Duben
ohodnotit

Interstellar [2k digital]

Rok:
2014
Délka:
169 minut
Premiéra v ČR:
6.11.2014
„Zánik Země nebude naším koncem“

Komentáře k filmu Interstellar

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Snímek, na který jsem se   děsně těšil a po prvních   „zaručených zprávách“   ještě více. Prý   bombastická podívaná. Co   jsem ve výsledku obdržel, se   mi ani nechce popisovat. To,   co měla být vizuální   pecka, mne hluboce zklamalo.   Když nebudu rozebírat   naprosto zbytečně roztahaný   a pitomý začátek, veškeré   vizuálno bylo tedy v čem??   Obrovský potenciál   (návštěva tří planet)   šel do kopru a bylo mi   čuměti jako idiotovi na led,   nebo co to bylo. To bylo vše   z cizích planet, mimo tedy   obrovské vlny na té první.   Jasně, chápu, že se chtěli   co nejvíce přiblížit   skutečnosti, stejně jako   tvůrci Star Treku, ale tak   měli natočit dokument a jít   s tímhle tyátrem do hajzlu.   No alespoň jsem se nasmál   tvrzení o misích Apollo.   Takže co nakonec za něco   stálo, byl asi TARS,   jednoznačně hudba, a   několik minut (ani ne   desítek) záběrů z kosmu. A   co mne iritovalo? Prokládané   záběry před koncem, chvilku   na planetě, chvilku na Zemi,   to mi úplně zkazilo   zážitek, tedy pokud by   nějaký byl. Prostě se tohle   „veledílo“ dost   nepovedlo. 2015031016459/16900
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2015
První dvě hodiny   nadstandard, zvláště   události ze šedivé prašné   Země, kde se lidstvo   mílovými kroky blížilo ke   konci. Na poslední půl   hodiny mě však už znalosti   z fyziky nestačily a to mě   trochu omezovalo. Nedokážu   posoudit, jestli je tak konec   věrohodný či ne.
Herci věrohodní, i když   Matthew občas na můj vkus   přehrával, Anne   nepřekvapující, Matte   Damone, ty syčáku!, zbytek   vlastnil červená trička a   roboti byli zajímaví a   mnohdy i vtipní. Výprava   slušná, hudba také,   stopáž vražedná.   Nestandardní sci-fi bez   výbuchů (teda jeden malý   byl), s pár zvraty a pointou,   kterou jako těžký realista   moc nedávám.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2016
Velmi emocionální sci-fi   snímek plného poselství,   nadpřirozena, tajů,   konspirací, podivna a vědy,   což všechno dohromady   vytváří sice dlouhý, ale   naprosto fenomenální   snímek, jaký tu dlouho   nebyl. Bohužel však pro   mnohé těžko uchopitelný,   neboť myšlenky Alberta   Einsteina jako je teorie   relativity, kvantování   elektromagnetického pole,   ekvivalence hmotnosti a   energie, některé z hlavních   rovnic Lorentzovy   transformace, prohýbaní   časoprostoru, dále teorie o   Červích dírách a jejich   možnostech a v neposlední   řadě kvantová fyzika jako   taková jsou všechno věci,   se kterými se zde pracuje a   kterým ne každý zcela   rozumí. A tak se pro   nezaučené diváky bude zdát   příběh značně složitý,   nesrozumitelný, pomalý a   filozofující. Atmosféra   snímku s vynikajícím   soundtrackem se velmi   přibližuje k fenomenální   sci-fi  klasice Stanleyho   Kubricka  2001: Vesmírná   odysea. Taje vesmíru,   časoprostoru a třetí   dimenze doslova vplouvají do   nitra vědomí a zanechávají   podivný pocit nekonečnosti a   fantazie. Kdo bude očekávat   popkornovou jízdu plného   hlášek, akce a zábavných   etud, bude stoprocentně   zklamaný. Zde se hlásí o   slovo věda a to je pro mnohé   jiná káva.
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Tak to je úplně jiný kafe   než Gravitace. Tady je totiž   děj. Hodně dobrej námět,   odpovídající zpracování,   ale zbytečně dlouhá   stopáž. Čas je relativní z   toho plyne, že 1. hod se   rovná 7. let. při plnění   mise. Ale když láska   přesahuje čas i prostor, tak   se nedá změřit a není tedy   veličina, takže jsme my   lidé vlastně vždy v   pohodě. Typické zpracování   mise, málo paliva, tedy jako   v pokeru, vše na jednu kartu,   kdy teorie her nepomůže při   řešení proměnných. Divím   se, že ostatní si   nenastudovali teorii   superstrun a další   maličkosti z kvantové   fyziky, bez toho je tento film   poloviční.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2015
Podívaná jo, poctivé sci-fi   se skvělými efekty, občas   připomínajícími 2001:   Vesmírná odysea,   sympatičtí tabulovití   roboti. Příběh byl   napínavý od začátku do   konce, ale nepřipadal mně   nějak moc podnětný, čekal   jsem větší hloubku. Hodně   umělý konec působil dojmem   povinného happyendu, kde   logika holt musela stranou.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2016
INTERSTELLAR

Elitní pilot přijímá   nabídku na jedinečnou cestu.   Může pilotovat vesmírnou   loď červí dírou na   neznámé světy s cílem   zachránit vymírající   lidstvo.

Země   je sužována klimatickými   změnami a pomalu vymírá.   Téměř všichni lidé   začínají hospodařit, aby   pomohli zmírnit hlad vlivem   neúrody. Dokonce i ze   špičkového pilota se stal   farmář, jen aby pomohl.   Jenže nakonec se nabízí   jiná cesta – pilotovat   záchranný vesmírný let. Je   těžké se rozhodnout. Film   nabízí pohled na rodinné   dilema otce, který má   starost o svou rodinu,   zejména o malou dcerku,   která je na něm hodně   citově závislá. Ale   zároveň má možnost   zachránit celé lidstvo.   Stejné dilema prožívá   jiný otec, vědec, který se   marně snaží vyřešit   kvantovou rovnici a pomocí   ní vybudovat nový svět pro   ohrožené lidstvo. I jeho   dcera se účastní tohoto   projektu a všichni doufají   ve zdárné vyřešení a   dokončení celé akce. Dále   můžeme sledovat kosmonauta   na vzdálené expedici, jeho   změnu myšlení a jeho postoj   k životu v okamžiku, kdy má   pro něj život skončit. Je   pravda, že jsem čekala víc   sci-fi, místo toho jsem   dostala spíše několik sond   do duší lidí v mezních   životních situacích. Už   délka filmu mně omráčila,   ale kupodivu mne film zaujal   natolik, že délka nebyla   tím hlavním problémem.   Cesty časem mi připadají   zmatečné obecně, potkat se   sám se sebou v jiné časové   rovině mi prostě nedává   smysl, a tak cesta červí   dírou do nitra vlastní   knihovny mi prostě nesedí.   Ale nakonec jsem se dokázala   přes tento fakt nějak   přenést. Dojem napravily   scény z cesty vesmírem. Tato   část filmu vyvážila jeho   ostatní nedostatky.

Film má své   klady a určitě dokáže   zaujmout, ale já osobně jsem   asi přece jen čekala něco   poněkud jiného. Cítím   mírné rozčarování, které   mi brání udělit filmu více   bodů. ©
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2015
Sci-fi bez akčnější scény   i přesto jsem se dobře   bavil,po vizuální stránce   nemám co vytknout ze   začátku se nic   zajímavějšího nedělo až   ve druhé třetině kdy   odletí do vesmíru nejdřív   průlet černou dírou,pak   návštěva planet a na konec   vizuálně dokonalá jaká si   dimenze.S hereckými výkony   spokojenost.Pro mě osobně o   trochu lepší než Gravitace.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.2.2015
Nolan je hodně talentovaný   režisér, ale přijde mi, že   od té doby co natočil   Temného rytíře jdou jeho   filmy dolů. Toto je jeho   nejhorší film. Snímek   místy podobný 2001:   Vesmírná Odysea postrádá   větší pointu, příběh   totiž není úplně ideální   a Matt McConoughey se mi ve   své roli vůbec nelíbil, moc   mi nesedlo, že je živitel   rodiny a zároveň kosmonaut   zachraňující planety. To v   Armageddon Bruce Willis je   mnohem přesvědčivější   kalibr. Anne Hathaway mě   nikdy nepřesvědčí jako   herečka, zde se mi už vůbec   nelíbila.
Co se týče   filmové atmosféry, tak od   ní nic nečekejte, atmosféra   je totiž nulová,   Kasmonautům jsem vůbec   nefandil, tím pádem mě film   nebavil. Od Nolana jsem tedy   čekal víc, už kvůli   vysokým hodnocením. Tímto   filmem se ale Nolan přesouvá   na druhou kolej.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.3.2015
Myslela jsem, že něco víc   postavené na hlavu, než byl   Počátek, už Nolan natočit   nemůže... a vida, může.   Nosné téma v těchto   případech obvykle pobírá   jen hlavní hrdina a osoby z   jeho těsné blízkosti...   tentokrát možná ještě i   Stephen Hawking, ale ten to   jistě chápe jako parodii.   Mě osobně nechal Nolan   trčet před horizontem   události poté, co jsem byla   vystavena podívané na   nejnudnější vesmír všech   dob, torza nebo hodně   vzdálené záběry   odfláknutých maket, od   kterých odvrací pozornost   epická hudba a samolibec   McConaughey... a to bylo proti   zprávám o výnosech   kukuřice na naší   zaprášené domovské   planetě (kdoví proč?)   ještě dobrý. No ale zase   jsem, spolu s chlapem, co   zachránil Zemi, pochopila tu   papírovou demonstraci   fungování červí zkratky,   nikdy nemůžete vědět, kdy   se vám taková vědomost bude   hodit... a přestávám   utírat prach, co kdyby si s   ním potřebovalo moje já z   jiné dimenze něco životně   důležitého sdělit...   Zlatá Gravitace!
RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.3.2015
Mno, nebylo to úplně   špatný, ale tyhle sci-fi   zabalený do rádoby   vědeckých teorií, kterým   nerozumí ani ten, kdo je   vyplodil, jsou pro nějak moc   abstraktní.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2015
Po delší době naprosto   originální film s geniální   myšlenkou. Perfektní   zpracování, super efekty,   herecké obsazení, scénář,   hudba prostě vše na   jedničku. Rád se někdy   podívám znovu
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2018
║Rozpočet   $165miliónov║Tržby USA   $188,020,017║Tržby   Celosvetovo $675,120,017▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $29,357,037║ Tržby za   predaj DVD v USA   $14,956,777║ veľké   ambície utopené v spánkovom   vákuu, veru škoda, Nolan   zaspal na vavrínoch, nie že   by úplne poľavil, príbeh   má svoje plusy, silné   momentky a vyšperkované   prepojenia v ponúknutých   indíciach ako hrom, kameňom   úrazu sa stáva hlavne   vesmírne cestovanie, ktoré   na danej ploche vyznie   prestrašne mdlo, bez náboju,   uspávajúco, čím to smeruje   len ku priamej iritujúcej   konkurencii iného   uspávajúceho projektu ako je   2001:Vesmíra odysea, veru   Nolan chcel vzdať   pochopiteľne poctu tomuto   precenenému filmu ale v   podstate len zvýraznil   prázdnotu a slabosti   spomínaného filmu a o to   viac ich zvýraznil na tom   svojom... a to mal jeho   projekt výborný rozbeh až   pokiaľ neprišlo na vesmírnu   uspávanku, ktorá sa musela   fakt pretrpieť aby   záverečná pólhodinka mohla   priniesť novú dimenziu   ponímania alternatívnej   reality ktorá mala v   Nolanovom podaní fakt silný   základ, škoda film ako celok   je nekompaktne ustrelení   /videl v kine: 60%/
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.3.2015
Rozporuplné pocity
Nejlepší film roku 2014. I   takové přívlastky jsem   četl před shlédnutím,   nemohu napsat že s tím   zásadně nesouhlasím, ale   určitě nemohu potvrdit že s   tím souhlasím. Na jedné   straně fantastický vizuál,   užasně mistrně natočené   scény, exceletní ba přímo   mistrovský zvuk. Na straně   druhé koukám se na top film,   a nutně mě obtěžuje lehce   stupidní hodnotově ceněné   rodinné drama. Samotný   přechod do vesmírné ságy,   také vykazuje známky spěchu   typu " ať už jsme   tam" . A pak je tu velmi   rozporuplné finále... Komu   to nedošlo tak duch jsem já   (myšleno filmový táta)   poprvé, podruhé, potřetí,   počtvté.. no prostě známky   Nolanovy geniality s nedobrým   příměskem family navíc.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2018
Kdyby se ubrala stopáž,   klidně bych se podívala na   tento zajímavý film ještě   jednou. Skvělý námět i   přesto, že některá   odborná fakta jsou pro   běžného diváka sci-fi, no   a herecké obsazení nelze   jinak, než pochválit.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2017
Interstellar
Jelikož hodně sleduju   dokumenty o fyzice a vesmíru,   byl jsem v očekávání, jak   si tento film povede. Nutno   podotknout, že díky tomuto   faktu jsem si mohlo film více   vychutnat a porovnávat fakta   s filmařskou fikcí. V   prvních dvou třetinách si   na tomto poli vede téměř na   výtečnou, v poslední fázi   filmu však tvůrci popustili   uzdu fantazii díky spoustě   vizuálních a epicky   působivých efektů,   nejspíš kvůli tomu, aby byl   film snesitelnější pro   obyčejného, fyzikou   nedotčeného diváka.
charlie1612
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2018
Jestliže jsem o nějakém   filmu napsal, že je   zvláštní, zde to platí   dvojnásob. Lze jej rozdělit   na dva rovnocenné díly.
První část – život   na degenerované Zemi, je   zajímavým a neotřelým   pohledem na krizi životního   prostředí, kterou musí   lidé zvládnout.
Druhá část nás   seznámí s tajným projektem   na záchranu lidstva –   kolonizací planet v jiných   galaxiích a jeho následnou   realizací. A tady nastává   podle mého soudu problém.   Řada popisovaných událostí   IMHO odporuje dosud známým   skutečnostem. Jsou   zpracovány sice efektně,   vizuálně víc než   přitažlivě, ale mnohdy jde   právě jen o ten vizuální   efekt a jsou nelogické, až   nesmyslné. Kdesi tu padlo,   že jde o dokonalé zobrazení   podstaty Vesmíru – s tím   moc nesouhlasím. Naopak si   myslím, že autoři použili   jen to vizuálně líbivé   jako pozlátko a bez   bližšího smyslu spojili   vizuálně atraktivní   záležitosti. (mnohdy již   Nolanem vyzkoušené např. ve   filmu „Počátek“), i   když mezi odbornými poradci   byli takové kapacity, jako   např. Kip Thorne, pozdější   držitel Nobelovy ceny. Navíc   použili poslední   zveřejněnou vizualizaci   černé díry, která mi je   nejméně sympatická (z mnoha   zveřejněných vizualizací)   – to je ale můj   problém!
Film se   jmenuje „Interstellar“,   ale spíše by měl nést   název „Intergalactic“ –   už to mě mělo varovat.
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2019
Klasicky vychytaná Nolanovka   připomíná svým způsobem   Kubrickovu Vesmírnou odyseu.   Jenže Nolan svůj příběh   rozvíjí o další rozměry a   divák musí být pořádně   ve střehu, aby pochopil   návaznosti a vesmírné cesty   přes Černou díru do jiných   galaxií. Mazec na tom všem   je, že mu odborného poradce   dělal astrofyzik Kip Thorne,   jehož inspirací byly i   připomínky již zesnulého   Stephena Hawkinga. Takže   realita odpovídá filmovému   zpracování a teoreticky i   skutečnosti. Vizuální   stránka je pastvou pro oči a   hudba Hanse Zimmera je   povětšinou klidná a jemné   klavírní nebo varhanní   pasáže mě dostávají do   mezihvězdného prostoru.   Přesně tam, kde se většina   filmu odehrává. Zkrátka -   Interstellar.
Omnibus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.11.2014
Když mám den blbec tak   nesnáším vesmír,   nesnáším teorii relativity   a nesnáším časové   smyčky. Taky nemám rád   roboty s naprogramovaným   smyslem pro humor, ani   babičky, umírající s   úsměvem na rtu, snažící   se mě citově ždímat.   Vytáčí mě i kosmický   happy end typu Milujte se a   množte se!, který se   násilně, leč pro mě marně   snaží vylepšit depresivní   vyznění filmu. Jo, a abych   nezapomněl, po dnešku   nesnáším i Christopera   Nolana. Po kině jsem víc jak   hodinu musel chodit po   městě, než jsem tu hnusnou   depku rozchodil. Do   (mezigalaktické) prdele s   černou dírou! Navíc žere   čas, bestie. No vážně,   pouhé tři hodiny jsem   strávil v kině na   Interstellar a doma mi zatím   moje stará zestárla o dvacet   let!!!

Navíc   mám pocit, že   rozstříháním Interstellaru   by klidně mohly vzniknout dva   filmy - ze scén na Zemi   desetihvězdičkové   zaprášené depresivní   postapo a ze scén ve vesmíru   devítihvězdičkové scifi.   Ale míchat to dohromady?!   Neužil jsem si pak pořádně   ani jedno.
MildaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2015
Pokud čekáte další   vesmírné scifi, tak budete   asi mírně zklamáni, ale   pokud chcete drama, tak ho   dostanete. Matthew McConaughey   je typ herce, který dokáže   totálně splynout se svými   rolemi a ani tady to není   jinak a film stojí z poloviny   na jeho výkonu a zdruhé   poloviny na tom jak je to tedy   s tím časovým paradoxem   při cestování vesmírem...
jardiv
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Jak jsem neviděl sci-fi
Zbožňuju teorii relativity,   vesmír, roboty i časové   smyčky. Jinými slovy, mám   rád sci-fi. Tak jdu do kina a   těším se na příběh při   kterém mě bude příjemně   mrazit a kde si užiju ten   nepopsatelný pocit úžasu z   neznámého...
Misto   toho je mi ale dopřáno   kochat se rodinným   psychodramatem, ve kterém je   vědeckofantastická zápletka   použita jen jako kulisa. A   mozek? Ten se zoufale vzpírá   hromadě nelogičností,   kterými je to celé   prošpikováno (ne, nemyslete   si, že se dá opravdu každá   scénáristická pitomost   omluvit podivnostmi kvantové   mechaniky). No, to si raději   doma posté pustím   "nudnou" Vesmírnou   Odyseu (z které se v jistých   pasážích Nolan poněkud   neuměle snaží opisovat).
Světelné roky, cizí   galaxie jako malované,
sci-fi to však není,   jasný pane!
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2017
Skvělý snímek o budoucnosti   světa. Některé momenty   působí díky dilataci času   poněkud zmateně, ale díky   dokonalé hudbě se to dá   přežít. Scény ve vesmíru   počínající planetou   zrychleného času patří k   tomu nejlepšímu, co jsem   poslední dobou viděl. A   hudba, hudba je prostě   geniální.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2015
Interstellar
Interstellar film o,ktorom sa   mi veľmi ťažko   rozpráva...film,ktorý je   jedinečný.Z počiatku filmu   so si hovoril(a to trvalo   prvých 30 minút)...takže   tento film získal toľko   Oscarov a ocenení(Musím sa   priznať,že som o filme nič   nevedel a ani nevidel som ani   len trailer)?Nasledujúce   minúty filmu ma celkom   zaujali a dá sa povedať,že   film celkom začal   zaujímať(Hlavne kvôli   perfektne vykresleným   postavám a skvelej   atmosfére,ktorou je   samozrejme Ch.Nolan aj   známy)...nastáva smutná   rozlúčka a následná cesta   do nekonečného   vesmíru...ako sa zvyšovalo   napätie a výborná   atmosféra filmu...nastal   pokročilá hodina a ja som sa   cítil ako keby som bol jedna   z postáv a perfektne som sa   zžil z dejom(Len aby ste boli   v obraze...hrdinovia si musia   vybrať novú planétu na   život...teda majú na výber   3 a len na jedinej je život   možný)Nastáva návšteva   prvej planéty(hodina na tejto   planéte je ako 7 rokov na   zemi...a nakoľko naši   hrdinovia strávili na   planéte rovno 3 hodiny viete   si predstaviť čo to asi   znamená),ktorá sa nevydarí   a režisér Ch.Nolan začína   sypať jednu smutnú a   zdrvujúcu scenériu za   druhou(Dostala ma hlavne   scénka kde sa plus mínus 30   ročný otec pozerá na svoju   30 ročnú   dcéru).2.planétu...je mojou   obľúbenou hlavne pre M.Damon   a skvelý zvrat v polovici   filmu...tak ako naši   hrdinovia bojujú o život vo   vesmíre tak ani ľudia dole   na zemi to nemajú ľahké...a   snažia sa prísť na   riešenie ako našu planétu   zachrániť.Začína ísť do   tuhého a prekrásne vesmírne   prostredie začína byť až   príliš nebezpečné a   našich hrdinov sa valí jeden   problém za druhým...Ch.Nolan   si na finále nechal   nádherné rozuzlenie(Ktoré   ak ste nepozerali celý film   tak ani   nepochopíte)...samozrejme   nebudem vám o konci filmu   písať ale poviem vám jedno   a to,že som ho asi   posledných 20 minút   čakal...samozrejme to mu   neubralo na emotívnosti a   prešpekulovanosti...nastáva   koniec filmu a ja si   hovorím,že tie 3 hodiny   ubehli nejako moc   rýchlo...takže pýtate sa   či stojí za to si tento film   pozrieť?Odpoveď je jasná a   to stopercentne stojí.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2015
Science Fiction
Po všech těch startrecích a   transformerech už jsem málem   zlomil hůl nad žánrem   scifi. Tenhle kousek mi ale   vrátil naději, že ještě   může lidstvo stvořit něco   inteligentního, něco co   může i protřelýho fandu   žánru fascinovat. Ano, ve   filmu se občas bulelo,   normální lidi by na pokraji   zániku lidstva i vlastní   rodiny asi nebyli úplně v   pohodě a nad věcí.   Milovníkům tupých   stříleček tento film neni   určenej.. a to je dobře.
wena
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.11.2016
Spousty scifi blábolů v   neskutečně dlouhém filmu.   Samá gravitace a čas v   kterém se prostě ztrácím.   Na konec tatík promlouvá   přes knihovnu.
kockak1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.5.2015
Zprvu se mi zdálo, že to   bude na Nolana nějak   podezřele normální film.   Stejně jako v Počátku si   musíte vyslechnout   přednášku jak se věci   mají, pak se ponoříte do   vesmíru a nakonec si stejně   jako v Počátku Nolan snaží   pohrávat s prostorem a časem   až z toho vyleze podobný   ne-li stejný nesmysl. Zdá   se, že se umělecky   vyčerpal. Pro mě je hlavně   záhadou výběr hlavních   postav - McConaughey rozhodně   není jeho typ a sem se vůbec   nehodí a Hathaway neumí   hrát, protože předvést   jakoukoliv fyzickou námahu   bylo hodno ochotnického   divadla. Že existuje další   rozměr, který nevidíme,   nám říkali už ve škole,   ale Nolan nám ho rozhodně   neukáže.
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.12.2014
Ambice, talent, odvaha,   peníze, moc, důvěra, obdiv,   nedocenění. To vše   umožnilo Christopheru   Nolanovi natočit skvělé   filmy. Touha zpracovat takřka   nezpracovatelné nebo látku,   kterou všichni znají,   ještě zajímavěji a jinak.   S každým dalším filmem se   zadržoval dech fanoušků   více a více. Nároky   diváků stoupaly do výšin.   Nepřejícní lidé   škodolibě čekali na   zaklopítnutí. Interstellar   je velmi ambiciózním filmem   hrající si s časovými   paradoxy. Schéma by mohlo   fungovat, ale něco tady   pořád nehraje. Něco je   rušívým elementem, kvůli   kterému se film nezařadí   tak vysoko jako minulá   Nolanova díla.   "Něco" mezi   scénářem a dokončeným   filmem zabraňuje dokonalému   dojmu ze snímku. Možná je   to ono sdělení o   důležitosti rodinných   vazeb, které se nepodařilo   režisérskému mágovi   dokonale spojit se sci-fi.   Přemostit vše se snaží   prostřednictvím Zimmerovy   (velmi dobré) hudby.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2016
Film roku 2014
Nolan opět potvrzuje, že   když něco natočí, tak to   má smysl. Perfektní   příběh, skvělý   soundtrack, efekty,   maličkosti jako že když ve   vesmíru něco vybuchne, tak   to není slyšet, protože   proč by mělo, když tam   není vzduch, nemá to jak   být slyšet a tak podobně.   Určitě všem doporučuju.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Tento komentár čítajte až   po zhliadnutí filmu, v rámci   konfrontácie s vlastným   názorom! ___ Trik Nolanovho   úspechu spočíva v tom, ako   dokáže odzbrojujúcou formou   a samoúčelným dramatickým   tlačením na pílu   zamaskovať svoju neschopnosť   udržať logickú a   emocionálnu kontinualitu   rozprávania v paralelných   líniách príbehu. Na tejto   slabine padá celá druhá   polovica Interstellaru, ktorá   vám vyhučí takú dieru do   hlavy, že ste nútení   prepnúť do pasívneho módu   "unikátneho zážitku z   veľkej blockbusterovej   jazdy” - aniž by vám   vadilo, že strihač v nej   nevie, kudy kam.   Samoúčelnými dramatickými   scénami, ktoré pre príbeh   ako celok nemajú adekvátny   význam, myslím epické   spojenie sa s rotujúcou   poškodenou stanicou, alebo na   opačnej strane galaxie   horiace kukuričné pole s   naštvaným Casey Affleckom   (WTF?). A nefunkčnou logickou   a emocionálnou kontinualitou   myslím prestríhavanie z   vesmíru na Zem (kde nevieme   čo sa deje, kam všetci   utekajú), ktoré zbytočne   odtrháva pozornosť od   kľúčových zvratov   vesmírnej zápletky. Tvári   sa to tak strašne EPIC a hrá   k tomu tak famózna hudba, že   Nolan predsa určite vie, čo   robí... Nie, z môjho   pohľadu NEVIE. ___ Ale bavme   sa o prvej polovici   Interstellaru, ktorá je akoby   úplne iným filmom -   plynulým, rozvážne a   citlivo zostrihaným,   načrtávajúcim krásne   myšlienky o ČASE (ktorý je   spolu so zdravím tým   najcennejším, čo máme -   kto si to uvedomuje, nečumí   na telku ale cestuje, atd.).   Pretože táto polovica filmu   je najobsažnejším a   atmosfericky najmagickejším   sci-fi zjavením za   posledných veľa rokov. Pri   scéne sledovania pozdravov po   návrate z vodnej planéty som   sa do Interstellaru zamiloval,   čo som myslím ešte nikdy o   žiadnom filme nenapísal. A   tam mal skončiť, a jeho   pokračovanie mali Nolanovci o   dekádu neskôr, keď dospejú   a veci dokážu vnímať v   súvislostiach, prepísať a   kompletne prestrihať. Potom,   ideálne rozdelením na dva   citlivo prepojené filmy, z   ktorých jeden by sa   odohrával v kozme a druhý na   Zemi, mohol z Interstellaru   vzniknúť mílnik v dejinách   žanru sci-fi, dôstojný   upgrade Kubrickovho podpisu.
Buckmister
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2016
silný příběh
pro mně je toto velmi silný   příběh a skoro vše mi tam   sedělo ...herecké obsazení,   výborná kamera i triky a v   neposlední ředě děj . Měl   jsem tam jen malinkou chvilku   v první třetině filmu kdy   jsem si říkal , že je to   zbytečně dlouhé , ale jinak   strhující až do samotného   konce . Emoce nahoru dolů dle   děje . Vřele doporučuji a   jistě se na tento film   ještě někdy podívám .
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.3.2015
Cože, celu minutu nikdo   nebrečel? No tak to musíme   napravit. Bulí rednekovskej   texasan, pán jednoho výrazu   a plechová huba, Meťjů,   samozřejmě slzy si   neodpustí Anča, která je   asexuální i normálně   natož když z ní, po   vizuální stránce, udělají   militantní lesbu, radostí   bulí i Met Démon, aby   nakonec ukázal ívlmí, bulí   Kejn ejkejej "nechám   vás všechny chcípnout"   a kdyby mu to nezkratovalo   obvody, bulel by snad i ten   robot. Celou dobu se   samozřejmě nic neděje a   člověka tak napadá, že   kdyby vyrazil ven a začal si   z psích hoven plácat figurku   policajta, byla by to asi i   docela fajn zábava. A prach   lítá... Ty zajímavý   vizuály jsou kde? Meťjů v   horizontůu udáostí   možná,ovšem ta omáčka k   tomu?
Údajně by tohle   veledílo mělo redefinovat   žánr sci-fi. Netušil   jsem,že je až takhle v   hajzlu. Na popis filmu by   stačilo šest písmenek, resp   jedno slovo, které začí na   s a končí račka.
V   hlavě mi tepe neodbytná   představa, kdy Vetřelec   znásilní E.T.ho, aby jejich   děťátko, plod jejich   lásky, sežral agresivní   Predátor a zapil ho mlíkem.   Bohužel zkyslým, což není   úplně košér kombinace,   jejímž výsledkem je zeď,   poblitá do 2,148m
Pokud by pak někdo dal   kameru na stativ a natočil   tříhodinový film o tom, jak   tahle směska teče na zem,   dávalo by to jednak větší   smysl a druhak by se u toho   člověk možná i pobavil.   Taková hrůza tenhle   "film" je.
Imo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2019
Nechoď do noci v smokingu!
Snažil jsem se proklestit   přes džungli scénáře a   děje tohoto filmu. Je   pravdou, že jsem dvěma   třetinám odborných výrazů   nerozuměl, protože nejsem   fyzik ani astronom, a proto i   chápání děje bylo pro mě   náročné. Film je ale   kvalitně zpracovaný. Hlavní   myšlenku filmu jsem, myslím,   pochopil. Hledat způsob, jak   najít místo pro přežití   lidstva mimo sluneční   soustavu, tedy projít přes   černou díru, a tím zkrátit   čas. Věřím, že ve   vesmíru existují podobné   podmínky pro mimozemský   život, ale já bych věděl   lepši způsob, jak je černá   díra, pro přežití lidstva.   Je to snaha lidstva, chránit   svou zem, nedovolit její   znečišťování, a pak   nebudu potřebovat žádné   černé díry ani několik   dimenziálních prostor.   Třeba začít snižováním,   oddělováním a   zpracováváním resp.   recyklací odpadů. Já např.   kuchyňský a zahradní odpad   dávám do kompostu a ostatní   třídím.
viana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2015
Interstellar
...teda to bylo   nejubulenější sci-fi,jaké   jsem kdy viděla :( Příběh   i zpracování pěkné,ale ty   dlouhé nudné proslovy o   životě a vzkazu   lidstvu,závěr filmu   bezva,hlavně že vše dobře   dopadlo! Ta relativita času   je ale svině.
mirda27
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Pecka
Myslím,že je to opět   skvělý film. Jako snad   všechny od Nolana. Efekty,ale   hlavně příběh s hudbou.   Bude hodně vysoko na   žebříčku....
adam75
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.2.2016
Trochu moc   překombinovaný..(pro mě   určitě:-)..)...Těžko   hodnotit... mám rád, když   sci-fi popisuje život v   budoucnosti, i ty   katastrofický scénáře k   tomu patří, nebo třeba   objevování nových světů,   kdy nevíte, co vás za   nejbližším rohem čeká,   baví mě roboti, se kterýma   je sranda, baví mě všechny   ty technický vychytávky...   ale...jako celek...   nedotažený...co tím chtěli   vlastně říct?... myslel   jsem, že se dozvím něco   důležitého, něco, co mě   posadí na zadek... bohužel   se to nestalo, takže jsem   zklamán... za pár let, až   se mě na Interstellar někdo   zeptá, tak řeknu co? ..bylo   to dlouhý, takový zamotaný,   ale roboti byli parádní...
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Takový sci-fi, mysteriózní   film, který si bere na pomoc   dnešní teoretiky astrofyziky   a další vědní obory,   které ale podléhají v   nejednom případě   Nolanovskému smýšlení   podobnému již ve snímku   Počátek, jež hraje na fakta   o kterých běžný člověk   trochu ví, ale spíš neví a   proto může fungovat   fantasie. A jak Počátek tak   i Interstellar sklidil velký   aplause, který je i   oprávněný. Samozřejmě   nemůžu zapomenout na   parádní Zimmerovou hudbou. +   Pěti dimenzionální svět   implementován do našeho   tří dimenzionálního   vesmíru byl hezký,,,   kontroverzní, ale hezký. :)   .... HODNOCENÍ: 75%
Ramilie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2022
První (cca) polovina filmu   byla nádherná, napínavá a   zajímavá podívaná. Pak ale   začalo být příliš   citového náporu i na mě, a   to jinak ráda prožívám   emoce s postavami, ale zde to   bylo tak nějak moc, až mě   to spíš otravovalo. A   chápu, že třeba malá holka   mohla být na otce naštvaná,   že odjel, ale v dospělosti   mohla najít trochu více   pochopení a normálně s ním   komunikovat. Murph si moje   sympatie příliš nezískala.   Takže vizuálně dobrý, ale   méně je někdy více (v   tlačení na emoce a slzavé   oči).
naineko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.8.2020
Film, který se dopředu prsil   hard sci-fi přístupem.   Opravdu vědecké momenty jsou   tam dva, obojí spjaté s   uchopením gravitace. Valný   zbytek jsou spekulace. Závěr   je už překombinavané a   převysvětlující, vlažné   cosi bez většího dopadu. Je   to Nolan, takže je to   filmařsky efektivní,   charakterově spíš slabé,   scénář "ber nebo nech   být a hlavně moc   nepřemýšlej" a toho   nejlepšího se divák dočká   někde v půlce a pak   postupná degradace.
zeus12xy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Skvělý film
země je na pokraji svých   možností, lidé už se mají   co ohánět, aby se uživili,   ke všemu všechno co   vypěstují brzy zachvátí   sněť. Jen hrstka lidí   (samozřejmě v USA-jak jinak)   bádá jak situaci řešit.   Buď zachránit a přesídlit   lidstvo, nebo zachránit   lidstvo aspoň jako druh.   Farmář, otec dvou dětí,   bývalý pilot se náhodou   nachomýtne... Nolanův film   jsem si prostě nemohla nechat   ujít. Tři hodiny stály za   to. Příběh, hudba, nadhled,   dokonce i vtip, napětí, to   všechno bylo perfektní.   Žádné patetické scény jak   u Armagedonu. No a zavářka   mozku po filmu. P.S. ctitelé   Červeného trpaslíka se   občas možná vědoucně   pousmějí. P.S.2, kdo nemá   rád teorii relativity,   vesmír,roboty, časové   smyčky, ať neleze do kina na   sci-fi :-)
MambaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2020
Když technické kvalitě emoce jen s bídou sekundují
A tak jsem se těšil, že   uvidím sci-fi, které má   ducha a myšlenku. Technická   kvalita dobrá (jak jinak, to   se dá u Christophera Nolana   při jeho renomé ve   filmařském bysnysu přímo   očekávat), vize zajímavá,   děj propracovaný, avšak   ždímání citů z diváka   mne znechutilo natolik, že   jsem měl co dělat, abych   film dokoukal. Emocionálně   naprosto laciné (asi ne pro   diváky béčkových filmů),   že jsem si musel chvílemi i   polohlasem ulevovat   (naštěstí ne v kině).   Dokonce jsem si říkal, zda   Nolan prožil nějaký   opravdový cit, když v jeho   filmu Interstellar jsou   všechny emoce hrané,   vyumělkované, těžko   uvěřitelné. Abych byl   alespoň trochu pozitivní,   tak kromě vizuální a   technické stránky   pochválím i hudbu, občas i   herecké výkony, a trocha   toho robotického humoru na   začátku.
Miluji   žánr sci-fi, ale tento film   podruhé nemusím.

PS: Navíc mne dost   iritovala ústa - u hlavního   představitele Matthew   McConaughey typ hladová ryba   a (nechť mi ženské   představitelky odpustí) u   hereček Mackenzie Foy,   Jessica Chastain, Anne   Hathaway široká ústa typu   měkká houba.
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2017
Skvostny snimek, dokonale vypraveni o podstate vseho, hmoty, Vesmiru, nekonecna...
Tak tenhle film pochopi asi   deset z tisice, coz dokazuje i   hodnoceni. Dokonale vyobrazeni   podstaty Vesmiru, jeho   tajnosti a nekonecnych   moznosti. Cervi diry, Cerne   diry a dalsi. Moznosti a   schopnosti lidi, stejne jako   nase slabiny. Uvod je dlouhy,   ale nutny, kdyz chcete   vypravet epopej. Konecne nekdo   navazal na Vesmirnou odyseu a   jeji myslenku. Cesta na   pokraji Horizontu udalosti me   dostala, stejne jako   vyobrazeni nekonecna, volnosti   prostoru a casu, podstaty   vseho. Je videt, ze tvurcum   radili spicky v oboru. Je   nutne snimek videt v   originalnim zneni a mit pro   veci cit a hlavne byt fanda a   trosku i znalec Vesmiru. Pokud   hledate seznaci, akci nebo   Star trek, tak jste na spatnem   filmu, tohle je vedecky   snimek, ne "sci-fi".   Takze decka, vycurat a spat...   :))). Pustte si radsi komiks   :))). Pro dospele a znale   Vesmiru, doporucuji! Kez by   takovych snimku bylo vice.
tholy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2015
Vřele doporučuji
Po dlouhé době opravdu film,   který překvapí, uchvátí,   poučí, dojme a vydrží   bavit celých téměř 3 hodin   své délky. Nejsem fanoušek   dlouhých filmů, ale tenhle   film, to bylo něco. Každému   vřele doporučuju, nebudete   litovat. (ovšem pokud jste   divák, kterého baví   Babovřesky, tak se   nekoukejte, pravděpodobně ho   nepochopíte).
Dap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2014
100%
Po dlouhé době kvalitní   sci-fi nezaložené na   střílení, devastaci či   kolonizaci. Námět na   přemýšlení, kdy se nemáme   ptát JAK, ale PROČ.
Až na pár   závěrečných   "amerických" scén   100%
yerzi
Hodnocení:
Přidáno: 16.4.2015
těšil jsem se na   sci-fi,dostal jsem sci-fi   bohužel opět nedotažené a   padající do věčného   zapomnění filmového   hřbitova.
Tichon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2014
zajimavy
urcite zajimavej film, ktery   vas uplne vtahne do deje ..   nuti vas premyslet a nenecha   vas ani moc vydechnout .. kdo   nema rad delsi filmy o   vesmiru, tak se vam nebude   libit .. povedenej film, ktery   neni jen tak k lehkemu   shlednuti :-)
Randel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2014
Randel
interstellar je nejlepší   scifi film roku 2014 jaký   jsem viděl Dobrá hudba   Dobrý příběh proto dávám   100%
Ilemas
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.11.2015
Tak vysoké hodnocení dávám   jen proto, že jsem to viděl   na velkém plátně, vidět to   na Nově tak dám odpad. A to   jsem chtěl jet na to do   Imaxu.Čekal jsem vesmírné   porno a dostal jsem   psychofantasmagorii. Mělo mě   varovat už slovo   mysteriózní.Je to vlastně   vesmírná duchařina. Nolana   už ne, jeho styl vyprávění   mě nesedí. Děsně   ukecané.Triky na dnešní   dobu také nic moc. V   polovině jsem chtěl z kina   už odejít, ale držel mě   jen výborný zvuk.
mokashi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2015
Musim se priznat, ze tenhle   film jsem videl asi do   poloviny, zhruba hodinu a   trictvrte. A za celou dobu se   tam v podstate nic nestalo,   krome jedne velke vlny, ktera   splachla jednoho astronauta a   zaroven zrejme i mou   trpelivost s dalsim   sledovanim. Nejen absence   nejake vetsi akce, ale absence   logiky a naopak moderni   prebytek reseni ruznych vztahu   a psychickych problemu, proste   zpusobila to, ze jsem to   proste vypnul a uz nedokoukal.   A zrejme uz k tomu ani nikdy   nedojde.
argoll
Hodnocení:
Přidáno: 31.3.2015
Interstellar
To, že mně tento film   doslova přikurtoval do   křesla, při vtipném a lehce   sarkastickém rozhovoru herce   Matthew McConaughey s učiteli   své dcery až po jeho   závěrečný let za úžasnou   Anne Jacqueline Hathaway,   jasně vypovídá, že je to   ten nej film, aspoň pro mně.   Výborně zpracované téma,   skvělý scénář a filmové   triky, prostě paráda.   Nejlepší byla přílivová   vlna, která se rozhodně s   nikým nemazlila. A ač jsem   naprostý fyzikální   analfabet, pochopila jsem   relativitu i gravitaci. Co   bylo trochu přitažené za   vlasy, byl pobyt Matthew v   knihovně, který dělal vše   proto, aby zastavil toho   blbce, který se rozhodl   opustit svou rodinu na velmi   dlouho. Ale je to přece   vědeckofantastický film,   takže vše odpuštěno.   Výkony hlavních postav, byly   taky excelentní. Anne a   Matthew, jsou převážně   komediální herci, ale této   vážné a dramatické role,   se zhostili naprosto   profesiálně.Sympatický   Michael Caine hrál taky na   výbornou,v roli profesora   Branda a věčný kladný   hrdina Matt Damon, neměl   problém si zahrát podrazáka   a dokonce potenciálního   vraha. Takže za mně,   doporučuji to všem   milovníkům tohoto žánru,   počítejte však s tím, že   se nedočkáte akčních   scén, tak jak například ve   filmu Serenity.
drearily
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2014
Opravdu skvělé...
Již dlouho jsem nenarazil na   dobrý film v kině, který by   mne takto zaujal. Je to   opravdu kvalitní film,   kterému nechybí nic, co by   měl sci-fi obsahovat.   Jakožto jsem vcelku   náročný na tento žánr,   nenudil jsem se, takže vřele   doporučuji k návštěvě...
hppp
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2014
zklamani
asi jsem od toho moc cekala,   ale bylo to dlouhe, pro me i   nudne, pulku filmu se breci,   ze tatinek opustil dceru   apod., aby si v happyendu   odpustili, minutove okoukane   zabery na lod letici   vesmirem,motory... nic noveho   a zabery vesmiru neprinasi   ocekavanou   podivanou....zapletky   podivne,hudba rvala,zklamani   :-(
kockaleta
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.8.2016
Film mě hluboce zklamal
Holkám se tento film velmi   líbí, ale já nechápu, co   se jim na tom líbí. Film je   nevědecký. Film se odkazuje   na známou dilataci času,   objevenu již v minulém   století, její pravidla však   převrací na ruby, takže   vlastně film ignoruje to co   bylo objeveno. Film je také   nelogický. Vesmírná   posádka postrádá   přístroje, které se již   léta běžně používají,   takže je nucela na každou   planetu přístát a divit se.   Film je určen pro lidi,   kteří se o výzkum vesmíru   absolutně vůbec   nezajímají, ostatním lidem   budou již mnoho let   používané technické   vymoženosti chybět. Posádka   ve mě také vzbuzuje dojem   namachrovanosti. Jako sci-fi   je to velmi špatné a akční   či jiný potenciál film   také nemá.
jan7.sky7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2014
legenda
myslím že tento film bude   legendou je to bomba, jen   doporučuji neberte na film   manželku nebo přítelkyni je   to mimo ženskou   představivost
daveduck
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2014
Výborná hudba
A je to přesně ten film,   který nekončí   závěrečnými titulky.   Ještě dlouho vás nutí   přemýšlet, jak to TADY   všechno vlastně je . . .
kirikos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2015
Super!!!!
Tento film opravdu stál za   shlédnutí.Po dlouhé době   něco co zaujme myslím i   náročnějšího diváka.   Trikové scény opravdu na   jedničku.
Haaardy
Hodnocení:
Přidáno: 9.11.2014
Top
Velice zajímavý snímek a   pohledu na budoucnost lidstva   překračující prostor a   čas. Jako fanoušek scifi   vřele doporučuji ;)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24689minih24689Srdce v celofánu (1939) 
Srdce v celofánu n
minih3668minih3668Batalion (1937) 
n
minih42819minih42819Kubo (1965) [TV inscenace] 
Kubo n
minih47504minih47504Útěk na Horu čarodějnic (2009) 
Race to Witch Mountain n
minih164415minih164415Aterrados (2017) 
Aterrados n
minih151105minih151105Si jou ťi č': Sun Wu-kchung san ta Paj-ku Ťing (2016) 
Xi you ji zhi: Sun Wukong san da Baigu Jing n
minih49996minih49996Kořist (1971) 
Le Casse n
minih56799minih56799A-Team (2010) 
The A-Team n
minih106244minih106244Tarzan and the She-Devil (1953) 
Tarzan and the She-Devil n
minih20791minih20791Pohyblivý terč (1997) 
Silent Trigger n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

10:50 - 11:45

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:35 - 12:35

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190653
Osobností: 698110
Fotografií: 765024
Plakátů: 377243
Obsahů a biografií: 178464

Poslední komentáře

Marihuanové šílenství (2000) [TV...

Marihuanové šílenství
Jackie je hrozně okouzlená   "Hájdem" že za ni vzal vinu   z držení drog na sebe. Red   chce "Hájda" vyhodit, nakonec   se to zachrání a Kelso více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Harry Potter a Princ dvojí krve ...

Harry Potter a Princ dvojí krve
Ze všech dílů patří   někam do průměru. Ani   nejhorší, ale ani   nejlepší. Děj strhne,   vizuálně výborné, herecké   výkony dobré.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Tankový prapor (1991)

Tankový prapor
Lehce přes průměr,   přílišné tlačení na   pilu, jak řvaním Skameneho   nebo Donutila, tak hloupými   vůlgarismy.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Chlípník (1995) [TV film]

Chlípník
Podle mého názoru se   Zdeňkovi Svěrákovi tahle   úprava Maupassantova méně   známého dílka opravdu   hodně povedla i s   převedením děje do více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Válečný akční snímek se   skutečně hvězdným   obsazením a navíc s   výrazným přesahem v ději,   který se dotýká tak   zásadních věcí jako je více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vlak do pekla (Night Train to Venice / Train to Hell)

Vlak do pekla
Night Train to Venice / Train to Hell

Denzel Whitaker

Whitaker Denzel

Angelo Infanti

Infanti Angelo

Peter Stormare

Stormare Peter

Cindy Katz

Katz Cindy

Jim Brown

Brown Jim

Candyman 2 (Candyman: Farevel To The Flesh)

Candyman 2
Candyman: Farevel To The Flesh

Paul Mones

Mones Paul

Ostrov pokladů (Tresure Island)

Ostrov pokladů
Tresure Island

David Berman

Berman David

Naposled navštívené:
Vlak do pekla (Night Train to Venice / Train to Hell)

Vlak do pekla
Night Train to Venice / Train to Hell

Denzel Whitaker

Whitaker Denzel

Angelo Infanti

Infanti Angelo

Peter Stormare

Stormare Peter

Cindy Katz

Katz Cindy

Jim Brown

Brown Jim

Candyman 2 (Candyman: Farevel To The Flesh)

Candyman 2
Candyman: Farevel To The Flesh

Paul Mones

Mones Paul

Ostrov pokladů (Tresure Island)

Ostrov pokladů
Tresure Island

David Berman

Berman David