Duben
ohodnotit

Planeta Teror

Planet Terror

Další název:
Grindhouse: Planet Terror / Robert Rodriguez's Planet Terror / Grindhouse Presents: Robert Rodriguez's Planet Terror / Project Terror
Rok:
2007
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
23.8.2007
„Poslední nadějí lidstva je kulomet ve správné noze.“

Komentáře k filmu Planeta Teror

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 59
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Naprostá zvrácená   úchylárna, jejímž jediným   kladem jsou atraktivní spoře   oděné ženštiny. Druhý   film, kde jsem viděl hrát   Fergie, a opět umřela a brzo   - té mi bylo líto.
Pitryx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2019
Blbost na blbosti, nesmysl na   nesmyslu, nelogičnosti a   koniny. Ale přidejte do toho   děj skoro bez hluchoty,   obří spoustu gore efektů a   máte mně. Jsem váš. A   vůbec mi tu nechybí hluboké   psychosondy do duší   protagonistů. Dávám   devadesát procent jen to   fikne. Těch deset ubírám za   pár kratších vykecávek.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Planeta Terror
Robert Rodriguez se spojil s   Quentinem Tarantinem a vznikl   projekt Grindhouse. Planeta   Teror je prostě a jasně   solidní hnusárna, při   které diváci budou valit   oči a budou znechuceni ze   scén, které nabízí   pokřivená mysl Roberta   Rodrigueze a pak budou tací   (to jsem já), kteří si jeho   nechuťárny užijí.   Rodrigueze buď milujete, nebo   ne ostatně to samé můžeme   říct o Tarantinovi.
Planeta Teror má celkem   jednoduchou zápletku,   protože ono tohle není ani   tak o tom příběhu jako o   tom uctít ty staré dobré   fláky, Rodrigueze nejde   klasickou cestou, udává své   vlastní trendy, takže v   mnohém režisér překvapí.   Filmu vévodí samozřejmě   herci, kteří se v jeho   filmech vymaní z tuctových   rolí, protože tyhle   charaktery jsou prostě   Rodriguezovské. Dobrá zombie   řežba, která potěší   všechny zvrhlé duše!
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2011
Z projektu Grindhouse ten   lepší a našlapanější   film. Některé věci mě tam   vadily a odváděly od děje.   Nicméně mělo to větší   tah na bránu než Auto   Zabiják!!
Hugin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Pokud se na film dívám jako   na snahu o napodobení   atmosféry brakových snímků   70. let hodnotím velice   příznivě, dle tohoto   kritéria daleko lepší než   pokus od Q. Tarantina. Pár   dobrých nápadů k pousmání   a Bruce Willis, v jedné z   menších rolí, čím   starší tím lepší. Na   druhou stranu nejsem fanoušek   tohoto žánru, takže   průměr.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Výborně natočený   krvavý,ale hodně krvavý   film.Některé nápady byly   opravdu šílené :-) třeba   zbraň místo nohy :-).A   některé scénky fakt   brutální.Musím pochválit   zejména trikaře - jejich   práce stála za to.Dost   dobré herecké   obsazení.Líbil se mi Jeff   Fahey v roli J.T. a taky Tom   Savini.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2009
No je to opravdu šílenost   rozhodně by v žánru mělo   být , že je to i komedie   alespoň já jsem se jen smál   a myslím, že to Rodriguez a   Tarantino také tak mysleli   aby se jejích fandové   hlavně dobře pobavili což   se jim povedlo pak mě dost   pobavil Bruce .
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Tak tenhle film si rozhodně   nebere žádné   servítky.Když napadli   nakažení město tak sem se   začal skvěle bavit a scéna   jak odtahový náklaďák   naráží na silnici do   zombíků mi na tváři   vyvolala nejeden úsměv.Litry   krve všude stříká až na   kameru a nízko letící   vrtulník přičísne vrtulí   vojáky, že vrtulníku   zčervenají okna a s   hláškou "Zapni   stěrače", mne   dostala.Fakt bezva film.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Tak druhá půle T-R projektu   dopadla nad očekávání   dobře. Rodriguez pojal svojí   část tak trohu jinak než   Tarantino a jeho dílo má   ještě více chyb v obraze (v   jedné části chybí i   kotouč:)) a celkově je to   takové více špinavé.   Brakovost z tohoto díla   přímo srší a vidět to je   hlavně ve chvíli kdy se film   opravdu rozjede. Takhle jsem   se u hororu nepobavil od dob   Braindead. Ve filmu jsou   stovky litrů slizu, krve a   spousty utrhaných končetin.   A když si ještě   připočtete fakt, že hlavní   hrdinka na konci filmu   vyfasuje místo své utržené   končetiny samopal nemůže   vyjít nic jiného než   "stoprocentní"   zábava. Opravdu podařené   dílo hlavně pro ty, kterým   přišla Tarantinova část   utahaná. Mě však Auto   zabiják sedlo více.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Nářez
Rodriguez je prostě bůh na   masakry! Nálož jako blázen   o dost lepší   akčnější,živější a   prohnilejší než Auto   zabiják!!!
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Druhý Grindhouse je o   chloupek stravitelnější,   než Auto zabiják. Ale i   tak...já nemam co dodat, pro   mě to je prostě slátanina.   A paradoxně nejlepší z   celýho filmu je   "upoutávka" na film   Machete.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Vtipny horror
Film natoceny s nadhladom, a   preto ho aj treba brat s   nadhladom od milovnika   B-ckovych horrorov   Rodrigueza.Ak ho neberiete   vazne dokazete sa   pobavit.Niektore napady a   hlasky su fakt dobre /Cherry   so samopalom namiesto nohy je   bomba/.Ako oddychovka dobra   volba, aj ked by clovek od   Rodrigueza cakal mozno este   viac.Film doporucujem.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2017
Pánům se povedlo co   zamýšleli. Natočili   perfektní vzpomínku na   béčkové filmy minulého   století. Sice místy husté,   ale má to náboj a často se   dostaví i úsměv.
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Další pořádná nálož   akce a hlášek od Roberta   Rodrigueze se může pyšnit   především svým pojetím.   Zombie nákaza je tu   ztvárněna z jiného úhlu   pohledu než jak bývá   většinou uváděno. S   brutalitou a zvráceností ve   vzduchu visí slabý nádech   ze Sin City. Ale opravdu jen   slabý, poněvadž Planeta   Teror má svůj vlastní   svět, který nese v sobě   typické znaky. Vévodí jim   chaos a touha po přežití,   která se jeví uvěřitelná   díky hereckým výkonům v   hlavních rolích. Jen Josh   Brolin mě svou vizáží   zmátl. V těch vousech   vypadal trochu jako Kurt   Russell. Nicméně po boku   herecké partnerky Marley   Shelton se téměř zdálo,   že titulní dvojici tvoří   právě oni. Čímž nechci   říct, že by se druhý   hlavní pár nezhostil své   úlohy dobře. Naopak! Dokonce   i ve vedlejších rolích se   našlo pár perel včetně   již několikrát zmíněného   Quentina Tarantina.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Další z rodiny béčkových   zombie filmů, kterej se mi   ale stejně jako Úsvit nebo   Soumrak mrtvých moc   líbil.Rodriguezův film se v   béčkovosti přímo   vyžívá, ale je to jenom   dobře, páč je to vážně   super oddechovka s pár   neotřelýma nápadama, z   nichž rozhodně vyčnívá   role Rose McGowan, který to   mimochodem jako Go Go   tanečnici neuvěřitelně   sluší.Ono přijít o nohu   může mít i svoje   výhody:-)Škoda že ten   samopal dostane až na   poslední půlhodinku, je to   totiž neskutečně   efektivní.A taky efektní.I   když dost srandy si užije i   s nohou od stolu.
Potěšila mě taky   přítomnost herců z mých   oblíbených Ztracených –   Naveena Andrewse a Jeffa   Faheye.Zapomenout nemůžu   samozřejmě ani na Bruce   Willise a obzvláště   nechutnýho Quentina   Tarantina.
Halvní ale   je, že tohle dílko   skutečně svižně odsejpá,   dokáže v pár scénách i   překvapit a municí,   vulgarisma ani krví se   rozhodně nešetří, což je   určitě klad. Zcela   nečekaně se dočkáme i   béčkovýho konce, kterej mi   vyvolal úsměv na tváři, po   zhlédnutí toho, co nosí   naše milá Cherry na pahejlu   svý nohy teď:-D
MildaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2015
Rodriguez a Tarantino tak jak   je známe. Vytvořili dva   filmy v retro stylu akčních   béčkových hororů. A díky   jim za to, protože je to   esence svého žánru a není   třeba pro podobný zážitek   doma vyhrabávat staré   videokazety s podobným   brakem.
Rodriguezův   kousek je plný krve, hnusu,   utržených končetin a   sarkastických kůl hlášek.  
V Tarantinově Auto   zabiják je sice krve o trochu   méně, ale akční magořiny   a hlášek také dost.
Doporučuju oba filmy.   Starším ročníkům kvůli   VHS nostalgii, v Americe sice   podtitul Grindhouse jsou kina,   kde se podobné dvojprogramy   promítaly, ale naše   totalitné končiny to   zasáhlo až na videokazetách   z burzy. :-) A těm mladším   proto aby viděli, jaké   intelektuální kousky jejich   rodiče v mládí sledovali.   :-)
Zimmy871
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Veprovina jak ma bejt,   jedinyho ceho mi bylo lito byl   ten pes. Ackoliv je to totalni   kravina, cloveku se to proste   libi. P.S. Rose Mcgovan je   sexy i bez nohy
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2017
Tady nelze jinak...
Dávám Planetě teror deset   puntíků a vůbec se za to   nestydím. Ne, tenhle snímek   v sobě nemá žádná   poselství. Ani nás nechce   nějak udivovat...
Je   to poctivá poklona žánru   zombie-movies. Tak poctivá,   že předčí své   předchůdce a předobrazy.
Planeta teror má vše, co   má napínavý film mít.   Skvěle gradované napětí,   vtip,nadsázku, výborné   herecké výkony, hudbu a v   neposlední řadě, výtečné   vizuální ztvárnění.
Pokud si někdo chce   opravdu užít zombie film,   nemusí lovit v archivech.   Planeta teror má všechno.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Svezí návrat do stylu   sedmdesátých let. Film je   poskrabany, spaleny, chybi   jedna civka, je plny krve,   tvrdackych hlasek, vtipku a   pritom je to dejove slabota.   Ale i tak jsem se velmi bavil   a urcite si tento film pustim   jeste vice nez jednou.
Rene1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Pokud Grindhouse můžeme   chápat jako přátelský   souboj dvou   režisérů,Rodriguez   Tarantina porazil a doslova   rozdrtil. Připadá mi, že   tvůrce skvělého Pulp   fiction se věnuje hlavně   sladkému pospávání na   vavřínech. V Planetě teror   vidíme všechno, co si od   správného béčka lze jen   přát. A zdá se, že v   průběhu natáčení se   skvěle bavili i herci.   Nejlepší scénou filmu je   ta, kdy helikoptéra nízko   letící u země likviduje   roztočenými vrtulemi   zombíky. To je gag, jaký   nikdo nevymyslel snad od dob   němé grotesky. Skvělá je i   hrdinčina protéza typu   Kalašnikov. Těžce   brutální smrt Tarantinem   zahrané postavy jakoby   symbolizovala, kdo ze souboje   dvou režijních stylů   odchází poražen.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Nedávno jsem prohlásil, že   už mě žádný film nemůže   překvapit a Quentin Tarantino   se už nemůže překonat,   nyní vše odvolávám. U   filmu jsem vůbec netrpěl   nudou, prostě od soumraku do   úsvitu nadruhou.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Dlouho jsem se tak nepobavil u   hororu jak teď. Fakt jsem   ěnkolikrát vybuchl smíchy.   Pořádnej nátěr od   Rodriguese.
jardiv
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2011
A přece se točí!
Tak se nám milá Paige z   Čarodějek pěkně   vycajchnovala. To co nám   holka předvede zejména v   závěru, je opravdu nářez.   Ostatně jako celý film. A to   jsem si já trouba myslel, že   takové pecky jako třeba Bad   Taste nebo Pulp Fiction se už   dneska netočí.
Rodríguez to na nás po   poněkud ospalém začátku   rozbalí tak, že docela   zapomeneme na existenci   tlačítka pauzy na dálkáči   a tím pádem se počůráme v   křesle.
Nejlepší   scénka? Je z čeho vybírat!   Pro mě asi když doktorka   Dakota podá nezbednému   synáčkovi Tonymu pistoli s   nezbytnou instruktáží aby   si dal pozor, kam se zbraní   míří. Mohl by si totiž   docela klidně ustřelit   hlavičku...
Co   obzvláště potěší?   Quentin Tarantino jako   násilnický voják dostane,   co si zaslouží! To je totiž   pro nás, náročné diváky   bonus za to, že jsme   protrpěli jeho nedosolenou   nedomaštěnou první půlku   Grindhouse. Ten, kdo viděl   Dead Proof, určitě stejně   jako já čekal od mistra   něco víc – asi jako když   jste na vojně vyfasovali v   kantýně talíř s vonícím   řízkem a pod lákavou   kůrčičkou jste našli   opečený hadr na podlahu.
Jedním z mnoha milých   překvápek pro mě byla i   účast „ztracenců“   Sayida a Franka Lapiduse.
P.S.: Pokud jste   trošičku méně chápaví a   bude se vám zdát, že   kvalita obrazu někdy tak   nějak pokulhává, vězte že   závada není na vašem   přijímači.
A ještě   by mě docela zajímalo, kdo   koho vykradl. Ano, pane Rene1   a další, jde o tu scénku s   helikoptérou. Naprosto   stejný fígl s likvidací   ‘nakažených‘ se totiž   objevil i ve filmu 28 týdnů   poté! Tam však nešlo o   zábavnou nadsázku. A bylo to   natočeno ve stejném roce   jako Planeta Teror... Co vy na   to?
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Robert Rodriguez nám   připravil tenhle krvák plný   krve,vnitřností a jiných   nechutných záběru.Filmy   tohohle typu umí a horor to   určitě s části je.Je tam i   netradiční legrace,krev   stříka všude na   kameru.Holka bez nohy má na   ní kulomet a stříla   zombíku jak nic.Nebo když se   Bruce Willis promění na   nestvúru,nebo vrtule s   helikoptéry dělajíci se   zombie kaši.Prostě film pro   fandy Rodrigueze nebo   příznivce brutálnich   hororů.
legenda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Po zhliadnutí tohto snímku   som nadobudol pocit, že film   nebude patriť k   Rodriguezovým najlepším v   jeho kariére. Dych berúca   zlátanina chaotických   dejových línií zaradzuje   film do bezduchých príbehov   o mutantoch. Ja som predsa len   zvyknutý na kvalitnejšiu   produkciu od Quentina   Tarantina a Roberta   Rodrigueza. Film ma nijak   zvlášť nezaujal, naopak   nudil som sa pri ňom.   Rodriguez nestavil na príbeh,   ale na akčný dej –   streľba „hlava-nehlava“.   Vyzdvihnúť však musím   dobré dialógy, ktoré u mňa   zanechali pozitívne pocity z   filmu. Ak chcel Rodriguez   parodovať B-čkové hororové   snímky o mutantoch, podarilo   sa mu to. Ukázal nám, aká   bezduchá a nudná dokáže   byť holywoodská produkcia   nízkorozpočtových hororov.   Ja len pevne dúfam, že   ďalšie filmy dvojice   Tarantino - Rodriguez už   nebudú bezduché akčné   paródie bez akéhokoľvek   zmysluplného príbehu.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Tohle je opravdovej odvaz.   Robert Rodriguez vytvořil   působivější film než   Tarantino, především co se   krve a masakru týče. A i   když je to cely ujety a   nesmyslny, tak jako celek   vypadá 'Planeta Teror' velice   sebejistě a odvázaně.   Režie se asi držela   přísloví - v jednoduchosti   je síla - a v tomto   případě je to jen dobře.   Nespoutaná krvavá akce,   která nezná meze, detailní   záběry atd. Perfektní   herecké výkony jen   doplňují tento sladěný kus   práce. A musím uznat, že   velmi zábavný.
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2007
Rodriguez je frajer ja musim   rict ze se mi to libilo a uz   vubec potom co predvedl   Tarantino v Death Proof.   Kolikrat si rikam ze Quentinoj   jde spis hrani nez rezirovani   ale to by sme se zas dostali   do uplne jiny debaty. Planeta   teror se vyvedla a splnila   veskere me ocekavani.
Ingrid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Parádní masakrující   jízda, Rodriguezova Planeta   naprosto zastíní Quentinovo   Death Proof. Střílí se po   všem a ze všeho, vedlejší   postavy jsou trefně obsazené   a správně úchylné, Rose je   kočka. Samozřejmě nejde se   nedočkat nelogického   jednání postav a nemalých   děr ve scénáři, ale co   bych v tomto opusu   Rodriguezovi neodpustila :-)
TILL.87
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2008
no samozřejmně že jo to   hovadina. Je to taková   hovadina, až je to dobrý,   ale málokdo to pochopí :D   Už když viděl ten začátek   s těma koulema, tak sem si   řek ááááá, tak to nebude   jenom horor a to mě potom   dorazila ta rošťanda s M4 na   noze :D. Každopádně masakr   film, je to něco úplně   jinýho než klasickej zombie   horor a v tom je to právě   zajímavý :D
Roux
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2011
Tento film mě opravdu baví.   První shlédnutí bylo tedy   takové koukání nekoukání   s rukama neustále před   očima. Jsem lekavý typ,   takže to bylo něco pro mě.   Druhé, třetí a obliba filmu   neustále stoupala. To se   Rodriguezovi povedlo. V celku   zajímavé, výborné hlášky   ("Já nemám nohu."   "Neřvy nad rozlitým   mlíkem."), pěkná Rose   McGowan... Myslím, že není   potřeba víc dodávat.
Kachy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Krvavá šílenost - skvělá   zábava. Film určitě není   pro slabší povahy - ten   hnis, ta krev, krev   stříkající na kameru ....   A ta super scéna s   vrtulníkem.... to se musí   vidět a kdo nemá rád krev   tak Rose je fakt kočka a ten   kulomet jí opravdu   „sekne“ .... Nápad podat   film ve stylu nekvalitního   filmového pásu je   perfektní. Škoda jen že   Stacy Ferguson přišla o   mozek tak brzo.
ZuzikD
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Začalo to trailerem na   neexistující film MAČETA a   skočilo to závěrečnýma   titulkama, bylo to opravdu   skvělé, dlouho jsme se u   hororu potažmo sci-fi tak   nepobavila. Přehrávající   herci, hrozný scénář,   prostě báječný....líbilo   se mi to o mnoho víc jak Auto   zabiják, ale toho jsme   viděla jen kousek.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Tohle je neuvěřitelná   blbost, která mě ale   neuvěřitelně bavila :D   Skvělej byl Freddy Rodriguez   a taky Rose McGowan s   kulometem místo nohy, to bylo   vážně super :D Film plnej   nechutných zombíků, akce a   srandy. Quentin Tarantino   opravdu dokáže zahrát super   slizouna, i když tam byl   chviličku, je rozhodně   nezapomenutelnej :D
BlackElvis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Kdyby to natočil někdo   jiný, než Rodriguez, asi   bych šel s hodnocením hodně   dolů, ale ten chlápek má   stále něco do sebe a každý   jeho film na mě aspoň   něčím zapůsobil. Planeta   teror mi rozhodně nepřipadá   jako pocta béčkovým   krvákům. Je to spíš jen   pouhá snaha. V některých   scénách jsem si řekl, že   bych se měl asi smát, ale   nic mi tam nijak vtipného   nepřišlo. Díky bohu za sexy   bohyni Rose McGowan a   výtečného Freddy   Rodrigueze, kteří drží   film nad hladinou nudy   (fucking missing reel). Dále   Michael Parks, opakující   svou roli z Kill Billa,   prostě paráda! Bruce Willis:   "Where's the shit?"
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Tarantina mám rád, ale tento   film je pro mě opravdu   odpad.Točeno   nízkonákladovou kamerou a o   ničem jen hnusárny bruce   willis mě tam nezapdl a film   mě přišel jako stráta   peněz.Jediné co se mi   líbilo byla na začátku   scéna s Danny de Trojem jinak   nic.
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Šílenej snímek. Musím se   přiznat, že když jsem   viděla první úryvky, tak   jsem si říkala, že se na to   nebudu schopna podívat, ale   nakonec jsem si to dokonce   pořídila na DvD a docela   jsem si i film užila. Bylo to   tedy dost krvavé, ale.. Já   nevím, prostě jsem čekala   jak to dopadne. Sice jsem se   moc nesmála, ale u jedné   scény jsem se tedy zasmála a   to bylo když se tam   proháněl hrdina na tý malý   motorčičce.. Některé   scény byly docela dost   nechutné, ale s tím jsem tak   nějak počítala. Docela   šílená byla zbraň místo   nohy. Po filmu jsem ještě   zkoukla bonusy a hodně mě   zaujaly rozhovory z   natáčení. Jak tam   například Stacy Ferguson   říkala, že chodili po   večerech všichni společně   se koukat na horory.
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Přiznám se, vůbec se mě to   nelíbilo, ač mám filmy od   Rodrigueze velmi rád, ale   nesedlo mě to. Jde o velmi   praštěnou, místy až ubohou   parodii.
Amthauer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Tento díl Grindhousu, to je   vskutku klenot a jen se   potvrdilo, že Rodriguez na   režisérské stoličce umí   divy. Skvělá atmosféra   (poškozený film, temná noc,   lehce zelenavý opar apod.),   velká dávka nadsázky a   hodně pořádné akce. A   natolik přehnaně brutální,   až je to vlastně zábavné.   Nemluvě o několika   nezapomenutelných   charakterech, jako je třeba   go-go tanečnice s kulometem   místo nohy, sexy doktorka se   zvláštním vzezřením a   ozbrojena injekcemi se   silnými anestetiky, pak   mírně kovbojský chlap, o   kterém nikdo neví, co je   vlastně zač, majitel   hospody, který se celou dobu   snaží najít recept na   nejlepší barbeque omáčku,   Bruce Willis jako vojenský   důstojník, který zabil Bina   Ládina… Navíc jsou zde   skvěle natočené akční   scény, které nenechají   diváka ani na okamžik   vydechnout.
cackles88
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.5.2008
tento film je pre mna somarina   niektory na mna teraz vyletia   ale podla mna uplny blud   filmovej sceny
wawer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2007
Stejně jako u Auta zabiják   šlo o styl především, ale   zatímco Auto zabiják byla   jednorazová pocta tak s   Planetou Terror si režiser   (Rodriguez) opravdu pohrál a   vzniklo něco víc než jen   pocta, v tomhle předčil   Tarantina, když se mu kromě   pocty hororovým bečkům   podařilo do ulitlého zobie   hororu vsadit i prvky cynické   černé komedie a tím   samotný film mnohem více   odlehčit a vsunout do něj   nadsazku tak že budí   Rodriguez dojem že to sam   nemyslí vážně a proto   vychází ve výsledku z   klaní T vs. R vítězně a   proto asi bude i Planeta Teror   více ceněná a více se   líbit, protože Tarantina   malokdo pochopí
ergotoxin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2011
Musím říct, že na   Rodriguezovy filmy se   většinou těším, z tohoto   kousku jsem byl ale skutečně   v rozpacích :-) Klasicky se   jedná o zábavnou kombinaci   akce a černého humoru;   zajisté potěší například   nadržený zmutovaný   Tarantino, či scéna s malým   dítětem a zbraní.   Skutečně naměkko jsem ale   byl z hlavní hrdinky a její   M-16ky - bohužel jsem nebyl   schopen ocenit moment, kdy z   podhlavňového granátometu   začala sršet jeden granát   za druhým - mám takový   pocit, že v tomto momentě   měla má racionalita již   dávno opustit šedou kůru   mozkovou, to se ale bohužel   nestalo, a tak jsem jen   nevěřícně zíral :-)

Dle mého názoru   autorův nejabsurdnější   snímek vůbec (i když,   rotačák na motorce...:)
Plivník
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2009
Svižná parodie na béčkové   zombie filmy se Rodriguezovi   vážně povedla. Když   Andrews na začátku vyskočí   z humru a podá tomu pánovi   kleště, aby si uštípl   varlata, člověku skutečně   přebíhá mráz po zádech.   Místy je to sice dost   hnusné, ale bez slizu a   vnitřností není správný   zombie movie. Asi by to   chtělo vidět víckrát, aby   se pochytaly všechny odkazy a   vtípky, ale s dostatečným   odstupem jako každý mexický   vypalovák (tedy pokud už   nejste naprosto otupělí).
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Rodriguez sa v rámci projektu   Grindhouse skutočne   vybláznil. Tak uchylne blbé   B-čko som vsutku nečakal.   Veľká škoda komerčného   prepadu tohto snímku.   Povzdchnutie: Keby sa pán   režisér držal svojho kopyta   a natáčal takéto snímky a   nie tie detské trapnosti.
poiu1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Monstrózní šílenost,   stupidní, šokující,   překvapující, nechutná,   absurdní, nadmíru   střeštěná a vtipně   brutální. Ale stojí za to   vidět Planetu Teror! :D
Krypton
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Tak tento film mě zaujal   ukázkami a tak sem se ho   snažila hnedle sehnat, ale   čekala sem, že to bude více   horor než komedie, kde se   objevuje spousa krve a   nechutných záběrů.   Nedoporučuji aby se na to   koukali slabé nátury. Jinak   film se mi líbil i   spracováním, ale i   obsazením.
Dymytry
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.7.2011
tento film je pro silnější   nátury a nějak mi z něj   toho v paměti nic moc   neuvízlo, jenom to, že když   hlavní hrdinka přišla o   nohu, tak místo toho použila   bouhačku, kterou pak všechny   kosila, jako by nic takže jde   o opradu nereálný film,   který baví svou   zvráceností podívejte se na   něj, když nevíte na co   jiného byste se podívali
Grassazione
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Béčkové horory mi nevadí.   Quentinovský styl mi také   nevadí. Tento film se podle   mého ale nepovedl. Přišlo   mi to už moc přehnané. Moc   neréálností. Moc   blbostí...
halounak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2008
U filmů Tarantina a   Rodrigueze vypněte mozek a   pak se i pobavíte. Nic víc   se ale od toho čekat nedá.   Nad nápady tvůrců občas   zůstává rozum stát. Aspoň   že režisér dal po dlouhé   době příležitost téměř   zapomenutému Jeffu   Faheyovi...
Joaha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Neřekl bych, že RR   "rozdrtil" nebo   "převálcoval" QT.   Každý z režisérů to pojal   jinak a každý má svůj   vlastní rukopis (osobně mě   více oslovil QT). Jako pocta   béčkových filmů jsou obě   dílka na jedničku.
Vladimiros
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Zde se R.Rodriquez opravdu   vyřádil.Snimek inspirovaný   béčkovými horory se   skvělým hereckým   obsazením.Krvavý a akční   mix u kterého sem se nenudil.
Samig
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2008
skvělý
Skvělý..co jiného bych   mohla tak napsat.. Bavila jsem   se od začátku do konce..   Miluju srandu a takový   nechutnosti jako hnisy krev   apod. a v tomhle filmu je   oboje a skvěle skloubený..   Nejlepší je stejně kulomet   místo nohy :D:D prostě   skvělý skvělý skvělý :D   zapni stěrače :D::D :D ach
Constantine_cz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Zatraceně dopuručuji!!!!
Tento film patří k   nejlepším co jsem kdy viděl   a to i proto, že mám rád i   názorovou konfrontaci s   těmi, kterým se tento film   vůbec nelíbí. Řekl bych,   že se režisér Robert   Rodriguez na tomto snímku   brutálně vyřádil a   uspokojil sebe i diváky a   hlavně fanoušky tohoto   prostého žánru. Sám   patřím mezi vyznavače   Tarantina a Rodrigueza. Oba   tito dva režiséři jsou   schopni opravdu dobrých   áčkových i béčkových   filmů u kterých se člověk   nenudí ( akorát Auto   Zabiják mě jako skalního   fanouška těchto dvou   režisérů opravdu velice   zklamalo). Tomuto filmu bych   nejradši dal 10/10, ale musim   dát 9/10, protože nic není   tak dobré, aby to nemohlo   být ještě lepší.
cabalaci
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2012
planet terror
Díky krásné Rose Mcgowan je   film lepší.Konec je super ty   brutální scény jako z Happy   Tree Frieds jsou nejlepší.   Začátek je divná předehra.   Marley Sheltone v roli Dakoty   Blockové je neskutečně   sexy. čtyři věci jsou na   filmu k   zapamatování:Šílené a hot   dvojčata ,Rose Mcgowan a   její nadupaná noha.Marley   Shelton jako Dakota Block a   Skvělá Hudba Roberta   Rodrigueze.
sharp69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2009
miluju je
prostě co tarantino s   rodriguezem natočej to nemá   chybu.sakra zase těch sto   znaků k čemu to je pár slov   stačí
tripx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Tak jsem to zkouknul, je to   horor - kdo ma rad horory   mrknete ale nebudete nejak moc   okouzleni ani atmosferou ani   hereckymi vykony. Ja sem se u   toho nenudil ale ani moc   nebavil... kdo nema rad horory   .. prepnete na jiny kanal   ztrata casu .) presto davam   hodnoceni cislo 5 ...
IronDavid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Iron
Tenhle film mě ůplně   pohltil i když je to taková   kravina ale já si to musel   pouštět furt dokola klidně   i 4 denně ůplně sem na něm   ujížděl.
kvakoun
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2009
U Auta zabiják jse byl celkem   zklamaný, tak jsem čekal co   se vyvrbí z tohodle dílka.   Protože jsem ve filmu   nehledal ani hloubku, ani   nějaké poselství, ale jen   svěží dílko u kterého se   pěkně odreaguju, tak jsem   byl spokojen, protože   přesně to mi film splnil.
jam1144
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2007
jestli je pravda že se R. a   T. vsadili kdo natočí   větší béčkovou sračku z   80 let,tak myslím že R.   vyhrál.
nej. dialog   :ty jsi mi tam vrazila   klacek,já ti tam vrazím   klacek.a koukám že si budu   muset pospíšit.
to   jsem musel vypnout dvd a   počkat až se vychechtám   než jsem mohl koukat dál.
jo a rozstřelená   "saídova" hlava   taky nemá chybu.
peanutka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Jeden z nejlepších
Zaprvé; pokud nemáte rádi   Roberta Rodrigueze a   pokaždé, když se řekne   Banderas se vám nevybaví   marichis ale Zorro, není to   film pro Vás.
Zadruhé; Pokud vyhovujete   první podmínce, připravte   se na rozstřílené hlavy,   rozpadající se zombíky,   beznohou kočku, dva nejvíc   sexy frajery na světě (Na   Bruce jsem zaujatá, ale do El   Wraye se musí zamilovat   každá) a taky hlášky a   dějové "zvraty", u   kterých se prostě pobavíte.   Muzika spoluvytvořenná   smotným Rodriguezem sedí   výborně, herci odpovídají   danému žánru a stylu,   kouzelné je i lehké   propojení s Kill Billem. Za   mě plný počet.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih18224minih18224Růžoví plameňáci (1972) 
Pink Flamingos n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih50162minih50162Havárie v zámeckém parku (1985) [TV film] 
Havárie v zámeckém parku n
minih24038minih24038Zodiac (2007) 
Zodiac n
minih9428minih9428Jdi na to (1983) 
Nati con la camicia n
minih47865minih47865Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu (1998) [Video] 
The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom n
minih32628minih32628Tuxedo (2002) 
The Tuxedo n
minih63068minih63068Super Mac (2010) 
MacGruber n
minih66442minih66442Abaj a Žabaj (1989) [TV inscenace] 
Abaj a Žabaj n
minih20346minih20346Štěstí pro dva (1940) 
n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Hrabě Monte Christo (1980) [TV...

14:30 - 16:00

9 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Poslední ráj...

14:30 - 15:25

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178350

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10