Duben
ohodnotit

96 hodin

Taken

Další název:
96 hodín (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
16.10.2008
„Čas odplaty nadešel!“

Komentáře k filmu 96 hodin

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 92
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2012
96 HODIN

Liam   Neeson ve vrcholné formě.   Otec, který má díky svému   povolání zkušenosti s tím,   jak je nebezpečné pouštět   samotná mladá děvčata do   světa a jaká nebezpečí na   ně mohou číhat. Přes jeho   strach podlehne prosbám své   dcery a svolí k její cestě   do Paříže. Když se jeho   obavy naplní a dcera je   unesena, vydá se ji osobně   hledat. Téma, které bylo   již stokrát použito, je v   tomto filmu zpracováno tak   poutavě, že rozhodně zaujme   široké pole diváků. Liam   Neeson se do této role   znamenitě hodí. Jeho postava   naštvaného otce, který jde   tvrdě a nekompromisně po   stopách únosců své dcery   je neuvěřitelně   přesvědčivá. Člověk má   pocit, že jeho zaujetí je   vážně osobní. I když   provádí nehezké věci,   stále si udržuje sympatie   diváků. Jde o jeden z   nejpovedenějších filmů ve   své kategorii. Právem se   drží na špici oblíbených   filmů, i když už to není   žhavá novinka.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Obchod s bílým masem v   Paříži. Liam Neeson jako   bývalý agent ,kterému   unesou dceru má 96 hodin na   to aby ji zachránil, skvělé   bojové scény , výborný   výkon Liama Neesona, po   záchraně své dcery jde   opravdu tvrdě,neváhá   fokonce postřelit ženu   jednoho ze svých přátel,   protože může mít   odpovědi.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Velmi kvalitní akční   thiller skvěle natočen a   také skvěle obsazen   naprostá paráda děj je pln   dynamiky
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Liama Neesona mám také moc   rád, je to perfektní herec a   v tomhle filmu podal   okouzlující výkon.   Příběh, triky, herecké   výkony - všechno tip ťop.   Snímek hodně ukazuje, jaký   ve světě jsou gauneři,   kteří klidně vtrhnou do   bytu dvěma mladým holkám,   unesou je a nstane dlouhá   soulož, pak některé z nich   zabijou nebo je naučí   šlaptit. Naštěstí má film   také pěkný happy end. Víc   neprozradím.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2016
Fuuuuuuuuuuu, to bylo tempo :)   hoďka a půl a uteklo to   rychleji, jak čekání v   Kauflandu při čtvrteční   akci. Nedávno jsem viděl   film o kšeftech s mladejma   holkama v podání Žána   Klóda a bylo to slušný.   Tohle ale bylo ještě o pár   stupínků vejš. Popiska   filmu hovoří jasně.   Tentokrát udělali velkou   chybu. Ze scény, jak holku   unášejí a otci nezbývá   nic jiného než bezmocně   poslouchat telefon, běhá   mráz po zádech. Liam Neeson   je extratřída a zahraje   všechno. Bojové scény jsou   tak propracované, že mu to i   v 55ti letech ten člověk   uvěří. Fantastická   věcička ---->100%
goranchorvat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Úžasné
Předházejícím   komentářům jsem ne úplně   věřil ale musím napsat že   byli ještě slabé.96 hod je   mistrovským dílem v oblasti   akčních thrilerů napětí   které od prvních minut vás   svírá a následná dech   beroucí akce je   fascinujícím zážitkem   mistrovsky režírovaním a   famozně zahraným filmem v   podání L.Neesona.Hodně   aktuální téma při kterém   si uvědomujete že to co   sledujete se opravdu teď a   tady děje na nějakém jiném   místě světa.Liam Neeson byl   po dlouhé době někdo komu   jsem roli na 100%   věřil.Parádní a   alarmující film   zároveň.TLESKÁM !!!
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Tak předně pár faktů...Luc   Besson scénář, Liam Neeson   hlavní role a děj   odehrávající se v   Paříži...a tohle dohromady   je pro mě už předem   potenciál mimořádnýho   filmu. A po jeho shlédnutí,   kdy člověk takřka po celou   dobu filmu ani nedýchá,   musim říct, že ve svém   žánru jde opravdu o extra   kvalitní kousek, ve kterém   Liam Neeson předvádí na   svůj věk věci až   nevídané. Vážně hodně   moc povedenej akční   thriller.
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Hodně dobře provedený   snímek. Liam Niesen v hlavní   roli, kterému unesou dceru z   letiště v paříži a on se   ji vydá hledat, aby ji   zachránil. Jeho dceru se   pokusí mafie prodat na   bílémn trhu, ale otec jí   nakonec zachrání, mafii   vyvraždí a vše dobře   dopadne.
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Tento film mě příjemně   překvapil ve všech směrech.   Od začátku do konce je film   plný akce a napětí. Nejsou   tam žádná chluchá místa,   při kterých by se divák   nudil nebo si chodil pro něco   dobrýho k telce. Takže   doporučuju všem, kteří   mají rádi realistický film   ze současnosti plný   napětí.
ZuzikD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Tak tohle byl opravdu nářez.   Vynikající, i když hlavní   hrdina byl občas jak James   Bond, všechny a všechno   pobiju a nic se mi u toho   nestane.....alarmující a   určitě hodně pravdivý   film, i takové věci se ve   světě stávají....hlavní   hrdina razí heslo "na   špatný hochy se musí   zvostra", což mu   schvaluju.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2017
3x hurá a deset krát mazec.   Ten film je prostě tak   hustej, že lepší už to ani   být nemohlo. Když vemu v   úvahu, že je to v podstatě   jen akční film s naprosto   průměrným příběhem, tak   je to zpracované tak   luxusně, že se na to dá   dívat pořád a pořád. Ke   dvojce a trojce koment psát   nebudu, protože jsou o   třídu horší a když už,   tak trojka se mi líbila víc   než dvojka.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Parádní film, dlouho jsem   odkládal jeho shlédnutí -   tak nějak mě odrazoval   název a dost i LIAM NEESON   (nejsem zrovna velký fanda   tohoto týpka), pravdou ale   je, že mě velmi překvapil.   Zahrál skvěle a role   "ochránce a   mstitele" mu v celku   slušela - kdo by taky   nevynikl mezi partou cikánů   ... :@)
Film je celou   dobu v brutálním tempu, akce   za akcí a surovost Albánců   je až těžko uvěřitelná.   Do paměti se mi nejvíce vryl   první telefonát mezi   starostlivým taťkou BRYANem   a právě jedním z Albánců.   Na druhou stranu mě trochu   zklamali zámosti hlavního   hrdiny, očividně sahaly   křížem krážem celým   světem, ale budiž!!!
!!! ... ENJOY ... !!!
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2011
Velice působivé :). Napětí   by se dalo krájet, akční   scény dobré a Liam Neeson   podal vynikající výkon.   Další plus tohoto filmu je   děj (únosy a obchod s   lidmi), který nemá od   reality daleko. Film mě   opravdu dostal, proto dávám   10 :)
Dawid199
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Tak takhle dobrý film jsem   tedy už hooodně dlouho   neviděl.Tvůrci si dali   hodně záležet a povedlo se!   Vznikl opravdu hodně dobře   propracovaný film a snad   každá scéna byla plná akce   a napětí.
BiTch_
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Nenáročný snímek s   naprvní pohled kýčovitým   příběhem působí dost   uvěřitelně.Hlavní hrdina   je zkušený profík ale   přesto žádný Rambo.Ve   filmu jde v podstatě jen o   něj,s ostatními postavami se   nejde moc sžít a postava   jeho dcery působila až   nereálně naivně ale   budiž.Pro mě určitě jeden   z lepších akčnáků s velmi   dobře podaným dějem jež   přibližuje taktiku   obchodníků s lidmi.Liam   Neeson je dobrý herec a tady   to opět potvrzuje.
panadero
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Starostlivý tatínek
Film 96 hodin mě od prvních   záběrů držel v křesle až   do závěrečných titulků.   Akční thriller ze zákoutí   obchodu s bílým masem,   zkorumpovanou policií,   násilím, ryzích pocitů   beznaděje, otcovskou láskou.   Po dlouhé době něco, co mě   nenechá spát. Vřele   doporučuji všem, co mají   rádi napětí a mrazivý   pocit v zádech z toho, jak to   celé skončí... Liam Neeson   zahrál na výbornou, role mu   padla přesně na tělo.   Dávám plný počet.
xenabojovnice
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2009
No,co napisat....je to podla   mna oto viac sokujece,ze take   to veci sa naozaj deju.Akcnost   snimku podtrhava akcny   otec,ktory spravi vsetko preto   aby dostal svoju dceru   spat...dobry film.
mykescH
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Tyhle filmy prostě jsou   "mým šálkem   kávy"... Akce a   perfektně vycvičený   specialista který si dokáže   poradit... (i když to má   Liam ve scénaři)
mark20185
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2015
taken
dobry film liam neeson   natočil asi nejlepší film   akční krimi thriller   zajimave unesli mu dceru   rvačky vyborny děj všechno   bylo v tomhle filmu   doporučuju lidem co maji radi   akční krimi thrillery to je   film podle meho gusta zajimave   od začatku do konce viděl   jsem to asi 6 krát a pořad   by jsem se na to dival film   jel na 100% už asi lepši   krimi thriller nenatoči jak   je tenhle
mironov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2009
toto je film ktorému sa nedá   nič vytknúť, jeden z   najlepších filmov čo som   kedy videl. Klobuk dole a   plných 10
drearily
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2014
Klasika, která nezklamala,   neohrožený mstitel, který   zdolá jakékoliv zranění.   Nicméně, na film se dá   koukat, má to děj, a tak   vřele doporučuji, nudit se   nebudete...
Jirka1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2009
No ne... psát o tom, jak je   to akční a napínavé není   nutné...to viděl každý..   Ovšem napadla mě myšlenka,   že tento film by měly vidět   povinně všechny dívky,   které stejně jako ony   hlavní protagonistky   bagatelizují základní   zásady bezpečného   chování. Doporučuji   promítat v rámci prevence.   Obchod s bílým masem kvete   mimo jiné i díky   nezkušenosti a   podceňování. Tedy fil má   i silnou výchovnou   stránku...Ovšem Liam Nelson   jako milující otec je hodně   důvěryhodný...Nezbývá   než hodnotit plým počtem   ...
gabri298
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2008
Tak teda musím říct že to   je po dlouhé době první   akční film, který mě   úplně dostal. Od začátku   až dokonce jsem z toho   nemohla spustit oči. Musím   říct, že obšírných   dialogů si opravdu   neužijete, ale akčních   scén potom dvojnásob. Celý   film mi přišel celkem   realistický v tom jak   popisoval právě obchod se   ženami, ale co je   nedjdůležitější hlavní   hrdina, není žádný   šašek pobíhající sem a   tam. Celou roli jsem mu   opravdu věřila.
ewulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Jeden z nejlepších filmů,   co jsem zatím viděla. Mělo   to děj a člověk se v   průběhu filmu nenudil.   Obzvlášť mě zaujala ta   část ke konci, kde se   proháněl Paříží v nové   AUDI S8!!!! Super!
jimiry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Film je plný akčních scén   od počátku do konce.   Perfektně sestříhaný,   nenechá diváka vydechnout.   Super zážitek a perfektní   prožitek.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Taken
96 hodin je film, který tak   nějak zbořil mýty. Téma,   které tu bylo už mnohokrát,   jenže tady to všechno   funguje na jedničku.   Starostlivý otec, který má   jisté zkušenosti nechce svou   dceru pustit do Paříže,   protože ví, co se ve světě   děje, jenže nakonec svolí a   jeho nejhorší obavy se   naplní, dceru unesou a on se   vydává po jejích stopách.   Scénář k filmu je   neskutečný, máme tu totiž   90 minut a z toho se nebudete   nudit ani minutu, protože   jakmile se otec dává na   cestu ani se nenadějete a   jeho cesta končí. Jedna z   nezapomenutelných scén   celého filmu je právě při   únosu, to byla vážně   síla. Celé to funguje, akce   střídá akce, kterou sem tam   hlavní hrdina okoření   hláškou. Bojové scény   nejsou nijak přitažené za   vlasy, kamera je slušná a   celkově tady najdu jen málo   věcí, které mi vadili.   Jednak je to Maggie Grace,   která hraje šestnáctiletou   dceru, přitom jí je o deset   víc a opravdu na šestnáct   nevypadá, další věcí je   ta finální scéna před   závěrečnými titulky.
Liam Neeson je   vynikající herec, jen tak   pro nic za nic ho ve svých   oblíbených nemám, ale   nevybavuji si, že bych ho   viděla v podobné roli, tady   dokazuje, že je vynikající   akční hrdina, který si na   svou akci musel dlouho   počkat, ale rozhodně se to   vyplatilo. Navíc mu   věříte, že je tam všechny   zmlátí na hromadu, takže co   k tomu dodat. 96 hodin má   sice klasickou zápletku,   přesto realizace špičková.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2018
Unesli mladé děvče a to   neměli dělat. Otec je totiž   bývalý agent CIA. Známá   šablona sobě vlastní   spíše Stevenu Seagalovi,   který na takové téma   natočil nespočet snímků,   avšak tohle je už přeci jen   poněkud jiná liga. Hlavní   roli si střihl Liam Neeson a   již od prvních minut je   vidět, že mu Steven nesahá   ani po kotníky. Děj je   samozřejmě předvídatelný,   ale s tím se již nedá nic   dělat. Děvčata jsou   unášeny v Paříži. Už   zase nebo ještě stále?   Zkušenost už má Harrison   Ford ve snímku z roku 1988   ´48 hodin v Paříži´, kde   mu pro změnu ve své roli   unesli manželku. Ono se v   Evropě vůbec ztrácí   americká mládež. Vyprávět   by o tom mohla i taktéž   bývalá agentka CIA v   miniseriálu   ´Pohřešovaný´ z roku   2012. ´96 hodin´ je natočen   dle současných požadavků a   netváří se nijak špatně.   Temná atmosféra, napětí,   děj striktně plující   kupředu rázným tempem a   zbytečně nikam   neuhýbající, zkrátka   akční film jak se sluší a   patří. Liam Neeson se na   stará kolena stal hercem   akčních filmů a kupodivu v   nich v žádném případě   nevypadá trapně. Naopak. Má   v sobě specifické osobní   charisma. Tak jako u jiných   akčních snímků tohoto typu   nemá smysl nad dějem   přemýšlet. Jako obvykle je   realita na dovolené, ale coby   akční filmová zábava   snímek působí na jedničku.   Nic naplat. Omšelé téma,   ale skvěle natočené.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Opravdový příběh, kterého   se snad obává každý rodič   a říká si, ať se to   nestane nikdy mým dětem.   Strhující děj a i přes   předčasný důchod agenta   ukazuje, že se nezapomíná.   Umění přežít a chránit   je náplní jeho života a   takových by mělo být více,   aby chránili ty slabší.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Dobře natočený akčnák o   otci, který udělá cokoliv   pro svojí dceru Kim. Kim jede   do Pařiže kde je unesena   bandou, která
obchoduje s bilým masem.   Otec se vydává po jejích   stopě a se všemi si to   vyřidí akční film jak   vyšitej mrvé ani nelze
spočítat . Liam Neeson   byl skvělej.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2012
96 hodin
Vynikající akční thriller,   který šlape pěkně v tempu   od začátku do konce. U filmu   jsem byl jednak hodně   napjatý a zároveň jsem měl   velkou radost z toho, jak   spravedlnost vítězí a zlo   dostává pořádně na prdel.   Takové filmy prostě můžu a   dokážu jim odpustit   občasnou neautentičnost. To   vše podpořené skvělými   akčními scénami děla z   filmu výbornou podívanou.
red.mann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2018
Parádní akce. Film má   jednoduchý klasický   příběh o únosu dcera a   následující tvrdé odplatě   při osvobozování. Film má   velký spád a opravdu se   povedl.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Nesměle se rozjíždějící   snímek se rozjíždí na   plné obrátky, aby jste po   hodině a půl zjistili, že   je konec. Nutno vidět.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Již od začátku je jasné   že bývalého agenta asi   naštve když mu unesou   dceru,že všechny vyřídí   adceru zachrání bylo   daný.Jen jsem čekal jak toho   bude dosaženo.Scéna s   hřebíky a vypínačem to   jsem ještě neviděl.Rychlí   spád a likvudijící scény   povedené.
Phreaker
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Dobrý scénář, slušné   obsazení, výborný spád.   Jen v hlavní roli bych si   možná představoval někoho   trochu jiného, ale nakonec   Neeson mile překvapil. Film   rozhodně stojí za těch 93   minut vašeho života.
matej69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Film se zajímavym námětem,   skvělym obsazenim a   obdivuhodnou choreografií   Krav Magy. Na americkej film   nebyly akční scény ani   tolik přehnaný = prostě   skvělej film a Neeson se   skvěle hodí pro role   špionů, zabijáků a   podobnejch živlů...
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2008
Naprosto excelentní   old-school záležitost s   brutálním   "megadrtičem"   Liamem Neesonem , mírně   evokující Bournův styl ,   obdarovaná obrovským tempem   (krom úvodního seznamování   s postavami) , přímočarým   příběhem a mnoha efektními   souboji končícími z 90%   procent syrovou , nemilosrdnou   smrtí protivníka. Obrovské   překvapení podzimní sezóny   , které jsem si perfektně   užil a chrochtal jsem u něj   blahem!
Steve997
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Perfektní akční film, u   kterého se člověk rozhodně   nenudí a od začátku do   konce sleduje výborné   nasazení Liama Neesona,   který se rozhodl skoncovat s   obchodníky bílého masa,   jenž unesli jeho dceru. Jeden   z nejlepších akčních   filmů poslední doby.
Kachy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Parádní akce. Člověk se   ani nenadechne a je konec   filmu. Jde sice jen o   "bezduché   násilí", ale zároveň   o skvělou akční podívanou.   Liam Neeson v tom to filmu   přetroufne i Stevena Seagale.   Drsný otec na cestě pro svou   dceru unesenou gangem   Albánců.
movie-freak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Výborné. Skvělé. Ani   nevím, kdy mě naposledy   nějaký akční film dokázal   takto přilepit k obrazovce.   Od začátku do konce   promyšlené. Těším se na   dvojku. Doufám že si udrží   laťku nastavenou tímto   skvělým filmem.
BOS3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Dlho som nevidel thriller tak   dobrý, akčný, strih stíha   strih a nedá šancu   vydýchnuť. Od 25tej minúty   až v podstate do konca som   sedel ako prikovaný a   užíval si každú sekundu   filmu. Typovo je príbuzný k   filmu s Denzelom W. (Man on   fire). Trošku vadí Liamova   nesmrteľnosť ale divák je   spokojný, pretože únosci   dostanú čo si zaslúžia a v   postate ani jeden neprežije   :-)
anetaaneta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.9.2011
Po shlédnutí tohoto filmu   jsem trávila dovolenou ve   Španělsku za zamčenými   dvěřmi v okruhu několika   blízkých. Trochu jsem byla   paranoidní a bála jsem se   zůstat sama v bytě.   Nicméně si myslím, že   přesně tyto pocity chtěl   režisér snímkem vyvolat.   Film mě naprosto uchvátil.   Ačkoli jsou ve snímku   použity abnormálně   vyvinuté schopnosti hlavního   hrdiny, realita ilegálního   obchodu s bílým masem 1000x   probíraného ve filmech   nezůstala ničím   vyjímečná. Snímek je   famózním příkladem korupce   policie a naivity dívek.   Přesto se právem zařadil   mezi mé nejvíce ohodnocené   filmy. Liam Neeson je naprosto   úžasný herec:-)
miratskyl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2010
I will find you, and I will   kill you. Konečně něco z   produkce Luca Bessona co má   hlavu a patu. Liam Neeson jako   bývalý člen speciálních   jednotek, který hledá svou   unesenou dceru.
jmokr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Rozhodne jeden z nejlepších   filmů dane kategorie.   Nečekal jsem zázrak, ale   člověka to vtáhne a celkove   film působí neodflaknute a   jaksi opravdove.
pockerman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Super podívaná!!film Vás   nenechá chvilku v klidu.Liam   Neeson to zahrál skvěle.   Vřele tento akčňák   doporučuji.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2009
Akční film, který se mi   opět trefil do noty. Taky se   přidávám k názoru, že   takové zápletky už tu   mnohokrát byly, ale proč se   nepodívat znova v jiném   prostředí ?! Ač hlavního   hrdinu nijak nemusím, v tomto   filmu mi jeho role sedí.   Velmi pěkná podívaná od   začátku do konce.
FuriousG
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2018
96 hodin
Velice pěkný snímek o   muži, jenž díky dlouholeté   službě v CIA dokáže   vypátrat a znovu přivést   domů milovanou dceru. Liam   Neeson mě opět nezklamal.
eda37
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2010
Vynikající herecký koncert   Liama Neesona!!!Film má od   začátku dokonce spád a   rozhodně se při něm   nebudete nudit.Jeden z   nejlepších filmů který   jsem viděl.
matne
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Úžasné - ve svém žánru -   vynikájící! Kdo hodně   slušný monitor + zvuk, je to   senzace i doma. Mávalo to   "se mnou," že jsm   nestačil "zírat!"   Zvuk, akce, žádné prázné   místo, nic "odporně   přešvihlého," fandil   jsm otci a "on to   dal."To je jistě také   věc "za co se platí =   dobrý konec." V   "boji" to nebyl otec   ale úžasný   "likvidátor."   Milovníkům tohoto žánru   DOPORUČUJI !
Kubee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Tak tohle byl velmi povedený   film. Neeson byl skvělá   volba. Je to akční jízda ze   staré školy. Nelze než   doporučit
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Dobrej film skvělá akce i   když na tohle téma bylo   natočeno mnoho filmu myslím   že tenhle je jeden z   nejlepších
markes13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2009
fakt dobrý film Bryan hrál   drsného chlapíka a Taken   vydělal v usa $140 TO JE FAKT   DOBRÝ HUSTÉ SCÉNY   REALISTICKÉ FAKT GOOD!!!!!!
lukino81
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2010
AKČÍ JÍZDA U KTERÉ MI   HOŘEL KNOTEK U P....E!   PERFEKTNÍ TATÍK KERÝ SI JDE   PRO SVOU DCERU HLAVA NEHLAVA.   TEŠME SE NA DALŠÍ HIT OD   PIERRA MORELA.
Radek71
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Skvělý akčňák.Jednoduchý   děj bez zbytečné   polívčičky,přesto s   dobrými nápady.Dost mi   připomíná Bournea a to já   rád.Neeson co by otec   rozmazlené ,ikdyž milé   dívenky a současně bývalý   agent v důchodu přesvědčí   albánskou mafii,že únosem   jeho dcery šlápli pořádně   vedle.Láme kosti velice   kultivovaně.Ikdyby mi to   nikdo neřekl,je znát režie   s nádechem Francie.
termit2007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Kvalitný akčný thriller.   Sceny su akuratne,   realistické, možné. Určite   sa nebudete nudiť. Mam len   malu výtku na zaver filmu,   kde hlavný hrdina už je   evidentne nepriestrelný. Ale   ako inak, :), proste tomuto   otcovi dceru brat nemali.
delca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Film byl napínavý,děj   gradoval až po očekávaný   konec.Film byl oproštěn na   rozdíl od většiny   amerických filmu nesmyslných   stříhu,což mně potěšilo.
realwoman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Jednoznacne vynikajuci   thriller, nabity akciou,   myslienka pomerne aktualna a   L.Neeson bravurny! A to   neklamem, treba si to pozriet!   Najma ockovia teenegerskych   dievcatiek, ktore nevedia co   so sebou! Aj ked sa u nas este   maloktora moze vybrat s   kamoskou len tak do Pariza na   "prazdniny", ako to   predvadzaju americke deticky.   Mimochodom, moj muzik si to   pozrel dvakrat,tak ho to   chytilo!
BeesWax
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2009
perfektní film..pro mě   neznámý herec tuto roli   zahrál parádně i když ze   začátku nevypadal na   akčního hrdinu..Good Luck..
Dollyboy85
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Pecička!
Jeden z nejpovedenějších   filmů, co jsem letos   viděl..Nenudil jsem se ani   vteřinu. Naprosto   fantastický spád příběhu!
Pííítr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Jsem spokojen.Film plný   napětí od téměř 1.   minuty.Telefonát na   začátku,Bournův precizní   styl,téma a L.Neeson! Co   vytknout?Lepší volbu   herečky na pozici   dcery,závěr - od L.N.   zajmutí do závěrečné   scény na lodi už to nebylo   ono.Ale jak říkám,jsem   spokojen :)
MladyRebel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Jeden z nejlepších akčních   filmů vůbec. Závěr už je   sice předem známý ,ale to   neubírá na akci,napětí a   situaci ve filmu.
alex333
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2009
akčna pecka,ktora sa mi velmi   pačila,film pri ktorom sa   nebudete nudit,perfektne   natočene akčne   sceny,odporučam,treba vidiet
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Kamera vynikající, zvuk   skvělý, herecké výkony   prvotřídní. Napětí na   každém milimetru filmu a   někdy i překvapivé   souvislosti. Dokonce i místa   okořeněna hláškami.   Dokonce, dokonce...ke konci se   to nějak zadrhávalo, i když   tempo akcí bylo úžasné. A   pak mi to došlo, bylo to jako   nastavovaná kaše, takový   záměrně protahovaný děj,   který byl čímsi   nadbytečný. Ještě jsem   neviděl s vyjímkou agenta   OO7, tak suverenního   supermana, ale jinak ...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2013
Albánská a kdoví jaká   ještě chátra nasrala toho   nesprávnýho chlapa a únos   dcery podráždí kde jakého   tatínka,ke všemu když má   96 hodin na její záchranu.Na   poprvé my film tak nesedl,na   podruhé jasných 80%.Velmi   solidní akční drsná   jízda,ke Liam Neeson   výborně drtí odpad a   špínu ve Francii kde k   únosu došlo.Je fakt,že   občas na to,že je sám to   zvládá aš moc dobře,je   prakticky nezranitelný:-)Ale   odpusťme to:-)
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Z desíti filmů   produkovaných Lucem Bessonem   je jeden dobrý a jeden   vynikající, ty ostatní   nestojí za nic. Naštěstí   96 hodin patří mezi ty   vynikající. Nejsou to jen   bezhlavé akční honičky,   ale i slušné kontaktní   souboje. Není radno si   naštvat tatínka   dospívající dcery.
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2012
Novější verze seriálu 24 hodin?
Ani náhodou! Sice hlavní   hrdina je také v časovém   presu, také se snaží   zachránit svou dceru, ale to   jsou asi jediné hlavní   společné znaky. 96 hodin je   na rozdíl od zmíněného   seriálu daleko poutavěji   natočené. Od okamžiku, kdy   únosci vtrhnou do pokoje   dívek, započne podívaná,   která rozdmýchá   neutuchající napětí.   Sympatie s hlavním hrdinou   postupně rostou víc a víc.   Není divu, když se role   chopí tak skvělý herec,   jakým bez pochyb je Liam   Neeson. Ten opět vnesl do   filmu svůj typický, mírný,   nevtíravý, ale zároveň   velice silný herecký styl.   Všechno jsem mu uvěřil -   teda, skoro všechno.   Některé akční scény byly   lehce nedůvěryhodné.   Nemyslím pojetím, ale tou   drobnou chybou, jak z Bryana   tvůrci udělali pana   Nezranitelného. Pár ran   utržil až ke konci, čímž   to moc nezachránili. Jinak   ale nemám co bych vytkl. Z   obyčejného a několikrát   už použitého námětu bylo   získáno víc, než jsem mohl   doufat. Senzační práce.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2010
Bryan je vysloužilý   americký špion. Hlavním   důvodem jeho odchodu do   důchodu byla jeho   dospívající dcera, na níž   díky svému povolání neměl   nikdy příliš času, proto   se nyní snaží dohnat co se   dá. Sedmnáctiletá Kim   nakonec otce přesvědčí,   aby jí pustil společně s   kamarádkou na prázdniny do   Paříže. Sotva tam však   přiletí, jsou uneseny   Albánci, obchodujícími s   bílým masem. Naštěstí má   Kim v tu chvíli na drátě   tatínka a ten jí slíbí,   že si pro ní přijede…
Opravdu příjemný   překvapení. Liam Neeson   není rozhodně typickej   představitel akčního   hrdiny. To bude asi docela   průšvih, říkal jsem si.   Naštěstí jsem se docela   spletl. Žádnej Rambo to sice   není, ovšem o to reálněji   jeho chování působí a   kupodivu jsem neměl   nejmenší problém ani s jeho   bojem. Už jsem se skoro   těšil, že se nedočkám ani   onoho klasickýho zdlouhavýho   souboje s nějakym, většinou   hlavnim záporákem. Což se   nakonec nepotvrdilo, ale co   – celou dobu je to opravdu   pořádná jízda kdy až na   první průměrnou   přestřelku na stavbě je   velká zábava Bryanovo   počínání sledovat. Týhle   akci totiž nechybí ani   několik skvělých situací,   který jsem viděl v tomhle   typu filmu poprvé –   rozhovor s dcerou, výsledek   první honičky, překladatel,   lísteček s větičkou,   hřebíky, návštěva u Jeana   – Clauda, neosobní   telefonní hovor, dražba a   ještě pár dalších fajn   věcí. K tomu rozumná   stopáž, docela slušná   atmosféra, dokonce celkem   zajímavej „příběh“   (vlastně spíš pátrání,   průběh), krásné herečky   Holly Valance a Maggie Grace s   nezvyklou barvou vlasů (no   vlastně i Famke Janssen   vypadá pořád dobře) a   slušný akční scény.   Francouzi mě opět mile   překvapili s ryze akčním   filmem, jen tak dál.Navíc   tenhle snímek mě   přesvědčil, že Matt Damon   může hrát Jasona Bourna i   za takových dvacet let, aniž   by byl pro smích…
radegaster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2015
Tatínek...
Odezva úspěchu Bourneova   ultimáta, potažmo celé   trilogie na sebe nenechala   dlouho čekat a máme tu   další vybroušený akční   film z žánru. Hlavní   jednotka pohybu - Liam Neeson   je prototyp rozzlobeného   muže, který přesně ví co   dělá, oslňuje nejen svými   bojovými schopnostmi všeho   druhu, chytrostí a   zkušeností s jakou se   prodírá dopředu, ale i   čistým odhodláním s   trochou té otcovské lásky.   Je zajímavou kombinací   vytočeného zabijáka a   ustaraného rodiče... Režie   je velmi svižná a střih ve   strachu, aby graf intenzity   ani na sekundu nezakolísal,   také poměrně zběsilý,   možná bych ocenil i malinko   více přehlednosti, ale to   nestojí skoro za řeč.   Hlavním záporem je poněkud   povrchní, provařený a snad   až naivní scénář - akce   na sebe strhává veškerou   pozornost a jemu to vůbec,   ale vůbec nevadí...
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2010
Liam Neeson jako bývalý   špión, který nenechá jen   tak svou milovanou dcerušku   napospas kuplířům?   Chlápek, který se prostě   nezastaví dokud ji nebude   mít zpět ve Státech a   klidně kvůli svému cíli   zabije doslova a do písmene   všechny, kteří mu kladou   odpor? Proč ne... Akční   jízda, která sice místy   vyhodila ze scénáře mozek a   přibrala až moc   "náhod" šlape   hlavně díky hlavnímu   představiteli, kterému   uvěříte každý zlomený   vaz, každou vystřelenou   kulku i běsnění a   láskyplný strach o dceru.  
Hlavně kvůli Liamovi   palec nahoru!:)
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2009
To bylo ale napínavé a velmi   koukatelné! Skvělý film na   pobavení, protože jsem   stejně věděla, že ji   nakonec zachrání.   Několikrát mě ovšem muselo   napadnout, o čem by ten film   vůbec byl, kdyby na začátku   byla jen hloupá matka a   vůbec žádný supertaťka,   to tedy nevím. Asi bychom se   moc nepobavili. Držela jsem   Liamovi celou dobu palce, aby   se nezranil, aby si třeba   nevykloubil kotník nebo tak   něco, když se rozhodl   skočit na tu loď, to by mě   vážně zklamalo.   Postřelení nevinné   manželky v zájmu vyšších   hodnot mě teda dostalo.   Sympatie k hlavnímu hrdinovi   to u mě pouze posílilo. A   pak jsem ještě musela dlouho   přemýšlet, co všechno jsem   proboha ve filmu oproti   realitě schopná akceptovat.   Fakt dobré.
sluníčko1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2009
Hodně dobrý film akce od   začátku do konce. Liam   Neeson sice není nejmladší   ale zahrát akčního hrdinu   stále umí. Doporučuji
golman69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2009
Neviem si predstaviť takuto   situáciu v skutočnosti. Liam   Neeson to vo filme zvládol   bravurne. Využil všetku   svoju skusenosť z obdobia   svojích tajných provladných   misii a unoscovia jeho dcéry   nemali žiadnú šancu a ani   stále existujuca   skorumpovanosť v radoch   vyšších policajných   dostojníkov.
Jimm1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2010
Ač né nová myšlenka, ale   dobře zpracovaná. Film má   spád, je napínavý a   dějově slušně nabytý.   Jediné co mi při sledování   vadilo, byly akční scény   jak vystřižené z Komanda se   Arnoldem Schwarzeneggerem.   Sám zlikviduje všechny   padouchy světa. I přesto   doporučuji tento film ke s   kouknutí.
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2010
Vzhůru do Expandables
Stokrát ohraná zápletka   pomsty tentokrát ale skvěle   naservírovaná a nadupaná   dějem a   akcemi.Jednoduché,přímočar   é,akční,chvílemi celkem   brutální a napínavé   pokoukání,ve kterém   exceluje Liam Neeson,který se   rozvzpoměl na svá mladá   léta(trojnásobný šampion   těžké váhy v boxu v   dorostenecké kategorii)a   zcela zastínil   specializované akční hrdiny   a-la Seagal,nebo Van   Damme.Závěrem bych rád   požádal někoho,kdo
se zná se Stallonem a má   jeho telefon,tak ať mu   cinkne,protože až bude   natáčet další   pokračování   Expandables,neměl by tam Liam   Neeson určitě chybět!!!
Federer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2014
Good luck!
Není radno   si zahrávat s Liamem   Neesonem! Ten se totiž   naštve a vznikne z toho   tenhle skvělý film!!!
jany1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Tenhle film mě mile   překvapil,nečekal sem vubec   nic a uznavám že jsem se   nedokazal odtrhout od   strhujcího deje.Liam Neeson v   roli nekompromisního a   chladnokrevného zabijáka   ktery si na Starý kontinent   přišel pro svou unesenou   dceru se mi fakt líbil.Filmu   slušelo že se dej odehravá   v Paříži.
kvietek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Liam!
Pane jo, to byl film. O čem   to je, neni třeba řikat.   Nadechnete se na začátku a   pak už jen doufáte, že to   brzo skončí, abyste mohli   opět dýchat. ..tak nějak mi   to příjde jako jedna hodně   dlouhá akce :) A je to fajn.   Pravda, že díky tomu, mi to   přišlo docela krátké a   taky bych trochu vytkl, že   hlavní hrdina jde a všechno   roseká, rozláme a sem tam i   rozstřílí, prostě takový   neprůstřelný supertáta.   Ale proč ne, třeba jsou   agenti CIA opravdu tak   dobří. Naopak...herecký   výkon Liama Neesona je   naprosto dokonalý,   věrohodný a ..prostě nemám   slov. Zato dceruška (Maggie   Grace) by mohla být trochu   překvapenější, když   vidí, že si tatínek, podle   ní hodný státní   úředníček, prostřílí   cestu až k ní. A na letišti   snad trochu víc emocí...a   nebo během letu přes oceán   zapomněla, že z ní měla   být šlapka kdesi v Evropě?   Jinak naprostá euforie :)
Jimmysk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2011
96 hodin
Tradiční Americký film kde   člověk vystříli snad   půlku Paříže :-), ale   nemůžu zase říct že je   nejhorší má i své dobré   stránky a to krásné   zpracovaní. Dávam za 8. :-)
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2014
Ufff, to bylo drsný. Arnold v   Komandu je proti tomu máslo.   Bohužel i zde se na diváky   sypou nesmysly, ale mi to   nevadilo. Protože po úvodu   se to rozjede a hluché místo   abyste pohledali. Tak to má u   akčňáku být. Lian je   skvělý, nehraje si s   psychologií nepřítele a   prostě je zabíjí jako na   běžícím páse. Tak to má   být, zločinci mají být   stříleni stejně jako   škodná. Snímek jsem viděl   dvakrát a není vyloučeno,   že se k němu v budoucnu   nevrátím. Je to skvělá   zábava. 8438/8943
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Celkem slušný akční kousek   o zoufalém hledání unesené   dcery.Dost dobře napsaný   scénář.Musím tady také   pochválit práci kaskadérů   v těch rvačkách.
Liam Neeson skvěle   zahrál otce hledajícího   svou dceru.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2012
Tenhle druh akčňáků mi   naprosto vyhovuje. A Liam sem   jako hlavní postava zapadl   naprosto skvěle. Celkové   pojetí perfektní zajímavý   scénář - fajn a doporučuji
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2010
Povedená podívaná nadupaná   akčností. Přesto má malý   kaz - a to představitele   hlavní role. Liam Neeson mi   jako mstící se taťka   prostě nesedl.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2010
Předvídatelné, ale svižné   a nenudící. Tempo a stopáž   jsou jednoznačné klady. K   Liamu Neesonovi mi ta   supermanská řezničina moc   neseděla, za tohle by ho asi   v radě řádu Jedi   nepochválili. Neboli na   takové role jsou tu jiní.   Ale nakonec proč by si to   nezkusil.
Nymeria
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2011
negatívom tohto filmu je asi   to, že ma už odvtedy otec   nechce nikam pustiť :D a moja   smola, že to nie je tajný   agent :D ale inak to bola   celkom pohodovka ;)klasická   nahánačka s časom...
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2009
Nabízí se srovnání s   Komandem, kde byl řešen   podobný problém a tím se   ukazují také rozdíly, co   chtěli diváci od akčního   filmu 80. let a nyní. Tehdy   to musel být hlavně   svalnatý a drsný chlap,   který to umí s největšími   těžáky. Dnes se víc cení   hrdina typu Bourne -   perfektně ví, jak funguje   systém a dokáže toho   využít, postupuje   cílevědomě a nedělá   chyby.
btip007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Akční filmy poslední dobou   moc nemusím, protože míra   toho co lze považovat s   přimhouřením obou očí za   reálné, se rapidně   snižuje. V tomto filmu je to   ještě snesitelné a navíc   je příběh vyprávěn velmi   poutavě, děj vás zcela   pohltí. Liam Nelson, se role   chopil tak, že se s ním   zcela ztotožňujete a   věříte, že jen nehraje,   ale celý příběh skutečně   prožívá.
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2017
Nejhorsi otec roku a jeste o   tom natoci film:-D vsechny tri   dily bych povinne poustel   pubertalnim pipinam co touzi   po cizincich vsechny tri filmy   super i kdyz stokrat ohrane   tema ale videt Darkmana jako   zabijaka a se svoji kuzi je   proste mazec.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Tak co tu máme. Tatínek v   penzi, problémový vztah s   dcerou puberťáckou a jasně   že, i s Leni pardon Lenor   (bejvalkou). A k tomu nový   tatínek co vydělal na   koníčka plnokrevníka jistě   jen z přesčasů co bouchal v   noci. Tak se naše rodinka   sejde na narozkách roztomilé   holčičky-skoroženy. A   kůzlátko se rozhodne jed do   zkažený Evropy-Paříže,   přestože nejdrsnější z   drsných penzistů s tím   nesouhlasí. Kůzlátko neví,   že už na letišti čekaj   vlci a to rovnou mafiančtí   co obchodujou s bílím masem.   A taková trefa, v 17. a je   ještě panna! To bude peněz.   Jenže stačí jeden tel. od   jehněte, aby tatka pochopil,   že má 96. hod na to jí   najít. Dál už jen, že   začíná akce a protože sem   to neviděl v roce 08, ale 15   tak za 6* Tyhle filmy stárnou   hodně rychle...
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2009
Pomalejší rozjezd, Liam   Neeson odříkávájící   drsné věty s vážnou   tváří, akční scény   nebyly nejhorší, ale   očekával jsem ještě   větší tempo.Neeson to v   kůži vysloužilého agenta   zvládl bravurně a režisér   si asi vzal menší kamerový   vzor z Kurýra, ze kterého se   do snímku promítly záběry   na řadící páku.Nebylo to   vyloženě zklamání.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Neúnavný Luc Besson nám   opět přináší další   akčňák avšak tentokrát se   dá mluvit i o příběhu,   který není jen nudnou vatou   mezi akčními scénami. Je   sice pravda, že příběh o   bývalém špionovi, který se   vydává do Paříže aby   zachránil svou unesenou dceru   není bůh ví jak objevný   ale rozhodně má co   nabídnout a svůj účel   splňuje na výbornou.   Nejedná se o akční   meganářez a většina   akčních scén se spokojí s   tím, že naštvaný taťka   někoho seřeže nebo   zastřelí. Největší trumf   mají tvůrci v Liamu   Neesonovi, který ukazuje, že   je opravdu všestraný a   zvládne i akční role.   Překvapivě se mu dá   věřit, když někomu láme   ruce a nevypadá u toho vůbec   trapně. Pierre Morel už u   Okrsku 13 ukázal, že akční   scény zvládá a ani zde jim   není co vytknout. Pár výtek   bych možná měl k tomu, že   hlavní hrdina se občas   chová až moc zbrkle, sem tam   se objeví i nějaká ta   nelogičnost a tvůrci klidně   ještě mohli přidat nějakou   větší akční scénu ale   čert to vem takhle   povedených akčňáků moc   není tak si jich važme.
uodevr
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Další Morelova rychlokvaška   a opět na jeho rodné půdě.   Je to zábavný, o tom   žádná, ale Morelovi by   neskutečně bodlo roztáhnout   obzory, nakouknout i do   jiných koutů světa, a   nebát se vyzkoušet i   nějakou gastronomickou perlu.   Má na to. Těmahle lehkýma   jednohubkama se nikdo moc   dlouho krmit nenechá.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Další z verzí na filmy o   odplatě nebo pomstě.Aby se   96 hodin lišil kvalitativně   od konkurence nabízí tento   snímek pár ukázek od   oproštění se zaběhnutého   klišé.Např.slibovaná smrt   po mučení,nečekané   postřelení manželky   bývalého   kolegy,atd.Navíc,reakce otce   při únosu dcery,nebo reakce   otce v albánském bytě   plném padouchů,byla dech   beroucí.Tohle jsou veliké   plusy filmu.
Od   zajmutí Neesona se konec   filmu již potácí v   zaběhnutém klišé,které   bohužel poslední dobou filmy   od Luca Bessona   nabízí(viz.Kurýr).To je   obrovská škoda,sprasit   takový potenciál 96 hodin   tak špatným závěrečným B   akčním dějem.
Hlavní roli svěřit   Neesonovi byla trefa do   černého.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Rádoby detektivka s   průhledným a   předvídatelným dějem,   napětí žádné, herecké   výkony také žádné.   Zápletka trapná. Když   vidím to hodnocení, tak už   ničemu nerozumím.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15446minih15446Parádní přehlídka Toma a Jerryho (1992) [Video] 
Tom and Jerry On Parade n
minih36787minih36787Choking Hazard (2004) 
n
minih14181minih14181Nevidím zlo, neslyším zlo (1989) 
See No Evil, Hear No Evil n
minih37093minih37093Ali G Indahouse (2002) 
Ali G Indahouse n
minih51275minih51275Krysí muž (1988) 
Quella villa in fondo al parco n
minih42530minih4253023 (2007) 
The Number 23 n
minih19447minih19447Specialista (1994) 
The Specialist n
minih57670minih57670S Italem v kuchyni (2008) [TV pořad] 
n
minih37371minih37371Putování s pravěkými zvířaty (2001) 
Walking With Beasts - The Complete n
minih28197minih28197Z pekla (2001) 
From Hell n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Posedlý pomstou (2017) [TV seriál]

 Posedlý pomstou (2017) [TV seriál]
Posedlý pomstou n
Taken
Žánr: akční / drama / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie
Režie: Romeo Tirone, Lexi Alexander, Holly Dale

(jiná verze filmu)

96 hodin: Zúčtování (2015)

 96 hodin: Zúčtování (2015)
96 hodin: Zúčtování n
Taken 3
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Francie / Spojené státy americké
Režie: Olivier Megaton

(pokračování)

96 hodin: Odplata (2012)

 96 hodin: Odplata (2012)
96 hodin: Odplata n
Taken 2
Žánr: akční / thriller
Země: Francie / Spojené státy americké
Režie: Olivier Megaton

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Revizor (1933)

07:15 - 08:30

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

07:15 - 08:10

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:25

4 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

07:50 - 08:45

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190632
Osobností: 698044
Fotografií: 764592
Plakátů: 377035
Obsahů a biografií: 178417

Poslední komentáře

Válka policajtů (2024)

Válka policajtů
Vypadalo to jako kopie   italského filmu o mafii ale   tady to znechutili tím že   tam chalastali jak o   život,což mě nijak nebavilo   jestli více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Kouzelná chůva Nanny McPhee (200...

Kouzelná chůva Nanny McPhee
Ačkoliv nejsem cílová   skupina, musím uznat, že mě   to celkem bavilo. Jasně, byly   tam slabší a nesmyslné   momenty, ale jako celek   dobrý. Dobře zahrané,   natočené a i občas vtipné

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Ulice New Yorku (2001)

Ulice New Yorku
Když člověk vezme v potaz,   že jde o nezávislý biják   natočený s naprosto   zanedbatelným rozpočtem, je   nutné považovat ho určitě   za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vít Komrzý

Komrzý Vít

Naposled navštívené:
Vít Komrzý

Komrzý Vít