Duben
ohodnotit

Titanic

Další název:
Titanik, Titanic 3D
Rok:
1997
Délka:
194 minut
Premiéra v ČR:
5.2.1998
„Nejstrašnější námořní katastrofa a nejkrásnější filmová love story.“

Komentáře k filmu Titanic

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 107
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.12.2019
Až hysterická masivní   reklamní kampaň a nesmyslná   hromada Oscarů udělala z   tohoto filmu jeden velký   podvod. Nebýt těchto   hollywoodských   "podpůrných"   prvků je to jen jeden z mnoha   dobrých filmů. Bezesporu   výborný režisér James   Cameron zcela určitě   natočil lepší filmy i když   i Titanic je profesně   precizní práce se solidním   scénářem, perfektní   kamerou a působivou hudbou   ale nic víc!!!!
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.12.2010
Při prvním zhlédnutí mě   film příjemně překvapil.   Čekal jsem víc romantiky,   naštěstí to bylo jinak.   Zejména u tohoto snímku má   velký podíl na celkovém   dojmu hudba, často ale i na   škodu. Stopáž také mohla   být jiná.
argenson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Já se na Titanic dívám   spíš jako na dokument. V   tomto ohledu nemá konkurenci.   Úžasná výprava, do detailu   vycizelované interiéry i   exteriéry. Zkáza něčeho   tak velkolepého,   majestátního a luxusního je   neuvěřitelná a způsob   ztvárnění tragédie   největší lodi na světě,   která se potopí během pár   hodin, bere dech. Problém   mám s love story. Ta je   neskutečně pitomá, dialogy   Rose a Jacka jsou na úrovni   středoškolské slohové   práce a o herectví Kate   Winslet si nemyslím nic   pěknýho. Na druhou stranu,   kdyby byla jako průvodce   exitu toho kolosu vybrána   některá z historických   osobností, nebyl by to asi   takovej trhák.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2010
Leonardo DiCaprio tvrdí, že   učinkování v Titaniku je   pro něj prokletím. Ano měl   před ním velice slušné   filmy a před sebou slibnou   kariéru ale každý se ptal,   kdo to je,lidé chodili do   kina, ale ne na něj. Po   slušném Titaniku, se chodí   do kina na Leonarda DiCapria a   nato sází i režiséři.   Trochu se film nepovede jako   třeba Krvavý diamant ale Leo   to zachrání, to je přece   ten, co hrál v Titaniku..
cicis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Titanic - 1997
Titanic (1997)
Otrasné   gýčovité spracovanie a   dehonestovanie historickej   udalosti prispôsobenej   americkému divákovi ktorý   nemá elementárne znalosti   európskej a ani svojej   histórie.Škoda že milencov   nezachránila atómová   ponorka ....
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2017
Romantická část filmu mě   nikdy moc nebrala - prostě   taková sladká love story v   nablýskaném prostředí...   Zato ale ten závěr! Doslova   a do písmene monumentální   podívaná, při které divák   chtě nechtě prožívá   všechnu tu hrůzu spolu s   pasažéry nešťastného   Titaniku. Pašák James   Cameron, pašáci herci,   kostyméři, kaskadéři (byli   tam i ti naši) a vůbec   všichni, kdo se jenom mihnul   okolo!
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Film, co nenechá nikoho ke   konci klidného. Žádné oko   nezůstalo suché!   Nepotopitelná loď se   potápí a s ní tisíce   lidských životů. To vše   kvůli ledovci na moři a   nepozornosti posádky lodi.   Jak málo stačí, aby se   potopil titán. Určitě se na   to podívejte, odnesete si   zážitek. Bodík šel dolů   kvůli konci. Neměli nechat   hlavního hrdinu zmrznout v   oceánu!!
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2007
Titanic považuji za úžasný   a dech beroucí film - na   plátně kina. V televizi pak   za dobrý film. Na   prostředí, kde se sleduje   hodně závisí - a také na   náladě. Přestože nad   efekty a náročností   filmování žasnu, Kate   Winslet miluju a Leonarda   DiCapria jsem také kdysi   milovala, přestože scénář   je solidní (na hollywoodské   dojáky až nadstandardní),   hudba je poutavá, a kostýmy   prvotřídní (hledám   sponzora - toužím po   jakýchkoliv šatech "na   motivy" těch   Roseiných)...přesto mi něco   brání dát deset   hvězdiček. Něco mi tam   prostě vadí, nebyl to pro   mne zážitek na celý život   - když trošku přeženu, jak   se u některých filmů   stává. A dát 10 jen za tu   ohromnost mi přijde málo.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Titanic
Myslím, že tenhle film je   naprostou klasikou, a je   zbytečné o tom polemizovat,   protože to tak prostě je.   Přesně si pamatuju, když   jsem tenhle film viděla   poprvé, bylo to ve škole v   družině, většina holek   brečela a já samozřejmě   taky. Když jsem po letech   viděla film v televizi   nedočkala jsem se zase   ničeho jiného než několika   mokrých kapesníků. Co se   týče hereckého obsazení,   nemohlo být lepší. V té   době ne příliš znamé   osobnosti dávají tomuhle   snímku šmrnc. Pamatuji si,   jak každý milovan Leonarda,   al u mě v pokoji jeho   plakáty nikdy nebyly. Musím   říct, že až dnes po všech   těch jeho filmech můžu   říct, že jsem mu konečně   přišla na chuť.
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Titanic
Co jiného taky dát než   desítku. Není divu že film   vydělal zatím nejvíc peněz   v historii kinematografie.   Sice se přiznám, že mi moc   nesedla ta stará   vzpomínající bába a že   místy se děj ubíhal trochu   nudněji, ale jinak jsou tam i   dech beroucí scény a já si   hlavně z filmu odnesl takový   zážitek, že na to asi jen   tak nezapomenu (kdybych byl   holka, tak se asi po Titanicu   do DiCapria zamiluju...).
Hugin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.2.2008
V životě nepochopím jak   tento film mohl dosáhnout   takové obliby a úspěchu.   Kdyby vynechali ten   červenoknižní, klišovitý,   neuvěřitelný, bezduchý a   trapný příběh, mohla by to   být alespoň průměrná   hraná rekonstrukce zkázy   Titaniku. Některé scény   jsou jak vystřižené z   jiných žánrů, scéna ve   které se plahočí zpola   zatopenou lodí ta křehká   dívenka s obří sekyrkou a   mohutným úderem roztíná   řetěz je hodna výkonu   Arnolda Swarzeneggera v jeho   nejlepší formě a ne   dospívající dívky z   lepších kruhů. Vlastně,   jsem zapomněl, láska i hory   přenáší. V některých   záběrech si lidi plavou jako   v zahradním bazénku apod.   DiCaprio mě, ve svých   dřívějších, ani   pozdějších rolích,   prozatím nepřesvědčil ani   neupoutal, a viděl jsem jich   poměrně dost. Za pochvalu   stojí jen dokumentární   záběry vraku   spočívajícím na mořském   dně a věrná rekonstrukce   lodního interiéru, ale za ty   prachy, že? Zajímalo by mě   jestli diváky zaujalo hlavně   prostředí ve kterém se   příběh odehrává, nebo   příběh samotný? Kdo ví,   jestli by se stejného   úspěchu dočkal ten samý   příběh natočený na   potápějícím se parníku   plujícím po Vltavě J
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.9.2009
No co k tomu vlastně ještě   tak dodat, všechno o filmu   bylo jistě už řečeno v   předešlých   komentářích.
Takže   jenom málo.
Je to   natočené, řekl bych hodně   precizně. James Cameron si   tady dal velkou práci s tím,   aby to bylo, co nejvíc   autentické. Myslím si, že   se mu to podařilo a odvedl   perfektní až detailní   práci. Hlavně se samotným   Titanikem.
Efekty a   triky jsou tu přímo   luxusní. Zřejme proto to asi   taky byl ve své době   nejdražší film.
Také herci jsou vybráni   výborně.
Je to   prostě skvělá podívaná.
ajaajena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Dávám devítku a to proto,   že to tak blbě skončilo.   Možná jsem jak se říká   "tele romantický",   ale alespon bych na konci   filmu nebrečela... Dobrá,   dobrá, ukecali jste mě a   dávám desítku.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Krásná výprava.
Příběh skutečné zkázy   Titanicu nepřestane zajímat   další a další generace,   vždyť už to bude brzo 100   let...film od Jamese Camerona   je po stránce technické   naprosto dokonalý, jenom   kopie lodi je fantastická a   působí naprosto realisticky,   v některých momentech sice   poznáme trikové a   počítačové doladění, ale   budiž, to ani jinak   nejde...filmu dávám plný   počet bodů právě za tu   výpravu, kostýmní pojetí a   preciznost, u děje bych již   měla výhrady. Kate   Winsletová je ve své roli   Rose velmi dobrá, bohužel   Leonardo Di Caprio je na můj   vkus až příliš   "sladký"...mrzí   mě, že milostné tlachání   je zde na úkor skutečných   příběhů pasažérů -   např. J. J. Astora, Molly   Brownové či opilého   kuchaře (zachraňuje se na   zábradlí při závěrečném   potopení lodi vedle Jacka a   Rose), kapitána Smitha a   mnohých dalších, taktéž   záchrana Carpathií je zde   jen okrajově na konci filmu.   Naopak portrétování Rose a   poskakování v podpalubí je   naprosto nezajímavý moment   filmu. Naopak vyzdvihuji   úvodní sekvence ze   současnosti a záběry   ponorek Mir, kde na většině   je skutečný vrak Titanicu. I   přes některé kýčovité   momenty však Titanic   považuji za jeden z   nejlepších amerických   filmů poslední doby.   Téměř bych zapomněla na   hudbu, ta je prostě dokonalá   a naprosto úchvatná a není   to jen úvodní skaldba My   Heart Will Go On, ale i mnohé   další instrumentální   melodie v celém filmu.
Agostino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Plne súhlasím s komentárom   člena "Alixa". cit.   Komentář "rkkk" z   2.1.2010, je úplně mimo.   Keď si niekto myslí, že   tento film bol nakrúcaný   hlavne pre vekovo starších,   tak je na úplnom omyle. Tento   film na svojej premiére sa   tešil veľkej popularite a   sledovanosti u všetkých   vekových kategórii, ale   najmä u tých mladších.   všetko je tu tu nakrútené   podľa skutočných udalosti,   čo sa vtedy odohralo. Ako to   uvádzajú aj niektorý   svedkovia.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Nejvetsi film vsech dob ???!!!
I kdyz je film oznacovan jako   romanticky pribeh odehravajici   se na pozadi nejznamejsi a   (casto) oznacovane jako   nejvetsi namorni katastrofy   vsech dob a ja romanticke   filmy nijak nezeru tohle je   uplne jina kategorie. Jak   zajimavy pribeh tak   majestatnost lodi vas   uchvati,efekty naprosto   dokonale a potopeni perfektne   zpracovane.ta stistnenost a   pocit ze jste uprostred   Atlantickeho oceanu a nemate   kam zdrhnout vas pohlti. po   techto strankach mozna   nejvetsi film vsech dob!!

P.S. - Jak muze   nekdo napsat ze to je   historicky nepresne a podobne   nesmysli. Pan Cameron je   pribehem a osudem Titanicu   takrka posedly a rekl bych ze   pribeh a osud nekterych lidi,   kteri zili i ve skutecnossti a   ve filmu se objevili ,napr.   J.J Astor a jini na jejichz   jmena si nevzpomenu.byli   zpracovany jak nejlepe molhi,   vzhledem k dostupnym   informacim, ale kdo dnes muze   nas 100% rict bylo to presne   takhle?? I Cameron uznal ze   potopeni asi probehlo jinak,   kdyz si vytvoril tym v roce   2001 a zkoumali jak asi   potopeni probehlo, rozlomena   zadni cast podle nich neplula   jako korek ,v pravem uhlu a   nezahucela pod hladinu, ale   spise se pote sklouzla zhruba   v 30° uhlu. ale rikam to   nikdo nemuze vedet,jen ten kdo   to videl na vlastni oci a z   tech uz bohuzel nikdo davno   nezije, kazdopadne pan James   Cameron ,zaslouzi obrovske   uznani
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Titanic je silný a drsný   příběh podle skutečnosti   což každý ví. A díky   skvělé režii Jamese   Camerona nás vtáhnul   úžasným spůsobem na palubu   Titanicu.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2011
ÚŽASNÝ
Nezapomenutelný film   skvělého a především   talentovaného režiséra   Jamese Camerona. Díky jeho   talentu vzniklo dílo, které   je dodnes nejpovedenější v   žánru drama. Úžasný   příběh, úžasný herci,   úžasný scénář a takhle   bych mohla pokračovat dál a   dál, protože je toho opravdu   víc, co je ÚŽASNÝ. K   tomuto filmu není co víc   bych řekla, protože je   jedním slovem ÚŽASNÝ.   James Cameron odvedl opravdu   skvělou práci. Neznám   člověka, který by si tento   film nezamiloval, protože je   to vlastně nemožné. A   jestli opravdu existuje na   světě aspoň jeden člověk,   kterýmu se tento jedinečný   film nelíbil, ten by si měl   zaklepat na čelo nebo spíš   tomu by měl někdo zaklepat   na čelo. Když jsem film   viděla poprvé, bylo mi sedm   let a pamatuju si, že ho   dávali na Nově, ale teď   nevím jestli jako premiéru.   No to je jedno. Prostě jsem   se od začátku filmu nemohla   dočkat Rose a pořád sem se   ptala rodičů: Kdy už tam   bude Rose? Opravdový   zážitek na celý život :)
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Skvěle natočené drama podle   skutečné události.Cameron  
opět potvrdil že   umí skvěle zpracovat   téma.Tento film je skvěle   obsazen to to drama nás   provede skvěle celým filmem.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Samotná loď mne zajímala   už od mala, a když jsem   viděl v kině Cameronovu   verzi tak musím konstatovat,   že byla velmi   famózní.Milostný příběh   odehrávající se na   gigantické lodi s velmi   dramatickým a smutným   koncem.Když dojde na   potápění Titanicu tak to je   skutečně úchvatná   podívaná a režisér to   pojal s velmi razantní   dramatičností.Chaos, strach   a láska, to vše je   přesvědčivé.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Naprosto neuvěřitelný film!
Titanic, James Cameron, Kate   Winslet, Leonardo DiCaprio.
Čtyři jména, která   mohou divákovi napovědět,   že film bude dobrý. Cameron   přeci nenatočí blbost,   Caprio a Winslet spolu mohou   zahrát výborné duo na   legendární lodi jménem   Titanic.
Efekty jsou   přímo nadpozemské. Loď   Titanic Jamese Camerona ve mě   probouzí pocit, že to   zkutečně natáčel na té   lodi, která se před 100 lety   potopila a herecké výkony   všech herců jsou brilantní.   Je to prostě úžasný.
Snímek jsem poprvé   viděl asi v 5ti letech,   pamatuji si, že hned   následující den jsem ve   školce tuto loď namaloval a   kreslit jsem ji nepřestával   až do 15ti let, kde už jsem   ztrácel formu, ale pojďme se   vráti k Jamesovo filmu.
Konečně je tu příběh,   který když se spojí s   legendou Titanic, vznikne   jeden z nejsmutnějších   filmů všech dob a také   nejdražší (200 000 000).   Konečně je tu propracované   natáčení, s pořádnými   efekty a hereckými výkony.   Jamesi, ty jsi BOREC, dnes by   to nikdo nenatočil lépe.   Pořád si ve své hlavě   říkám, že to vůbec není   možné natočit takovýto   film, ale když má člověk   dostatek prostředů a   nadprůměrnou inteligenci,   tak jak vidíte se to   zvládne. Tento film nebude   zapomenut, stejně jako   další legendy, jako   "Jurský Park";   "Vykoupení z věznice   Shawshank"; pro mě   slabší "Forest   Gump", nebo   "Čelisti"
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Trochu nechápu ta malá   hodnocení tady. Podle mě   naprosto skvělý snímek s   dokonalými triky, krásnou   Kate Winsletovou a   překvapivě dobře   hrajících DiCapriem. I když   má film 3 hodiny vůbec jsem   se nenudil. A dokonce jsem ani   nečekal kdy už se to   konečně začne potápět a   vychutnám si tu trikovou   podívanou. Právě naopak   jsem se nechal unášet   příběhem lásky chuďase a   mladé dívky (která je   samozřejmě zasnoubená s   někým jiným). Ale když už   katastrofa přišla byl jsem   unešen ještě více. Něco   takového jako když se   potápí Titanic už víckrát   neuvidíte a patří to mezi   stejně nezapomenutelné   scény jako např. vylodění   v Ryanovi. Jeden z   nejlepších katastrofických   filmů vůbec. A Cameron zde   ukazál, že umí a potvrdil   své postavení v síni slávy   nejlepších režisérů.   Škoda jen, že byl Titanic   zatím jeho posledním filmem.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2011
No pánové a dámy, je mi po   pravdě u zadnice co si kdo o   tomhle filmu myslí,ale   každej z vás,co dal tomuhle   velkofilmu pod 50% nebo nedej   bože odpad, je buď zaujatý   jelito vůči některým   hercům ve filmu nebo člověk   absolutně bez vkusu! I když   romantika zrovna není vaše   numero uno,tak už jen za   to,jak to Cameron natočil,   normální člověk a   člověk,co má trošku ve   světové kinematografii   přehled či dokáže ocenit   filmovou kvalitu,nemůže jít   pod 80% a za tim si stojim!!   Pro mě je pan Cameron jeden   z nejlepších režisérů   všech dob a touhle   věcičkou, mě v tom jen   utvrdil!!Když pominu   ,,typickou´´americkou   lovestory(určitě na kvalitě   filmu neubírá ani   prd),která se stává v   amerických velkofilmech skoro   pravidlem,je tohle opravdu   veledílo!Katastrofa Titanicu   mě fascinovala od dětství   a vždycky jsem si   říkal,jak to mohli takhle   podělat,že šlo 2200 lidí   do ledové vody a zhruba   1500 z nich v ní našlo   smrt a James Cameron nám to   názorně ukázal...luxusně   zpracované,nejlepší možná   ukázka toho,jak se Titanic   potápěl,naprosto dokonalá   hudba a ta   atmosféra??Úplně jsem se   chvílema dokázal vžít a   vcítit do lidí, co byli tu   osudnou noc na palubě a to   podle mě dokáže jen Cameron   :)..sympaťák Victor   Garber,kterého znam ze   seriálu Alias,Billy Zane v   roli povrchního   milionáře,kterému   záporné role sedí(typickým   příkladem film   Tři),suprová Gloria Stuart   v roli stárnoucí   Rose,bezchybná Kate Winslet a   Dicaprio, ač už měl za   sebou nejeden natočenej   film, si tímhle pěkně   odstartoval kariéru,protože   teď natáčí jednu pecku   za druhou. Pro mě je tohle   výborná podívaná a těch   tří hodin u filmu jsem   nikdy nelitoval!! James   Cameron se nesmazatelně   zapsal do historie   filmových režisérů a   filmového průmyslu vůbec a   o některých jeho filmech   se bude mluvit ještě za   100 let a TITANIC bude   bezesporu jeden z   nich--->jednoznačných a   neomylných 100%!!!
thejduk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2013
Opravdový megafilm, lepší   ještě než Avatár, který   teprve Titsnic v tržbách   překonal. 11 Oscarů a   vyjmenovat všechny rekordy,   kterých je držitelem a   které asi nebudou   překonány, to by bylo na   několik stránek. Film o   velké lásce Jacka a Rosea -   to vyprávět netřeba.   Opravdu jr třeba vidět a ty   tři a půl hodiny stojí za   to.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2012
Další neskutečnej film,   James Cameron je vážně   borec. Užasné dílo, jedno z   těch nejpřelomovějších.   Má úžasnou hlavní dvojici,   silný příběh, mix   katastrofického dramatu a   super triky. Titanic má   naprosto dokonalou podobu a   příběh je také   mimořádně působivý.
Jamesovi to fakt muselo   dát zabrat. Neskutečný   rozpočet je vskutku výborně   utracen. Úžasný filmový   projekt, i Avatar se mi líbil   o něco méně.
100%.
mat.ilda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2013
Zkáza Titaniku vždy   fascinovala, a bude tomu tak i   nadále. Není proto divu, že   se filmoví tvůrci, včetně   dokumentaristů, k tomuto   fenoménu stále vracejí.   Těžko říct, zda je za   tímto zájmem   "humbuk" kolem tehdy   proklamované nepotopitelnosti   lodi, která pak zastihla   domýšlivé pány tvorstva   zcela nepřipravené čelit   katastrofě, nebo snad osobní   tragédie patnáctiset obětí   první i poslední plavby   ledovým Atlantikem. Možná   fantazii scénáristů jitří   i propastný rozdíl přepychu   horních palub a třetí   třídy chudáků, plujících   za štěstím do Ameriky.   Jisté je, že zprostředkovat   divákovi nahlédnutí do   všech sociálních vrstev   cestujících, seznámit se se   základními fakty,   "prohlédnout" si   přesné repliky tehdejšího   vybavení parníku, být   oněmělým svědkem hrůzné   podívané na samotnou zkázu   a ještě tyto obrazy   zakomponovat do srdcervoucí   love story dívky z vyšších   kruhů a chudého malíře, to   vše je zážitek sám o   sobě. Když přičteme   skvělé obsazení a herecké   výkony hlavních   protagonistů, není co   řešit. Co na tom, že   některé scény jsou   přitažené za vlasy a   některé až příliš   sentimentální? Co na tom,   když zapomeneme dýchat u   letu na přídi,   portrétování nahé Rose, u   dlaně otisklé na oroseném   skle, u poslední skladby   orchestru uprostřed   šílenství? Ano, je to   kýč, ale krásně   vymyšlený a   nezapomenutelný!
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Výborně zpracovaný   příběh prolínajícího se   výzkumu, katastrofy a love   story. Především herecké   obsazení a jejich výkony na   vysoké úrovni a jako top   vidím zvukové efekty, které   jsou opravdu high level.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2018
Aktuálne celkové štatistiky   k roku _______2012_______   ║Rozpočet $200miliónov +   3D konverzácia:   $18miliónov║ Tržby USA   $658,672,302║ Tržby   Celosvetovo $2,186,772,302   (pri obnovenej premiére   dominovala Čína so sumou   $153.4milióna)▐ Tržby za   predaj Blu-ray v USA   $12,449,938 //počet   predaných kusov 471,969║   Tržby za predaj DVD od roku   2012 v USA $6,328,727 //počet   predaných kusov 214,824║   __James Cameron sa opäť   prekonáva a čo sľúbil,   splnil, prvotriedne odvedená   práca, veľká spokojnosť s   3D, niekoľko krát vystúpila   voda z obrazu krásne do   priestoru, potápanie bolo   cítiť na vlastnej koži,   prišlo na hĺbkové/   výškové zábery z lode,   takže rozmernosť Titanicu   sme pocítili a dabing sa dal,   bol to zážitok, skutočne   využitý 3D efekt, ktorý   posunul romanticko   katastrofický príbeh   bližšie k divákovi. /videl   v kine 3D verziu: 100%/   __Pôvodné   štatistiky__1997__║Rozpoče   t $200miliónov║Tržby USA   $600,788,188║Tržby   Celosvetovo $1,843,201,268▐   Tržby z predaja a z   požičovní DVD a VHS   Celosvetovo $1,200,000,000║   James Cameron mi týmto filmom   pripravil až neskutočný   filmový zážitok.   Jednoznačne to bolo treba   vidieť v kine na obrazovke TV   to už nie je ono. /videl v   kine 3x: 100%/
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
potopily se větší a   luxusnější lodě, zemřelo   na nich více lidí, přesto   však je Titanic nehasnoucí   hvězdou tragického nebe a   samotný film perlou   filmového průmyslu
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2014
Prvotřídní katastrofa!
A to i pro lidi s palubním   lístkem do třídy třetí.   Velice zábavná plavba, slovy   cynika. Cameronův   majstrštyk, dodnes držící   jeden zajímavý rekord - a to   v počtu komparsistů   utonulých při natáčení.   :-) Titanic je velmi pohnutý   příběh o mladé dámě   Rose, kterak nám zvlčila,   naučila se klít, plivat jako   lama a posléze dokonce zvlhla   v útrobách. Pro nechápavé:   v útrobách lodi. Tak jo,   upřesnění: ještě před   potopením lodi slečna Rose   zvlhla v podpalubí (čili   zvlhla „tam dole“). Ovšem   urousaného bobra,   popřípadě hladce vyholené   podpalubí, to už nám   bohužel režisér neukázal.   Ech, nějak mě rozrušila   představa sténající Kate   Winslet a tvrdého hrotu   ledovce, pronikajícího do...   kýlu. No nic. Velmi divoká   plavba smetánky i plebsu za   Modrou stuhou, ledovce   neledovce, plus sympatická   love story s double (!)   vyvrcholením při drncavé   jízdě ve stojícím autě   uvnitř plující lodi. A jako   bonus pro citlivé divačky s   kapesníčkem v dlani je tu   božský Leo – ohnivý   milovník se zmrzlou držkou   na dně mořském. Velmi   tragické, velmi romantické.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2011
Tak tento film patrí medzi   najoblúbenjšie   katastrofické filmy, kde si   tu perfektne zahral aj   Leonardo DiCaprio s Kate   Winslet.
Pesnička My   heart will go on ma najviac   potešila vo filme.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2010
Titanic od Camerona.   Skutečně skvěle zpracovaný   téma týhle obrovský   katastrofy, ještě umně   zkombinovaný se smutnym   příběhem dvou lidí, což   byl neuvěřitelně povedenej   tah. Jako by nestačilo   sledovat scény utrpení   oněch „bezejmenných“   okolních postav, tak tu sou   eště Jack a Rose.Nestává   se mi to často, ale dyž sem   tohle viděl poprvý tak sem   normálně brečel…A to ani   ne tak kvůli ústřední   dvojce, přestože jejich   příběh je vážně   povedenej (až na nějaký ty   typický klišé), ale spíš   když sem se na to podíval z   globálu – právě   sledovánim zoufalství   ostatních, jejich marný   snahy vyváznout z toho   ledovýho pekla, jejich   obrovská touha žít, pro   kterou obětujou všechno –   nezřídka se vzdaji i svýho   lidství, upínaji se jenom k   myšlence zůstat naživu…A   sledovat některý jejich   konce…Spousta toho je navíc   natočená podle vyprávění   přeživších…Vážně   hodně silnej zážitek…A   když si nakonec uvědomim,   že takhle obdobný   zouflaství prožívali   skutečný lidi…I tet mě   kdykoliv mrazí v zádech,   když slyšim nějakej   hudební motiv ze skvělýho   soundtracku…I když je to   většinou ono profláklý:   „Every night in my   dreams…“
Charlie35
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Když takhle čtu ty   předešlé komentáře,   které nejsou jednoznačné,   musím můj kritický závěr   zkoncentrovat do jediné   věty: Film Titanic od   režiséra Camerona je, na   rozdíl od jiných titaniků,   jednoznačně nejlepší a   jedinou chybu. kterou Cameron   udělal, bylo to, že obsadil   do hlavní role dětsky   infaltilního a nemužného   Leoše (ne Mareše) Di Capria,   který mi zabránil, abych   film Titanic prohlásil za   film desetiletí. Všechno v   tomhle retro příběhu   naprosto skvěle funguje,   kromě ..... Lea. A přitom Di   Capria mám jako herce docela   rád.
Pardal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2007
Takže, jedná se o jednu z   největších a hlavně   nejdelších romantických   slátanin v historii   amerického filmu. Chudý   chlapec z třetí třídy   svede snobskou panenku z   nejvyšších kruhů, už to   je blbost ale to jak oba   všechny oblbují a utíkají   na lodi je přímo tupost. A   vůbec ty postavy v jak jsou   vymodelovaný, hrůza, samej   totální kladˇas a   protikladem samozřejmě   neuvěřitelní hajzly... Než   lod vůbec odpluje trvá asi   30 minut a pak se všechno   strašně táhne. Jediný co   má film opravdu vytříbený   jsou jako vždy efetky, ty   jsou pěkný, u potápění   lodi jsem se bavil - což bylo   posledních 45 minut a to je   ve třech hodinách trochu   málo.
Tom_Hardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2007
Pro Titanic jsem nikdy   nenašel tu správnou slinu.   Ruší mě (podobně jako v   Pearl Harboru) kombinace   historické tragédie a   kýčovité romance. Z   technického hlediska je to   ohromný film, dějově mě to   ale nechalo chladným.   Tisíckrát si dám raději   Moulin Rouge, kde pokaždé na   konci ztěží držím emoce   na uzdě, v případě   Titanicu prázdně koukám na   to, jak se Jack spokojeně   mění v kru. Zato milující   se starý pár a oddanost   hrajícího orchestru   „velkému odchodu“, to se   mi moc líbilo. A proto   dávám sedm hvězdiček,   namísto plánovaných   šest…
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Prni pulka sladak, druha pulka   napinavy katastroficky film.   Jen by to bylo mnohem fajn bez   tolika hloupych dialogu. ale i   pres svou delku je to zabavne.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Po obrovských reklamách jsem   čekal zase nějaký drahý   film co se musí zaplatit.   Nakonec jsem se dodíval na   celý film, dokonce jsem ho   viděl několikrát. Jediné   co musím vytknout jsou trochu   nedotažené efekty s   velikostí lodí. Když   „letí“ Leonardo DiCaprio   a Kate Winslet na přídi   lodi, zdá se mi Titanic   trochu menší než když   dopadá (zlomený) na   hlavičky lidí. . . Jinak   efekty, hudba, zakomponovanej   příběh perfektní a i ten   americkej sentiment mi na   konci nevadil.
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Pro Titanic mám slabost, ta   loď mě vždycky   přitahovala, viděl jsem   různé filmy a dokumenty. Ale   bezkonkurenčně nejvíc mě   uchvátil tento film. Ano,   možná že je trochu naivní,   když se bohatá dívka která   může mít vše na co   ukáže, zamiluje do chuďase   jako byl Jack. Ale láska je   slepá a když to někoho   chytne tak si myslím že   prachy nejsou to   nejdůležitější co by měl   dotyčný mít. Mě se ten   příběh líbil a ani chvilku   se nenudil. A scéna kde jako   Rose letí se mi líbila,   stejně tak kdy je Rose nahá   (je na co se dívat) a Jack ji   maluje. Potom následuje   poslední hezká chvíle kdy   se pomilujou a pak už je tu   náraz do ledovce a zhruba   hodinu a třičtvrtě   dlouhotrvající potápění   lodi. O emoce zde není nouze,   drama je to taky velké,   efekty jsou super. Když se   loď potopí následuje boj o   přežití v ledové vodě   1500 set lidí, včetně   ústřední dvojice, celý ten   konec jsem neměl oko suché,   kdy je Jack mrtvý a jde ke   dnu a potom na lodi kdy Rose   říká jak se jmenuje.   Zkrátka jeden z nejlepších   filmů, i jeden z   nejdiskutovanějších co kdy   byly natočeny, nikoho   nenechá chladným, ať ty   komu se to líbilo nebo ty,   komu ne. Skvělé herecké   obsazení, dojemný   soundtrack. Dávám 10.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2015
Titanic
Tento film je nádherný   hlavne vďaka nádhernému   milostnému príbehu a   perfektným hercom a ich   prekrásnym hereckým   výkonom.Film začína ako by   som to povedal...no začína   dosť smutne teda aspoň mne   to tak prišlo.Príchod na   Titanic a jednotlivé príbehy   ľudí na ňom si vás   získajú.Asi o filmovú   hodinu na to nastane tragédia   a dlhé potápanie sa   lodi,ktoré je nádherne   natočené a hlavne s   obrovskými emóciami(Pár   krát sa mi dokonca slzy   tlačili do očí).Posledných   20 je naozaj emotívnych a   skutočne smutných a film ma   prvý krát rozplakal(Videl   som ho asi 5-krát a vždy ma   rozplače).Nádherné dielo.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2009
James Cameron je jeden z   nejoriginálnejších   režiséru a natočil 11   oscarový film.A jaký je   film?No nepetrí mezi   nejlepší u Camerona ale   příbeh na obrovskej lodi je   zajimavý.Je to síce mega   megafilm o Jackovi a   Rose,kteří se   zamilují.žijí síce v   úplne jiné společnosti ale   láska si nájde cestu   vždy.Tvúrci spolu s   Cameronem byli nedočkavý jak   film dopadne.Stal se s toho   trhák a Cameron dostal   ohromné peníze.Film se mi   slušne zamlouval,ale deset   hvezd bych nikdy nedal.
Papaja73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Romeo a Julie na lodi.Tak by   se také dal charakterizovat   tento velkofilm,který svého   času plnil sály kin   tisícemi diváků.Není se   ostatně čemu divit.Snímek   je výborně natočený a to   své si v něm najde určitě   každý.Je   romantický,strhující,dramat   ický,dojemný.Vsadím se,že   při závěrečné scéně   filmu,kdy sledujeme pomalu   umrzajícího Jacka   uvězněného v ledové vodě   oceánu,leckomu ukápne   nějaká ta slzička...
legenda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Film je žánrovo zaradený ku   katastrofickému filmu, ktorý   je spätý so skutočnými   historickými udalosťami roku   1912. Aj keď sa to zdá   neskutočné, tento príbeh sa   naozaj mohol udiať. Na   Titanicu prišlo o život viac   ako 1000 osôb s rôznymi   životnými osudmi. Na filme   je pôsobivé vykreslenie   príbehu niekoľkých   cestujúcich z rôznych   spoločenských vrstiev a   predsudkov vyplývajúcich z   triednych rozdielov. Až   neskutočne reálne bol   režisérom vykreslený   milostný príbeh mladej   dvojice s kriminálnou   zápletkou. Príbeh lásky   vyvoláva v divákoch   romantické a neskôr aj   tragické pocity, a tým sa   film zaradil k umeleckým   skvostom v modernej svetovej   kinematografii. Film   dopĺňajú nádherne   spracované exteriéri a   vizuálne efekty, za ktorý   film zaslúžene získal   Oskara. Divák sa určite   nebude nudiť, keďže dávka   romantiky je vhodne doplnená   katastrofickým priebehom   celého milostného príbehu.   Na konci filmu neostane jedno   oko suché.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Na můj vkus příliš   dominuje milostný přiběh a   v něm Kate Winslet s   DiCapriem, jenž oba nemusím,   ale to je můj problém. Jinak   je to strhující, malinko   kýčovitý, film, postupně   nabirajici napětí s   dechberoucim vyvrcholením.   Scénu se zmrzlým Leonardem   na prkně si budu už navždy   pamatovat. Natočit takový   velkofilm musí být opravdu   kumšt, ať už se to někomu   líbí, nebo ne.
diamant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.4.2016
Barnumská reklama
mne vždy trochu znejistí.   Pokud je film ověnčen mnoha   cenami a hodně je o něm   slyšet, bývám po jeho   shlédnutí zklamaný. To je i   případ tohoto filmu. O co   víc a lepších efektů je   užito o to méně je   pravděpodobný hlavní   příběh. Velmi příjemné   je hudební pozadí, které   filmu dodává dobovou   atmosféru. Hodnotím ho jako   běžný drahý americký film   s větším důrazem na   zobrazení katastrofy než na   hlavní příběh. Nenalézám   pohnutky ho znovu shlédnout.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Jedná se o   nejvýdělečnější film   všech dob s neuvěřitelým   ziskem 1,835,000,000 USD a k   tomuto primu přičtěme také   ocenění 11 oscary! James   Cameron který si k filmu sám   napsal scénář a taky jej   skvěle zrežíroval za něj   inkasoval honorář   115,000,000 USD a nutno říci   , že zcela zaslouženě.   Bravurně skloubená   nádherná romantická linie   se snoubí s dramatickým a   katastrofickým koncem   "nepotopitelné"   luxusní lodi zvané Titanic.   Vše doplňují brilantní   herecké výkony hlavně Kate   Winslet , ale také Leonarda   DiCapria v hlavních rolích ,   vizuální stránku šperkují   výborné vizuální efekty   (I.L.M.) a k tomu přidejme   velice dobrý O.S.T. Z toho   všeho mi vychází skvělá   emocionálně silná   podívaná , ke které nemám   sebemenších výtek a tento   snímek právem patří mezi   mé nejoblíbenější! 95%
MaKy92z
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Pekný a dojímavý príbeh o   nepotopitelnej luxusnej lodi   Titanic, ktoré aj tak   nakoniec išla ku dnu   atlantického oceánu.   Hlavými hrdinami sú dvaja   mladý ľudia z dvoch   rozličných spoločenských   vrstiev, ktorý sa do seba   zamilujú, no napriek   všetkému im osud ich lásku   nedopraje. Jamesovi Cameronovi   sa nakrútenie tohto filmu   ozaj vydarilo. Leonardo   DiCaprio a Kate Winslet   zahrali svoje role vysoko nad   priemerom. Hlboko za nimi   nezaostali ani ti ďalší   herci. Dej bol síce trocha   zdĺhavý, ale zároveň o to   bol napínavejší a   dramatickejší.
Ivett
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Mě se to prostě nelíbí. A   nemůžu s tím nic dělat i   kdybych chtěla. Všechno to   hraje na city, všechny scény   jsou na efekt....popravdě   dívat se Titanic už je   spíš trest. Ty čtyři body   dávám jen kvůli těm   oscarům...
AcidBurn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2005
Mýtus
Titanik nebyl ani největší   námořní katastrofou, ani   nejlepším filmem a 11   Oscarů dostal jen díky tomu,   že v té době nevznikl jiný   dostatečně kvalitní film   (tvůrčí sucho?). Přehnaná   hodnocení, adorace DiCapria a   vyzdvihování scénáře   plného klišé - ano, film   má kvalitní triky, ale   konec, kdy DiCaprio umrzne ve   vodě, bije do očí svou   prostoduchostí - proč nemohl   vylézt s Winsletovou na tu   pitomou matraci a přežít   tak s ní ? No, možná by mu   amputovali nohy...
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Film Jamese Camerona, který   ho vynesl na obláček   věčné slávy. Ve své době   to byl nejdražší film v   historii a je to na něm   rozhodně poznat. Na tu dobu   skvělé až fantastické   efekty, vynikající herecké   obsazení i zpracování. Je   to prostě hollywoodský   trhák se vším všudy.   Stručný titulek tohoto   komentáře by tedy mohl být   "Za každým dobrým   filmem hledejme Jamese   Camerona".
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Komentář "rkkk" z   2.1.2010, je úplně mimo.   Cameron netočil dokument, ale   příběh, podložený   dostupnými historickými   fakty. Dvojici, Rose a Jacka,   použil víceméně jako   průvodce celým dějem a byl   to velice chytrý tah.   Nakonec, ceny, které film   získal, mluví samy za sebe.   Pokud pisatel komentáře   trvá na rozdělení filmové   produkce na filmy pro staré   báby a "normální   lidi", doufám, že mu to   někdo připomene, až se z   něj stane zakyslý, starý   dědek. Pokud jím už není.
fingon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Můžete tvrdit, že Titanic   je jen ubrečená limonáda a   vyhozené peníze, ale raději   to neříkejte přede mnou.   Pokud si odmyslíme   ústřední dvojici, stále   nám zůstane jeden z   nejlepších filmů všech   dob, drama potápějící se   lodi. Je zajímavé sledovat,   jak se lidé mění tváří v   tvář katastrofě. Takový   kapitán Smith se ze starého   mazáka, kterého hřeje   pomyšlení na to, že jeho   poslední plavba je na tak   úžasné lodi, mění v   totální zděšení, když si   uvědomí, že loď jde ke dnu   a na palubě zbývá ještě   tolik pasažérů.
Doporučuji si povšimnout   i momentu, ve kterém Rose   povídá, co všechno by   chtěla dělat - fotografie,   které si jako stará paní s   sebou bere na Keldyše   dokazují, že se jí to   skutečně povedlo... Stejně   jako Jamesi Cameronovi.
Tink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Velkolepost...
To je slovo, které se mi   vybaví při vyslovení jména   Titanic. Film je právem   oceňován a vyzdvihován.   Cameron využil jistě všech   možností a grácie, s jakou   zrekonstruoval a poté   zdokumentoval interiéry a   vůbec celou loď uchvacuje.   Oceňuji také podobnost   herců, která přidává   filmu na autentičnosti. A   vůbec mi zde nevadí románek   známe dvojce Rose a Jacka.   Naopak, vnímám je jako   průvodce celou katastrofou.   Seznamují nás s ostatními   skutečnými postavami a   ukazují, jaké poměry v roce   1912 panovaly. Navíc z jejich   příběhu (i když   smyšleného) zjišťujeme,   jak se cítili tehdejší   cestující, jak vnímali   ztrátu milované osoby a jak   vnímali tragédii vůbec. K   tomu nádherná a vše   říkající hudba Jamese   Hornera a na světě je   dokonalý film, jehož 3   hodiny délky utečou jako   nic.
leva2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Průměrný romantický   příběh s historickým   pozadím a s fantastickou   výpravou, ale 11 Oscarů???   No nevím nevím. Slušná   hudba, pěkné efekty,   příběh nestojí za moc,   herci slušní, prostě   normální nadprůměrný   Hollywoodský velkofilm (na   který se ale, přiznávám,   ráda podívám znova a   znova).
Didinka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Tento Titanik se mi prostě   nelíbil. Asi mě dost   pohoršuje, že si takovou   tragedii spousty lidí někdo   vybere za kulisu k naprosto   nepravděpodobnému lovestory.   Že nakonec scénárista di   Capria zabil považuji za   další pobuřující zločin.   Myslíte si, že to tam bylo   proto, aby si zástup naivek   poplakal? Kdepak, byla to   praktická smrt, vždyť jak   by asi tak ten pár   pokračoval na pevnině a v   dalším životě co? Obvyklé   klišé, fuj. A to tam umřelo   moc a moc opravdových lidí.
Honey0105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Je načase jít s pravdou   ven-mám opravdu moc ráda   tenhle film!

Proč z toho dělám   takové dilema, že? No,   musím přiznat, že všichni   v mém okolí tenhle film moc   nemusejí. Nemuset je možná   slabé slovo, protože   někteří ho opravdu   nenávidí. Jakmile má   Titanic běžet v televizi,   tak ve tříde to je samé:   "Ty vole, zase nic   nedávaj! Čtyři hodiny   poběží pitomá splácanina,   kde nakonec všichni umřou.   Co to zase vymysleli?! Ať to   dávaj někde ve tři ráno a   ne od osmi!". A musím se   přiznat, že přesně na   takovéhle reakce vždy   přikývnu a sama i zvládnu   zhodnotit to, v jaký to   dávaj nevhodný čas a že to   opravdu zabere čtyři hodiny   s reklamama. Ale pak to   dopadne tak, že sedím   čtyři hodiny u televize a   pláču, pláču, pláču. I   reklamy využiji - jdu si pro   kapesníky.
Tuhle   svojí ulítlou závislost   jsem objevila až nedávno,   když film dávali. Prostě   jsem si k tomu sedla, řekla   jsem si, že tentokrát plakat   nebudu... No.. Nakonec jsem   plakala ještě hodinu potom a   zjistila jsem, že se mi film   opravdu líbí (nikomu to   prosím neříkejte! :D).
Kate Winslet je skvělá.   Její herecký výkon mě v   tomhle filmu opravdu ohromuje.   Stejně tak bych měla   chválit Leonarda Di Capria.   Ten hrál samozřejmě také   velice dobře, ale musím se   přiznat, že ho stejně moc   nemám ráda. A je to asi   hlavně tímhle filmem. Vždy   si ho dokážu ztotožnit jen   s touto rolí a s žádnou   jinou.

Musím   říct, že se mi velice   líbí i zpracování filmu.   Je to zajímavé a poutavé.  
Celkově to asi nemá   cenu roztahovat, protože   tenhle příběh je opravdu   dokonalý a já ho mám moc   ráda (a už nebudu říkat,   že tomu tak není). Klidně   strávím čtyři hodiny u   televize a budu koukat. Ale   samozřejmě chápu i ty,   kterým snímek leze krkem.   Vím, že to je splácanina a   tak, ale.. Shrňme to: Moje   citová záležitost.

A podle mě   nejlepší dílo od Jamese   Camerona.
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Vždy TOP, krásně natočeno,   zpracováno, zahráno. :) k   tomu je to zakládáno na   pravdě. Leonardo s Katie si   získali mé srdce. A vím,   že ani po miliontý mi to   nepřijde ohraný.
Mary.Elwood
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Tenhle film prostě v životě   nepochopím a už vůbec ne   jeho ocenění 11 oskary!!   Trapné klišé,ještě   trapnější love story,a   úplně debilní dojemný   happy end kdy krásná Kate   Winslet tak strašně lituje   že nechala chudáka Jacka   umrznout a zdrhla.Tak zní   můj cynický pohled,a všem   fanouškům filmu se   omlouvám.
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Užasné spracování na dvě   poloviny filmu ta první je   spíš víc poklidnější a   ta další je samá akce   takže jen o 10 % horší než   Avatar (2009)
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2005
Nepotopitelná lodˇ
Opravdu úžasný film s   Leonardem Dicapriem a Kate   Winsletovou v hlavních   rolích.Právem si zasloužil   11 oscarů.Kdo jej ještě   neviděl tak by se na něj   měl podívat,protože neví o   co přichází.
Nenkyta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Hrozný,příšerný,děsný,n   udný,odpad.....Sladký   Leonardo+sladká Kate   =přílíš přeslazený film   = cukrovka!
ondrech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Ať si
Ať si kdo chce co chce   říká, tenhle film se mi   kdysi taky nelíbil tolik, ale   když jsem se na něj podíval   dnes, přestalo to pro mě   být pouhá romantika, ale do   detailu propracovaný   příběh se spoustou   charakterních vedlejších   postav(které si každý   pamatuje - hudebníci, co si   zahrajou ještě při   potápění lodi, kapitán,   architekt, všelijací   pasažéři různých   společenských vrstev), pro   mě zkrátka megafilm se   vším všudy, jehož   sledování mě ohromně baví   a když si jej pustím na   kterémkoliv místě, vždycky   se na tom zaseknu.
jarapara
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2011
Jako mužskýho mě spíš   baví až ta druhá polovina   filnu, ale i přesto se na   film rád podívám, protože   ta druhá půlka za to prostě   stojí.
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Titanic je velmi dobrý film o   zkáze největší ( té doby   ) lodi + ten milostný   příběh Rose ( Kate Winslent   ) a Jacka ( Leonarda DiCapria   )= FILM který nejvíc   vydělal na Světě peněz.   Opravdu stojí za to se na   něj podívat !!!
Ziidgaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Abych pravdu řekla, bavila   mě jen ta část, kdy se   Titanik potápěl... první   část filmu se slaďoučkým   DiCapriem mě dost nudila... I   když asi ještě horší byl   její nastávající =)
kajka9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.10.2008
Neskutečný blábol, který   není ani založený na   pravdě a samozřejmě že si   ho Američé upravili podle   sebe.
arciking
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2008
Tak tohle je něco, co si   představuju pod pojmem   "megafilm". Těžko   tomu něco vytýkat. I   když.....něco mi tam přece   jenom v té záplavě   dokonalých efektů a   ultraromantických scén   chybělo. Co asi?....
Kristi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2004
Občas když se podívám na   "Titanik" nemohu si   pomoci, ale ve scénách, kdy   se řítí ke dnu a nebo, kdy   je DiCaprio připoután k   trubkám a nemůže pryč,   nedokážu se na film dodívat   do konce a musím ho vypnout.   To jsem tak emocionální?
Brcko.GOS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Vynikající
Výborně zpracovaný film.   Skvělé efekty, výborný   děj, rozhodně neomrzí...   skvělé výkony DiCapria a   Winslet, potěšil mě i Billy   Zane. Bod dolů je snad jen za   scénu na špici lodi, kde   Rose jakoby létá. Tato   scéna si myslím mohla být   vypuštěna. Jinak rozhodně   skvělá podívaná....
renata.kamenska.94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.2.2014
také moc krásný film i   hereckz dobře obsazený moc   se mně líbí a koukám na   něj jak to jde opravdu   krásný i když smutný konec   hlavního hrdiny
Berny.GB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2007
Film patří určitě mezi ty   velmi dobré.Nejedná se sice   o originální příběh(   filmů o Titaniků vzniklo už   několik). ale tato poslední   verze je i díky výpočetní   technologii určitě skvělá.   K tomu dobré herecké vákony   , hudba , romantika- Ideální   film na romantický večer.
notime
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Kromě skvělých efektů mě   film vůbec nezaujal. Celé to   stojí jen na obrovské   výpravě. Nechápu jak mohl   dostat 11 oskarů. Abych u   Titaniku neusnul, musím si   dát zvuk naplno.
wolvie95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Tento legendárny film som   videl už nespočetkrát, ale   je to tak dokonalý film, že   sa na ňom nič neopozerá,   stále ma dokáže   neuveriteľne vtiahnuť a   dostať, že je to až na   nepochopenie. Film, ktorý som   si už od mojích 6 rokoch   obľúbil a uvidel som v ňom   nesmierne čaro, ktoré sa   rokmi len zosilňovalo. Je to   dokonalé dielo Jamesa   Camerona, ktorému nič   nechýba, má skvelých   hercov, nádhernú technickú   stránku, skvelú dobovú   atmosféru, krásne kostýmy,   silný príbeh, má to srdce a   emócie, a rozhodne to nie je   žiadna citová vydieračka,   ako to tu niektorí tomuto   filmu vytýkajú. Jedno z   najlepších spracovaní   jednej z mnohých   dramatických udalostí,   ktoré sa v dejinách ľudstva   udiali. Krásny a nesmierne   silný film, moja filmová   klasika, nad ktorú nenechám   dopustiť.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.1.2007
Kdyby vynechali dva hlavní   hrdiny tak by to třeba bylo   dobré, takhle je to další   americká romantická   slátanina..
kllatenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Úžasná, romantická   klasika. Skvělá Kate a   nádherný Leonardo, s   odzbrojujícím mladinkým   pohledem. Film u kterého si   vždycky zaručeně   zabrečím.
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Poslechněte si milostný   příběh ženy z   nejznámější lodi světa,   která katastrofu přežila a   poznala se na právě   nalezeném obrázku, který   ležel po mnoho let na dně   oceánu.
Titanic - byl   obrovský a luxusní. Lidé o   něm ve své pýše říkali,   že je nepotopitelý. Když   vyplouval Titanic na svou   první plavbu, byli na jeho   palubě také chudý Jack a   bohatá Rose. On vyhrál   lístek v pokeru, ona měla   pronajato jedno z   nejluxusnějších apartmá.   Prožili spolu   nejkrásnější chvíle   svého života a slíbili si,   že se už nikdy nereozejdou -   až do oné osudné noci, kdy   pýcha lidstva narazila v   Severním moři do ledovce,   který Titanic neúprosně   poslal ke dnu. Krásná   romance se změnila ve   zběsilý a tragický boj o   záchranu. Kolik jim zbývá?   Hodina, možná dvě...
Ocean
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Titanic
Titanic - nepotopitelna   luxusná loď, ktorá sa hneď   pri prvej plavbe zapísala do   histórie. Videl som už mnoho   filmov o Titanicu, tak isto   mnoho som aj o ňom čítal.   Tento film vykresluje tuto   loď najlepšie a zároveň aj   najpodrobnejšie. Dvaja mladí   ľudia z dvoch rozličných   spoločenských vrstiev sa do   seba zaľúbia, no osud im   však nepraje ostať pri sebe   po zvyšok svojho života. Dej   tejto romantickej drámy je   napínavý, všetko sa tu   opisuje do najmenších   detailov.
lidri10
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Titanic
Nadherný, zamilovaný a   smutný příběh o   největším pohybujícím se   předmětu té doby, který   však stroskotá o ledovec a   pro nedostatek záchranných   člunů umírá více než   polovina lidí! Tento film by   neměl chybět v žádné   sbírce!
poiu1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Je to prostě moc dobrý film.   Je takový legendární,   viděl ho snad každý, pro   někoho je to moc velká   romantika, pro někoho naopak.   Mě na tom fascinuje doba,   chování lidí, ta úžasná   velká loď a především   také to, že se, pomineme-li   romantickou zápletku, jedná   o skutečnou událost.
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Já tento film mám také   velmi ráda, i když to   vždycky skončí slzami.   Takový už je to film. Moc se   mi líbí herecké výkony a   hlavně hudba. Ta se k tomu   parádně hodí :-)
Luluvampík
Hodnocení:
Přidáno: 1.2.2009
Tenhle film mě   dostal.Přiznám se,že jsem   neměla nervy na to, abych ho   dokoukala...končila jsem u   scény,kde Rose jde zachránit   Jacka s tou sekerou.Když ho   dávali naposled,tak jsem to   už zvládla.Ten   konec.....klásný......
likantrop
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2010
Super film musím uznať ozaj   stopercentný.Efekty,nápadito   sť,autentičnosť,výprava,do   brodružstvo,romantika,krása,   proste je tam všetko.Ale má   aj chyby a to obrovské.Proste   je to rozprávka.Nechápem ako   môže niekto stíhať sa   zamilovať a rozbíjať   vzťahy a popritom malovať a   riešiť problémy a raz   zbehnúť do podpalubia a   potom byť už v bezpečí na   palube a to všetko o chlp   pred smrťou a ešte aj   posledný sa potopiť a potom   ešte aj prežiť.Tak to   všetko stíhajú naši   hlavný hrdinovia.Proste   rozprávka.
Petík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2005
Silný příběh, který   zaujme nejen svou   velkolepostí, ale i   nádhernou hudbou a dojemným   příběhem.Nevím čím to   je, ale vždy když se na něj   dívám, ve skrytu duše   doufám, že se přeci jen   onomu ledovci vyhnou:-)Prostě   klasika, která ztrácí na   kráse častým opakováním v   televizi!
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Pro mě vrchol romantiky,   úžasné drama o lodi snů na   které se odehrávalo drama,   které se bohužel opravdu   stalo. Je to příběh   obrovské lásky, výkony Kate   Winslet A Leonarda DiCapria   jsou naprosto skvělé, tenhle   film patří k mým   nejoblíbenějším. Je to   film smutný a určitě to   není žádná oddychovka ale   kdykoliv se na něj znovu   ráda podívám.
AdamTorpis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2018
Titanic
Čo dodať. Tento film na mňa   robí dojem doteraz. Úplne sa   pamätám keď som ako   5-ročný videl tento film   pred 10 rokmi. Vtedy to bol   pre mňa neuveriteľný   zážitok, keďže to bol môj   asi 2hý alebo 3tí film   ktorý som videl. Skvelý a   známy herci podávajú   neuveriteľné výkony a   efekty sú takisto super. Má   to možno pár chýb ale je   ich málo. Čiže 10/10 :).
Anamorph
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Film, který přinesl našemu   místnímu kinu před více   než dvanácti lety Dolby   Digital. Takové tržby tehdá   byly! Potřebujete víc   dodávat?
TerezaMondeková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2018
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. Líbí   se mi herci a tenhle film   vnímám taky jako takový   dokumentární. Na konci, už   jsem ani nemohla udržet slzy.
willy112
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Titanic, film Titanic určitě   mluví za své. Tento   romantický film jsem viděl   už několikrát a musím se   přiznat někdy si i   pobrečím. Film Titanic nás   nepřestává bavit ani po 15   letech od premiéry. Když   jsem poprvé v televizi viděl   tento romantický film myslel   jsem, že jde o další sci -   fi, ale nebilo tomu tak a to   mně uplně dostalo. A proto   se na tento film dívám   hlavně, když jde v televizi.   Nakonec musím žíci že   režisér James Cameron odvedl   dobrou práci natočením   tohoto filmu.
Werwolf
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.1.2007
jedná velká nuda...
Halleluja
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Perfektní rekonstrukce lodi,   slušně zachycená panika a   perfektně natočené   zborcení a potopení lodi. K   tomu slušný výkon   angličanky Winslet(konečně   hrdinka s nějakým   tělem:-))
Celkově   očekávatelný příběh s   neočekávanými sekvencemi.
Lagat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Určitě 100 %, spolu s   Avatarem nejlepší film, co   jsem viděl. Když jsem jej   viděl poprvé, úplně mně   strhl.
Swarzneger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2016
Hezkyyyy
Moc hezky zpracovana zapletka   naprosto o nicem. Je tezke   divat se na film, kdy predem   znate vysledek, cenim si te   prace na kostymech, rezii,   vyprave a tricich, ale proc   zrovna 11 Oskaru, to je   smesne, znam tucky naprosto   spickovych americkych filmu,   kteryn stacily dva nebo tri   Oskary a jsou uzasne... Ale   prejme zamilovanym bezduche   blbiny, ktery jsou taaaak   heeeezkyyy a ruuuzovyyy :). Ja   jsem svou prvni holku vzal na   Foresta Gumpa, tomu stacili   snad dva nebo tri Oskary a je   naprosto perfektni i po   seste... A to jsem mel v ten   pocit, ze jsem buzna :). Brou.
lupet68
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Titanic je romantický film, o   opravdu velké lésce mezi   Rose - dívce z vyšší   společnosti(Kate Winslet) a   Jackem - který plavbu na   Titanicu vyhrál (Leonardo   DiCaprio). Film si podle mého   názoru zasloužil všechny ta   ocenění, protože je to film   skvěle natočený a má   skvělé herecké   obsazení.Jednoduše je to   hrozně dojemný film,   bohužel se smutným koncem   (ale jak by to mohlo skončit   dobře když se takovéhle   drama opravdu stalo).
Damir666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2013
Už to bude téměř 20 roků   co se tento megafilm objevil   poprvé na plátnech kin. A   myslím, že ani po těch 20   letech, ba ani po 50 nikoho   neomrzí. Podle toho se   poznají opravdové trháky.   Můžou se vysílat   nepřetržitě a stejně   neomrzí. James Cameron svým   dílem předběhl dobu a   dodnes mu většina nových   filmů nesahá ani po   kotníky. Inu kdo umí, umí.   Dokonalé po všech   stránkách. A kdo tvrdí   opak, tak je buďto bezcitný   nebo zaujatý vůči jistým   hercům ve filmu. Tohle se   prostě musí líbit všem.
Sybelle
Hodnocení:
Přidáno: 27.12.2008
Jestli chcete realný názor   vkusné osoby neni to dobrý   film. Leč nejsme vždy   oddání otrocky tomu co je   "vkusné" a tento   film je král romantických   filmů. To neznamená, že má   myšlenku. To neznamená, že   má nějakou uměleckou   hodnotu. Ale je to král   romantických příběhů. A   pro ty který tady píšou   cosi o kýču-ano, je to   kýč, ale co není? Pokud má   někdo tak vytříbený vkus,   že zavrhuje kýč může tedy   rovnou zavrhnou několik   Shakespearových her. A já   myslím, že hranice mezi   kýčem a uměním je velmi   tenká. Každopádně   podívejte se na tento film,   ne proto aby se vám líbil,   ale aby jste ho viděli.
IvcaPA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Titanic hodnotím s odstupem   času. když mi bylo třináct   a viděla jsem ho poporvé,   byla jsme samozřejmě celá   zblázněná do Jacka Dawsona.   Téď o deset let pozdějii mi   ten film přijde krásný z   mnoha dalších důvodů.   Krásný je příběh, to   musí uznat i naprostý   neromantik. Krásná je   výprava. A obě hlavní   hvězdy dokázaly za těch   deset let, že talent mají.   Je velká škoda, že dnes už   se takové filmy netočí.
zakoba
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Titanic
Někteří lidé říká,že   je to jen romantika a nic   víc.Je to prej moc   přeslazený.Ale kdyby tam   nebyl nějaký takovýhle   srdceryvný příběh sotva by   člověk pochopil co to je o   někoho takto přijít.Asi by   to tak neprožíval.
Titanic je pro mě   velkofilm a to se vším.Když   se na tento film dívám   nedokážu se od něj   odtrhnout.Lod je naprosto   úchvatná.V jiných   starších filmech nikdy   neukazovaly letecké záběry   na lod nebo nebyla vybavena   tak do podrobna.James Cameron   je opravdu skvělý režisér   a tento film dávám jeden k   jeho nejlepším.Výkony   herců jsou úchvatné.Kate a   Leonardo to hrají   perfektně.Ale bez pochyby   spousta dalších jiných   herců ukázaly svůj skvělý   výkon například Billy   Zane.
Tenhle film bude   legenda.
K filmu je   nádherná hudba,která Vás   do děje ještě více   vtáhne.Naprosto skvělý   film!!!!!
roberos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
tak jsem po letech opět   zhlédl tento výborný   film,režiser Cameron ukazuje   jak skvělý je filmař -   potápění Titaniku je   dokonale natočeno,herecké   výkony jsou na výši takže   pro mě jasná 10
tentamten
Hodnocení:
Přidáno: 22.9.2010
Na tomto zajímavém filmu mi   několik věcí nesedí: 1)   bohatá, zajištěná nyní i   v budoucnosti, distingovaná   dívka se rozhodne pro   miláčka, který dle svých   slov ani neví, co bude zítra   (jídlo, střecha nad hlavou   apod.) a 2) až trapná skoro   černobílost   bohatých-černých vs.   chudých-bílých - rozmněj   bohatých nafoukaných,   bohatých nudných   nebavících se, bohatých   čekajících na ty, kteří   je naučí, co je to život a   jeho užívání si vs.   chudých správných, chudých   vědících, jak si užívat   života, chudých   ohleduplných atp. Pro   příklad uvedu   "nádherný"   záběr: Rose s Jackem   skutečně bavící se v   podpalubí při skotačení na   irské rytmy, střih a záběr   na unuděné jedince   rozebírající za zvuků   nemastné neslané komorní   hudby výklad nějakého   zákona, střih a opět   bujaře se bavící   společnost chudých   utiskovaných v třetí   třídě. Další příklad:   darebák (desetkrát   podtrženo) bohatý snoubenec   jemné Rose, proti němu   ohleduplný, citlivý, ale   hlavně chudý Jack. Proč si   Rose nenašla někoho třeba z   druhé třídy? To by nebylo   možné ukázat takový   rozdíl. Vrátím se k bodu   jedna uvedeném shora: asi   budu někomu, asi většině,   připadat jako cynik nebo   náfuka či tak nějak   (aťsi!), ale i kdybych se   stokrát, tisíckrát   zamiloval do sebechudšího   někoho (a já byl z oné   pomyslné první třídy), pak   by mne nikdy, když by mi   nedokázal nabídnout bytelnou   střechu nad hlavou,   pravidelnou a vydatnou stravu   a trochu čistého oblečení,   nedokázal odradit od faktu   vzít si, i kdybych ho   nemilovala stokrát,   tisíckrát, bohatého, který   by mi uvedené nabídnout   dokázal. Proč? Láska mne   nenakrmí, láska mne v zimě   sice krátkodobě zahřeje,   ale nezahřeje mne   pernamentně na několik   měsíců trvání zimního   období, láska mne neobleče.   Rozhodování dilematu zda-li   si vzít nesympatického   bohatého nebo sympatického   chudého by u mne nebylo   dlouhého trvání. Ono by to   chvíli bolelo, ale po čase   by to přešlo.
Nicméně po výčtu   věcí, které mne dost na   tomto filmu vadí (je to to   správné slovo?) se   přiznám, že kvůli   prostředí, kde se děj   odehrává, se mi tento film   líbí. Líbí se mi s jakou   pečlivostí režisér   vybíral herce podobné   skutečným pasažérům, s   jakou pečlivostí dbal i na   drobné detaily v   rekvizitách, které jsou   třeba jen v pozadí a skoro   neviditelné. Tedy, když   odmyslím mně nesympatické   postavy ještě dívenky   bohaté Rose   Jsemtaktrochulehcenaivní a   chudého klaďase Jacka   Vímsivkaždésituacirady, pak   je to zajímavá podívaná.   Nicméně chápu, že jen na   nezáživné ukazování   každodenního života na   parníku a poté jeho   klesnutí ke dnu by do kina   asi tolik lidí, kolik jich   přišlo, nepřišlo.   Zvlášť s takovým časovým   rozpětím, jaký tento film   již má.
Velinek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Tento film je vydařený,   skvělá hudba, dobré   obsazení ( až na dicapria,   který vedle krásné a   vynikající herečky   winsletové na mě působí   jako nevyzrálé ucho) a   úžasné efekty. První   část seznamování se a   zamilovávání se je sice   trochu nuda, ale potom to   stojí zato. nakonci, to   musím přiznat jsem byla   dojatá, ale to k takovýmto   hollywůdským trháků   zkrátka patří. 99% (-1% -   dicaprio mě nikdy nebral)
Martička
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2004
Začátek filmu je hezky   udělaný..jsou tam scény,   které nepostrádají humor,   ale od chvíle, kdy se   "Loď snů" srazí s   ledovcem mi to připadá   nudné..myslím, že jsem to   do konce viděla jen jednou..   protože jsem u toho málem   usnula.. ale určitě stojí   aspon první půlka za   shlédnutí.
lenca1
Hodnocení:
Přidáno: 21.6.2007
Film Titanic je pěkný ale   moc smutný dorý   počítačové triky
Hídinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2009
zajimavy a smutne krasny je na   tom to ze zemre hlavni hrdina   coz se teda moc nestava-miluju   miluju miluju miluju miluju   miluju...kazdej ho zna(musí)   neznam nikoho kdo by nevidel   legendu TITANIC!!!
K-R-I-S-T
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2009
Titanic - prej nepotopitelna   lod. Krasna luxusni lod   vyplouva na svoji prvni a taky   posledni plavbu, zahyne 1500   lidi. Tento film na me velice   zapusobil a taky rozbrecel.   Myslim ze Leonardo Dicaprio a   Kate Winslet svoje role   zahrali na jednicku. Proste   uzasnej film
Anovi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Romantický příběh na   pozadí historické události   Vás pokaždé dojme.
rkkk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Zbytečně zkažený film.
Bohužel asi bylo nutné   nalákat do kina starý báby   a proto do filmu zakomponovat   naprosto nevhodnou lovestory.   Jiné diváky to však   odradilo. Mě teda určitě.   Je to urážka lidí, kteří   tam zemřeli. Jakoby jejich   příběhy nebyly dost   dramatické a poutavé, museli   si autoři vymyslet   kýčovitou ptákovinu, která   jinak dokonalý film úplně   zkazila. Pokud autoři   nedovedou ani tak dramatické   události natočit zajímavě   pro širší diváckou obec,   doporučuji propříště   točit podobné filmy ve dvou   verzích - rekonstrukci bez   kompromisů určenou pro   normální diváky a pohádku   s lovestory pro starý báby   kvůli zisku.
nefertiti103
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2019
Senza
Je do super koukejte na konci   mi nestačilo 10000000   kapesníků ???? a hlavně je   to hezký sice smutný   příběh. Doporučuji
romanocka
Hodnocení:
Přidáno: 3.9.2011
ked som titanic videla   prvykrat ako uplne male decko,   ocarila ma ona velkolepa   lovestory.
zaujimave   je, ze teraz, s odstupom casu,   ako trosku vacsiemu decku mi   na filme lovestory takmer   prekaza.

pacila   sa mi prva polovica filmu,   teraz preferujem druhu.
bavi ma sledovat rozne   reakcie ludi - konstrukter   jeden, konstrukter druhy,   ludia z podpalubia... kapitan!   ako som mohla zabudnut na   kapitana!
asi som   divna, cudna atakdalej, ale   hrozne ma upokojuje pohlad na   lod, celu zaliatu vodou. a   vzdy, ked idem konecne po   konci 4hodinoveho filmu spat,   som spokojna.

takze odporucam - len sa   nedajte odradit strasne dlhym   uvodom, pocas ktoreho sa fakt   nic nedeje.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4519minih4519Bouřlivé víno (1976) 
Bouřlivé víno n
minih9914minih9914Kaňka do pohádky (1981) 
Kaňka do pohádky n
minih4431minih4431Bojové nasazení (1986) 
Heartbreak Ridge n
minih34813minih34813Traja chrobáci (1976) [TV film] 
Traja chrobáci n
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih41983minih41983Poslední prázdniny (2006) 
Last Holiday n
minih63543minih63543Arachnia: Nestvůry útočí (2003) [Video] 
Arachnia n
minih15100minih15100Ostrov dr. Moreaua (1996) 
The Island of dr. Moreau n
minih15359minih15359Pan Vok odchází (1979) 
n
minih8642minih8642Hra o přežití (1994) 
Surviving the Game n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Titanic (1943)

 Titanic (1943)
Titanic n
 
Žánr: akční / drama / historický
Země: Německo - předválečné
Režie: Herbert Selpin, Werner Klingler

(jiná verze filmu)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376831
Obsahů a biografií: 178347

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10