Duben
ohodnotit

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Další název:
Ice Age 3; Doba ledová 3 / Doba ľadová 3 (SK)
Rok:
2009
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
2.7.2009

Komentáře k filmu Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2012
Tenhle díl se plně vyrovná   jedničce, možná ji i   nepatrně předčí. Spousta   skutečně komických scén,   už jen jméno megadinosaura:   Rudla. Buck sám o sobě je   poťap až na dno; mohl by se   vyskytnout i v dalším díle.   Taky mám pocit, že tento se   nesnaží dojímat tolik, jako   ty předchozí, což je   dobře. Snaha mačkat z lidí   slzy i u animáků je trochu   moc.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Pokračování se vyrovná   druhému dílu, jestli není   dokonce lepší. První díl   byl ale nejzábavnější.   Opět originální nápady,   skvělý dabing.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.9.2009
Naprosto prvotřídní   pokračování Doby ledové.   Musím uznat, že nebyla nouze   o vtipné hlášky. Hlavně   když Manny vymýšlel kód   pro Elliinin případný   porod. Tak to jsem se fakt   řezala smíchy. BROSKVE a   když Ellie rodila, nemohla si   vzpomenout.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2010
Veverku (veverčáka:-)),   který už není překvapením   v Době ledové, podle mě   skvěle nahrazují malí   dinosauříci a Sidova snaha   naučit je nesežrat kamarády   z masa a kostí.Úchylný Buck   jede určitě na speedu a   mamutí porod, při kterém   asistuje Diego je celkem   legrace.
Český dabing   velmi slušný, nicméně pro   malé děti tenhle film podle   mě není, laťka od prvního   dílu je stále nastavena   vysoko a neklesá.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2009
Doba ledová 3: Úsvit dinasourů
Uplynula nějaká doba a my se   znovu setkáváme s našimi   zvířecími příteli, které   baví celý svět. Třetí   díl je zatím jedním z   nejslabších dílů, ale i   přesto si vede poměrně   dobře.
Doba ledová   patří k jednomu z   nejlepších animovaných   filmů a to mám na mysli   celkově celou sérii.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2013
Zasadit třetí pokračování   tohoto úspěšného a   vydařeného animáku do   pravěku,byl myslím chytrý   tah.A tvůrci to celkem   dokázali využít.Takže   stará parta,akorát že se   objeví nějací další   členové rodin+kámoši a je   to tradiční putování za   záchranou a   dobrodružstvím.Potěší   veverka a oříšek a nová   láska a kámoška:-)ale i   řada dalších postav a   vtípků,či   scének.Technické parametry   netřeba zmiňovat,vše opět   na vysoké úrovni-7/10.
pataamat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2009
Stále fajn aj keď som   čakal, že to dajako domrvia,   ale nestalo sa len sa teším,   keď to bude dabované do   slovenčiny bo ta anglina   nieje z mojej strany až taká   super.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Je dobré, že se trojka nese   v podobném duchu jako   předchozí dva filmy.Jsou tu   nové postavičky.Dobří jsou   ti malý dinosauříci.No a   jistě každého milovníka   veverky potěšilo, že si   našel družku :-).
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Veľmi pekná animovaná   rozprávka nie len pre deti,   ale aj pre dospelých. Mne sa   najviacej zapáčilo, že   tvorcovia tento diel obohatili   o pravekých dinosaurov.   Samozrejme, že tu nechýbali   vtipné hlášky a dialógy.   Mne osobne najviac zaimponoval   tento film spomedzi všetkých   troch dielov.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2012
DOBA LEDOVÁ III

Všemi opovrhovaný   lenochod má taky city. Proč   by nemohl být tatínkem? A   tak když najde neznámá   opuštěná vejce, rozhodne   se, že se o ně bude starat.   A jak se o ně hezky staral a   hezky si s nimi povídal.   Vejca, Skořepka a Žlout, to   byla sranda k popukání. U   tohoto dílu jsem se nasmála   asi nejvíc. Povedená   pohádka. Příběhy našich   známých přátel v   podzemním tajném světě   dinosaurů neztratily nic ze   svého napětí ani humoru.   Opravdu úžasný film pro   celou rodinu. Nelze než   doporučit.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Upřímně jsem měl trochu   obavy aby třetí díl   nedopadl jako například   Shrek 3. Ale opět i díky   skvělé veverce jak také   jinak a poutavému příběhu   s dinosaury lze pokračování   brát za velmi vydařené je   jasné , že animák je   hlavně pro děti , ale i   dospělí si najdou zalíbení   jako tomu bylo u prvního a   druhého dílu. Rozhodně   mohu doporučit i verzi s 3-D   brýlemi , kterou lze vidět v   kinech Palace cinemas .
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Další dobrodružná cesta   už šesti kamarádů a   přátel bude opět plná   nečekaných a vtipných   situací.Navíc přibudou ve   filmu nová stvoření a   zvířata některá   nebezpečná a jiná   přátelská.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Doba ledová III a legenda   jede dál zde seto povedlo   skvěle
animák jak   hrom.Skvělá práce se   vyplatila a jeto senzačně   udělané a výborný dabing.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Opět parádní příběh
No co, zábava je to pořád.   A velká. Sice horší než u   dvojky, zato lepší než u   jedničky. Co se mi na filmu   líbilo nejvíc byl   samozřejmě Scrat, který je   tentokrát ve filmu skoro   celý děj. To je samozřejmě   veliké plus. Další   zábavnou postavičkou je   Scrattie, veverčákova nová   láska, taktéž se honící   za žaludem a s veverčákem   tvořící úúžasný pár..   A jednooký lasičák Buck je   taky skvělý. Ale úplně   nejvíc jsem se těšil na   jednu jedinou postavu:   záporného dina Rudlu. A   dočkal jsem se, byl skvělý   ! Děj už je sice trochů   bláznivý, už to není dobá   ledová tak jak si ji všichni   představujeme, jenomže o to   VŮBEC nejde. Tady je hlavní   zábava, a té je tu dostatek.   Doufám, že čtyřka bude   neméně skvělá. A ostatní   dinousaři a obyvatelé   podzemí jsou výborní,   animace úžasná, zábava na   entou. 90%.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2018
║Rozpočet   $90miliónov║Tržby USA   $196,573,705║Tržby   Celosvetovo $886,968,695▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $16,002,871 //počet   predaných kusov 649,556║   Tržby za predaj DVD v USA   $103,926,198 //počet   predaných kusov   5,779,416║...komerčne sa to   pekne rozbehlo, že by padla   800milionova hranica?(a   nakoniec aj padla) __Doba   ľadová je v našich   končinách megahit a kult,   ktorý nepokorí v   obľúbenosti ani špičkový   Pixar nech vytvoria   čokoľvek. Je až   neuveriteľné ako tento   počítačový animák u nás   zabral, veru aj tretie   pokračovanie má čo to do   seba a je niečo málo lepšie   než predchodca. Prvá   polovica filmu sa nesie vo   výbornej odľahčenej   zábave, kde to riadne ťahá   postava lenochoda Sida, ten tu   je doslova hlavnou humornou   hviezdou, zatieňujúcou aj   samotného Scrat. Druhá   polovica filmu má zas pre   zmenu skôr dobrodružný   nádych plný akcie, kde   pribudne jedna nová postava   dobrodruha stojaceho vždy na   správnom mieste, či že ide   Buck-a, ktorý celkom obohatil   slušne sa nám rozrastajúcu   rodinku zvieratiek. Je vidieť   že opäť nastal v animácii   určití posun vpred, čo je   dobre, lebo treba držať krok   s konkurenciou, príbeh plný   vtipov takmer nemá slabších   miest, možno posledná   tretina nie je prepchatá až   tak moc vtipmi ale za to   ponúka plno lásky,   pochopenia, dojatia, emócii   či zaľúbenosti... nuž už   si to len dopriať v 3D verzii   a spokojnosť by bola určite   ešte o niečo väčšia.   /videl v kine: 85%/
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2009
Z doby ledové přímo do   tropického ráje "pod   zem", kde obývají   dávno vyhynulí dinosauři.   Všichni jsou zpět a opět v   super formě. Jen Scratt nic   moc, kromě toho závěru. :-)   70%
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Takto sa maju robit pokracovania
Velmi pekny film,o ktoreho   kvalite vzhladom na to,ze sa   jedna o 3.diel som   pochyboval.Nastastie to bola   velka chyba.Jedna sa o vyborny   snimok,s krasnou   animaciou,vtipom a hlavne   napadom.Prave navrat do sveta   dinosaurov bol majstrovsky tah   autorov a trefa do   cierneho.Takisto slavnemu   Scratovi sa dostalo omnoho   vacsieho priestoru,co mnohych   potesi.Film jednoznacne   doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2012
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Povedený animovaný film   plný skvělých srandovních   scén a stejně vtipných   hlášek. Film je dostatečné   dobrodružny a akční, to   vše samozřejmě v rámci   daného žánru. Celý   příběh navíc přijemně   oživila postava potrhlého   lasičáka Bucka.
lucymat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Ve třetím pokračování se   nám to dále páruje. Dá se   říct, že veverka   /respektive veverky/ celé   veledílo zachraňují -   připadá mi,že šmrnc si asi   vzal dovolenou a vtip jen   zvědavě vykukuje ze své   skrýše.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2012
Ještě mě to baví, ale už   nenadchne. Ne že by tu byl   nedostatek vtipných gagů,   ale už se to tak nějak   točí v kruhu.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2016
Docela povedené, akčnější   pokračování   "mamutích"   příběhů. Trošku mi vadila   ta lenochodí menopauza i   když se z podařených   potomků vyždímalo hodně   srandy. Nicméně je to film   pro děti a děti se bavily.
Out-Of-Way
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.2.2010
Hrozná slátanina plná   hloupostí, ale na rozdíl od   jedničky a dvojky jsem se   aspoň několikrát pořádně   zasmál a dokonce jsem se   nenudil (ale někdy   pořádně). A zatímco   jedničku a dvojku zachraňuje   veverka, tady už je jen do   počtu. Abych byl přesný, je   to veverčák a ta věc, za   kterou se pořád honí není   oříšek, ale žalud :)) .   Ale to je jedno, protože   veverčáka už taky zajímá   úplně něco jiného.
Velkou záhadou   zůstává, pro koho je ICE   AGE vlastně určena? Pro   děti? Pro dospělé? Ne, je   to univerzální film pro   'každého' a proto je to   taková hovadina. Všechny   tři filmy jsem viděl jednou   a to bohatě stačí, již   nikdy více!!! Jestli bude   ještě 4, tak té se vyhnu   obrovským obloukem.
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2011
Třetí díl vůbec   nepokulhává za prvními   dvěmi díly. Opět dobrá   animovaná legrace. Viděno i   v 3D, doporučuji.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2009
V pořadí již třetí   dobrodužné pokračování   osudů našich zvířecích   hrdinů z doby ledové nám   mimo jiné přináší spoustu   akce , několik nových   dinosauřích postav , chrlí   na diváka velké množství   hlášek a vtipných scén ,   nevyhýbá se ani klasickému   moralizování , vyzdvihuje   důležitost rodiny a   přátelství a to vše je   zabaleno do velmi úhledného   audiovizuálního hávu ,   který se opět velmi povedl!   Zkrátka a jednoduše   zábavná jízda pro celou   rodinu.
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Opět skvělý animák ...   podle mého velmi akční   animák. Konečně tvůrci   vyslyšeli přání publika a   dali prostor i neuvěřitelné   veverce - která svými kousky   hlasitě rozesmívala celé   publikum.
O zábavu se   nám stará, stará známá   partička a pár nových   zajímavých bytůstek ...   celý filmek se člověk   směje a nestíhá se divit,   kam se opět animovaný film   posunul ... enjoy ... :@)
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2015
Veverčák Scratt, věčně se   pachtící za svým žaludem,   tady má trochu víc prostoru   a my můžeme nakouknout do   jeho soukromí, když se   neplánovaně zamiluje do   veverčice.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2009
Nasmál jsem se hodně,   příběh se mě líbil,   dětem se film taky líbí, co   si víc od dětskýho filmu   přát.
sismik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2009
I když jsem před   shlédnutím filmu slyšela   jen pozitivní reakce, mě   nijak nenadchl. Upřímě   řečeno jsem litovala 179,-   kč, které jsem za kino dala.   To si myslím, že vypovídá   o všem. Asi jako u třetího   pokračování Shreka.   Filmaři prostě chtěli   další díl, aby vytřískaly   peníze, něco splácali a je   jim jedno, že mi se v kině   nudíme.
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Skvělá pohádka, ale u mne   si to na 10* nevykouzlí,   ikdyž za tu zhulenou scénku   :) musím dat 1* navíc.   Takže tentokrát 10*.
Henry123
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Třetí díl je nejlepší.   Příběh kryserky se mnohem   víc prolíná s příběhem   hlavních hrdinů a přibívá   i nový hrdina. Dobrodruh   Back.
Nenkyta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Další pokračování Doby   ledové mě osobně moc   nenadchlo. Přeplácané s   rádoby vtipnými komentáři.   Pět hvězdiček vlastně   dostaly všechny scénky s   veverkou, které byly velmi   podařené.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Třetí díl stále drží   kvalitu příbehu dvou   předchozích, snad jej trochu   i vyzdvihl .. animace skvělé   dle očekávání a vtipné   hlášky dodávají filmu   klasický ráz ...
rád   jej zařadím do své   flmografie
Bartson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2015
A teď to   nejdůležitější!....kdo   prdí, jde poslední :-D...tak   tohle mě rozburácelo na   celý kinosál a nebyl jsem   sám :) perfektní animace u   toho a základ úspěchu je   hotov :). No a podobně se   nesl celý děj, tu a tam se   člověk dobře bavil, tu a   tam čekal, kdy se děj začne   dít zase :)) Určitě   neprohloupíte, když   shlédnete:)
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
sem fanda doby ledove a 3 se   mi libila nejvic,myslim ze   vubec neni pravda ze neni   vtipna,je super a vubec me   nezklamala:-)veverka si najde   svou lasku u ktere byste   necekali ze to skonci takhle a   veverci tango proste parada,no   nechte se prekvapit a urcite   kuknete,mysli ze se vam to ude   libit:-)
131313
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Perfektní zábava i ve   třetím díle, nejvíce se to   líbilo 5-ti letému synovi,   oblíbil si postavičku   lasičáka Bucka, už na tom   byl v kině 2x. Dle mého   názoru ani třetí díl   neubral na kvalitě   předchozích dvou dílů,   příběh i zápletka jsou   jiné, stojí zato jít znovu   do kina.
McFady
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2009
:O
To se mi líbilo nejvíc.   Návíc Scrat a jeho vztah se   Scratte... No jo, prostě good   pokračování... 10/10
tyzik.cejka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2013
chvíli jsem měl pocit že   jsem v džungli sposta nových   nápadů originál vtipů a   hlášek dal bych hodnocení 9   ale zkrátka je skvělá ta   animace a já dám hodnocení   deset
renefer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Tak jsem se dlouho nezasmála,   jak u téhle pohádky. Zatím   co v prvních dílem legraci   zachraňoval veverčák, tady   se mi zas až tak nelíbil.   Nejlepší scéna byla s   čucháním helia, když   Manny, Diego a spol. byli   zavěšení v kostře nad   propastí a střihli si i   scénu z Alvina a chipmunků a   taky mne zaujalo, jak se   lenochodí "mamina"   pokoušela podojit buvola   :-))Pravda, některé scény   děti nepochopily, ale i tak   se jim to líbilo.
lvicinek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Podle mého nejlepší díl   tohoto vynikajicího   projektu!Možná se dočkáme   i dalších dílů, myslím   že se zatím toto téma   "nepřejedlo".
kmasek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
...málokdy se povede k   něčemu druhý díl, ale aby   vyšel skvěle i díl   třetí??!! Autoři ponechali   jako ústřední postavu   lenochoda a jeho dva malý   kámoše a udělali moc   dobře. Třešničkou na dortu   je ale český dabbing. Ten   celý výsledek a dojem   umocňuje. Pan Lábus a   Jirák, to jsou páni   mistři!!
Tanatos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2014
Doba ladová 3
Mamut, Mamuto   vačica,Leňochod,šablozubi   tiger,dve vačice,veverička a   novy prírastok lasica Buck,   to je vražedna kombinácia   plná suprových   hlašok,humoru a dobrodružnej   akcie.ďakujem vsetkým ktorý   pracovali na tomto animaku za   perfektne odvedenú prácu a   za celkový dojem.Super som sa   bavil.
managerman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2009
Animace je hezká, příběh   nějak navazuje na dvojku. Ale   to je vše. Vtipy minimálně   a dobrodružství bez   napětí.
ajenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2009
...
dosti povedená trojka...jako   vždycky vtipné a   napínavé..jo povedlo se   to...možná se mi to libilo i   víc než 2...
Encoredes
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2009
Perfektni
Musim rict, ze to bylo   perfektni! Od 1 az po 3 se   udrzel standard a neni zde   pravidlo, ze dily nasledujici   po prvnim jsou horsi a horsi.   Treti dil je stejne nadherny   svym zpracovanim a humorem   jako predchozi 2 dily. Vrele   doporucuji

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih38261minih38261Lví král 3: Hakuna Matata (2004) [Video] 
Lion King 3: Hakuna Matata n
minih41099minih41099Česká muzika (1993) [TV inscenace] 
Česká muzika n
minih10655minih10655Kozoroh jedna (1978) 
Capricorn One n
minih144766minih144766Sophia Grace a Rosie: Královské dobrodružství (2014) [Video] 
Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure n
minih8382minih8382Hodíme se k sobě, miláčku...? (1974) 
Hodíme se k sobě, miláčku...? n
minih163659minih163659Událost velkolepých rozměrů (2017) 
A Happening of Monumental Proportions n
minih34525minih34525Salvatore Giuliano (1961) 
Salvatore Giuliano n
minih43221minih43221Mimo zákon (2005) 
Edison n
minih24416minih24416Život na zámku (1995) [TV seriál] 
Život na zámku n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem (2022)

 Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem (2022)
Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem n
The Ice Age Adventures of Buck Wild
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: John C. Donkin

(pokračování)

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016)

 Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016)
Doba ledová: Mamutí drcnutí n
Ice Age: Collision Course
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Thurmeier, Galen T. Chu

(pokračování)

Doba ledová: Velikonoční překvapení (2016) [TV film]

 Doba ledová: Velikonoční překvapení (2016) [TV film]
Doba ledová: Velikonoční překvapení n
Ice Age: The Great Egg-Scapade
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Ricardo Curtis, Mike Thurmeier

(spin-off)

Vesmírná Scratastrofa (2015)

 Vesmírná Scratastrofa (2015)
Vesmírná Scratastrofa n
Cosmic Scrat-tastrophe
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Thurmeier, Galen T. Chu

(pokračování)

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012)

 Doba ledová 4: Země v pohybu (2012)
Doba ledová 4: Země v pohybu n
Ice Age: Continental Drift
Žánr: animovaný / komedie / dobrodružný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Martino, Mike Thurmeier

(pokračování)

Doba ledová: Mamutí Vánoce (2011)

 Doba ledová: Mamutí Vánoce (2011)
Doba ledová: Mamutí Vánoce n
Ice Age: A Mammoth Christmas
Žánr: animovaný / rodinný / komedie / pohádka
Země: Spojené státy americké
Režie: Karen Disher

(spin-off)

Scrat's Continental Crack-Up (2010)

 Scrat's Continental Crack-Up (2010)
Scrat's Continental Crack-Up n
 
Žánr: komedie / animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Martino, Mike Thurmeier

(spin-off)

Surviving Sid (2008) [Video]

 Surviving Sid (2008) [Video]
Surviving Sid n
 
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Galen T. Chu, Karen Disher

(spin-off)

Doba ledová 2: Obleva (2006)

 Doba ledová 2: Obleva (2006)
Doba ledová 2: Obleva n
Ice Age 2
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Carlos Saldanha

(pokračování)

Doba ledová (2002)

 Doba ledová (2002)
Doba ledová n
Ice Age
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Wedge, Carlos Saldanha

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Pohádka o drakovi (1972) [TV i...

07:45 - 08:50

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

07:45 - 08:40

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:45

24 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Fotr na tripu

07:55 - 08:40

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10