Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Hostel

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 89
jarda53
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Režisér dokázal, že jsem   film zhlédl na dvakrát,a to   jsem se na film chystal celý   rok. Nikdo dnes nemůže   tvrdit,že se to někde ve   světě neděje,lidi jsou   hnusný.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Pamatuji si první zklamání,   a jak jsem byl na tohle   natěšený. Padesát minut o   ničem je však přece jen   hodně, z tak krátké   stopáže. Za tohle hodnocení   snižuji a to o dost. Co,   dále napsat. Pak už to   fičí a je to i nerváček,   ovšem navalit tolik nesmyslů   na pár minut… Herci nic   moc, ale zvládli to a   myslím, že i maskéři byli   velmi dobří. S nápaditostí   to bylo trochu na štíru, ale   budiž. Na další   podívání?? Ech, třeba jo,   ovšem začátek klidně   přetočit.
20150621 ? **/4 s.u.
Starší koment:Tento   snímek je svébytný žánr a   já jej mám rád. Bohužel se   však toto někde avizované   "velkodivadlo"   nekonalo. Sem tam se mihne   záblesk na lepší časy, ale   jinak se většina filmu   prokecá. Jako   "gore" jsem tedy   očekával více. Takže jen   dvě hvězdičky a to ještě   z útrpnosti.(27.10.2009)
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Zlatý průměr!
„Nejhrůznější film   posledních deseti let.“   Ano, to možná ano, husí   kůži jsem měla u 50% času   filmu. Děj se nechal vidět,   ale mohlo tam být vidět víc   akčnosti.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Když jsem vyrazil na tento   film, tak jsem znal dopředu   některé reakce a tudíž   jsem si o něm nedělal iluze,   že půjde o něco   kvalitního. Teď jak tu svůj   komentář, tak nějak,   decentně napsat, aby se dámy   neurazily, ten film je prostě   sračka. Nedivím se   Slovákům, že se bouří   proti tomu, jak Slovensko bylo   v tomto filmu vykresleno.   Celou dobu jsem nepochopil, co   nám tvůrci svým dílem   chtěli sdělit. Mylně se   mnozí komentátoři   domnívají, že se děj   odehrává v Bratislavě. Hned   v ději bylo zmíněno   nějaké místo u Bratislavy.   Pro to údajné místo byl   zneužit krásný Český   Krumlov (za to by si tvůrci   zasloužili mít v pasu   razítko (NEŽÁDOUCÍ) a z   hranic či letiště je   posílat štandopéde zpět   domů do Ameriky. Slovensko   bylo vykresleno jako ta   nejprimitivnější a   nejzapadlejší země, plná   magorů, primitivů a   dětských gangů. Nepochopil   jsem ani začátek filmu, kde   se děj odehrával v   Amsterodamu. Začínal jako   lehké softporno. Američanům   se asi po Evropě cestuje   stejně pohodlně, jako když   třeba jedeme z Prahy do   Říčan. Najednou se prostě   rozhodnou, že přejedou z   Amsterodamu do Bratislavy.   Stihnout to prostě pohodlně   a za chvilku. Na Slovensku   děj pokračoval opět   erotickými scénami. Po   čase se film zlomil v   definitivní nelogickou   hovadinu. Nebyla nouze o krev,   uříznuté prsty a různé   údy. Hloupé a amatérské   chování padouchů. Musel   jsem se, mimo jiné, smát   scéně, kdy je nějaké   vietnamské dívce vyříznuto   oko a pak se normálně   pohybuje po ulicích a   nádraží, jako by se   maximálně řízla do prstu a   současně si ji nikdo   nevšiml. Podobných situací   ve filmu je více. Hrdinové   asi bolest snášejí lépe.   Dále často se v amerických   filmech objevuje scéna, kdy   je někdo utopen v záchodové   míse, je tomu tak i zde.   Musím napsat, že je to   technicky a fyzicky nemožné.   Jen se do té své domácí   podívejte. Je tam málo vody   a mnohdy tam bývá ten   mramorový rantlík. Na   Slovenský zlí policajti   normálně na silnicích   vytahují lidi z vozů a   brutálně je zbijí na   místě. Tedy, takovou situaci   nám tvůrci předvedli. Už   se nechali slyšet, že   připravují dvojku.   Doufám,že už je do našich   končin nepustíme.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Takové nemastné,splácané a   dost krvavé cosi.Viděl jsem   jednou a asi stačí,možná   dvakrát.Myšlenka   zajímavá-provedení odost   horší.Film na efekt,ačkoliv   najdou se lidi co si zaplatí   trýznění jiného člověka.
pataamat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Málo výdana volovina, škoda   len, že známy slovenský   tvorcovia za pár dolarov   predali do takéhoto niečoho   svoje hity.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Naprosto šílené, což   mimochodem u člověka jako   Q.Tarantino, který v tom má   prsty, by nemělo být   překvapením.Nakonec Eli Roth   jde v jeho šlépějích a   toto je výsledek.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2011
Zrůdnost, šílenost natočená pro zisk a sadisty
Náhodně jsem dnes   zaregistroval tenhle film,   protože někdo dnes napsal k   němu komentář. a já jsem   si ho přečet v liště   komentářů, která   "běží" vpravo   dole na FDb

Neviděl jsem film celý,   jen ukázku,(je to snad   jediný film, který na FDb   hodnotím, aniž jsem ho celý   viděl) a v žádném   případě se nechystám ho   celý vidět. Přečetl jsem   si komentáře o téhle   filmové zrůdnosti -   Stručně a přitom   výstižně to ve svém   komentáři napsal Bara 40. a   já dodávám - Režisér by   se měl léčit a zisk z filmu   by mu měl být zabaven a   věnován na pomoc   postiženým dětem, nebo na   humanitární účely. Tenhle   film ukazuje, že v Americe je   všechno možné a že se tam   dá natočit cokoliv, jen   když to přinese zisk,   dolarové žrádlo, jak zde   jednou napsal jeden pán.
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2008
Tak něco mezi
Sice stupeň brutality   dosahuje v tomto filmu   vysokého stupně, i z   hlediska věrohodnosti, ale   celé to pouze doplňuje   nudnou zápletku. Jatka   skutčně nedělají dobrý   horor.
Petra.Barbie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Není výjimečný, ale nápor na psychiku určitě ano.
Film Hostel se vymyká   klasickému hororu se spoustou   slizu, pavouky, oživlých   mumií atd...je brutální, to   ano, mnohdy až příliš,   přesto pro silné povahy mohu   víceméně doporučit, někdy   není na škodu se   koncentrovat na psychologické   drama s opravdu silným   nábojem. Herecké výkony   považuji za zdařilé dobré,   čeští herci ve vedlejších   rolích excelují.
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Jeden vôbec z najhorších   hororov, čo som kedy videl.   Dej je veľmi nechutný, až   sadistický. Možno, že v   Amerike takéto filmy majú   veľký úspech. Ja som ho   pozrel asi tak 40-minút a   radšej som vypol DVD   prehrávač. Tento film nemá   žiadnu úroveň.
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Horror, kterýmu musím fakt   tleskat. Horror, který nemá   obdoby. Horror, který se   určitě zapsal do   nebrutálnějšího filmu   současnosti. Opravdu mě   dostal. Strašně jsem tomu   poslednímu klukovi fandila,   aby se zachránil. Ale ono to   ani nemohlo skončit jinak.   Pro někoho to byl propadák,   pro mě brutální podívaná
BinLADIN
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Pěkná blbost co dál psat   zase to psát znova škoda   práce   herců,štabu,klapky,maskerky,   vlásenkáře,filmu.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Film o tom, že si několik   boháčů zaplatí za to aby   mohli mučit lidi. O ničem   jiném to opravdu není. Komu   nevadí krev bych to   doporučil. A navíc má film   i celkem slušnou atmosféru.
Bara.40
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.5.2008
scénář:Ivan Roubal
režie: Charles Manson
producent:CK poznaj   Slovensko
sponzor:jatka   Poříčany
Tato jména   jsem čekal v titulcích po   skončení filmu.Film ale
natočil Mr.Roth,dle mého   názoru sadista od narození.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.7.2018
Neviem či tam sú prvky   hororu (asi len minimum) ale   len asi v poslednej polhodinke   a to skôr chce Eli Roth len   šokovať krvavými scénami,   ale skôr tu prevažuje   komickosť scén a nehorázna   podpriemernosť scenára,   pokiaľ sa tomuto dá povedať   scenár? Od režiséra   "amatéra" s menom   Eli Roth sme asi nemohli ani   viac čakať. " Ak sa   chcete prvú hodinu filmu   poriadne nudiť a hľadieť na   nevydarené obrázky, potom   vidieť zopár krvavých scén   tak nech sa páči. Vrelo či   strnulo odporúčam! " V   tomto nenájde kúsok dobrej   filmárčiny, len bezúčelne   sa trmácanie z miesta na   miesto , občas niekto povie,   niečo v porovnaní ako bla,   bla, bla ... a odpoveď znie   tiež bla, bla, bla. Ja tento   film radím nie do B-éčkovej   ale až do fajn C-éčkovej   triedy a keď si ho nevšimnú   pri udeľovaný Zlatých   malín tak ma nahnevajú,   takýto skvost a bez ceny, to   sa teda nepatrí. Top scéna -   vždy keď sa ne pľace   objaví náš Slovenský   herecký skvost Barbora   Nedeljáková a tá sa v jedno   rozhovore pre jednu   nemenovanú televíziu   vyjadrila asi takto -   "Mám ale tri filmové   ponuky ale ja by som chcela   hrať v nejakej   komédii." - tak vlohy na   to má , do nejakej paródie   ju môžu veselo obsadiť!   ║Rozpočet   $4,8miliónov║Tržby USA   $47,326,473║Tržby   Celosvetovo $80,578,934▐   Tržby za predaj DVD v USA   $23,835,218 //počet   predaných kusov 1,514,515║   fakt pekný zisk na takú   prkotinku, a kto by potom   nechcel točiť filmy keď tak   dobre zarábajú /videl v   kine: 10%/
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.11.2007
K bezpochyby zajímavým   vlastnostem tohoto filmu   patří to, že jako jeden z   mála laciných hororů nutí   diváka přemýšlet. Bylo tu   totiž tak obrovské   množství logických blbostí   a naprostých nesmyslů, že   si člověk řekne, jak je to   vůbec možné. Charaktery   postav katastrofální, jako   nikde jinde a Americké   představy o střední Evropě   se ukázaly být roztomile   komické (no, američtí   diváci Vám to zpapkají :-).   Tohle byl vtip nebo pokus o   cool horor? Bohužel, ani   jedno nevyšlo.
pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.12.2006
Clovek niekedy nechape ako sa   moze stat z totalneho braku   hit sezony so super   navstevnostou.Chapem,ze Amici   su tak blbi,ze ani nevedia kde   je Stredna Europa,preto   odpustam tvorcom,ze polepili   Cesko,Slovensko a Rusko do   jednej zlataniny,odpustam aj   tu dehonestaciu.Neodpustim   ale,ze aj ked to bol horror   nebal som sa ani sekundu a   premyslal som ci sa smiat   alebo plakat nad ubohostou   snimku/tmave interiery,trapni   herci v hlavnych ulohach,slabe   efekty/.Svetle momenty pre mna   boli dva-krasne baby na   zaciatku filmu a fakt,ze snad   aspon par Amikov zisti,ze   existuje aj nejake   Slovensko,aj ked k nam po   zhliadnuti filmu nikto z nich   asi nepride :)))
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.10.2007
Horory nejsou zrovna mým   šálkem, ale k tomuto jsem   přeci jen trochu   schovívavější. Možná i   proto, že chvílemi to více   než horor působilo jako   teenagerská komedie. Děj je   velmi plytký, ale to se u   tohoto typu filmů očekává,   šokovat má spíše   některými scénami, což se   sice děje, ale není to ani   tak napětím, jako spíše   brutalitou a množstvím krve.   Jako hororově zdařilé   považuji i to, že zde jednu   z "vedlejších   rolí" hrály i ČD a   jejich vozový park a cestovat   s nima je někdy opravdu   děsivým zážitkem.
jirry
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.2.2008
Film jsem neviděl, ani nechci   vidět. Jen to co jsem   slyšel, mě dostatečně   přesvědčilo.   Neuvěřitelně brutální a   hloupé. Naprosto nepovedené   po stránce filmové. Tato   hrůza můľe někoho zaujmout   snad jen svou úchylností a   nelidskou brutalitou.
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.7.2019
Slovensko v roce 2005 si asi   producenti spletli s nějakou   rozvojovou zemí. Film o   mučení a bolesti, který   nemá nic společného se SAW.
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.3.2009
výbuchy smíchu
Ano,měl to být horor,ale   něco tak trapně   vykalkulovaného a spíše   směšného jsem viděl   naposled ve filmu   Kanibalové.Je to horor   spíše pro Američany,kteří   nevědí ani kde je   Slovensko.A že se podle nich   asi zde nedávno ještě   válčilo.Být Slovák,jsem   uražen a nosím   přinejmenším tričko s   mapou USA s nápisem   Africa.Jediné co mě zaujalo   a je pravda,že na Západě se   chodí do klubů se zajímavou   klubovou hudbou a tady se   vnucuje česko-sloveská   pouťová produkce v čele s   Michalem Davidem.
mikee007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2012
Snímek těžící pouze a jen   ze zobrazení brutálního   násilí. Být Američanem,tak   bych si po shlédnutí Hostelu   nejel na Slovensko ani   natankovat benzín. Všichni   od běžných lidí,přes   gangstery až po policii jsou   zapletení do obchodu se   zabíjením lidí na   objednávku a pro   pobavení.Ulicím vládnou   gangy loupeživých malých   dětí a na diskotékách a v   restauracích hrají Paľa   Haberu a Michala Davida. Brrr.   Film jen pro otrlé...
JVSoolen
Hodnocení:
Přidáno: 30.10.2007
Tento komentar je psany na   zaklade ukazek a klipu:
Naprosto zbytecny film pro   sadisty rochnici se v krvavych   a extreme brutalnich zaberech.   Reknetemi, je to k necemu   dobre?
Krupe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.8.2012
Naprostý hnůj, totální   sračka točená snad pro   devianty, ve které jsou   osazeni i cs herci ( když   už, tak už ). Je to pro   silné nátury ( nebo snad   ...).
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.5.2006
Jsou filmy které jsou sice nechutné, ale dobré...
Jsou filmy které jsou sice   nechutné, ale dobré. Tento   film je však pouze nechutný   brak, natočený snad jen pro   potěšení pár totálně   ujetých jedinců.
stanko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2010
Mě se tento film docela   líbil i když začátek nic   moc,ale potom to začalo   slušná porce napětí a   krvavých scén.
davidek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2007
tak ty 3 hvězdičky jsou   pouze z osobního důvodu, ale   film jako takový je přesně   Tarantino akorát hodně   špatně udělanej. Občas se   mi zdálo, že móresy byly   spíš ještě víc východní   než Slovenské. Prostě zase   jsem promrhal čas u   nehodnotného filmu. Stačilo   by mi prvních deset minut.   :-)
K3
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.9.2006
Klasická americká   zhovadilost, není to horor   ale prostě masakr motorovkou,   vrtačkou, autogenem a tak..   sposta dějových blbostí,   který tady už sou popsaný.   Samozřejně amík hrdina se   vrátí aby zachránil ňákou   korejku..
Papaja73
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.7.2008
Ač by tento film měl být   podle tvůrců horor,já jsem   se musela smát.Vyobrazení   Slovenska,jako zaostalé   země,kde se může stát v   podstatě cokoli a kde si   každý může dělat co   chce,včetně toho odchytnout   si nic netušící lidskou   obět a vyzkoušet si na ní   své sadistické sklony je   stupidní stejně,jako je   stupidní celý film.
Defied_Master
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.4.2009
mě tenhle film hodně   pobouřil...to, že se někde   bezdůvodně masakrují lidé,   bych pochopil...dnešní svět   je i tak dost úchylný,   takže je to klidně   možné...ale že zrovna v   evropě a ještě k tomu na   slovensku, to nechápu   vůbec...to bych spíš   tipoval usa nebo   mexiko...nerozumím proč si   vybrali zrovna slovensko...ale   to jsou typičtí   američané...prostě si   natáčejí svůj filmeček a   nezajímá je, jak přitom   vyobrazují ostatní   země...odporné...
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2009
toto je velmi nechutný   film,sem tam nudný,jinak děj   ujde.
podtitulek   nejhrůznější film docela   sedne
Lasy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2008
Při některých   komentářích se mi chce   opravdu smát. Troufám si   tvrdit, že lidé píšící   tyto komentáře si v kině   ucvrkli a teď si to tady   vylívají :-D Jinak, film byl   docela dobrý, i když jsem   čekal krapánek víc.   Nejtrapnějším hororem bych   ho rozhodně nenazýval, tím   spíš byl: Dům voskových   figurín
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2013
Pro mě nekoukatelný film. Na   tohle opravdu nemám a do kina   bych na něj nemohla. Viděla   jsem ho po částech, podle   toho, kolik jsem vydržela.   Tím ho ale nechci šmahem   odsoudit. Je to cesta do   nejhlubších zákoutí   černé duše sadisty a   Tarantinova přítomnost je   cítit. Nápad vytáhnout   tohle na světlo je šílený   a z toho, co jsem viděla je   to ale dobře natočený film   s perfektní prací maskérů   a nevydržitelným napětím.   Záleží, jestli hodnotíme   filmařinu, námět, nebo   morálku. Každopádně před   člověkem, který ho bez   mrknutí zkoukne, bych byla   ostražitá. Pak ale   přichází otázka, jaká je   vlastně cílová skupina...
Saara77
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2006
V prvé řadě zdůrazňuji -   nevadí mi horory, naopak   dobře natočený horor   potěší - bohužel se v   současné době dobré horory   moc často netočí.
Pominu, že odlehlé   slovenské městečko ( jak   praví oficiální text   distributora ), je hlavní   město Slovenska Bratislava a   exteriéry byly natočené v   Českém Krumlově (to už   bych nebyla objektivní,   protože tam bydlím),   nicméně historické uličky   Krumlova mají do Bratislavy   skutečně daleko.
Ovšem nebezpečný (a v   závěru i vraždící) napůl   ruský a napůl romský   dětský gang mě překvapil,   to jsem ovšem byla ještě   pouze překvapená.   Znechucení přišlo ale   záhy.
Dobře, je to   horor, dají se samozřejmě   čekat brutální scény,   nesmí na nich ale stát celý   film. Zákulisí firmy na   mučení, lákání a   chytání backpackerů,   hostelu atd. O tom se v   podstatě nedovíme vůbec   nic, za to na nás stříká   krev, padají kusy končetim,   očí a podobně.
Nevím, ale přijde mi,   že zahraničním filmařům   stále splývají Čechy,   Slovensko, Rusko atd. v jednu   velkou východní zemi   víceméně třetího světa,   kde se mohou dít jakákoli   zvěrstva a chudáček   američan se nedovolá.

Uznávám ovšem,   že je to jen a jen můj   názor.
Roux
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Naprosto hloupý, hnusný a   urážlivý film, který být   na mě tak už nikdy a nikde   nepustím. Pokud někdo tohle   považuje za dobrý snímek,   tak by se snad měl jít   léčit. Pojetí hororu v   dnešní době obsahuje pouze   hnusné scény, kde se   porcují těla a lítají   litry krve.
Strength
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Při shlédnutí tohoto filmu   jsem byla hodně znechucena.   čekala jsem film ve stylu Saw   či Texaský masakr, ale je to   naprostý propadák. Půl   hodiny sex, 15 minut horor a   10 minut napětí, no prostě   hrůza. Prostě se natočil   film a nepovedl, je to škoda,   ale je to tak.
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2006
Tarantino upadává
Hostel je přímo ideální   film pro lidi, kteří mají   IQ pod bodem mrazu, a   zároveň to sou nadržení a   sadisticky zaměření   jedinci. Kde sehnat v   poslední době kinofilm, kde   se 1/3 jeho délky šoustá a   zbytek mučí ? Jak zde   figuruje Tarantino je otázka,   ale vzhledem k tomu, že se mu   krvavé scény líbí, tak to   byla nejspíš pozice chlápka   v zákulisí s pérem v ruce.   Námitky a rozhořčení nad   nepravdivou podobou Slovenska   se dají přejít, protože je   to v podstatě jedno - tento   film totiž stejně nikdo   brát vážně nebude, tak   proč hned sahat k cenzuře,   že ? Koneckonců,   zakazování   "nepravdivých"   názorů tu už bylo.
Sečteno a podtrženo -   kdo byl na tomto filmu v   kině, vyhodil peníze oknem.   Kdo si ho půjčil ve   videopůjčovně, taky. Pokud   byl tento film stažen z   internetu, zbytečně jste   plýtvali časem a penězi.   Protože je to prostě brak.
BlackElvis
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Tady končí všechna sranda.   Na jednu stranu je to   průměrné nedotáhnuté   porno. Na druhou stranu je to   horor bez hororvých momentů.   Na třetí stranu je to   demence nad demenci plná   nechutných záběrů.
Warrior7
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.1.2010
mě tenhle film hodně   pobouřil...to, že se někde   bezdůvodně masakrují   lidé, bych   pochopil...dnešní svět je   i tak dost úchylný, takže   je to klidně možné...ale   že zrovna v evropě a   ještě k tomu na slovensku,   to nechápu vůbec...to bych   spíš tipoval usa nebo   mexiko...nerozumím proč si   vybrali zrovna   slovensko...ale to jsou   typičtí   američané...prostě si   natáčejí svůj filmeček a   nezajímá je, jak přitom   vyobrazují ostatní   země...odporné...
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2010
"Nejhrůznější film   posledních deseti let   ?"
Ale děte.To je   tak přehnaná myšlenka,až   hanba.Takhle,to,že děj je   točen u nás,to přeci jenom   trochu naláká.Nebylo to   úplně nejhorší,taková   klasická,chvílema i nudná   hororová podívaná.Ale k   hrůze to má vážně daleko.
Wish
Hodnocení:
Přidáno: 28.7.2008
Thornwald - jsem úchyl, byla   jsem na tom v kině:-D   omlouvá mě ale to, že jsem   netušila, do čeho jdu:))   udělalo se mi z toho tak zle,   že jsem ten večer nemohla   vidět žádný maso, začala   jsem se bát hloučků malejch   dětí a zdrhala při zvucích   motorový pily:-D a to jsem se   vracela domů z kina za   světla:-D nechutný,   nechutný a ještě jednou   nechutný! jediný, co na tom   bylo legrační, byly pařby   na hudbu Michala Davida:))
Rendys
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2007
Kvalita zpracování nic moc   děj normální jen ty   záběry masakru, krve   ,mučení to bylo dobré jinak   si myslím průměrná kvalita
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2008
opravdu děsivý a pro   američany varování at se   vyhnou raději východní   evropě.Film je sice po   scénaristické strance   slabší ale zato je hodně   Brutální
mocca
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.4.2008
Tak na tenhle film sem se fakt   těšila... Řikala sem si   nizkorozpočtovej hororovej   krvák tak to bude vážně   něco. Bohužel mě ale   strašně zklamal.. první   půlka filmu absolutně o   ničem. Druhá už byla trochu   lepší ale těch slibovanejch   nechutnejch scén teda moc   nebylo, většinou spíš jen   tma alá domylslete si to sami   lidi. A to nemluvim o tom, co   udělali ze slovenka...   Prostě další Americká   slátanina plná chyb.
POMOthy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.10.2018
Zobrazenie Slovenska mi   nevadilo, naopak ma úprimne   pobavilo (rovnako ako ma vždy   pobaví každá nová perla   amerického právneho   systému). Dosť ma ale   prekvapilo, aké lajno je   zabalené do kampane so super   postermi, vignetou   "Quentin Tarantino   Presents" a   20-miliónových openingových   tržieb v Amerike. HOSTEL by v   rovnakom kvalitatívnom   prevedení pánovi   producentovi nakrútil Dušan   Rapoš za 20-krát menší   rozpočet! Niektoré scény na   seba nadväzujú akoby   improvizačne, bez scenára,   atmosféra nulová, gradovanie   zabíja tupá   predvídateľnosť, a na   scény krutosti, ktorých je   mimochodom oveľa menej než   sa sľubovalo, čakáme   neúmorne dlho. Takéto filmy   sa v 80. rokoch nakrúcali ako   na bežiacom páse a dnes po   nich neštekne pes. History   repeats. Jediné pozitívum   HOSTELA je, ako efektne   zvýrazní režijné a   scenáristické kvality filmov   ako SAW.
Amthauer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Snesu všelicos a nějaká ta   krev mi nevadí. Umím   pochopit i podstatu různých   slasherů, kde brutalita hraje   hlavní úlohu. Nikdy však   film nemůže stát jen   čistě na ní, jak zde. U   tohoto jsem si na střední   kdysi řekli [spoiler]   "ty jó, tam to vypadlé   oko a ty achillovky atd."   [/spoiler] a u toho to   skončilo. Nic víc, než   brutalitu tento film   nabídnout nemůže. A je   škoda, že se s tímto filmem   tolik spojuje jméno Quentina   Tarantina, který sice   momentálně také prožívá   určitou tvůrčí krizi, ale   pořád je o mnoho úrovní   nad tímto.
michaela11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Hostel vypráví příběh   dvou kamarádů z americké   vysoké školy, kteří se v   touze po netradičních   zážitcích vydají na cestu   napříč Evropou - s tím,   že pokud jim zůstane místo   vzpomínek jen jedno obrovské   okno, nebude je to nijak   zvlášť mrzet. V průběhu   výletu se k nim připojuje   Islanďan Oli, jenž oba   dobrodruhy přemluví, aby   zamířili na místo, které   je považováno za opravdové   nebe všech amerických   turistů - do jisté ubytovny   v odlehlém slovenském   městě plném zoufalých, ale   zároveň překrásných   východoevropských dívek.   Když se ihned po příjezdu   bez problémů seznámí s   dvojicí místních krásek,   zjistí, že Oli nelhal.   Zdánlivě pohodový běh   událostí však brzy   vystřídá kruté   procitnutí. Oba cestovatelé   si uvědomí, že se rychle   noří do čím dál tím   děsivější situace, která   je stejně nebezpečná a   temná jako nejzvrácenější   zákoutí lidské duše.

Tak tenhle   filmeček mi dal dost   zabrat,mám docela ráda   krváky,ale to i já jsem   měla husí kůži,nehledě na   to,že se toto ještě dneska   na některých místech   děje,ale to sem nepatří.
simca.talpi
Hodnocení:
Přidáno: 2.3.2008
Pokud Vás nerozhodí   hektolitry krve, tajemný   chlápek a uřezané   končetiny, není se čeho   bát. Leda špatných výkonů   herců. Jestli máte vkus, tak   PRCHEJTE.
goldhands
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.2.2009
nejhorší film
Tak na tenhle film (jestli se   filmem dá vůbec nazývat)   jsem byl přemluven kámoškou   a přesto že jsem do zhlédl   již před delší dobou   neustále je to pro mě   odstrašující příklad   absurdity a plýtvání   filmovým materiálem..   Nechápal jsem úděsný   scénář, vysmívání se   poměrům v "zaostalém   Československu" a   hlavně smyslu proč byl tento   odpad ve filmovém průmyslu   natočen.. Náplň brutality a   něčeho co se dá nazývat   scénářem je něco co je   dějem tohoto filmu..   Absolutní nuda a nicota je   to, co naplňuje tento film..   Pro mě odpad ve světě   filmu..
kaylin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Fuj, fuj, fuj. Prostě   třikrát FUJ! Jsem z   Českého Krumlova a tohle   prznění mého rodného   města, ale i měst dalších   je prostě běs a hrůza. A   hrůza je to, co tomuhle filmu   chybí. To prostě není   horor. Horor je o něčem   úplně jiném a Roth horory   prostě neumí. Snad jeho   filmy brzy zapadnou...
pakacka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.6.2007
Skoro se mi i příčí dávat   tu jednu hvězdičku, Hostel   totiž patří do kategorie   naprostého ODPADU! Jako horor   není vůbec strašidelný,   ani lekací, místy jen trochu   nechutný. Hlavním problémem   ale je naprostá nuda, která   diváka během celých 95   minut zabíjí víc, než   sadisti zabíjí své oběti v   tomto snímku. Film není ani   vtipný, a když, tak jen   nechtěně - ve chvílích,   kdy si člověk uvědomí, že   se to má odehrávat na   Slovensku. Kdyby okolo toho   nebyl takový humbuk, nikdy by   mě nenapadlo se na Hostel   podívat. Je mi líto   vyhozených peněz za   videopůjčovnu...
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Dost brutální film a je   natočený v česku šílené   scény a šílený děj ale co   by jsme mohly čekat od   tarntina.Tarantino má svůj   styl a naštěstí pro mě se   mi mooc líbí
Angelitos
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Hrozné
Tak tohle už opravdu ne!   Nechutnost a vulgárnost. Nic   jiného jsem na tom neviděla.   Tento film bych nejraději   nedoporučila ani sama sobě.
WFan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Z tohohle filmu jsem byl   vyklepanej ještě týden.   Fakt mě to dorazilo. Velmi   brutální, nijek objevně   natočené, ale ten námět a   herci...to bylo něco.
Hammer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2006
Neočekával jsem od Hostelu   mnoho, zezačátku jsem to   viděl s filmem hodně   špatně, třem mladíkům jde   jen o jediné...cestují po   Evropě a hledají kde si   nejvíce užijou s ženskýma,   no rozhodně nijak sympatické   postavy. A co se týká děje,   taky úplně o ničem,   začátek je jako sepisovaný   na koleně. Když se děj   posune i do onoho Hostelu,   konečně se začne něco dít   a následuje docela slušná   akce a samozřejmě dostatek   krvavých   "chuťovek". Přes   velice slabý začátek to   stojí za podívání, nakonec   to nebylo tak špatné.
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.4.2006
Klasický B horor
Problémem Hostelu je to,že   díky kampani,která se kolem   něj v České republice   (příp.na Slovensku) strhla,   se na film podívali i   lidé,které by jinak horror   tohoto typu vůbec   nezajímal.Já mám horrory   poměrně rád (troufám si   tvrdit,že jsem jich i dost   viděl) a mohu proto s klidem   napsat,že se jedná (vzhledem   k nízkému rozpočtu) o   celkem slušně natočený   horrůrek,který měl za úkol   prostě trochu pobavit.Úloha   Slovenska ve filmu,o které se   v současné době tolik   diskutuje,je zde v podstatě   ilustrační, podobně jako   např.Texas v Texaském   masakru motorovou   pilou.Ostatně myslím že u   nás nebo na Slovensku je   mnoho lidí,kteří takto   vidí např.Rumunsko nebo   Bělorusko (také jistě   neprávem).Takže bych toto   hodnocení uzavřel asi   tak,že pokud chce někdo   vidět poměrně qalitní (ale   ne špičkový!!)   horror/thiller, mohu Hostel   vřele doporučit.Navíc pro   tuzemské diváky nabízí   přidanou hodnotu v podobě   několika českých herců a   domácích scénerií (vlaky   ČD, Český Krumlov nebo   M.Táborský v roli místního   poldy:-)
Laila
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2010
kdyby to bylo mozne tak pujdu   s body hodne do minusu,je to   nechutny,zvrhly a   uchylny,proste   Bléééééééééééééé   éé,co víc k tomu dodat
cira
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Tenhle film musel být   natočený jen pro sadisty.To   by snad zvládl každý kdo   má kameru a přístup k   červené barvě.Kdyby bylo   hodnocení 0 tak bych ho   tomuto filmu dal.
Fox
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.3.2006
Náhodou
Ale prosím vás, lepší   příběh snad softporno   nemůže mít...Ale proč se   do toho uvrtal Tarantino mi   zůstane asi nadosmrti   záhadou
Grassazione
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Moc kvalitní hororový   krvák, škoda jen těch keců   kolem. :D Kdyby jich trochu   obrali, mohl mít i o   hvězdičku více.
kremak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2012
kravina
Nejdříve jsou v   Amsterodamu(evidentně Praha)   a jedou do Bratislavy, ale   vystoupí na zastávce v   Poříčanech!!!!, což je 35   km od Prahy a odtamtud jedou   taxíkem(žigul!!!!!) kolem   Malešické spalovny po   Průmyslové ulici smšr   Bratislava a dojedou do   Českého Krumlova!!!!! Do   toho ta diskoška s Haberou,   Davidem a Elánem mě   dorazila(že by 80tá léta!   Podle mne byl režisér   úplně sjetej a ještě   naprosto zeměpisný   negramot!!!
Kozelíno
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.7.2007
Totálně trapný film u   kterého jsem nepochopil co   jím chtěl tvůrce říct...   Asi že Slováci jsou banda   krvelačných tupounů,   kterým nevadí "Dětské   gangy" (viděli jste je   nekdo???). Naprosto trapný   film...
chorobka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Mě se to líbilo:-)Určitě   nejbrutálnější film co   jsem viděl v kině.Nicméně   první část filmu by tam   tedy být asi nemusela, nebo   by mohla být zkrácena na 10   minut, to je jakýsi   romantický teenagerovský   film. Druhá polovina   odehrávajcí se v   ,,továrně,, byla super a   hlášky slovenských Cigošů   taky nejsou k zahození!:-)
Boyolomouc
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Vcelku dobrej film,...
Nechápu co vám vadí?!Je to   super film,..samá   krev,..takovej má bejt   horor,..pěkně nechutnej!A s   těma chudákama dětma jdete   někam!Je to jenom film!
SPECNAS
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Film se mi nelíbil, kromě   občasných momentů, který   jsou celkem humorný, je to   jedna velká   nuda.Rádobydrastické scény   se odehrávají v šeru a   působí nemastně neslaně,   nic šokujícího. Nechápu,   co se na tom Tarantinovi   líbilo, že to musel   zaštítit svým jménem -   možná nápad, jenže ten je   zpracováním znehodnocený
yakub
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Je to skutecne nataceno na   uzemi Cesko - Slovenska a je   to o dvou mladicich, kteri   vyrazili do Evropy se trochu   pobavit. Po tom, co zjisti, ze   na Slovensku jsou ty   "nejlepsi stetky v   Evrope" se vydaji vlakem   hadejte kam :) spravne... do   Cech :) Vystoupi na nadrazi v   Poricanech a vezmou si taxika,   kterej je odveze do Bratislavy   (tomu sem se fakt tlemil ) no   ne no...ma to byt jako ze   dojeli fakt vlakem asi na   slovensko, ale fakt jsem se   bavil :) Tam se ubytuji v   Hostelu, kde narazi na super   baby, s kterymi chodi na   diskoteky, kde fakt zpiva   Michal David a vsichni na to   silene trsaj. Pak mu zmizne   kamarad a vsichni se tvari a   chovaji, jak kdyby jeho   zmizeni nikomu nemelo vadit.   On ho zacne hledat na vlastni   pest a ....

Az   prilis umele brutality   vyhrocene hudbou. Ja ani   nevim... Na to, ze je to ted   trhak v americe, tak nic moc.
xmatasek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.6.2007
No tak amíci sou fakt tupej   národ!!! Jestli u nich má   úspěch tenhle film, tak   opravdu nevim, co si o nich   mám myslet... Začátek je   zcela (až na výjimky)   okopírovanej z filmu   Eurotrip, další nudnou   pasáž je skoro zcela   zbytečné jmenovat a pak   přijde na řadu řezání a   mučení, ale ovšem k mému   překvapení není vůbec nic   vidět!!! To je teda horor jak   se patří. Podle reklamy sem   se těšil na další psycho   ve smyslu Saw, ale realita je   taková, že mi nevstal ani   jedinej vlas na hlavě.   ODPAD!!!
jaromir.sasinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2007
hostel perfektni film,pro   typky,co miluji horory a to   jsem ja,takze super filmik.   Doporucuji.2 je taky dobra.
sissi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Američani se zas jednou   vyznamenali..Totální   béčko, vůbec nechápu, že   ten film zaštítil   Tarantino.Když pominu, že   film nemá kromě hektolitrů   krve vůbec nic, natož děj,   tak je tam ještě Slovensko   vykreslený jak největší   stoka na světě. A navíc   Slovensko nebylo Slovensko,   ale ČR. Ale to asi všichni   stejně ví...
hrusovak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.8.2006
:o)
,,blbost na druhou'' absolutne   nedava smysl, spousta chyb ve   filmu.patri mezi nejhorsi, co   jsem kdy videl.
mark20185
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2015
film docela dobry čekal jsem   něco lepšiho ale ušloto   začatek blbost v polovině   filmu to začalo byt zajimave
pavca35
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Musím říct, že mě tento   film totálně zklamal.   Čekala jsem od něj mnohem   víc. Jedním slovem prostě   hrůza a navíc vykreslení   naší republiky je děs. Co   si o nás musí v americe asi   myslet???? Řekla bych, že   film nemá s hororem téměř   nic společného, jen spousta   krve. Hnus!
Nikitka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Jedním slovem ODPAD! Poprvé   jsem se zhrozil při   shlédnutí a podruhé, když   jsem slyšel o natáčení   druhého dílu. Rozodně tento   fim nepoporučuji a opravdu   nechápu jaký smysl mělo to,   že se herci baví o tom, že   jsou v ČR a přitom tam   vidíte cedule slovenských   měst. Nebo to bylo naopak?   Jsem rád, že už si na to   ani pořádně nepamatuji.   Lituji ztraceného času...
HaD.77
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Film má být částečně   podle pravdivých událostí z   Thajska viz bonusy u filmu.   Nápad a provedení se mi   líbilo, ale zasazení filmu   na Slovensko a ČR , no   nevím. Režisér nás   vykreslil jako totální   barbary 100 let za opicema.   Zvláště chyby a   nesrovnalosti ve filmu mě   vytáčeli hodně.   Nejtrapnější snaha je   zamaskovat nádraží v Praze   a přetvořit ho na německé.   Už taky vidím, jak by projel   dvoje hranice bez chycení.
Thornwald
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Úchylárna
Ano tak tenhle film stejně   jako SAW natočil sadistický   úchyl pro ostatní magory a   ten kdo na něj de do kina je   taky úchyl (ale je to jeho   věc) nemá to žádný   příběh jen přehnaně   krvavé a brutální ..... SAW   měl občas aspoň nějakou   pointu i když taky magořina
eto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Hodně dobrý horor který   musí všichni videt tak si   nenechte ujít a hl.večér   když se vám strach dostane   podkůži
dedy22
Hodnocení:
Přidáno: 4.3.2006
BOLO BY NACASE NEPUSTAT TU   NATACAT NEPRAVDY A MOZNO AJ   VEDOME LZI.CO VI NA TO SLOVACI   A CESI,
paavvla
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Pustila jsem si to jenom   jednou a víckrát se na to   nepodívám!!! Ne proto, že   je to špatný, ale protože   je to tak skutečný. Všechna   ta krev, zvratky a to   utrpení. Už nikdy víc.
Vlčisko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Hostel: Hrôza na Slovensku
Každý človek dobre vie, že   také brutálne veci sa v   Európe nestávajú, je to iba   film a toho si je vedomý asi   každý. Skôr, ako tie   brutality ma naštvali tie   krádeže a násilie malých   "Slovenských"   detí. Mohli aspoň povedať,   že to boli cigáni   respektívne rómovia, teraz   si celý svet myslí, že aj   my, Slováci sme takí. Ale   nemám to nikomu za zlé, je   to predsa len film a keby   filmy neboli nereálne a   vymyslené, asi by ich nikto   nepozeral :)
Maidens
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Suverejně nejtrapnější a   nejstupidnější horor, jaký   jsem kdy viděl. No horor.   Spíše komedie. Děkujeme   amíkům za skutečně věrné   zobrazení české a   slovenské republiky.   Nejnižší hodnocení   nedávám jen proto, že   místy byl film alespon   trošku napínavý.
alvaret
Hodnocení:
Přidáno: 26.10.2011
Byl natáčen na Slovensku a   hrají tam čeští herci :DD   Také není od štábu moc   hezké,že udělali z Čechů   svině :D
donatella
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.10.2006
Toto není klasický horor,   kde by byla nějaká stvůra,   ale je to krvák!!! Tento film   je opravdu jen pro silné   nátury(což já nejsem) a po   zhlédnutí filmu mi bylo   špatně!! Pokud jste   příznivci takových   krváků, kde zaživa kuchají   lidi( vrtají do nich, řežou   jim oči), tak proč ne. Ale   pro mě je tento film   hovadina.
johnnyx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Masakr
Hustej film, fakt jen pro   otrlé. Líbil se mi nápad,   zpracování trochu   pokulhává, hlavně Slovensko   vyobrazeno jako v 60tých   letech. Hlavně excelentní   výkon pana Jana Vlasáka jako   vrahouna.
goodbody
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Film Hostel se nepovedl i   když v něm mněl prsty i   Tarantino a to je můj   nejoblíbenější režisér.   Podle mne to nemnělo ani   hlavu ani patu, děj slabý.   Filmy o násilý tohoto druhu   se dají natočit lépe a asi   levněji v ateliéru. Proč   točit v Čechách a dělat   že je to Slovensko, nechápu.   Tváří se to jako klasický   horor a chvíli jako nějaká   hororová parodie. Nevím   jestli to tak mnělo být   ponuré ale spíš se   osvětlovači flákali.Na   závěr,Hostel 2,no nevim, ale   zvědavost je většší.
TomesGomes
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.8.2008
Musím se k tomuhle filmu   vyjádřit, i když jsem   viděl jen asi dvacet   minut,prostě musím varovat   všechny, který by jen   napadlo, byť třeba jen ze   zvědavosti, byť jen na   minutku na tuhle   nehororáznost kouknout. Musel   bych bejt hodně sprostej,   kdybych měl hodnotit tenhle   film jen několika slovy.I tak   se o to pokusím. nechápu, co   měl režisér v hlavě, ale   tenhle film neděsí, tenhle   film mě dohání k otázkám,   jak někdo může stvořit   film, kterej si libuje v   masakrování lidí bez   jakýhokoli významu. Kdyby   tam byla aspoň nějaká   dávka ironie, nebo děje nebo   čehokoli, co film dělá   filmem, tak by se to dalo   aspoň trochu pochopit, takhle   ve mě zůstal pocit, že to   je film pro sadomasochistický   vrahy, který u toho budou   akorát masturbovat. Omlouvám   se za tvrdej komentář, ale   bohužel tenhle film si jinej   nezaslouží!
a.r.s.i
Hodnocení:
Přidáno: 10.6.2007
Mě se ten film líbil, už z   toho důvodu jak amíci   dokážou natočit film v   české republice a vypadá to   tu jinak, z česka udělali   Holandsko a ze Slovenska   Rumunsko, takže jsme na tom v   americe lépe. Myšlenka na   to,že doopravdy by mohlo   něco takového být, kde by   nikdo o tom nevěděl v   nějaké vesnici mě děsí.   Protože podobné věci se   můžou dít. Film se mi   líbil.
k1n6u9l4k1aa
Hodnocení:
Přidáno: 10.1.2010
Hostel
Tento příšerný až   absurdní film musel vytvořit   pouze psychopat nebo člověk   jemu podobný. Nebudu jej víc   rozebírat, jen se divím   našim hercům, že se   propůjčili k účasti na   tomto nesmyslném a   urážejícím filmu, který   de facto shazuje nejen   slovenskou, ale i českou   kulturu.
srb
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2007
Příběh skupinky kamarádů,   kteří se rozhodli prožít   sexuální dobrodružství ve   střední Evropě, zná už   jistě každý hororový   fanoušek. Slovensko je zde   představeno jako země   zaslíbená pro tři   nadržené samce, na   diskotékách za zvuků   Michala Davida tančí jedna   krasavice za druhou a   místním ulicím vládne   parta malých capartů,   kteří jsou pro žvýkačky   schopni zabít člověka. Ale   to nejhorší je teprve   čeká. Hostel je ubytovna,   kde není něco v pořádku.   Holky tu sice chodí stále   nahé a jejich pohledy   rozpalují okounící muže,   ale když se ztratí jeden z   kamarádů a po   vyčerpávajících nocích se   kluci probouzejí na   nejrůznějších místech,   není to náhoda. Bratislava   je totiž hlavním centrem   obchodu z lidmi, ti vybraní   se dostávají do hrozivého   rozbořeného staveniště,   kde jsou zdi tak nasáklé   krví, že už ani nejdou   smít. Jaká je ovšem jejich   šance dostat se z   nejhoršího vězení, které   kdy existovalo?

Českého diváka jistě   potěší, že příběh,   který se má odehrávat na   Slovensku je příběhem   natočeným v Česku. Vlaky   nesou značku ČD, na   nádraží hlásí příjezdy   a odjezdy v rozhlase českým   jazykem a město, kde chlapci   poprvé vystoupí se honosí   názvem PORICANY (bez háčků   a čárek, prostě anglicky).   Taxíky zde mají pouze   černou barvu a angličtina je   tu asi už zvykem, stejně   jako modelky, které jsou z   Prahy nebo z Moskvy. Michal   David tady má minimálně   jeden fanclub a když nehraje   on, tak ho nahradí   například Miro Žbirka.

Ale to jsou scény   na usmání, Hostel nás ale   měl vyděsit. To, že se to   podařilo jen z malé části   je dáno už faktem, že   první polovina filmu se jeví   jako teenegerovská komedie v   trochu drsnějším hávu. A   tak se první hororové   indície objeví až zhruba po   40 minutách sledování   filmu. Pak se začnou dít   divy! No vlastně nezačnou,   Hostel je nudná (a pouze   trochu nechutná) krvárna,   která má sice místy   napínavé okamžiky, ale   jinak nedokáže nic (snad jen   naštvat naše hraniční   sousedy). A tak se celkově   jedná o film, který sice   každý viděl, ale nikdo se k   němu už nikdy nebude vracet   a ty nechutnosti to   nezachrání (stejně jich je   jenom pár a z toho je ještě   leccos vystřiženo).
Mladí herci hrají   průměrně (na některých je   sice vidět velká snaha, ale   nevypadá to dost věrohodně)   a tak nám nezbývá než   prozkoumat, kdo z českých   hvězdiček měl tu čest   zahrát si po boku   američanů. V paměti mi   zůstal hlavní záporák Jan   Vlasák a Miroslav Táborský   v roli přátelského   policisty.
PŘEVZATO Z:   http://www.horror.cz/hororove-   filmy/clanek_hostel-2005_808/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih163815minih163815U Zlaté rukavice (2019) 
Der Goldene Handschuh n
minih19699minih19699Hodina pušek (1967) 
Hour of the Gun n
minih17541minih17541Ptáci (1963) 
The Birds n
minih13878minih13878Nejlepší ženská mého života (1968) 
Nejlepší ženská mého života n
minih86478minih86478Máte slovo s M. Jílkovou (2008) [TV pořad] 
Máte slovo s M. Jílkovou n
minih154863minih154863Metanol (2018) [TV film] 
Metanol n
minih41676minih41676Popelka (1969) [TV inscenace] 
Popelka n
minih40083minih40083Kráska v nesnázích (2006) 
n
minih5490minih5490Černá smrt (1992) [TV film] 
Quiet Killer n
minih57763minih57763Soudce a drahokam (1983) [TV inscenace] 
Soudce a drahokam n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hostel 3 (2011) [Video]

 Hostel 3 (2011) [Video]
Hostel 3 n
Hostel: Part III
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Spiegel

(pokračování)

Hostel II (2007)

 Hostel II (2007)
Hostel II n
Hostel: Part II
Země: Spojené státy americké / Itálie / Island / Česká republika / Slovenská republika
Režie: Eli Roth

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vedlejší produkt

20:10 - 21:10

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Sbohem, Sabato (1970)

20:00 - 21:50

19 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Řekni to psem (2022)

20:15 - 22:10

4 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190633
Osobností: 698054
Fotografií: 764612
Plakátů: 377055
Obsahů a biografií: 178420

Poslední komentáře

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
Další z nekonečné řady   variací na oblíbené téma   jak nejlépe natočit film,   který bude technicky co   nejhorší, bude mít co   nestupidnější více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Abigail (2024)

Další

Abigail
z produktů, které slučují   horor s kriminálkou.   Přestože sleduje ne tak   úplně originální linku, je   profesionálně spolehlivě   rozveden více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Válka policajtů (2024)

Válka policajtů
Vypadalo to jako kopie   italského filmu o mafii ale   tady to znechutili tím že   tam chalastali jak o   život,což mě nijak nebavilo   jestli více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10