte!Ani hudobný   doprovod nestojí za to,ani   tie efekty nestoja za   to.Dokonca ani Jet Li,ktorý   tam parkrát povie nejaké   somariny po čínsky,aj tak   som mu nič nerozumel a   predvedie nám pár   vydarených akčných   scén.Škoda bola aj to,že   Weisz odišla,ale to som ešte   nečakal,že dostanem takúto   podpásovku.Slušná akčná   jazda,ale tí,ktorí   očakávajú akčnú humornú   jazdu ako v predošlích   dieloch,tak tí budú na plnej   čiare sklamaní.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2008
Neni to sice tak dobre jako   prvni dva dily, ale sranda a   dobrodruzne prvky tomu   nechybi... Dobre me pobavili   Yettiove :-)
terka69
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2008
kapka vtipu, trocha dobrých   efektů, další mumie, a   jiné obsazení(Rachel Weisz),   už to není ono, podle mě   tenhle film už neměli   točit, ale zas pro ty kdo   třeba neviděli mumie   předešle, to muže byt   docela dobry film, ale kdo by   neviděl mumii 1,2 u které   jsme se mohli smát polovinu   filmu že?!
Clockwork
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.9.2008
jednim slovem nesmysl na   megatopentou,jediny co me   mrzi,ze se Jet Li nechal   ukecat do takovihle picarny   !!!
ValaMalDoran
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tak třetí díl zklamání   určitě není. Akorát paní   O´connelová mě zklamala.   Maria je taky dobrá herečka,   ale škoda, že tam nehrála   původní herečka. Jinak děj   vymyšlený skvěle. Holt   mumie zase řádí. Nejvíc se   mi líbili Yettiové. A   nesmrtelná bych chtěla být   taky.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2009
No určitě to není taková   hrůza jak se tady píše ,   alespoň pro mě ne. Ano na   první dva díly tohle   pokračování ztrácí , ale   nutno podotknout , že se   stále jedná o lehce   nadprůměrný blockbuster ,   který ovšem postrádá   lepší režii a rovněž   scénář není z   nejpovedenějších.   Viditelným záporem je   neúčast Rachel Weisz ,   která zde citelně chybí a   také celková neurovnanost   celého snímku , který je   místy zábavný , ale poté   vždy přijde hodně hluchá   pasáž a těch hluchých   míst je víc , než by bylo   zdrávo. Hodně se mi líbilo   digitální ztvárnění   Yettiů , kteří byli   perfektní , ale jejich   potenciál nebyl ani zdaleka   využit a to platí i o filmu   samotném. Celkově je to na   lehčí nadprůměr , který   na pobavení stačí a   uvidíme jestli tvůrci   nechají tuhle sérii   pohřbít s tímto dílem a   nebo na režisérskou   stoličku dosadí někoho   trochu schopnějšího ,   který ji opět pozvedne   výše. Nejlepší volba by   byl opět Stephen Sommers ,   který má ovšem v současné   době své práce dostatek.
Naomi21
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.6.2012
Hodně slabý odvar. Druhému   dílu tenhle třetí nemůže   sahat po kolena a na první se   dívá z pohledu mravence. I   když začátek není   špatný. Jet Li a Michelle   Yeoh v úvodu slibují   exotickou podívanou, film se   pěkně rozjíždí...ale pak   se to jaksi zadrhne. Brendan   alias Rick si stále   zachovává něco z toho   starého známého dobrodruha   a poněkud krkolomně loví   ryby. Takže za Brendana   dávám plus. Horší je to s   dalšími postavami. Maria   Bello je sice dobrá herečka,   ale ona prostě Evie není.   Rachel Weisz dala postavě v   prvním a druhém díle   takové kouzlo, které u Marie   chybí. John Hannah je zde jen   aby jej poblinkala kráva a on   mohl sem tam prohodit pár   občas vtipných, občas   trapných vět. Jet Li by si   zasloužil jsko úhlavní   padouch více prostoru a   lepší vyobrazení císařovy   povahy (hliněná verze ve   většině filmu prostě   nestačí). Celkově je film   takovou jednohubkou, která   vás nenasytí a možná si   poté raději pustíte   (klidně i po   desáté/dvacáté/sté...   první Mumii s Brendanem a   Rachel).
MaKy92z
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.2.2010
Niekedy sa mi zdá, že v tom   Hollywoode už nevedia, čo   majú ozaj nakrúcať.   Príkladom je táto   "blbostka", takto by   som tento film pomenoval.   Navyše to má hlúpy a nudný   dej, nehovoriac o námete   ktorý je dosť primitívny.   Na predošle diely táto   "blbostka" určite   nemá. Jediné, čo tu za   niečo aj stojí sú efekty.   "INAK JE TO ÚPLNÁ   HRÔZA"!!!!!.....!!!!!...   ..!!!!!.....
Llewelyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Trilogie mumie je nevšední   myšlenka-neříkám   námětem, spíše   zpracováním. Vím že je to   dobrodrzžná komedie, ale   přeci bych humoru ubral, film   tak ztrácí přitažlivost a   napětí, který by mohl mít.   Začátek vypadal velmi   slibně, nejspíš proto, že   byl udělán v duchu   čínských velkofilmů, ale   následný americký příběh   mi to kazil.Střet dvou kultur   pro mě jasně vyhrává   Čína, kdyby tak byl celý   film, mohl by si zasloužit   mnohem víc. Přesto se jedná   asi o nejlepčí z Mumií...
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2018
Dobrý děj, konečně   originální nápad, skvělý   efekty, krásné prostředí,   yetti, vše by šlo. ALE.   Nesnáším, když se v   navazujících filmech změní   jedna z postav a hlavně,   když je to ta hlavní. Tím   si to dost pokazili, dobře,   že tam nedali modrookou   blondýnu. Jinak náboj film   neztratil a vůbec mi   nevadilo, že už nejde o   Egypt, právě naopak.
leunka592
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2009
Pěkný film, krásné bojové   scény i Yetty byl dobře   vytvořen. Ale přesto mi   připadá nejslapší z celé   řady.
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Zábava ... !!!
Tak ve třetí Mumii, je toho   opravdu hodně, ale právě TA   Mumie, z názvu, mi chybí -   trochu škoda, ale z recenzí   a trailerů to bylo nad nebesa   jasné.
BRENDAN FRASER,   jak jinak, se celou dobu   stará o zábavu a svými   škleby způsobuje cukání v   obou mých koutcích. Nová   představitelka ÝVY - MARIA   BELLO je konečně sexy jak   má být a, zdá se mi, více   se hodí právě k BRENDANovi.   No a jediné z čeho jsem dost   nahněván je JET LI a   MICHELLE YEOH, kterým nedali   tvůrci vůbec prostor aby   předvedli co oba tak dobře   ovládají ... škoda,   přeškoda!!!
Jinak je   Mumie_3 zábavná, akční,   dobrodružná a efekty   nadupaná. Až na   nedostatečný prostor pro LI   a YEOH jsem byl spokojen ...   :@)
AshT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2009
V kině jsem na tom byl   viměneili tam herečku   manželku jinak:Vše při   starém i bratr Jonathan to   skvěle opepřil   nakonec.Takže to nebylo   vůbec špatné a jsem   rozhodně rad,že to vzniklo.
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2010
Vzhledem k předchozím   dílům se toto velmi těžko   hodnotí.Rozhodně tam toho   hodně chybělo nebo alespoň   já jsem to postrádal.Jednak   určitě Egypt,jednak určitě   mumie a jednak určitě   Imhotep.Ačkoli bar   pojmenovaný po něm,tak ten   mě až rozesmál.A kdo mi tam   chyběl nějvíc,byla Evelyn v   podání Rachel Weisz,jejíž   následnice celé dílo hodně   pokazila.Nicméně pořád se   na to nechá koukat,ale   raději si 5x po sobě pustím   ty předchozí díly.
Alix
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.8.2015
Tři hvězdy dávám jen z   nostalgie, ale myslím, že   toto se už točit nemělo.   Hlavně tomu hodně uškodila   výměna hlavní herečky a   dospělý syn tam taky moc   parády neudělal.
dreamerCZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2019
Mě se ten film líbí. A   líbí se mi docela dost. Po   technické stránce opět   pecka. Ale to obsazení :(   Synátor ústřední dvojice   je takovej   "sympaťák", že   člověk lituje toho, že ho   nesejmula nějaká past hned v   úvodu filmu. Jet-li nikdy   nebyl dobrej herec a jeho   charisma ani zdaleka   nedosahuje charisma Arnolda   Vosloo. No a největší   tragédie je ta afektovaná   bréca, co nahradila krásnou   a něžnou Rachel. To je fail   jako prase :(
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Musím říct, že předchozí   dva díly Mumie mám opravdu   hodně ráda, ale tohle..   Upřímně řečeno jsem byla   docela mimo, když jsem   zjistila, že to je   pokračování té úžasné   Mumie. Musím to tu hodnotit   jako úplně samostatný film   a neohlížet se na to, že to   mělo nějaké přechozí   díly, protože kdybych na ně   myslela, tak by bylo   hodnocení horší. Nejvíc   mě asi ranilo, že už zde   nevystupovala úžasná Rachel   Weisz a byl dost děsný   dabing. Když pominu tyto   věci a budu tedy dělat, že   vlastně žádné přechozí   díly nejsou, tak mohu   hodnotit trochu pozitivněji.   Syn záletník-hezké,   zábavné. Brendon je ve filmu   stále dobrý a má tam   nějaké vtipné hlášky.   Jeho žena tedy vypadá asi o   dvacet let starší než on   sám a její postava už není   tak propracovaná jako bývala   dříve s Rachel. Děj   zajímavý i když trošku   přehnaný. Vzdáleně mi to   připomělo Hellboy 2, kdy zas   probudili nějakou zlatou   armádu. Poprvé je hlavní   dějiště zavaleno sněhem a   naše Mumie není pouze na   pušti. To bylo zajímavé.   Yetti muži- zláštní, dost   přehnané, ale stejně se mi   tam líbili a díky nim   přidávám plus. Akce byly   skvělé!
Kdybych to   brala jako pokračování   Mumie, tak šlo o naprostý   propadák, když to budu brát   jako samostatný film, tak to   nebylo tak špatné. Dojem na   mě udělaly právě ty akce,   které byly dobře natočeny.   Ale spíš doufejme, že s   dalším pokračováním už   nikdo nepřijde.
Helled
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2013
Od klasiky a druhého dílu   který je asi taky klasika se   to změnilo možná je to má   větší kvalitu ale horší   děj efekty poměrně na   stejné urovni
beretap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2010
beretap
Mumie se vrací. Už zase.   Tentokrát ale opustila   vyhřáté písečné duny a   společně s olympioniky se   vynořila v Číně. O to   strašlivější by měla   být. Dobrodružný velkofilm   Mumie: Hrob Dračího císaře   je pokračováním   úspěšných snímků Mumie a   Mumie se vrací. Stephena   Sommerse sice na režisérské   stoličce vystřídal Rob   Cohen (xXx, Rychle a zběsile)   a sličnou Rachel Weisz v   hlavním ženském partu   neméně krásná Maria Bello,   ale jinak zůstalo vše při   starém. Rošťácký   dobrodruh Rick O´Connell   (Brendan Fraser) bude zase   chránit svět před zlem,   které přestalo respektovat   nápis na vlastním náhrobku,   kde stojí klasické   "Odpočívej v   pokoji".

Nutno poznamenat, že   hrob, v němž přebývá   titulní antihrdina, co do   velkoleposti strčí egyptské   pyramidy hravě do kapsy.   Obklopuje ho 10 tisíc   příslušníků slavné   terakotové armády,   hliněných soch do   nejmenšího detailu   vykreslujících válečníky   z doby před dvěma tisíci   lety. Hraví hollywoodští   scenáristé z tohoto divu   světa vytvořili ústřední   zápletku příběhu. Jde prý   o prokleté vojáky mocného   čínského vládce (Jet Li),   jež společně s jejich   pánem proklela zhrzená a   oklamaná čarodějka   (Michelle Yeoh), kterou   Dračí císař, navěky   uvězněný v hliněné   krustě, připravil o milence.   Naneštěstí na tento   neobvyklý hřbitov zavátý   prachem a časem narazí   archeologická výprava,   jejímž členem je i syn   dobrodruha Ricka O´Connella   Alex (debutující Luke Ford),   který je stejně zbrklý jako   jeho otec. Neopatrností   spustí řetězec událostí,   na jejímž konci bude   obživlá mumie Dračího   císaře, která má jediný   cíl - ovládnout celý svět.   Zoufalý Alex se proto   obrátí na jediné dvě   bytosti, které si dokážou   poradit s nemrtvými, tedy na   vlastní rodiče. Na   nehostinném Dálném   východě ale všichni tři   záhy zjistí, že zdejší   mumie jsou z úplně jiné   ligy, než byly ty egyptské,   stejně jako nebezpečí,   jimž v napínavé a zábavné   filmové jízdě budou muset   čelit. Stejně jako u   předchozích dvou dílů, i   tentokrát čekají na diváky   trikové hody, které znovu o   kousíček posouvají hranice   nemožného. To potvrzuje i   režisér Rob Cohen.   "Vždycky jsem nervózní   z projekcí pro šéfy studia.   Po promítání Mumie byli   šťastní jako blechy a   říkali mi, že kdybych   potřeboval zvýšit už tak   obrovský rozpočet na   trikové scény, stačí prý   říct. To je vždycky dobrý   signál," říká Cohen,   který o navýšení   pochopitelně požádal.
viana
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.2.2010
NO TEDY,nic moc a co bychom   chtěli,že když jsme v   Číně..prostě na jedničku   MUMIE tento film ani zbla   nemá
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Jet Li .. bezesporuhlavní   tahák tohoto filmu, alespoň   pro mne
Nádherné   bojové scény, vtipné   chvilky ala Indiana Jones
nádherné pojetí   čínských legend, výborné   herecké výkony ... trochu mi   vadí návaznost na   předchozí díly mumie, ale   jinak povedené dílo
J-CoB
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2008
Film by byl daleko lepší,   kdyby v něm nebyla hromada   pro mě trapných vtípku.   Nebýt vcelku kvalitních   efektů hodnocení by bylo   daleko horší.
Sygi5
Hodnocení:
Přidáno: 25.5.2008
Už se těším,ale nevím jak   bude film vypadat bez Rachel   Weisz.Nechápu,proč to ti   lidé bodují,jestli jim de o   ten 1 bod.......
wolvie95
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Až také neschopne natočené   pokračovanie Múmie som   nečakal. Zatiaľ čo mali   predchádzajúce diely pomerne   veľmi slušnú   zábavnosť,množstvo humoru,   veľmi zdarilé akčné scény   aj slušnú atmosféru,   pokračovaniu sa nič z tohoto   neušlo...(okrem objavujúcich   sa pár vtipnejších scén).   Veľmi úbohé, čo nám   tvorcovia tu predviedli.   Postavy tu boli nahradené   nejakými nezaujímavými   šablónkovými figúrkami,   ktoré nikoho nemôžu zaujať   alebo si ho obľúbiť .   Dokonca i Brandan Fraser tu   bol toporný až beda. A tá   Maria Bello? Ani sa   nevyjadrujem. Na Rachel Weisz   nemá ani náhodou. Takéto   uzívané a nudné   pokračovanie som si naozaj   nepredstavoval. Žiadna   gradácia, tempo, drajv ani   zaujímavejší dej,   jednoducho nič. Mal som čo   robiť, aby som dopozeral   dokonca. 40%
puol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Podľa recenzií som bol   pripravený na väčšiu   hrúzu, nakoniec som bol   vcelku spokojný.   Veľkolepých dobrodružstiev   nie je nikdy dosť.   Porovnávať s Indym alebo 1.   Múmiou nemá význam. Film   vystihuje český prívlastok   "preplácaný".   Veľa hereckých hviezd (tie z   Azie pohriechu nevyužité) a   hramoda digitálnych trikov   bez ladu a skladu. K   obsadeniu, inokedy sympatická   Mária Bello m tu moc nesadla,   Jet Li sa ukázal len chvílu   na začiatku a na konci,   mladšia genrácia lovcov   múmií OK. Michelle Yeoh je   stále kosť, na tom elixíre   nesmrteľnosti niečo bude   -:).
Petr1984
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2008
Pokračování Mumie se mi   líbilo hodně. Víc než   předchozí díly. Skvělé   bylo, že film dali do kin   nadabovaný, protože v   takové hromadě akcí by se   hlasy herců dost ztrácely.   Počítačové efekty byly   výborné a nebyly přehnané.   Navíc měl celý film spád a   švih.
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.4.2020
Hnusák Jet Li a mumie z   Číny...je zajímavý, že   když je ta akce v Číně,   tak je to vždycky totální   blbina. Jet Li tomu dodává   ještě větší rozměr. 90%   akčních záběrů je tak   blbě animovaná, že to   připomíná intro   počítačové hry.
mimac13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Po pravde receno, mel jsem   strach. Strach z toho ze mi   zkazi mou oblibenou serii o   odporne a zle mumii. Musim   ovsem konstatovat ze i na   potreti se to povedlo. Je to   akcni, vtipne, efekty dech   berouci a samozrejme tam je i   muj oblibeny Jet_Li.
kcobain
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Docela jsem se na Mumii   těšil, ale po prvních   15minutách jsem dospěl k   závěru, který mi zůstal   až do konce snímku že už   mě vlastně ničím   nepřitahuje, ona rouška   tajemna padla a já přesně   věděl co se kde stane, to   prosté vzrušení z prvního   dílu už nejde nahradit...ale   naztracuju dílo, jen už   není takových kvalit...
sevao
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Dva předcházející díly   patřily mezi mé oblíbené   filmy, ale toto opravdu né.   Trojka je obrovským   zklamáním. Vizuálně   zpracované to je dobře, ale   3/4 filmy jsem se vyloženě   nudil.
SimcaTerka9315
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.10.2018
Mumie: Hrob dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   Jako nechápu někoho kdo   napsal, že Marii Bello měli   dát scenáristé jiné jméno   tak jako nedokážu si to   představit, že když je Rick   už od 1. dílu zamilovaný do   Evelyn, že by najednou měl   jinou ženu. Dost divné. Mno   je divné i to, že se mumie   odehrávala v Číně a ne v   Egyptě jak bylo zvyklé z 1ky   a z 2ky. Sem tam nějaký   vtip. Kdyby tam byl v téhle   3ce v roli Ricka O'Connella   někdo jiný než Brendan   Fraser tak to ani nepouštím.   Od režiséra Sommerse ty obě   Mumie byli nejlepší.
Lorelai
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Na tento díl jsem se těšila   ptž jsem byla zvědavá jak   to bude vypadat bez Rachel   Weisz,musím říct že Maria   Bello odvedla velice slušný   výkon.Ale pro mě je škoda   že tam nehrála Rachel   Weisz,zdá se mi lepší,vís   se zapojuje do děje   filmu.Film slušný nejlepší   byli Yetiové:)
Nadika
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2009
Uplne iny film
Ako pokracovanie mumie by som   to nenazvala...Dost sa mi to   odlisuje od predoslich casti..   Prvym naznakom je vymena   herecky. Dost chybala predosla   herecka co stvarnila Evelin-   Rachel Weisz a nekomentujem   ich syna, ktoreho hral herec   Luke Ford pomaly vypadal   starsie ako jeho otec Brendan   Fraser a hlavne Jet Li mi ako   mumia vobec nesedi!...
Cathrine
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2010
Třetí pokračování mě   velmi zkalmalo. První dva   díly jsem prostě milovala,   byl tam Egypt a jeho krása,   tak jak má být, trocha   historie a takové seznámení   s tím jak to v Egyptě   vlastě chodilo. Prostě   změna místa byla první věc   co mě mrzela. Dalé pojetí   filmu bylo prostě jiné, je   to méně vyvážené, moc   akce, ztráta vtipu a v   neposlední řadě- v roli   Evelyn se změnila herečka a   to byl pro mně velký   problém překousnout. Rachel   Weisz je tak roztomilá a   přímo se hodila na roli,   kterou hrála, dobrodružky a   zároveň jemné, roztomilé   ženy. Herečka, která ji zde   nahradila je také sice velmi   krásná, ale už to není   ono. I přes tyto výhrady   jsem ho dokoukala do konce a   vzbudil ve mně i pocit   napětí takže všem kteří   maji rádi akci a hraní s   mrtvými film doporučuju.
Jakub_M
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Měl zůstat pohřben...
Nikdy jsem od celé série   neočekával nějakou   závratnou myšlenku - šel   jsem se prostě bavit - navíc   starý Egypt prostě láká...   o to více jsem se těšil,   copak se nám to vyhrabalo v   Číně... no ... jak to   napsat? Hrůza a děs. A pro   režiséra mám jeden námět   - co Mumie 4 aneb armáda   Blanických rytířů? Nebo   Mumie 4, Lenin. Bylo by to   stejně stupidní, jako tenhle   bezduchý film.
neila
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.5.2009
řádná nuda
Ten jediný bod, který jsem   tomuto filmu dala je asi za 3   dobrý fórky z celého filmu.   Přestože jsem na tyto filmy   ujetá, tak tenhle mě vůbec   nenadchnul a měla jsem co   dělat, abych to nevypla před   koncem.
fairgame
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2010
Vše už zde bylo řečeno,   souhlasím s komentářem   cathrine.. Efekty byly to   nejlepší z celého filmu a   zejména yettiové se jim   povedly
kockopes255
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Po prvním skvělém díle a   druhé dobré mumii jsem byl   natěšený na další díl   nabitý efekty,ale bohužel   pro mně obrovské   zklámání.Prostě když je   blbý scénář nezachrání   to ani ten nejlepší herec na   světě.
Dan297
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Tento film se mi libyl jenom   škoda že Jet lee má   zápornou roli ale je to   pěkný film.Dobrý byl ten   konec jak ty kostlivci   zemřely a pak zas obživli.   :-)
michalides2509
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2018
drist
uplny blud mumia a mumia sa   vracia bolo top chyba tu   imothep a jeho draha , tak   isto ewelyn .. ta zena co ju   hra sa jej ani kusok nepodoba   .. blby dej mohlo sa odohravat   zas v egypte mohli vzkriesit   imothepa nejak a zamotat dej   tym by sa dali robit mozne   este dalsie 2 diely po tomto   je to zybtocne

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih117681minih117681Shirley Temple's Storybook (1958) [TV seriál] 
Shirley Temple's Storybook n
minih52775minih52775Doktorka Quinnová (1993) [TV seriál] 
Dr. Quinn, Medicine Woman n
minih30126minih30126Pouštní tygři (1977) 
Kaput lager - gli ultimi giorni delle SS n
minih25244minih25244Cena odvahy (1986) 
n
minih148292minih148292A jitra jsou zde tichá (2015) 
A zori zděs tichije... n
minih26108minih26108Lásky Kačenky Strnadové (1926) 
n
minih67570minih67570Další šance (2010) [TV film] 
Second Chances n
minih128946minih12894636 pasos (2006) 
36 pasos n
minih176628minih176628Ášúra - noc dětí (2018) 
Achoura n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Mumie se vrací (2001)

 Mumie se vrací (2001)
Mumie se vrací n
The Mummy Returns
Žánr: dobrodružný / komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Sommers

(pokračování)

Mumie (1999)

 Mumie (1999)
Mumie n
The Mummy
Žánr: horor / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Sommers

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

18:15 - 18:45

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

44 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359

Poslední komentáře

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Case Histories (2011) [TV seriál...

Case Histories
Co se týká televizních   krimi seriálů, jsou Britové   podle mého názoru   nespornými světovými   jedničkami, protože mají   jasně nejvyšší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Babiččina smrt (1999) [TV epizod...

Babiččina smrt
Babiččina smrt je opět   spíš průměrný díl,   který vylepšují některé   scénky a hlášky. Dobrá je   Kitty, pobaví Kelso,   legrační je bitka v baru a   to okolo, ale celkově jak   jsem psal na začátku.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10