Duben
ohodnotit

Líbáš jako Bůh

Další název:
You Kiss Like God
Rok:
2009
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
12.2.2009

Komentáře k filmu Líbáš jako Bůh

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 65
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2019
Na naše současné poměry   určitě zdařilý film a   nadprůměrná komedie. Dobrý   scénář a tradičně   precizní práce režisérky   Marie Poledňákové je   umocněna prvotřídním   obsazením a vesměs velmi   dobrými hereckými výkony.   Lyrické scény vtipně a   citlivě střídají akční   komediální gagy, které   jakoby film vracely do éry   nejlepších němých   filmových grotesek.
Není to sice úplný   vrchol práce Marie   Poledňákové ale v kontextu   porevoluční české filmové   tvorby jde určitě o   nadstandardní počin.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.6.2011
Asi slavnější než sám   film je hláška o Bílým   Tesákovi, jejíž smysl   (má-li nějaký mít) jsem   nepochopil; koneckonců ani   ten celého filmu. Jakás   takás "komédie",   bla bla bla...
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2010
"Víte, co mě nejvíc   baví na týdletý rodině? Ta   rozmanitost, každej den mě   nasere někdo jinej." Já   jsem se u tohohle filmu bavil   výborně:-)
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Ale tak...žádný   "špicafilm" to si   samozřejmě není, ale   párkrát jsem se zasmála. A   moji pubertální synkové se   místama smíchem přímo   řezali. Ovšem na jiné   komedie paní Poledňákové   (Jak vytrhnout velrybě   stoličku, Jak dostat tatínka   do polepšovny a hlavně na S   tebou mě baví svět) tohle   nedosáhne ani ze štaflí.   Marná sláva...
Hortensie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.12.2010
Co tohle má být? Komedie s   vtipnými hláškami? Tak to   ani náhodou. Trapné od   samého začátku, s   příšerným synchronem,   nestravitelnou Kamilou   Magáloovou a o alkoholové   trosce jménem Oldřich Kaiser   už ani nemluvím. Chválím   vynález televizního   ovladače, tahle hrůza, u   níž mi vlasy vstávaly na   hlavě, se nedala dokoukat.   Paní Poledňákové mám   chuť napsat mail, aby už   proboha přestala natáčet!!!
řepešínský
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2010
filmem líbáš jako bůh se   režisérka m. poledňáková   vrátila do hvězdných   filmařských výšin. komedie   plná skvělých hlášek,   které mají zaděláno stát   se everegreeny stříbrného   plátna, smíchaná se   sekvencemi ve stylu grotesky,   taky s rytmem a gradací měla   v líbáš jako bůh   našlápnuto na samotný   vrchol, ale celá střední   pasáž převedená do formy   romantických a zamilovaných   příběhů dějový spád   značně zbrzí; i když se   celé vnitřní části daří   udržet výsledný tvar.   škoda onoho zaváhání,   protože takto se líbáš   jako bůh sice dostalo mezi   nejvyšší světovou   kinematografickou třídu, kde   ale zůstane v dolní   polovině.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2020
Zhruba do půlky docela   vtipné, ale když už   podruhé Kaiser vzal kramle,   tak mě to začalo nudit a   hlavní hrdinku jsem   nechápala, evidentně byla   víc citově vyprahlejší,   než se zdá. Kaiser by dostal   po tlamě a mohl by si psát   vilné smsky manželce. Ona   vůbec ta rodina byla taková   citově vyprahlá celá. Jen   babča Adamová měla ještě   svůj svět v pořádku.
Kdyby skončil snímek tak   dvacet minut před koncem,   líbil by se mi daleko víc.   Od návštěvy chalupy už to   byla jen nastavovaná kaše na   sílu, což je škoda.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Zatím dávám této komedii   Marie Poledňákové devět   bodů,
ale je zralá na   deset. Na plátna se po   dlouhé době dostala
báječná divácká   komedie, u které soudím, že   uspěje na trvalo.
Nabízí humor postavený   jak na situaci, tak i   konverzacích.
Mnohé   hlášky předpokládám   časem zlidoví a stanou se   součástí
mluvy, tak   jako hlášky z jiných   klasických českých   komedií.
Jedná   hláška trochu kazí krásu,   a dokonce je ve filmu   zopakována
hned   třikrát. A to: „Sere Ti na   to Bílej Tesák !“.   Podobnou hlášku
jsme   používali už pře více   než 25 lety jako děti.
Komedie Marie   Poledňákové vyvolává   smích od počátku až do   úplného
konce. A to   myslím i včetně titulků.   Jen hlupáci se zvedají a   odcházejí ze
sálů   kin v momentě, kdy se na   plátně objeví první   závěrečné titulky.
Připravují se tím o   některé pointy a další   vtipné situace, při   kterých
zazáří i   zpěvačka Lucie Bílá.
S jistou rezervou bych   film zařadil mezi komedie pro   celou rodinu.
Některé vtípky však   budou pro dětské publikum   obtížněji pochopitelné,
ale nechci nějak   ponižovat současnou dětskou   generaci.
Snímek   také vnímám, jako jistou   rehabilitaci herce Oldřicha   Kaisera,
který se   většinou svoji vinou na   dlouhá léta vyřadil z   možnosti
být   obsazován do českých   filmů. Zde je výtečný.   Stejně tak i další
herci a postavy   příběhu.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Líbáš jako Bůh
Celkem povedená česká   komedie, u které jsem se   nechytala za hlavu a neřikala   si, panebože na co to   koukám. Režie se ujala Marie   Poledňáková a rozhodně to   nebylo na škodu. Hlavní role   Jiří Bartoška, Oldřich   Kaiser, Eva Holubová a Kamila   Magálová. Nic světoborného   to samozřejmě nebylo ale to   by ani od českého filmu   nešlo očekávat. Souhlasím,   že to je něco jako Nějak se   to komplikuje, ale rozhodně   na to ani daleka nemá.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2010
Líbáš jako Bůh
Tak - co k tomu. Po dlouhé   době je tu konečně nějaká   pořádná česká komedie,   která vsází na humorné   životní situace. Musím   uznat, že se celkem povedla,   docela jsem se pobavil.   Bohužel jsou ve filmu i   hluchá místa a místy je   vše už moc dlouhé a dokonce   jsem i koukal na hodinky, kdy   už vypnou projektor a   vyženou nás konečně z   biografu.
Jako opravdu   velké pozitivum vidím v   promenádě českých   vele-herců. V první řadě   vynikající Bartoška - toho   jsem zatím neviděl, aby   něco hrál špatně. V   každém snímku má totiž   roli bezstarostného bohéma,   takže vlastně předvádí   to, co v reálném životě,   fakt je to pro mě pan herec.   Další pochvalu si zaslouží   ústřední dvojice,   především pak Kaiser,   bravurní výkon.No, a pokud   by ani toto nestačilo, tak   vystoupí samotný pan Arnošt   Lustig (to jsem teda fakt   koukal, když se objevil na   plátně - měl jsem tu čest   vidět ho naživo a působí   dojmem stejného   bezstarostného pohodáře,   podobně jako ve filmu).
A na závěr jedna taková   rada - neodcházejte z kina   (popř. nevypínejte televizi)   hned jak začnou závěrečné   titulky. Ochudili byste se o   Lucii Bílou jako Romku,   které upadl manžel na   nůž...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.12.2011
Slušnostních 40% a pocit,že   už se znovu nečíhnu.Přeji   filmu,že měl velkou   návštěvnost,ale mě   nenadchnul.Neberu nikomu,že   mu dá 9 bodů,každého   věc.Pár vtipů ušlo jinak   asi né žánr pro mě?....
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.5.2014
V české kinematografii se   objevila jemná romantická   komedie pod režijní a   scenáristickou taktovkou   Marie Poledňákové. Vymanila   se od svých předešlých   počinů a zkusila zase něco   jiného. Při porovnání s   podobnými americkými snímky   to na českou kotlinu   nedopadlo zase až tak zle.   Že láska kvete v každém   věku se ví, ale že vtom   středním a podzimním také   není o ponurosti a trapnosti   nouze se zase až tolik   nemluví. O mladých lidech   toho bylo natočeno už více   než dost, tak proč ne zase   pro změnu o těch starších.   Poledňáková vsadila hlavně   na jemnost s nevtírajícím   humorem, což se jí povedlo.   Kdo opět očekává   úsměvnou komedii bude   jistojistě zklamán. Tady jde   o něco jiného. Příběh je   vyprávěn nespěchajícím   tempem, což romantickému   vyznění velice pomáhá.   Kupodivu je přítomno i   několik lehce   zapamatovatelných hlášek,   které mají šanci zlidovět.   K rodinnému filmu to má   opravdu daleko, i když i zde   režisérka využila své   zkušenosti s dětmi a   několik humorných scén s   nimi tu opět použila.   Všichni herci ztvárnili své   role s velkou precizností,   což hodně pozdvihuje.   Například Oldřich Kaiser tu   dokázal, že ještě umí   zahrát i takovéto postavy. A   po mnoha letech se opět ve   filmu ukázal i Jiří   Bartoška, který tu je   prostě svůj. Marie   Poledňáková se vymanila ze   své zaškatulkovanosti a je   to jedině dobře. Snímek   'Líbáš jako bůh' je   příjemná odpočinková   podívaná, která je spíše   určená pro ty starší, ale   i mladý divák si v tom také   může něco najít. Však i   oni jednou zestárnou a také   budou mít podobné problémy.
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2009
S humorem, nadhledem,   temperamentem a laskavou   ironií vypraví scénáristka   a řežisérka Marie   Poledňáková příběh,   který mohl prožít kdokoliv   z nás.
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Víceméně neslané   nemastné, postupně   zdlouhavé, nepřekvapivé a   nikoli ve zdejších   filmových vodách neviděné.   Jako oddech proč ne, nic   víc.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.12.2011
na dnesni dobu a oproti tem   kravovinam co toci nasi   reziseri za komedie je toto   docela prekvapeni. Kaiser je   super
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2009
U tohoto filmu než jsem ho   shlédla jsem měla dost   velké obavy, jak to zahraje   Kaiser, aby tam nehrál jako   vždy potrhlého a velice mě   to překvapilo, že hrál roli   s klidem a uvážlivě tak,   jak se od doktorů očekává.   Roli nezesměšnil, ale dodal   jí váženosti zamilovaného   člověka. A od p.Holubové   jsem zase očekávala její   snahu vše říct narovinu a   bez okolků a jako vždy ani   ona nezklamala. Její   povedená věta "na to ti   sere bílej tesák"   zůstane určitě plno lidem v   paměti. :-) Ostatním hercům   lze jen poděkovat též za   krásné herecké výkony,   které splnily s grácií.
Serpentina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Užasná komedie. Opravdu po   dlouhé době se povedl   natočit skvělý český   film, co zaujme od začátku a   dokonce. Stojí za hlédnutí   a doufám, že si tento film   oblíbí diváci jako před   lety jiné od Marie   Poledňákové.
Lynette
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.6.2012
Amorální chování místo romantické lásky...
Jak už jsem napsala v   titulku, přesně takovým   dojmem na mě celý film   zapůsobil.:-/ Paní   režisérka si buďto plete   animální pudy (živočišný   sex na základě povrchnosti,   to jest např. pouhého   vzhledu vyhlídnutého objektu   touhy) s opravdovou láskou,   city či duševní   spřízněností nebo fakt   nevím, asi se mám ještě co   učit. Mohu bohužel   poznamenat, že já sama znám   konkrétně v reálu jeden   příklad manželského páru,   který se chová prakticky na   100 procent obdobně (skoro   jako kdyby podle nich paní   Poledňáková psala scénář   :-D), myslím tím příklad   filmového manželského páru   ztvárněný Evou Holubovou a   Oldřichem Kaiserem. Takových   "lásek" je bohužel   v naší maličké zemi víc   než je zdrávo a nejen u   nás, za hranicemi to je to   samé, prostě smutnota..   Tenhle film mě jenom utvrdil   v tom, že opravdovou lásku   si prožije ve skutečnosti   jen málokdo z nás. Měla   jsem z hlavních   "mileneckých"   postav spíše sílící   pocit, jak film s každou   minutou ubíhal, že je   postihla nějaká stařecká   demence či senilita, dle   toho, jak se tam všichni   chovali. Některé hlášky   byly vtipné, ne všechny   herecké výkony byly úplně   v pořádku, ale co chtít od   oddychové komedie. Hodnotím   známkou 8/10, to proto, že   éra dobrých českých   komedií už dávno skončila,   přesto tahle je v té   současné rádoby   komediální bídě téměř   ještě zářivá..
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.8.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $5,409,068║   Slovíčko otrasné to   vystihne asi najviac. /0%/____
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Marie Poledňáková se   snažila tímto snímkem   chytit druhý dech.Po pár   nepovedených pokusech se jí   to u tohoto divácky   úspěšného filmu   částečně podařilo.Velmi   dobré herecké výkony   K.Magálové a O.Kaisera lehce   nadprůměrný scénář,   který ale trochu devalvují   neustálé pokusy o vtipné   situace které jako by z oka   vypadly komedii s Tebou mě   baví svět.Tentokrát už to   ovšem tak nefunguje a   paradoxně je to nejslabší   místo jinak velice   příjemné životní komedie.   Takže slabší 6-55%
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Jedinej českej film široko   daleko, na kterej jsem se   těšim fakt MOC. Ale to, co   jsem viděl, je k blití.   Vtipné scény lze spočítat   na prstech jedný ruky, za   zmínku stojí jenom snad Olda   Kaiser a Jirka Bartoška, ti   to drží ještě jakž takž.   Nebýt nich, dávam bez   váhání 1 bod, protože   míň dát nejde.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2015
Dobrá komedie a především   pro mě nezapomenutelná Eva   Holubová, ukázková   stíhačka. Ta rodina, velká   rodina až netypická pro   současnost. A maminka   Jaroslavy Adamové, to byla   bezva stará dáma, plná   nadhledu a humoru. Ta   rozvíjející se láska, byla   v určitých chvílích   trapná a směšná. Ovšem   jako celek jsem se skvěle   bavil.
lucymat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Překvapení zabalené v   Líbáš jako Bůh se celkem   povedlo. Někoho však může   brzy přestat bavit hrdinčino   "... už tři týdny se   neozval, napíše mi   sms?..." a docela časté   opakování motivů (nejen u   ústřední dvojice ale i u   jejich syna - jsou spolu,   nejsou spolu...) Nicméně   herci se snažili a skvělou   Evu Holubovou byste v jednu   chvíli zabili a pak zase   nosili na rukou... a ještě   poznámečka - vyčkejte do   konce titulků, vyplatí se   to, protože Lucie Bílá je   opět coby naše spoluobčanka   neodolatelná.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2011
pro mne jeden ze silnějších českých filmů...
nemám ráda české filmy ani   Poledňákovou, na tento film   jsem šla v době jeho   prezentace do plzeňského   kina z donucení a s vlastní   předpovědí dobrého spánku   v příjemných sedáčkách,   okořeněného sebou,   polepenou od vysypaného   sladkého popcornu... ale ne -   já se bavila a zhltla film   jako ten popcorn :) vtipné   hlášky, vtipné scény,   Bartoška perlil, Kaiser   perlil, nějaká Magálová   byla naprosto úžasná...
Nasudr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Jeden z mála lepších   českých filmov v posledných   rokoch, pretože, staršie   filmy nastavili latku veľmi   veľmi vysoko.
Film,   ktorý nenudil a ktorý   prekonal moje očakávanie.   Príjemné pozeranie.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2012
Po dlouhé době normální   film, teda spíš normální   komedie, kde není všechno   vynucené rádoby napsaným   scénářem. Je to pohodový   film..
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2009
..
Film, který ma diváka asi   hlavně pobavit a to splnil   dokonale..ještě k tomu   výborné hercké výkony a u   srdíčka zahřejě vidět i   ty herce a osobnosti, které   až tak často už vidět na   plátně nejsou- úžasná   paní Adamová, Jiří   Bartoška, Olda Kaiser, Kamila   MaGÁLOVÁ, Arnošt Lustig -   to je chuťovka...Dvě hodiny   dobré nálady, pohody, která   není vulgární a hloupá,   jak je v poslední době u   nás zvykem, co by kdo chtěl   víc?
mikee
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.11.2009
Tenhle film bych stroze   okomentoval pořekadlem   "jednou jsi dole , jednou   nahoře" a to platí   prakticky pro všechny   atributy , kterymi je snímek   obdařen , byť těch chvil ,   kdy jsme dole je bohužel   přeci jenom více.
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2009
V klidu film. Ničim sice   nepřekvapí, ale ani   nezklame. Je to takový ze   života, hlavně o lásce,   manželství a vztazích   vůbec. Hodně se mi líbila   Eva Holubová v roli   nesnesitelný, ale zároveň   chytře mstivý Bohunky :)   Vůbec nejlepší mi ale   připadal výkon Oldřicha   Kaisera, ten byl fajn. Hudba   ve filmu taky seděla. Fajn   oddychovka.
BOS3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Mňa tento film okúzlil,   myslím, že pani   Poledňáková sa inšpirovala   typom filmu Love actually,   Bridget Jones. Určite   nepodcenila význam dobrej   hudby vo filme. Kamera   romantická, lokácie   prekrásné a herci super.   Bartoška ako ex-manžel bez   debaty pohodový. Holubová,   ktorú moc nemusím skvelá   agentka-stíhačka. Magálovú   som videl po dlhej dobe,   zamilovanú esemeskovú trubku   zvládla roztomile. Kaiser   nerozhodný medzi manželkou   Holubovou a milenkou   Magálovou riešil fakt   ťažké dilema a tiež   pobavil. Pri sledovaní sú   výhodou nejaké tie životné   patálie, potom film oceníte   ďaleko viac.
pauli1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Pro starší
Poledňáková mě nikdy   nezklamala. Postupem let   přešla ve své tvorbě z   komedií na tragikomedie.   Život není jen veselý,   přináší i smutek a   bolesti. A někdy máte pocit,   že tohle znáte a také jste   to také zažili. Já děkuji   za film, který mě pobavil a   zahřál na duši.
sismik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Celkem slušná situační   komedie, přináší pár   vtipných scének, u kterých   se upřímě zasmějete, ale   jinak děj celkem   předpovydatelný. Určitě   film doporučuji, nudit se   nebudete, nečekejte ale   zázraky jako u S tebou mě   baví svět, i když chvílemi   mi určité scény připadaly   jaksi "povědomé".   Nejvtipnější postavou je   podle mě Jiří Bartoška,   který filmem více méně   proplouvá a je vždy vtipný.   Výborná byla i Eva   Holubová.
teta.Essie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.11.2013
hruza des
Kycovitejsi,debilnejsi a   stupidnejsi scenar a rezii   jsem v zivote nezazil...jestli   tohle delala reziserka   nejlepdi komedie stoleti tak   ja jsem ruska baletka
janka29
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2015
Pripadala mi cela tato komedia   taka uvolnena, bola fajn....   Kamila Magalova- to zahrala   uplne pohodovo.....
aurora45
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.12.2010
A mně se to líbilo. U filmů   ze současné české produkce   někdy dost brzo odcházím -   nezachytí, ale zde jsem   došla až do konce. A   nenudila jsem se a bavila se   jednak správnou nadsázkou a   občasnými hláškami a   jednak sledovala skutečně   dobré herce. A zase jsem si   uvědomila, jaký veliký   herecký a nejenom   komediální talent ničí   alkohol..., škoda. Dost   slušnej biják.
vendy13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2010
Tento film se mi velmi   líbil.
Trochu mi   připadal jako kdyby byl   natočen v 80.lech,děj byl   velice dobře zpracován a   vůbec jsem se u tohohle filmu   nenudila.Byl skvěle herecky   obsazen,líbilo se mi,že   tento snímek byl určen   spíš pro starší   generaci,ale pobaví i   mladší.
ricky4
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Jednoduchá komedie,   postrádající normální   příběh. Ale pravdou je že   jsem se občas i zasmál.   Herecké výkony raději   hodnotit nebudu. Film 15%,   zábava 70%- 40%
petr-bures
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2015
Někdy vtipné, někdy   trapné. Ale ze dna to tahá   Eva Holubová, která je   prostě skvělá. Jen díky   ní se k tomuto snímku docela   rád vracím. Ale bez ní by   to byla fakt slabota.
Otek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Jsem mírně zklamán. Filmu   předcházela větší   pověst, než by si skutečně   zasloužil. Podivný konec byl   k nepochopení. Takle v   životě určitě nechodí.
Lucka-V.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Tenhle film je opravdu   skvělá a zábavná česká   komedie.
Herci jsou   přesvědčíví a skvěle   podávají své výkony.
K tomu je ve filmu   několik velmi vtipných   situací, které určitě   pobavi.
innael
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Na tenhle film jsem se moc   těšila, ale bohužel mě moc   zklamal. Velmi zdlouhavý,   myslím si, že by s klidem   mohl být o polovinu kratší.   Navíc mi lezla na nervy velmi   naivní hlavní hrdinka.
Co se týče hereckých   výkonů, ty se mi líbily,   takže alespoň 5 bodů -   také za občasné vtipné   hlášky - ne moc, ale aspoň   něco.
bušt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.11.2010
No jak se tu dívám jsou tu   samé docela pozitivní   komentáře,ale já si prostě   nemůžu pomoct je to   strašnej film od začátku do   konce... Nudný nudný a do   třetice nudný
Aintcha
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Tento film měl akorát velkou   reklamu a tím nalákal mnoho   lidí do kin. Ve skutečnosti   se však jedná jen o pěknou   blbost a takových českých   filmů máme už hodně.   Rozhodně nelituji toho, že   jsem na tento film nešla do   kina.
golman69
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Naivná Helena sa zamiluje.   Netuší že, že bude hrať   len druhé husle. A tak   nastavajú komické situácie,   pretože Bohunka o svojho   manžela nechce takisto   prísť.
geojezek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2015
Nuda
pamatuju si jen toho bilyho   tesaka. Jenze to byla tak   krecovita hlaska (aby si to   lidi pamatovali), ze jsem ji v   zivote nepouzil a nastesti ani   nikdo v mem okoli. Film me   nudil a konkretne Holubovy uz   je "preholubovano".
Komparsista11
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.4.2009
Nejsem si jistý, jestli by   nebylo lepší požádat paní   Poledňákovou, aby už   přestala režijně velet.   Její filmy jsou slabota.   Časy otců z apaluchy už   jsou pryč. Opět Holubová,   která musí být všude,   trapnej humor a absolutní   nuda. Malý Filip má prý   být druhej Tomáš Holý. Tak   to ani omylem.
pesan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2009
SMS
jsou fenoménem dnešních   časů a dokáží zamotat   život všem generacím. Ale   nejúžasnější je přístup   paní Poledňákové k tématu   lásky. Dokáže obsadit role   současnými vynikajícími   herci, včetně těch   epizodních. Film nepostrádá   vtip a určitě se jeho scény   a hlášky zapíší do   zlatého fondu českého   filmu.
intoska
Hodnocení:
Přidáno: 30.9.2009
No jo,další český film.To   znamená nevtipná   komedie.Zasvěcený komentář   hlavní hrdinky tomu nijak   nepřidá.Ta se pořád   schází a rozchází se svým   milencem,ten má problém se   svou všetečnou   manželkou.... a kde nic,tu   nic jen nuda a občas   křečovitý úsměv nad   trapnou situací na plátně.A   pořád dokolečka to   samé,omílané přes dvě   hodiny.Tenhle film mně   přestal bavit tak po deseti   minutách,bohužel jsem na   něm byla povině a musela ty   dvě hodiny přetrpět.Nikomu   nedoporučuju,úšetřte si ty   dvě hodiny na něco   zábavnějšího.
Viki9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Zoufalé - lepší slovo asi   nenajdu. Vždy si u těchto   filmů říkám, zda existuje   vůbec nějaká cílová   skupina, které se to může   líbit. Podle ohlasů zde v   databázi zřejmě pár   takových lidí je, ale asi   žijí v jiném paralelním   světě, neboť v soukromém   životě takové lidi   nepotkávám. Tím nechci   nikoho urazit, jen by mě   zajímalo, kde se lidi s   takovým vkusem rekrutují.   Ale k filmu - tak zoufalou   snahu o to, být komedií a   jakoby ze života, to jsem   ještě neviděl. Ta   "Kameňákovská"   prvoplánová snaha za pomocí   nejapného scénáře dobrat   se k nějaké hlášce byla   až trapná. A herci se ani   nesnažili z této frašky   vybočit. Je vidět, že u   nás asi neexistuje něco   takového, jako vybírat si   scénáře a i dobří herci   vezmou cokoliv - kšeft je   kšeft. A to "ze   života" je snad nejvíc   urážlivé. Pokud někdo   takto žijete, tak to si to   fakt užijte.
Pitrisek20
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Je to perfektní komedie a to   hlavně díky dobrému   výběru herců.Suprový   hlášky.Od začátku až do   konce nevíte jak ,s kým,kdo   skončí.Tento film   doporučuju všem kteří se   rádí zasmějou....
renefer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Přiměřeně
Tento film nijak nevybočuje z   řady ostatních filmů paní   Poledňákové, občas jsem se   od srdce zasmála (scéna z   chalupy, kam Bohunka dotáhne   svého nevěrného manžela) a   občas dost nuda. Ale za   skouknutí myslím stojí,   hlavně díky překvapivě   dobrému výkonu Oldřicha   Kaisera.
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2009
Skvělá komedie!
Nevím co bych tomu mohla   vytknout, výborně jsem se   bavila. Prostě skvělé   hlášky. Už se moc těším   až film vyjde i na DVD.
chorobka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Od filmu jsem nic moc   nečekal, protože rodinné   až dětské filmy   M.Polednákové mě mnoho   neříkají. Natočeno trochu   ve stylu Románu pro ženy,   ale myslím daleko, daleko   vtipnější a nejen proto   určitě stojí za   zhlédnutí. Rozhodně   příjemné překvapení a   výkon E.Holubové byl   úžasný.
sionn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Doporučuji zkouknout,podle   mě jeden z nejlepších   českých filmů posledních   let,co se týče   zábavnosti.Plejáda   skvělých herců,všichni   perfektní,výběr Kamily   Magálové taky v   pořádku,pěkný příběh a   opravdu dobře vybraná   muzika.
Myslím,že   český film potřebuje více   takovýchto   "oddechovek"
dada007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Líbaš jako bůh je jedným z   tých filmov, ku ktorým sa   vždy rada vraciam, i keď na   začiatku som mala   pochybnosti, a hľadela som   naňho skepticky, našiel si   miesto v mojom zozname top 20   českých a slovenských   filmov. K tomu skvelé   herecké obsadenie, vtipný   scenár, nemám čo vytknúť.
pusinkadenniska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2010
jedním slovem   nejlepšííííí
Manuela
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2009
No já nevím, tenhle film   není sice špatný, ale až   taková paráda to taky není.   Já moc na český filmy   nejsem a asi to hodně   ovlivňuje, když je posuzuju.   Občas jsem se zasmála, ale   víc už to asi vidět   nemusím.
fadomo
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Bohužel další   "dílo"   Poledňákové o ničem. Velmi   prostá a nudná   zápletka,kterou měly   zřejmě oživit rádoby   vtipné situace, jako   zakopnutí,ztráta rovnováhy,   nešikovnost vůbec   apod.,které však byly velmi   trapné a otřepané. Celý   film provázely velmi nudné   dialogy a označení tohoto   filmu jako komedie je snad   tím jediným, čemu se tu lze   zasmát.
Miley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Mislím si , že Marie   Poledňáková opěd   nesklamala.Všechny její   díla jsou skvělá.Vždy do   vsých děl zapojí nějaké   dětské herce i když ten   film není zrovna pro malé   děti. V tomto filmu je celkem   dost legrace i   napětí.Doporučuji se na   tento film podívat.
mironov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2009
tak zae jeden perfektný film   od pani Poledňákovej,,,je to   typický český film   fantastické herecké   výkony,,oplatí sa ho vidieť
ajenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2009
..
Na to že je to český   snímek tak je to docela   povedený film,vtipný...a   spíš pro statší   generace..ale ja sem se dobře   bavila taky..
kongolese
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.12.2010
Bezducha radobykomedie, ktera   vypada jako kopie stejne   nezazivneho am. filmu 'It's   complicated'. Proste kopec   nudy.
ivcadvo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2012
Super rodinný film
Dívám se na něj   několikrát do roka a vždy   mne pohltí a prožívám jej.   Je opravdu super pro celou   rodinu i pro starší   ročníky :-)
Furat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Zklamani
Tak od tohohle filmu jsem   cekal rozhodne vic. Doslova   jsem ho pretrpel i pres   nadprumerne herecke vykony.   Zakriknuty Kaiser pod   pantoflem se asi(?) zamiloval,   ovsem odvahu odejit od   dominatniho babochlapa   Holubove nedokaze. Vse s   pobavenim sleduje Bartoska,   ktery to hraje excelentne, s   lehkosti a nadhledem. Ten   chlap je proste cim starsi tim   lepsi. Jinak nuda, nuda, nuda.
Stana61
Hodnocení:
Přidáno: 8.3.2010
Komu ještě tento film silně   připomíná americký film   "Lepší pozdě než   později"? Asi je   těžké vymýšlet stále   něco nového a přidá si i   strach z dalšího Krokodýla,   ale tolik "náhodou"   stejných nápadů? Brrr!   Trochu ostuda ....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih20448minih20448Tajemství mého úspěchu (1987) 
The Secret of My Succe$s n
minih38549minih38549Sahara (2005) 
Sahara n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih33073minih33073S Rozárkou (1970) [TV film] 
S Rozárkou n
minih94066minih94066Po čtyřiceti letech (2004) [TV film] 
n
minih18050minih18050Rozhněvaný muž (1979) 
L'homme en colère n
minih47292minih47292Záhadná paní Savageová (1997) [TV hra] 
n
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV minisérie] 
Taková normální rodinka n
minih42069minih42069Merillovi záškodníci (1962) 
Merrill's Marauders n
minih56529minih56529Strom vědění dobrého (1976) [TV inscenace] 
Strom vědění dobrého n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Líbáš jako ďábel (2012)

 Líbáš jako ďábel (2012)
Líbáš jako ďábel n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika / Slovenská republika
Režie: Marie Poledňáková

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vinorodé břehy Sáry

14:00 - 14:30

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Vše, co zůstává k vidění

14:10 - 15:05

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

12:25 - 14:35

124 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10