Duben
ohodnotit

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminator 2: Judgment Day

Další název:
Terminator 2 - Tag der Abrechnung
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
137 minut, 152 min (režisérský sestřih)
Premiéra v ČR:
6.3.1992
„Bitva o bodoucnost lidstva začína dnes!“

Komentáře k filmu Terminátor 2: Den zúčtování

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 103
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Jako jeden z mála akčních   si nehraje na něco víc,   skutečně to v sobě má;   obsahuje určité   "poslání",   zabalené do na svou dobu   excelentního hávu, ale   zároveň zahrnující z   "logického"   hlediska neuvěřitelný   blábol:
"Časově" je to   blbost. Pohled na stroje -   1984 najdou lidi ruku a čip,   jejichž zkoumáním   "vzniknou" stroje,   proti nimž pak bojuje   člověk, kterého aby se   zbavily, pošlou stroj zpět v   čase, a z něj je ta ruka a   ten čip. Čili kdyby ho   neposlaly zpět, nemohly   vzniknout; kdyby nevznikly,   nemohly ho poslat. Trochu ve   stylu - co bylo dřív,   slepice nebo vejce? (Taky mi   to připomíná vtip, že Ch.   Norris se narodil ve srubu, co   si sám postavil:)
Stále časová blbost -   John: Je synem svého nej.   přítele, který v době jeho   naroz. ještě nebyl na   světě. Poslal ho do doby,   kdy ani jeden z nich ještě   nežil, aby umožnil jeho   narození. Reese vlastně   zemřel dřív, než se   narodil:) Navíc z hlediska   jeho života nejdřív měl   přítele, a teprve potom ho   sám zplodil.
Další   blbost: celkem 3 poslané   stroje (i s 3. dílem)   selhaly, ale kdyby kterýkoli   z nich uspěl, jak by se to   projevilo r. 2029? Když už   tu ten Connor je, to by   najednou zmizel, nebo kam by   se poděl? Když už by tedy   byl pryč, nebyl by důvod   nikoho posílat zpět.
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Velice dobře zpracované, i   když na můj vkus bych řekla   až moc přetechnizované. I   když je pravda, že v   budoucnu bude vše řízeno   počítačově. Ale vysílat   stroje na likvidaci lidí? To   už mi přijde opravdu moc.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2018
Pokračování stavěné na   efektech, které se   maximálně povedly.   Kapkovité skládání   Terminátora a jeho   procházení mřížemi   dokáže samo o sobě vzbudit   pocit beznadějné šance při   boji o život. Z plaché Sáry   Connorové je bojovnice a   malého Furlonga je škoda,   ale kdo s čím   zachází...Prohození   "Švajcíka" do role   hodného Terminátora   příběh nepostavilo na   hlavu, to až ta další   pokračování. Tady je   pořád se na co dívat a má   to logiku.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2005
Skvělé efekty, ale jinak   slabší pokračování   prvního filmu.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Terminátor 2: Den zúčtování
Super. O hodně lepší   nástupce Terminátora. Arnold   Schwarzeneger samozřejmě   nemohl hrát znovu zlého   vraždícího maniaka, tak se   stal tentokrát hodným   robotem. Akce a triky na   jedničku. Trochu mi vadili   zase vzpomínky Sarah   Connorové na budoucnost, a   jelikož jsem viděl   režisérský sestřih (o půl   hodiny delší), tak i   stopáž snímku. Příště   si zkusím pustit klasický   sestřih...
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Málokdy se stane aby druhé   pokračování bylo lepší   než původní film, který je   ke všemu hodně vydařený.   Zde se tak stalo a je to díky   nejen skvělé akci a   výborným trikům, které ani   dnes nepůsobí staře, ale i   díky hercům atd. Robert   Patrick v roli T-1000 byl   nepřekonatelný!! Viděl jsem   i tu delší verzi, zde   hodnotím tu 135 min.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2013
Finální prodloužená verze
Pokračování úspěšného   akčního sci-fi snímku se   stalo přelomovým v oblasti   triků a speciálních   efektů. Lukasova ILM si tu   vyzkoušela nové možnosti za   použití počítačů a   povedlo se. James Cameron   využil co se dalo a převedl   opět ne moc složitý děj do   vizuálního koncertu do té   doby nevídaného. Arnold   Schwarzenegger opět v roli   cyborga typu T-800, který byl   přeprogramován a vyslán na   ochranu teď už   puberťáckého Johna Connora,   kterého ztvárnil neznámý   Edward Furlong. A nutno dodat,   že se s rolí popral velmi   dobře. Linda Hamilton   posílila a své postavě   dodala šílenost a větší   akčnost. No, a Robert Patrick   coby cyborg nového typu   T-1000 se stal   nezaměnitelným. Role mu   sedla a vytlačil z postavy   vše. Tentokrát byli do   příběhu dodány i city a   lidskost, což byla   zpříjemněna humornou   vložkou (učení cyborga   T-800 úsměvu). A hlavně   snaha, aby za nimi nebyla   hromada mrtvol. Dojemná   závěrečná scéna, kdy   T-800 sám sebe spouští do   roztaveného železa, je   vrcholem všeho, co kdy bylo   možno vidět. Režijně   výborně zvládnuté dílo,   které se stalo legendou, při   kterém byla nastavena laťka   opravdu hodně vysoko.
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2009
hlášky a všetko je   super,jeden z mála filmov   ,ktorý sa môže zrovnávať   jednotke ,"nenechám te   abys odjel,teď zlez než tě   sundam,tak sakra   povýdám",
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Je to legenda a nevěřím,   že se na to nepodíváte   rádi znovu. Můžete frfnat,   a smát se po úsečce času,   ale milníky jsou jasný, jako   dnes si můžeme dělat prxxx   z Matrixu, ale podobný filmy   si zaslouží jiný   zacházení, (Hasta la vista,   baby)
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Někdy to býva tak, že   dvojka je míň   úspěšnější než první   film. Ovšem u Terminátora   toto pravidlo neplatí, u   Terminátora neplatí pravidel   víc :-).
Skvěle   navazující dvojka, skvělé   herecké obsazení. Robert   Patrick v roli T-1000 byl   absolutně bezchybný. Nikdy   nezapomenu na ten jeho   kamenný ksicht, který   předváděl, ať už byl v   jakékoliv situaci. Klobouk   dolů teda.
Triky s   T-1000 byly na svou dobu   hodně, ale hodně vymakané -   předběhly svou dobu.
O Arnoldovi ani netřeba   hovořit - tentokrát v roli   Terminátora ochránce.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Arnold Schwarzenegger svojím   výkonom a menom vyzdvihol   film na dosť vysokú   úroveň. K filmu prilieha   vynikajúca hudba od skupiny   Guns´n Roses. Film bol svojho   času v kinách veľkým   trhákom, ktorý mal vysokú   návštevnosť.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2011
jasne nejlepsi dil Terminatora   a Arnie v zivotni roli ,nikde   uz nezahral lepe. kamenna tvar   moc toho nenamluvit to   Arnoldovi sedelo nejlip,   myslim ze nebyt role   Terminatora nedotahl by to na   filmovem platne tam kam dotahl   ,i kdyz jeho filmy jsem odmala   zral a radim se mezi nejvetsi   fandy ,je to proste tak :-)
LenC2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Cameron se vrátil a natočil   další přelomovou SCI -FI ve   které použil ILM efekty na   vytvoření lepšího   Terminatora něž je T-800.   Příběh je také zajímavý   a akčních scén je tu dosti   hodně. Tentokrát je Arnold   jako hodný Terminator a   ochraňuje Johna Connora. A na   DVD ještě s možností   vidět režisérský setřih ,   který je asi o 20 minut   delší než kino verze.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Druhý díl Terminátora je   výborné pokračování více   akce a Arnold v roli kladného   robota-super.Navíc další   dokonalejší robot jako   protivník.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Pokračování terminátora   opět na 1 moc povedené a   nádherné dílko opět 2DVD a   v moc pěkném provedení   naprostá sci-fi senzace
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Cameron nám předvedl   velkolepé pokračování   plné digitálních efektů,   akce a napětí, které   nepostrádá skvělý   scénář.Scéna v níž se   ohání Terminátor s   rotačním kulometem v   doprovodu skvělé hudby je   velmi   "lidská".Lidské   ztráty jsou nulové.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Terminátor přivezl do světa   něco nového. Dvojka není   špatná, ale posledně když   jsem na to koukal, neměl jsem   už z toho takový pocit, jako   kdysi. Snímek je spíše   konverzačka, než akce,   nicméně to nevadí. James   Cameron dokazuje, že je jeden   z nejlepších režisérů   všech dob.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Jedno z mála pokračování,   které překonává svého   předchůdce. Dokonalé triky,   skvělé akční a   kaskadérské scény (např.   skok motorkou z okna na   helikoptéru je   nezapomenutelný). Prostě   dokonalý film. Nejlepší   Arnold jakého můžete   vidět.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2011
Už jsem tady o pár filmech   napsal,že snad na světě   nebude mezi živými nikdo,kdo   by ten film neviděl,ale   Terminátor 2 ,tak o tom to   platí padesátinásobně :)A   James Cameron nám tim jen   potvrdil,že je to genius mezi   režiséry. Těžko si   představit v roli T800   někoho jinýho než   Arnieho,ten jeho kamennej   xicht,kterej 20 let před   natočením serie   terminátorů ,předváděl   tak maximálně v   posilovně,když zvedal na   bicáky 50 KG na tu roli   sedí,jak prd*l na hrnec.A   vůbec nemůžu opomenout do   té doby defakto neznámého   herce Roberta Patricka,který   se šance,kterou   dostal,zhostil náramně!A i   když v porovnání s mistrem   Olympie vypadal,tak o 30 KG   sušší,tak mu byl zdatným   soupeřem :)Luxusní   scénář,luxusní Arnie i   jeho soupeř,luxusní efekty a   i když je ve filmu velké   množství chyb,kterých si   pokud to nevidíte po stý ani   nevšimnete,tak na celkovém   dojmu z filmu neubíraj ani   prd :) Takže pro mě to   znamená jediné,100% :)
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2013
Hasta la vista, baby
Tuhle hlášku nelze   zapomenout. Ta je nerozlučně   spjata s Terminátorem ať ve   filmu, tak i se   Schwarzeneggrem v politice   jako s guvernérem Kalifornie.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2012
Bombastické pokračování   jednoho z nejlepších   akčních sci-fi všech dob je   jednoznačně o stupeň   lepší, než jeho   předchůdce, ale to tady   každý ví... Výborné   tempo, téměř nonstop akce a   vynikající finále jsou jen   několika skvělými momenty.   Digitální efekty jsou taky   na jedničku, na rok vzniku   opravdu vynikající. o   hereckých výkonech už ani   nemluvě - Arnie se proměnil   na ochránce, který jedná,   když musí, skvělí jsou i   Edward Furlong a šílená   Linda Hamilton, jejíž   apokalyptické vize vskutu   stojí za to. Pak tu ale musí   být ještě záporák -   nejdokonalejší model   Terminátora T-1000 v podání   agenta Doggeta z Akt X z   tekutého kovu je jedním z   nejdokonalejších filmových   záporáků.... Ale opět k   filmu: James Cameron opět   dokázal, že je jedním z   nejlepších režisérů. A   film samotný nabízí   jedinečný zážitek, na   který jen tak nezapomenete,   pro fandy navíc povinná   povinnost. Bomba po naprosto   všech ohledech, Ať si vemete   co chcete, v tomto filmu je   vše dokonalé. 100%.
Misantrop
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2011
V současnosti svět   neohrožuje ani tak atomová   válka nebo atomové   zpustošení způsobené   stroji, jako spíše   radiační zamoření z   jaderných elektráren,   zaviněné lidmi. A ačkoli   má film silné humanistické   vyznění, přece jen může   být svět zničen právě   tímto humanismem, jenž   dovoluje nekontrolovaně   vzrůstající počet lidí.   Takže ona filmová   apokalypsa, zahubivší tři   miliardy lidí, by dnes byla   eventuálně nepostačující.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Nevím zda je to rokem výroby   a zdokonalujícími se efekty,   nebo přidáním Roberta   Patricka,ale je to jedna z   mála "dvojek"   které se mi líbí sand i   více než první díl.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $102miliónov║Tržby USA   $204,843,345 ║Tržby   Celosvetovo $519,843,345▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $3,790,726 //počet predaných   kusov 228,279║ Tržby za   predaj DVD v USA $977,401   //počet predaných kusov   195,872║ James Cameron to   rozbalil vo veľkom, natočil   dych berúci prelomový film   začiatku 90.rokov, brilantný   príbeh, dokonalé dialógy,   vyšperkovaná technická   stránka, železná hudba od   Brada Fiedela, herecké   obsadenie maximálne   fungujúce pre dej(kľudne   mohli padať Oscary aj na   hlavy Schwarzeneggera, Roberta   Patricka či Lindy Hamilton).   Nadčasový príbeh!!! /100%/   ______Obnovená premiéra rok   2017__I'll be back!!!__ Áno   T2 je späť a v 3D, Cameron   je majster svojho remesla.   Máme tu od neho ďalšiu   vydarenú konverziu. Na   veľkom striebornom plátne to   má fakt grády a svoju   veľkoleposť. /31.08.2017   videl v kine 3D verziu: 100%/
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Perla mýho dospívání.   Společně s druhými   Vetřelci a Propastí jsem na   tom byl tehdy několikrát v   kině. Druhýho Terminátora   jsem měl dokonce o 1 den   dřív, než byl v našich   kinech, na černé VHS   namluvené jedním   hlasem...fakt mazec absolutně   největší!!!!! 10 bodů bez   přemejšlení, tohle je   prostě srdcová věc.
Mlapiska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2007
Ještě depresivnější a pesimističtější
Jedna z mála výjimek, kdy   pokračování dosahuje   úrovně prvního dílu.   Mnozí se dokonce domnívají,   že dvojka je lepší. Já si   nejsem jistá. Dvojka mi   možná připadá ještě   depresivnější než   jednička – opravdu mi po   skončení filmu nebylo   příliš dobře. Zatímco v   jedničce se mi velmi líbil   Kyle Reese (Michael Biehn),   tak ve dvojce to byl T-1000.   Naprosto dokonale mrazivý   výkon Roberta Patricka.   Škoda, že něco takového   nepokračovalo i ve třetím   pokračování. Tam nebyl   vůbec nikdo, který by stál   za to a atmosféra, kam ta se   jen poděla?
charlie1612
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Pokračování příběhů ve   filmařsky pokročilé době,   která umožnila díky   skvělým trikům naplno   uplatnit a prodat potenciál.   Kombinace příběhu a   technicky dokonalých triků   tento díl zařadila na   piedestal kultu.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Pořád šlape i po letech
Mistrně natočené akční   sci-fi a James Cameron ve   vrcholné kondici.V roce 1992   ještě nebyla tak masová   záležitost mít doma   video,takže jsem Terminátora   2 viděl v kině 5x (první   díl dokonce 6x).Rozhodně   stojí za pozornost i vkusný   soundtrack od Brada   Fiedla.Úvodní hudba patří   mezi moje nejoblíbenější   hudební melodie vůbec,díky   svojí tvrdé naléhavosti   spojené s nádechem smutku.V   90.letech jsem měl svého   "koně" v podobě   Jamese Camerona.Nyní je to   Christopher Nolan,ale Camerone   už natáčej a zase   natáčej!!!
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Najlepší Terminátor
Tento Terminátor sa mi už   dosť páči preto, lebo T-800   tu hrá dobrého, hodného   robota.
Prekonal aj   samozrejme prvý diel   Terminátora.
Tento   film poznám od r. 1997, keď   mi to kamarát nahral   poprvýkrát zo stanice ORF1.  
Najviac sa mi páčia   aj filmové hlášky:   hastalavista baby, ill be   back, čo patrí k Arniemu.
K tomu ešte ešte tieto 3   mp3 sú výborné:

Guitars cadillacs,   Bad to the bone a samozrejme   you could be mine.
Zimmy871
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Uvodni scena je naprosto   skvela. Totalni apokalypsa se   skvelou doplnujici hudbou.   Pomineme - li herecky vykon   Arnolda, tak jde o vynikaji   film. Temer legendu s   uchvatnym pribehem a neustale   pripominajici obavou z jaderne   valky, ktera je stalym   nebezpecim i dnes viz   Rusko.....
MildaX
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Málokdy je druhé   pokračování filmu lepší   než jednička, ale v   případě Terminátra 2 se do   povedlo a film je naprosto   fantastický. Arnold   tentokrát už na té   správné straně, hlášky   ještě drsnější a k tomu   výborné počítačové   triky. Je to opravdu film z   počátku 90.let?
Nejlepší díl trilogie,   nenechte si ujít.
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2018
Tohle dokáží jen opravdoví mistři.
Rozhodnout se natočit   pokračování svého filmu a   natočit ho nejen lépe, ale   hned o jeden level lépe.   Samozřejmě, Cameron dostal   do portmonky mnohem větší   budget, ale prachy, samy o   sobě, vám kvalitu   nezaručí. Musíte přidat   invenci a kumšt. A to   všechno se zdařilo. A jako   bonus se podařilo z Arnolda   Schwarzeneggera, kterému tou   dobou popularita dosti strmě   stoupala, udělat po záporné   roli, hrdinu kladného. To je   opravdu majstrštyk.   Samozřejmě nejde zapomenout   na tehdejší dobu zcela   inovativní a přelomové   digitální triky.
T2   je klasika.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.11.2006
Jeden z mála případů, kdy   dvojka nezaostává za   jedničkou ( i když o   nějaký ten chloupek horší   je) to však vyrovnává   hromadou akce... Já akční   filmy moc nemusím, ale   Terminátor je originální a   má dobře promyšlený děj,   který mu povoluje hromadu   nadsázky, navíc je to   jediná role kde můžů A.   Schvarzeneggra, tady se ten   jeho tupej výraz bez mimiky   hodí.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Velice kvalitně natočené   sci-fi, s napínavým a   kvalitním scénářem.   Excelentní herecké výkony.   Perfektní akční scény s   výbornými efekty a triky,   které jsou hodně působivé.
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Pokračování kreré   předčilo první díl. Arnold   je tentokrát ten hodný, doba   pokročila a triky jsou   kvalitnější, hudba stejně   jako v jedničce skvělá,   opět plno hlášek, Stejně   jako jednička nikdy neomrzí   a s chutí se na to podívám   znovu, na konci i slza mi   ukápla ale myslím že nejsem   sám.
netopir55
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.4.2009
nejlepší ze všech...
James Cameron natočil další   trhák o terminátorech.Dnes   už legenda v sci-fi.Arnold   Schwarzenegger je naprosto   skvělý herec a role   terminátora je pro nej   stvořena.Tomuhle dílu   nemúžu nic vytknout,efekty   supr,herci supr,režie   supr,masky supr,A.   Schwarzenegger supr.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Nezničitelný
Osm dávám jen proto že ta   hudba k tomu filmu nějak   nesedí.Jinak mě film pobavil   z jedničky už člověk ví o   co jde tak si může vychutnat   hon nebo spíše ochranu Johna   Connora.Zase tu máme konec   kde je potřeba terminátora   záporňáka zamrazit což   nepomůže tak se prostě   roztaví a sním kladný   terminátor ochránce učiní   dobrovolně totéž.Až na tu   hudbu pěkný snímek.
legenda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2005
Nehaňte mi Terminátora2!!!
Z komerčného hľadiska bol   tento diel Terminátora   najúspešnejší, a podľa   mňa právom. Aj keď všetky   tri série na seba   nadväzujú, tento diel bol   dejovo najprehľadnejší,   boli v ňom skvelé filmové   efekty na tú dobu, ktoré v   treťom diele absolúne   chýbali. Ako jediný z troch   dielov bol vysokorozpočtový,   a priniesol najviac peňazí   do kasy.
Jednoducho,   skvelé, skvelé, zaručujem,   že sa pri tomto filme   nebudete nudiť, no   doporučujem vidieť celú   trilógiu...
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Kam se na druhy dil hrabe ten   prvni... Opravdu nevim, jak je   to mozne, ale z druheho dilu   jsem nadseny mnohem vic nez z   prvniho...a kdyz se jenze   mrknete na nezkracenou verzi,   ktera ma asi o dvacet minut   dyl... neprohloupite..
hlavsa5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Většinou se dvojka vymkne a   nepovede, ale v tomhle   případě je dvojka lepší a   filmaři mají k dispozici   lepší triky. Dvojku mám   radši než jedničku.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Další vynikající   "majstrštyk" Jamese   Camerona (slovem další mám   na mysli druhý díl   Větřelce) , o kterém toho   bylo napsáno kvanta a já   mohu jen říci , že se   jedná o excelentní   podívanou , která se již   stala klasikou a přelomovým   filmem na poli trikové   tvorby. Nazývat film klenotem   je si myslím zcela   oprávněné a mi nezbývá ,   než poděkovat Panu   Cameronovi za další perlu ,   kterou natočil. 96%
Naomi21
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2010
Pravidlu, že druhý   (většinou   "vykradačský")   díl je horší než jednička   se v T2 režisér jen směje.   Ne Cameron na nás nejde s   nějakým nedomrlým dílkem,   které by se pokusilo využít   jedničky k nějakému tomu   dolárku navíc. Jim se nám   vrátil s příběhem, který   se zdatně vyrovná jedničce   a navíc se řadí i k   nejlepším akčním filmům   vůbec. Jako vždy se ukazuje,   že casting režisér zvládá   na jedničku s hvězdičkou -   kamenné výrazy Arnieho i   Roberta Patricka, objev   Edwarda Furlonga, který   bohužel dnes už jen jde z   jednoho béčka do druhého -   až na nějaké ty vyjímky -   a také Linda Hamilton, která   splňuje režisérovi   požadavky silné ženy   odhodlané ochránit syna   stůj co stůj, ale ukazuje,   že v některých momentech   zůstává ženou -   matkou).
Triky na   tehdejší dobu naprosto   famózní. Celý film navíc   podbarvuje skvělá hudba,   která z něj dělá   nezapomenutelný zážitek.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2017
Tenhle film je samozřejmě za   10 z 10. Příběh, akce,   hudba, herci, efekty, režije,   scénář a navíc lepší   než jednička. První a do   dnes jeden z mála filmů, u   kterých jsem na konci   brečel.
Dex
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2006
Tentokráte nezklamalo i   dlouho očekavané   pokračování Terminátora 2   jak je to bohužel zvykem u   jiných snímků.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Akčnější, než jednička a   možná i lepší, což se   málokdy podaří. Terminátor   má víc lidských prvků,   proto jsou scény s ním i   dojemnější.
100000052556420
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2019
Vyborny scifi snimek,lepsi   nez-li 1.Arnold zde   exceluje.Terminator 2 hraje   vzdy na spravnou   notu.Nadcasovy snimek!
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Bezpochyby hvězda ve svém   žánru, koukatelná s   většinou příjemnými   pocity. Nejzábavnější je   však stejně to, jak vážně   to tady všichni berou a jaké   variace pomalu na téma teorie   reality se tu objevují.   Nicméně, právě takhle bych   si chtěl Schwarzeneggera   navždy uchovat v paměti
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2005
snad jeste min logictejsi nez   jednicka ale vyvedena je   naramne.vic zbrani,vic   akce,min scifi.jen arnold uz   byl takovej pohublejsi
leva2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Arnold jako hvězda už nemohl   být zloduch, svůj zarputilý   výraz však neztrácí ani   coby hodný pomocník.   Záporáka ovšem skvěle   vystihl svým chladným   pohledem Robert Patrick. Na   svou dobu převratné triky -   největší kouzla předvádí   T-1000. Ty ovšem sami o sobě   skvělý akční film   nedělají - ten je dílem   mistra režiséra, který   dokáže dodat akčním   scénám napětí a tempo.   Triky a hodně výbušnin jsou   mu jen dobrými pomocníky.   Nesmírně působivé jsou   Sářiny vize konce světa.
T800
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Excelente
Tento film som videl najviac   zo vsetkych je to tolkokrat ze   sa sam cudujem ze som tolko   pozeral. A ked je moznost   pozriem si ho zas. Vyborna   akcia a tie efekty na tie roky   to je nieco klobuk dolu a   pochybujem ze este niec   prekona tento film u mna.   Arnieho Zivotna rola.   Jednoducho perfektne.
mancika.n
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2011
Arnold sa vracia ako   Terminátor, ale teraz s iným   poslaním chrániť Johna   Connora. Sarah, John a   Terminátor cesta spoločne k   zastaveniu súdneho dňa .To   prináša filmu úplne novú   sci-fi úroveň .Obrovská   armáda strojov s celého   sveta po zaslaní hlavíc na   každé väčšie mesto by   malo byť dosť desivé.
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Absolutní akční špička,   která nemá dosud nástupce.   Náramně jsem se bavil,   akční film, jak má být -   spousta výbuchů, nádherné   akční scény, protivník a   klaďas, jak má být.
Amthauer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Skvělý akční film,   nezapomenutelné charisma   amerického kovboje Arnieho   (byť paradoxně hrál stroj   bez citů), spousty hlášek,   osudovost v ději a na svou   dobu převrat v CGI. Prostě   klasika, která nestárne.
biscutstar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Z budoucnu se posílají dva   roboti jeden kladas a druhý   záporák jeden má malého   Connora zabýt a druhý   chránít tak primmitivní   příběh
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Hasta La Vista Baby
Yes man! Vynikajicí   snímek... TERMINÁTOŘÍ!   Skvělej terminátor Arnold z   minulého dílu... tentokrát   bude hodný a poslouchat,   jenže je tu novinka na trhu!   T-1000... Vela good! Prostě   perfektní film, který je u   mě jeden z nejlepších John   Conor, který je tu ještě   mladý a T-1000 se ho snaží   zabít... perfektní stroje.   Rozhodně je tento díl   lepší než jeho   předchůdce.
Hasta La   Vista Baby!!
beretap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2010
beretap
Od souboje Sarah Connorové s   Terminátorem uplynulo   téměř deset let. Ale   noční můra začíná znovu!   Z budoucnosti je vyslán nový   model Terminátora, který má   za úkol zabít jejího syna   Johna, budoucího vůdce   vzpoury proti robotům.   Naštěstí je ale lidmi z   budoucnosti poslán další   robot, který má stejný   úkol jako při první   výpravě… ochránit Sarah a   Johna. Bitva o budoucnost   začíná...
zdroj:   kfilmu.net
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Tenhle díl z terminátora se   mi líbil ze všech nejvíc,   hlavně ta hláška astala   vista baby. Nebo pojď semnou   jestli chceš žít. Mám rád   takové scifi je to boží.
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Starej dobrej termoš,myslim   že nemá cenu ani něco psát   každej ví jaký to je,podle   mě nejlepší díl ze série.
nacshakur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Den zúčtování se opravdu   povedl. Arnold v něm podává   celkem překvapivě dost   dobrý herecký výkon (ale   Robert Patrick a.k.a. T-1000   byl opravdu nejlepší!!:-) ).   Efekty byly super. Příběh   druhého dílu překonal díl   první a potvrdilo mi to   opětovné shlédnutí po   dlouhé době tentokrát v   režisérské verzi, kde bylo   přidáno cca 20 minut   záběrů, které doplnily jak   příběh, tak i spoustu   záběrů doplněných spec.   efekty, které se v kinoverzi   neobjevily. Je to prostě   klasika, na kterou se   nezapomíná a dá se na ní   podívat kdykoliv.
ergotoxin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Mnohými považován za   vrcholný snímek v žánru   akčních filmů. I já jsem   do něj byl v dětství   zamilován, a i když s   odstupem času jsem schopný   na film hledět stále   kritičtěji (a cyničtěji),   jeho prvenství mu   ponechám.

Film   má rozhodně styl, skvělé   vizuální i hudební   zpracování a především   myšlenku, což je na filmy s   Arnoldem skutečně neobvyklé   (to samé ovšem nelze říct   o tradičním moralistickém   nádechu, který nemůže   chybět v žádné   "arnoldovce").
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2004
K tomuhle filmu se můžu   vracet stále znova, protože   na svou dobu je naprosto   dobře zpracovaný,   pokračování se od prvního   dílu nijak extrémně   netrhá, a to je u druhých   (třetích, pátých, ...)   dílů důležité.
Absolutno...
Hodnocení:
Přidáno: 24.8.2019
Jó Arnie...
Arnold Schwarzenegger jako   hodnej Terminátor... naprosto   super ! Proto je druhý díl   pro mě zajímavější, mám   víc v oblibě Arnieho jako   klaďase.
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Tak tohle je můj   nejoblíbenější díl   terminátora.Starý kyborg   T-101(arnold schwarzenegger)je   vyslán do minulosti,aby   chránil johna   connora.Zároveń je vyslán   nový model kyborga T-1000 aby   johna zničil.
Leonid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2007
Skvělé pokračování   předchozího děje. Triky   nevídané,zážitek   nepopsatelný. Nedokážu   spočítat kolikrát jsem   tento film (stejně jako   jedničku) viděl, ale   vždycky mě přikove do   křesla a nasaje do sebe.   Hasta la vista, baby.
hellercz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Stále si troufám říct, že   se jedná o nejlepší akční   film (podle mě určitě).   Arnie je prostě Arnie ...   navíc smutnej konec jsem v   dětství i oplakal :)
Bartson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Robert Patrick na hrad! To jak   se ztělesnil v továrně, to   jak skákal po autech, to jak   se tváří...aaaah,jdu si   tuhle klasiku pustit znovu!:)
Hellish_Satanica
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2006
Klasika, která nezklame
Toto je jeden z mých   nejoblíbenějších filmů a   ze všech   "Terminátorů" mě   přijde nejpovedenější. Co   dál k tomu říct, tento film   zná nejspíš každý. Kdo   má rád sci-fi, kdo má rád   napětí a akční scény,   určitě má rád i tento   film. A já k fandům sci-fi   rozhodně patřím.
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2020
Nejlepsi akcni film vsech dob, co dodat, je to jiste pravda!
Jeden z velmi omezeneho poctu   filmu, ktere USA skladuje,   jako kulturni odkaz do   budoucnosti. Na svou dobu   dokonaly snimek, zadny blby   kecy, zadna politika ani kecy   o frustraci, ochrane planety   jiny blaboli. Akce od A do Z!   Swarcikuv nejlepsi film o tom   zadna!! Druhej terminator taky   super a hlavne, ma to temnou   atmosferu jakou to ma mit.
Rollage
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Kult
Viděno snad 100x. James   Cameron s bezchybným   scénářem a režií, se   svými, (nejen) ve své době   ohromující efekty   (především přeměny   T-1000), akčními scénami a   Schwarzeneggerem v životní   formě vytvořil skutečně   kultovní film. Netřeba   dalších slov...
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Na základe úspechov prvej   časti bol nakrútený tento   akčný scifi. Tentokrát si   tu úlohu prehodil Arnold,   ktorý si tu na rozdiel od   jednotky zahral postavu   dobrého Terminátora,   ochrancu Johna Connora.   Nechýba tu výborné akčné   nasadenie doprevádzané   výbornou hudbou od skupiny   Guns´n Roses.
lidri10
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Terminátor 2: Den zúčtování
Nejlepší ze serie   terminátorů! Opět s   Arnoldem v čele na správné   straně, proti terminátorovi   T1000, který je novější a   lepší prototip, než je v   tomto díle Arndold! Ale vše   dobře skončí a   nevyhnutelná budoucnost se   zase posunula o trochu dále!
papamidnight
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2011
nejlepsi dil z cele serie   nechybi tu akce drama dobre   dialogy a celkove se druhej   film od prvniho dost lisi je   vetsi lepsi akcnejsi proste   klasika ktera neomrzi nejlepsi   arnolduv film a nejlepsi   postava.
Dymytry
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Vůbec celá série   Terminátora je velice   povedená, díly do sebe   krásně zapadají, ale mě se   osobně nelíbí, že Conor je   synem Kyla, který se vrátil   z budoucnosti a opíchal   Sáru. Zdá se mi to jako   časový paradox. Conor je   největší hrozba Skajnetu a   vznikl kvůli jeho stroji   času. Ale nabízí se   otázka, jak teda lidstvo   porazilo stroje poprvé, když   nepřišel žádný Kyle z   budoucnosti, aby se Sarou   splodil Conora??
insomniac
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Keď som toto videl ako   13-ročný, tak som pozeral na   telku s otvorenými ústami   ako 13-ročný malý chlapec,   čo videl najlepší film v   živote:))... S postupom času   som to videl ešte párkrát a   jednoznačne musím   konštatovať, že dvojka   prekonala jedničku a že je   to jeden z najlepších sci-fi   všetkých čias!
JohnCoestler09
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Kult
No tak toto bolo niečo   fantastické . Arnold v úlohe   terminátora nenahraditeľný   , jeho postava bola napísaná   vynikajúco . Robert Patrick   podal vynikajúci výkon ako   T-1000 . Hláška Hastala   vista baby . Záverečná   scéna nezabudnuteľná to   muselo každého zobrať za   srdce . Hudba perfektne   navodila atmosféru konca   sveta a začiatok éry strojov   . Skvost !
Ajkir
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Díky prodloužené verzi,   která nedávno byla v tv a   taky vyšla na dvd, tenhle   film dostává vyšší   grády. Film ani po   několikerém shlédnutí   nepostrádá napětí a akci.   (Ikdyž stejně dopředu   všichni víme, že vrahem je   ,,zahradník T1000"   :))
Tentokrát je dán   i větší prostor Arnýmu a   tak vzinkají (pro mě)   báječně komediální   scénky, jako ta, kdy se   snaží napodobit lidský   úsměv :)
709112412
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2007
NA klasiku prvního dílu se   těžko navazuje, ale tu se ji   snaží překonat plnou   hromadou akčních scén a i   efakty jsou super.Na dobu kdy   se to natočilo snad ani lépe   nšlo a Arnold opět   exceloval, jako stroj by mu to   šlo,,,později na svahu i   nohy už lámal....
Souboje dvou robuto   poslaných z budoucnosti   prolínají děj jako   třešnička na dortu, dobrou   chuť!
lagony
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2010
lagony
myslím že terminátor 2 den   zučtováni je trochu slabší   než terminátor 1 ale i tak   to bylo dobré a t 1000 se   povedla
Anamorph
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2009
All in one
Tenhle film má všechno:   Myšlenku, akci, triky, svaly,   roboty a hlavně koule. James   a Arnie na vrcholu svých sil.
TEDDYM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Terminátor II
Pokračování Terminátora I,   ještě lepší provedení,   ale není se co divit, kvalita   filmů postupuje hodně   dopředu.
Arnold   Schwarzeneger se zde vrací   jako stejný typ Terminátora   jako v I, aby tentokrát   chránil Johna Connora jeho   pubertálním věku. Proti   sobě má opět protivníka z   budoucnosti, avšak nového   typu T- 1000, který se   dokáže proměnit v   kteréhokoliv člověka a své   horní končetiny kolikrát   změní na sečné a bodné   zbraně. Navíc i rychle   běhá. Dá se říct, že je   to "tekutý" stroj   na zabíjení. Johnova matka,   Sarah, je zavřená v   blázinci, protože jí nikdo   o Terminátorovi nevěří.
Ale nebudu   prozravovat vše, koneckonců   filmeček opravdu stojí za   prohlédnutí..
  Jen ten konec vždycky   obrečím :o(
Devilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Další perfektní práce   mého miláčka Jamese   Camerona. Triky jsou   fantastické, příběh   suprový, herci dokonalí.   Tohle je taky nutno vidět. A   pokud možno tak několikrát   :D
chulittt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Já se vrátím
Efekty na vysoké urovni a   herci dokonalí. Na tu dobu   myslím   nezapomenutelné.Arnold se pro   roli terminátora narodil.
xmatasek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Jak už zde bylo hodněkrát   řečeno, tohle je klenot mezi   akčními filmy. Rozhodně   nejlepší díl trilogie!   Efekty na tu dobu naprosto   převratné, děj dokonalý...   no prostě pecka! Rozhodně   doporučuji zhlédnout   prodlouženou verzi, která je   skoro o 20 minut delší
Halleluja
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2018
Viděla jsem ve 3D po asi 25   letech a znovu jsem jim všem   držela palce. Tenhle film má   něco, co   "efektivní" filmy   posledních pár let docela   postrádají - silný   příběh.
muad
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
ou jeeeea
Nice one, pomatuju, jak jsem   jak malej kluk hltal všechny   filmové triky a tohle sci-fi   je jimi nabité až po   střechu. Slyšel jsem o   prodloužené verzi, ale   ještě jsem neměl tu čest,   každopád. ohlasy na ni jsou   dobrý...Co dodat: paráda, co   nepotřebuje   chvalozpěvy.Můžem litovat   jenom toho, že 3.díl se k   tomuhle ani nepřiblížil.
nikyvan89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Hmmm co říct o dvojce.
Mě se zdála, že všecho   co jsem viděla na tohle téma   nejhorší.
Jednička i   když neměla hloubku, tak byl   aspoň akčí.
Ale   podle mě dvojce chyběla jak   akčnost, tak hloubka.
Swarzneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Jeste lepsi, jedno z velmi povedenych pokracovani...
Jednim slovem skvele, napad s   novym Terminatorem na jednicku   a mladej "spasitel"   taky drsnak, skoda, ze ve   trojce z nej udelali ujecenyho   vola, ale to je hold reklama   na emancipaci, Terminator   zenska, vudce zenska, co   dodat. Dvojka a Cameron   kombinace, ktera se vyplatila   i Arnie dostal prostor si vice   "zahrat". Zlata   klasika.
pecorek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2007
[[[ The unknown future rolls   toward us. I face it, for the   first time, with a sense of   hope. Because if a machine, a   Terminator, can learn the   value of human life, maybe we   can too. ]]]
Orin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
2 us je dobra ale jak je to   film kterej mel spatny start   jen malo lidi se vubec koukne   na pokracovani!! ale ja se   koukl a me se to zacalo nak   libyt tentokrat us bych   nekrytyzoval asi nic!! na to   ze sou tan este dost mizerny   rvacky tak to je us film z   ohodnocenim dobry!!!!!
uwe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Akce-napětí-triky-Cameron a   Schwarzenegger ? Co k takové   kombinaci dodat? Snad jen   to,že se tak kvalitního   akčního sci-fi filmu už asi   nedožiju !!
F.Castle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2011
Najlepšie akcny sci-fi film   ktory som videl a najlepši je   aj v hodnoteni sci-fi. Skvela   hudba, sceny, Najlepši film   90. rokou ktory som videl.
Rudyamon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2011
... a Terminátor se vrátil do ohně.
Zcela souhlasím s názorem,   který již byl vysloven v   několika komentářích, že   Terminátor 2 je opravdu   zdařilým pokračováním   "jedničky", což je   u pokračování úspěšných   filmů spíš výjimka než   pravidlo. Po trikové stránce   je na daleko vyšší úrovni,   je vidět, že když Cameron   dostal do rukou nejnovější   vymoženosti techniky, využil   je v nejvyšší možné   míře. Pokud bych něco   vytknul, tak jenom to, co u   prvního dílu -   pokulhávání děje za   knižním zpracováním, ale   jak jsem již psal v   "jedničce", to   jinak asi ani nejde. Jinak ale   ve mně naprosto převládá   ten nejlepší dojem a úcta k   Jamesu Cameronovi za tento   úžasný příběh.   Terminátor, a to oba dva   díly mají u mě navždycky   ty nejvyšší příčky v   hodnocení, jako jedno z   nejlepších sci-fi všech   dob.
Lord_Rayden
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Klasika a srdeční   záležitost. Nedovedu si   představit do role   terminátora někoho jiného   než Arnolda. Vypíchnout   musím také hudbu. Je to   důstojný nástupce prvního   dílu.
entei
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2008
Stay here. I'll be back.
Ještě lepší než první   terminátor!! Dnes už i   klasický představitel svého   žánru. Zaslouženě! Lidi   nemůžeš jen tak zabíjet! -   Proč. - Proč? Prostě   nemůžeš! - Proč.
kure117
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2006
Terminátor 2 a Schwarzenegger
Opravdický průlom ve   filmovém průmyslu...
pohy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2008
není nad starou dobrou   klasiku, u tohoto filmu sem   vyrůstal a právem získal   titul filmu udávajícího   směr tohoto žánru.
pherenike
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2006
První thriller, který jsem   viděla jako tříletá holka,   a i když jsem možná tomu   tak nerozumněla, zalíbil se   mi a miluji ho do teď. Arnold   nemá chybu, už hned na   svojí první scénu nastupuje   nahý, pobije motorkáře v   klubu, oblíkne se do oděvu   jednoho ze zmlácených   "chudáků", nasedne   na motorku a jede spasit   chlapce jménem John... Toto   je prosím základní kámen   Dnu zúčtování, který se   rozrůstá v obrovský   hrad..Strhující příběh   plný přestřelek, honiček a   napětí až do frajerského   konce Arního..palec hezky na   horu:)
mongoose66
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.5.2008
The Best
Kultovní dílko,skvělé   hlášky,prostě film,na   který se můžu dívat   pořád,digitální efekty   dokonalé a hlavně seděly   tam,kde měly,zbytečně se   jimi neplýtvalo jako v   současných filmech,kdy je   každý oheň   počítačový.Tento film nese   i svůj odkaz pro   lidstvo...lidi dávejte si   bacha...co kdyby...
JindrusKiller
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2008
jednim slovem klasika a   srdecni zalezitost. navic na   tomhle jsem vyrustal.film neni   treba predstavovat ani   komentovat.efekty   skvele,kladas terminator s   cool hlaskami v podani arnyho   uzasnej,T1000 je dokonalej   zaporak.proste pecka....hasta   la vista baby!
jason7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2008
dvojka terminatora je pro mě   jeden z nejlepších akčních   sci-fi filmů všech dob,   atmosféra jeste lepsi než u   jedničky, efekty samozrejmne   na vyšší ůrovni v té dobe   a jeste i dnes na vůbec té   nejvyšší...arnold se   zkrátka pro tuto roli   narodil, jeho drsný výraz po   cely film je dokonaly.   příbeh vynikající ve svém   žánru nemá konkurenci, jak   zpracovánim, tak scénářem.   za mě 95%
jony560
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Jednička byla temnější a   surovější. U dvojky mi dost   vadí polidštění   Terminátora a celkový ústup   od přímočarosti   naprogramovaného stroje.
JARO2017
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2017
nejlepší film
Super film, nemám co   vytknout. Ač se jedná o   "vykčadačku"   prvního terminátora, tak   vše je vymyšleno zase jinak   - tentorkát je ochráncem   před terminátorem jiný   terminátor, zlý terminátor   má vyšší verzi (a to sakra   velký bonus, když se   dokáže přelévat) a film   nemá chybu. Kvalitní akce a   scifi.
A dozorci v   blázinci jsou vyobrazeni jako   úchylové zcela správně -   tak skutečně vypadají   skutečné blázince.

A souhlasím s   komentářem pana s   přezdívkou Swarzneger, že v   Terminátoru 3 udělali z   Johna Connora uječeného   vola, což se mi vůbec   nelíbilo, ač jinak se mi   Terminátor 3 líbil také.  
Zde, v Terminátoru 2,   je mnohem lepší John   Connor.
A rozhodně si   tento film zaslouží více,   než 87.7%, když může mít   přes 90% kde-jaký Forest   Gump!
Halifax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.4.2010
Na rok vyroby je toto nadherne   akcne sci-fi plne efektov   vybuchov strelby ....   Nezabudnite, ze arnold bol   jedniny clovek vo filme, ktory   dokazal v rukach uniest   Mini-gun :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37517minih37517Růžový panter (2006) 
The Pink Panther n
minih32079minih32079Lízino štěstí (1939) 
Lízino štěstí n
minih20203minih20203Šílený Max 2 (1981) 
Mad Max 2: The Road Warrior n
minih8131minih8131Hazard srdcí (1987) [TV film] 
A Hazard of Hearts n
minih18186minih18186Rumburak (1984) 
Rumburak n
minih102690minih102690Zpátky do ringu (2013) 
Grudge Match n
minih24564minih24564Žena na rozcestí (1937) 
Žena na rozcestí n
minih20230minih20230Exterminátor (1989) 
Class of 1999 n
minih49355minih49355Lokomotiva Tomáš (1984) [TV seriál] 
Thomas the Tank Engine & Friends n
minih24386minih24386Žít a nechat zemřít (1973) 
Live and Let Die n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Terminátor: Temný osud (2019)

 Terminátor: Temný osud (2019)
Terminátor: Temný osud n
Terminator: Dark Fate
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Maďarsko / Španělsko
Režie: Tim Miller

(pokračování)

Terminator: Genisys (2015)

 Terminator: Genisys (2015)
Terminator: Genisys n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Terminator Salvation (2009)

 Terminator Salvation (2009)
Terminator Salvation n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: McG

(pokračování)

Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál]

 Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál]
Terminator Salvation: Temný počátek n
Terminator Salvation: The Machinima Series
Žánr: animovaný / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) [TV seriál]

 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) [TV seriál]
Terminátor: Příběh Sáry Connorové n
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Žánr: akční / drama / sci-fi / thriller / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David Nutter, Matt Earl Beesley, Sergio Mimica-Gezzan

(spin-off)

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

 Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)
Terminátor 3: Vzpoura strojů n
Terminator 3: Rise of the Machines
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Jonathan Mostow

(pokračování)

T2-3D (1996)

 T2-3D (1996)
T2-3D n
T2 3-D: Battle Across Time
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: John Bruno, James Cameron, Stan Winston

(pokračování)

Terminátor (1984)

 Terminátor (1984)
Terminátor n
The Terminator
Žánr: sci-fi / thriller / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

11:45 - 12:40

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190643
Osobností: 698069
Fotografií: 764724
Plakátů: 377098
Obsahů a biografií: 178429

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10